Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A globálon 5 bárt kap aki megnyerni? az fanya!
frosty: hát a tiéd se volt sokkal jobb /már csak azért is/!!!

Vdanosss
cc lényege az hogy nem tudod ki ember és ki nem szal mindenkit megkell ölnöd, a nyertes kb 5bárt kap nyereményként(exp-t). de ha dl is van a játékban akkor kár bemenni<#smile>.
Én azns mu-n 10szer voltam, és majdnem full staton kis 20resetes dl ek öltek meg...
Jah és dk- archangel set 2 sod, dw- archangel set leg staff, elf- archer set nemtommien crossbow.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
olyan erõsek mint egy normális játékos karakter, azon a szinthatáron belül, tehát mint te, magyarul 😊, ugyanúgy droppolnak mint a sima mobok a játékban, csak jobban, az exp 700-1100 körül lesz kb, dobhatnak jewelt is, lényeg hogy vigyél sok Heal Potiont! meg manát is mivel dw vagy 😊

3 féle NPC ellenfél van: elf, dw, dk, ugyanolyan ruciban mint te, átlagos statokkal stb..
+ a többi játékos aki csatlakozik, õk már olyan erõsek mint amilyenek civilben is, tehát velük jobban kell vigyázni, érdemes õket elõbb leverni.
Ja és party nincs ott, meg ha lehet ne használj Chat-et, igy könnyen kiderül ki vagy, és ha vágják hogy ki is vagy valójában, rádkattanhat pár gyökér.

(Donoki, ha nem tudsz értelmeset hozzászólni inkább ne mondj semmit)

practitioner of the forbidden arts of death

Hát ha egykettõre leütnek akkor csak tapasztalatot ^^
Hát az exp az sztem kir jó.
Mindenfélét dobnak a mobok.
A mobok erõssége azt nem tom.

SteWhite
Olvastam a CC-rõl a itt.
Lenne egy pár kérdésem, mivel még soha sem voltam CC-ben 😊

Mit nyerek vele, ha indulok és legyaknak egykettõre? Jobban jön az exp? A mobok dobnak drágaköveket v sem? Milyen erõssek a mobok? Ha jól olvastam angyalt nem használhatok? Hol találok róla térképet? Hogy zajlik ez az egész? Mennyi ideig tart?

Global DW 11x

Ja 😄

Vdanosss
hát kb.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kegabor
Ennyi volt a global láz ?

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Így jártál xD

Frosty01
hát.. nemtom hogy fog festeni, CC minden szerveren fullos lessz ^^
én is jól benéztem, maradtam volna 179 lvles 😞 igy most 239-esek és azalattiak ellen küzdhetek jajdejó :S

A globálosok elõször megizlelhetik a CC feelingjét ^^ LOL

WoW
Elõrehaladás ;P

Vdanosss
kk

Frosty01
Chaos Castle lesz globalon!!!
részletek az oldalon 😉

Hát akkor talán csomizd ki õjra 😛

Vdanosss
de nem.nekem nem megy.
az volt, hogy a storemban azt láttam(bug) hogy tele van krissel, és egyenként kiszedtem és kidobáltam, és maradt kettõ aminél az egyiknél kirakott egy duel ablakot a másikkal dc ztem és azóta nem tudok ott jáccani.ez van<#sir>

:S
Most már megy!

Vdanosss
nekem sehogyse megy a Frozen!!!<#szomoru1>

Gebe7636
thx

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Inkább ott kérdezd 😊

lol...
Hát ez télleg nem ide való!
Van egypár ilyen topic!
PL.: NINTENDO DS

Gebe7636
helló! tudom ez naon nem ide való, de játszott itt már valaki nintendo ds romokkal?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

megint...
hogy te mindenbe bele kötsz...aszta

Frosty01
szerintem meg q*rvára nem kéne veszekedni továbbra is

Borg87
enyém a végszó gyertek silkroadozni XD ^^ najó ez csak vicc volt 😊 de attól még jöhettek 😛

..::Borg::..

Töltsd le a klienst jáccál azt meg tudod!!!!
ENNYI

Bocs, de én inkább a magyar szerverrõl szeretnék hallani némi infót, nem pedig azt olvasni, hogy most kinek az ötlete volt eredetileg.
Nekem meg a bölcsességeidbõl van elegem ^^

Nem tök mindegy, ki kezdte? Az a lényeg, hogy most van magyar szerver, és kész. A hócipõm tele van, ha versenyezni akartok, próbálkozzatok a futással, úszással, vagy valami hasonlóval!
LOL!
Megint kitört egy hábor!
király!
Most nem mind1 melyik indult elõször?
Akkor is a mstipee-ék ötlete volt!
ennyit errõl

When launched? 😛

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

Frosty01
smici elõbb csinálta meg a frozenmu-t ^^

Frosty01
naés?

2006 február 21. vs. 2006 március 6.

Mondtam már nekem h nem az elsõ magyar mu szerver....luzerrrr

Aki akar játszani az már látta egyszer... /gondolom én/ ^^

Még hányszor fogod ide írni ezt? 😄

Sziasztok!

Mindenkit szeretettel várunk a teljesen Magyar MuOnline1.02d szerverére.

A címe: RotorMu.servegame.com
Részletek az oldal fórumában.

Jó szórakozást!

ma állt le egy idõre....

Már 750x-esen van...

Vdanosss
'-.-

Huh...
Mégis maradt 1000-en 😛
Szerencsére 😄

Változás a magyarmu-n(frozenMu): 400-nál lesz reset és leeht 750x-es lesz az exp ;(

Vdanosss
nagyrészt frissítés végett áll le a server és ez kb 1-10óra is lehet

Nem tomm...csak enekd egy tökéletesen....<#buck><#idiota>

Nkeme meg tökéletesen megy 😄

Na itt a pont! 😄<#worship><#taps><#vigyor>

Hát amióta 1.02d-n nyomom nekem is kb félóránként lefagy...
Érdees h máshol nem fagyott le... :'(

Vdanosss
ezt haggyuk<#rolleyes>
aki privizik az privizzen és vállalja a következményeket.
aki globalozik vagy más normális központi serveren nyomja az legyen boldog.
egyébként már globalon is van event stb. szal aki ahogy akarja.<#smile>

kegabor
Valamiben igazad van, valamiben nincs. Mindenhol tudni kell érvényesülni. De a mostani Global Staff nem olyan rossz. Tanulgatnak, szerintem értenek hozzá, de legyen meg a te véleményed is...ezt neked kell tudnos.

De majd meglátjuk....

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005