Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában sajna nincs szerencsém. 1h-kat tudok csak bent lenni, s ilyen rövid idõtávban egy spotnál sem jó a drop. Lehet, hogy jobban járnék ha a CC-ben rohangálnék, mint az õrült szóközt nyomogatva, ahogy azt kegabor ajánlotta<#vigyor>#vigyor>
Global DW 11x
Alkalmazzátok ezt a taktikát CC-ben:
Amikor kezdõdik gyorsan álljatok le a jobb alsó sarok közelébe, utánna fokozatosan feljebb, ahogy a fal omlik lefelé. Ezerrel öljétek a szörnyeket, inkább valami tömegsebzõ skillel/varázslattal. Közben egyfolytában 'SPACE' mert ilyen esetben bárki felveheti más jewelét is. Ha valaki megtámad és nagyot sebez akkor fuss! Én igy nem is egyszer voltam második és több mint 7 percet voltam bent a számláló alapján. Ha már csak 2-en maradtok akkor próbálj meg elbújni jobb vagy bal oldalon, kivárva a végét. Ha elkezd üldözni, fuss, ha van távolsági fegyvere nincs esélyed.
Eddig egyetlen egyszer nyertem, akkor egy JoC volt a jutalom. De ha jók az infóim akkor valaki Ancient itemet kap. (Bár lehet csak CC 4,5-ben)
Kérdéseket ide. 😄
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
nekem egyik nap amibõl csak 1c lett az enyém<#szomoru1>#szomoru1>
3bless 2soul és kb 10+ chaos esett
Ste szerintem nem tudok olyankor bent lenni..., de megpróbálok.
én mindennap 13:20-->14:10 ig vagyok tutira meg után kb 2-4ig.
én 1nap eccer vagyok kb bent. vagy 14:30 kor vagy 18:30 kor.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
6 alkalommal van?
Az nem rossz!
Grat a 180lvl hez
Megvan a 180lvl 😄. Most már semmi esélyem nyerni a CC-ben, esetleg csak jewel szerzésre...
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
lol
CC este kb 22.30-kor is van.
Vdanosss: a sphinx 6+4+L gloves és a 7+4+L boots-ot jutányos áron zenért megvenném vagy ha nem tudunk megegyezni - amiben nem hiszek - kölcsönbe kérném. Lécci lépj ma fel 22.00 és 23.00 között. ( kb. 22.30-kor CC)
Global DW 11x
Armor +3+8
Pants +7+8
Gloves Boots +7+8
persze csak akkor ha valaki meg tudja fizetni :]
practitioner of the forbidden arts of death
mivel 190+os deffel még mindig szart se érek és kurwa jó a jewel drop cc ben, ezért ugy döntöttem hogy exc spinx settre váltok szal ha valakinek van xc spinxje akkor szoljon. fõleg kesztyû és csuka érdekel.
sell my set: +3+12 helm,armor
+4+12 pants
+6+4+L gloves
+7+4+L boots
+6+12 bone gloves,+1+12 bone armor😄,+6+0 armor
és most kéne egy +5,+6+15 ös skull shield...<#smile>#smile>
elõre is köfi...
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Sell +3+sk christal sword
Jah és Ke én is így vagyok a cc vel..<#vigyor2>#vigyor2>
"
Server Log In Fixed 2006/03/28
Thank you for your patience, the Connection server is now fully operational
Sorry for any inconvenience again
K2 Network"
Global DW 11x
Once again we are sorry for any inconvenience.
K2 Network
Nekem nincs valami ilyesmi cuccod mert most kéne valamien sett mert ami most van nekem azzal még a yeti is lecsap<#vigyor>#vigyor>
azt irja cannecting failed
1s+1c minden szörnyér 1000 exp minden emberért 3000 exp jár!
és +megnyertem és így meglett egy szint+2bar😄
Jah és Matrix pl-t is én öltem meg szal +300k jött érte😄
és utána egy pk bol kivertem a cs+3+sk ját és felvettem<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
ez volt eddig a legjobb napom Mu ban
én a dkmmal (42es)
addig maradtam hogy már csak 6an voltunk összesen npc,ember és 2kcokányi rész maradt a talajból és az utolsó percben estem ki (DL)
<#mf3>#mf3>
Az fasza
ma találtunk 2B-t 1 perc alatt A3 hydra spoton :]
nemsoká eladom a dp setem is, és veszek plate +11+16+Luck-osat <#mf2>#mf2>
Egyedül a DL-ekkel gyûlik meg a problémám, mert azok 100 felett sebeznek. 😄
De megfigyeltem, valamilyen texhnika szerint mennek be, többen egyszerre és egymást segitik. Kéne rendszeresen egy 179 lvl alatt elf nekem és lehet még esélyem is lenne. A szörnyekkel nincs probléma. 😄
engem még a dkmmal is kiölnek az 1esben és szar se esik... 201 deffel<#merges2>#merges2>
Nyertem egy Jewel of Creation-t.
egyébként Level 189 -<Globalon>- holnap elvileg megyünk nagy hunt-ra páran magyarok 😊
Cence álljon le!
a global nem szar scak te vagy tul láma hozzá...
Starwebnek a következõt füzöm
már meg ne haragudj de jáccok inkább globalon a 100 lvl ért minthogy jáccok egy privin ahol modjuk egy hét után törlik az accomat mer az Gm nek nemtetszik h mien lvl em van,és ne felejtsük el azt se h kedves Vdanoss azért 100 as 2 év alatt mert nem 2 percet játszott privát szerveren sõt volt h nagyon sokáig nem is globalozott, és persze most se viszi túlzásba 😉
hmm
Lehet megbézem 😉