Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SteWhite
Felmérem a piaci viszonyokat. Legeltetem a szemem <#smile> csak a köveket kell még begyûjtenem a mob-októl<#bdead>.

Mostanában sajna nincs szerencsém. 1h-kat tudok csak bent lenni, s ilyen rövid idõtávban egy spotnál sem jó a drop. Lehet, hogy jobban járnék ha a CC-ben rohangálnék, mint az õrült szóközt nyomogatva, ahogy azt kegabor ajánlotta<#vigyor>

Global DW 11x

Frosty01
látom te is olvasgatod a muhq-t szorgalmasan 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

SteWhite
Ilyen cuccra gondoltál? Sajna nem az enyém 😞

Global DW 11x

kegabor
Csak másodjára értettem meg amit irtál. 😄

Alkalmazzátok ezt a taktikát CC-ben:

Amikor kezdõdik gyorsan álljatok le a jobb alsó sarok közelébe, utánna fokozatosan feljebb, ahogy a fal omlik lefelé. Ezerrel öljétek a szörnyeket, inkább valami tömegsebzõ skillel/varázslattal. Közben egyfolytában 'SPACE' mert ilyen esetben bárki felveheti más jewelét is. Ha valaki megtámad és nagyot sebez akkor fuss! Én igy nem is egyszer voltam második és több mint 7 percet voltam bent a számláló alapján. Ha már csak 2-en maradtok akkor próbálj meg elbújni jobb vagy bal oldalon, kivárva a végét. Ha elkezd üldözni, fuss, ha van távolsági fegyvere nincs esélyed.

Eddig egyetlen egyszer nyertem, akkor egy JoC volt a jutalom. De ha jók az infóim akkor valaki Ancient itemet kap. (Bár lehet csak CC 4,5-ben)

Kérdéseket ide. 😄

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
én is grat...
nekem egyik nap amibõl csak 1c lett az enyém<#szomoru1>
3bless 2soul és kb 10+ chaos esett
Ste szerintem nem tudok olyankor bent lenni..., de megpróbálok.
én mindennap 13:20-->14:10 ig vagyok tutira meg után kb 2-4ig.
én 1nap eccer vagyok kb bent. vagy 14:30 kor vagy 18:30 kor.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hmm...
6 alkalommal van?
Az nem rossz!
Grat a 180lvl hez

kegabor
CC minden nam 6x-van. (24 / 4 = 6) Számoljatok ugy, reggel 6:30 + 4óra, +4óra...stb. Igy köjön a hat alkalom.

Megvan a 180lvl 😄. Most már semmi esélyem nyerni a CC-ben, esetleg csak jewel szerzésre...

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

83 exp xD
lol

SteWhite
Tegnap voltam CC-ben. DK lvl 81-el (asszem). Hamar véget ért a szereplésem. Kaptam 83 exp-et !!! (valakit biztos megkarcolhattam <#smile>) Aztán valaki leamortizált úgy, hogy pislogni sem tudtam.<#szomoru1>

CC este kb 22.30-kor is van.

Vdanosss: a sphinx 6+4+L gloves és a 7+4+L boots-ot jutányos áron zenért megvenném vagy ha nem tudunk megegyezni - amiben nem hiszek - kölcsönbe kérném. Lécci lépj ma fel 22.00 és 23.00 között. ( kb. 22.30-kor CC)

Global DW 11x

Danoss fogalmam sincs h van e még ha van természetesen odaadom "jáccan·i" 😊

Frosty01
ja meg Helm +7+Luck

Frosty01
S>Dark Phoenix
Armor +3+8
Pants +7+8
Gloves Boots +7+8
persze csak akkor ha valaki meg tudja fizetni :]

Vdanosss
...
mivel 190+os deffel még mindig szart se érek és kurwa jó a jewel drop cc ben, ezért ugy döntöttem hogy exc spinx settre váltok szal ha valakinek van xc spinxje akkor szoljon. fõleg kesztyû és csuka érdekel.
sell my set: +3+12 helm,armor
+4+12 pants
+6+4+L gloves
+7+4+L boots
+6+12 bone gloves,+1+12 bone armor😄,+6+0 armor
és most kéne egy +5,+6+15 ös skull shield...<#smile>
elõre is köfi...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
lemondtál a varidról? 😊

Vdanosss
én minden nap 14:30kor jáccok mert ilyenkor van cc <#kacsint>
Sell +3+sk christal sword

Vdanosss
tegnap nekem már ment...
Jah és Ke én is így vagyok a cc vel..<#vigyor2>

Hát nekem a régi winfosnál mindig ezt írta..a globálhoz h "Connection Failed"...

kegabor
Jó a CC akármit is mondanak, ilyen rövid idõ alatt nem szereztem még jewelt moboktól. 😄DD

SteWhite
Ezt is lehet olvasni, mégsem megy <#falbav><#gonosz2>

" Server Log In Fixed 2006/03/28
Thank you for your patience, the Connection server is now fully operational

Sorry for any inconvenience again

K2 Network"

Global DW 11x

Vdanosss
akkor nem nálam van a gond😄

Frosty01
The Connection server is temporarily down, and we here at K2 Network are very aware of it. We are sorry for the inconvenience to anyone, but the issue is currently being looked at and will be fixed as soon as possible.

