Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frosty: hát a tiéd se volt sokkal jobb /már csak azért is/!!!
Én azns mu-n 10szer voltam, és majdnem full staton kis 20resetes dl ek öltek meg...
Jah és dk- archangel set 2 sod, dw- archangel set leg staff, elf- archer set nemtommien crossbow.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
3 féle NPC ellenfél van: elf, dw, dk, ugyanolyan ruciban mint te, átlagos statokkal stb..
+ a többi játékos aki csatlakozik, õk már olyan erõsek mint amilyenek civilben is, tehát velük jobban kell vigyázni, érdemes õket elõbb leverni.
Ja és party nincs ott, meg ha lehet ne használj Chat-et, igy könnyen kiderül ki vagy, és ha vágják hogy ki is vagy valójában, rádkattanhat pár gyökér.
(Donoki, ha nem tudsz értelmeset hozzászólni inkább ne mondj semmit)
practitioner of the forbidden arts of death
Hát az exp az sztem kir jó.
Mindenfélét dobnak a mobok.
A mobok erõssége azt nem tom.
Lenne egy pár kérdésem, mivel még soha sem voltam CC-ben 😊
Mit nyerek vele, ha indulok és legyaknak egykettõre? Jobban jön az exp? A mobok dobnak drágaköveket v sem? Milyen erõssek a mobok? Ha jól olvastam angyalt nem használhatok? Hol találok róla térképet? Hogy zajlik ez az egész? Mennyi ideig tart?
Global DW 11x
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
én is jól benéztem, maradtam volna 179 lvles 😞 igy most 239-esek és azalattiak ellen küzdhetek jajdejó :S
Elõrehaladás ;P
részletek az oldalon 😉
az volt, hogy a storemban azt láttam(bug) hogy tele van krissel, és egyenként kiszedtem és kidobáltam, és maradt kettõ aminél az egyiknél kirakott egy duel ablakot a másikkal dc ztem és azóta nem tudok ott jáccani.ez van<#sir>#sir>
Most már megy!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
hogy te mindenbe bele kötsz...aszta
..::Borg::..
ENNYI
Megint kitört egy hábor!
király!
Most nem mind1 melyik indult elõször?
Akkor is a mstipee-ék ötlete volt!
ennyit errõl
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
Mindenkit szeretettel várunk a teljesen Magyar MuOnline1.02d szerverére.
A címe: RotorMu.servegame.com
Részletek az oldal fórumában.
Jó szórakozást!
Mégis maradt 1000-en 😛
Szerencsére 😄
Érdees h máshol nem fagyott le... :'(
aki privizik az privizzen és vállalja a következményeket.
aki globalozik vagy más normális központi serveren nyomja az legyen boldog.
egyébként már globalon is van event stb. szal aki ahogy akarja.<#smile>#smile>
De majd meglátjuk....
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005