Once again we are sorry for any inconvenience.

K2 Network

Vdanosss
cence aszondta gabika hogy adtál neki jó cuccokat "szivatáshoz".
Nekem nincs valami ilyesmi cuccod mert most kéne valamien sett mert ami most van nekem azzal még a yeti is lecsap<#vigyor>

Vdanosss
10k exp de most mért nem megy a global????
azt irja cannecting failed

Frosty01
mi volt a végén a nyeremény?? 😄

Ki az a Matrix pl?

grat hozzá danoss 😉

Vdanosss
nah ma ccben jól megvoltam!
1s+1c minden szörnyér 1000 exp minden emberért 3000 exp jár!
és +megnyertem és így meglett egy szint+2bar😄
Jah és Matrix pl-t is én öltem meg szal +300k jött érte😄
és utána egy pk bol kivertem a cs+3+sk ját és felvettem<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#nyes>
ez volt eddig a legjobb napom Mu ban

Vdanosss
😛P
én a dkmmal (42es)
addig maradtam hogy már csak 6an voltunk összesen npc,ember és 2kcokányi rész maradt a talajból és az utolsó percben estem ki (DL)
<#mf3>

Frosty01
ja csak az elõtte levõ 1.5 órában és az utánnalevõ 1 órában sem esett semmi érdekes 😄

1perc 2B?
Az fasza

Frosty01
ezekszerint nemtom :S nem adták még meg, valószínü hogy nem tetszett nekik valami....................
ma találtunk 2B-t 1 perc alatt A3 hydra spoton :]
nemsoká eladom a dp setem is, és veszek plate +11+16+Luck-osat <#mf2>

Mikor leszel a házigazda frosty?

Frosty01
hogydölgöljmeg 😄DDDDD én csak 1 röhejes B-t meg 0.7 bart :C

Az a globálon elég jó!nem?

kegabor
Igaza volt Frostynak, várok igy 179 lvl -esen és öldöklöm a kissebeket. 😄

Egyedül a DL-ekkel gyûlik meg a problémám, mert azok 100 felett sebeznek. 😄

De megfigyeltem, valamilyen texhnika szerint mennek be, többen egyszerre és egymást segitik. Kéne rendszeresen egy 179 lvl alatt elf nekem és lehet még esélyem is lenne. A szörnyekkel nincs probléma. 😄

Vdanosss
rohadj ki😄<#vigyor>
engem még a dkmmal is kiölnek az 1esben és szar se esik... 201 deffel<#merges2>

kegabor
Egész jó a CC.... 😄D

Nyertem egy Jewel of Creation-t.

Nah végre 😊

Frosty01
Nah Banner probléma megoldva, köszönettel Gladiator-nak 😊
egyébként Level 189 -<Globalon>- holnap elvileg megyünk nagy hunt-ra páran magyarok 😊

Nicsak kibeszél!

Donoki muszáj szétosztanom ha neked ninsc és ne anyázz én se tettem. igaz kértem helpet de ha jol emlékszem nem kellett semmit csinálnod mivel tárgytalan lett ugyhogy pofa alapállásba.

Cence egyszer benéz ebbe a fórumba és szétosztja az észt!

Szerintem meg nem..
Cence álljon le!

Vdanosss
szerintem is...

Frosty01
álj le.

Cence: Persze mikor segítség kell tõlem akkor patanjak mi?meg az anyád

Vdanosss
ebben van igazság<#lookaround>

Frosty01
na ezért kértem a házigazdai jogot...

te Donoki
a global nem szar scak te vagy tul láma hozzá...
Starwebnek a következõt füzöm
már meg ne haragudj de jáccok inkább globalon a 100 lvl ért minthogy jáccok egy privin ahol modjuk egy hét után törlik az accomat mer az Gm nek nemtetszik h mien lvl em van,és ne felejtsük el azt se h kedves Vdanoss azért 100 as 2 év alatt mert nem 2 percet játszott privát szerveren sõt volt h nagyon sokáig nem is globalozott, és persze most se viszi túlzásba 😉

😊
hmm
Lehet megbézem 😉