10360
Mu Online
-
ensomhet #6677 Eleve nem értem hogy kerülhet annyiba, mikor a megalkotása több jewelt emészt fel. -
ensomhet #6676 Hát, nálunk nem. -
Cence89 #6675 brass+11+16 ot 5b ért lehet venni :( -
#6674 plate darabja 8-9B a 11+16+L... mayán :) ami általában drágább szokott lenni -
ensomhet #6673 Hm, a party téma ellen elvileg védene a /request off, de majd kipróbálgatjuk még a lehetőségeket.
A plate nekem nekem nem tetszik, robotembernek néz ki, és biztosan drágább, mint a BD+7+12 set, bár a védelme egyértelműen jóval több. BD setem olyan 33-34B lesz, a Brass+11+16 darabja 9-12B, Plate akkor nyilván még drágább lehet.
Tarkan bohóckodtunk tegnap, EEvel végülis bírom, csak lassú, tehát XPhez jobb A2/3. -
Hundevil #6672 ALL!!
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l ??
-
#6671 Dehogy hoztam magammal a notebookot, de itt a kolesz block-ban van 1 gép a kisértés mindig ott van, de csak a fórumokat néztem. -
#6670 ha rám halgatsz veszel egy Plate 11+12 setet [olcsó és nagyon jó védelmet ad, meg fogsz lepődni :) de SOKKAL jobban véd mint a bd, és szebb is ^^] -
vazzeg #6669 hali.ha rá nyomsz egy duelt akor leáll hiába van a /Request off -
#6668 de te hogy netelsz ha közben tanulsz? vagy mégis vitted a noteszt? :D
mind1... sok szerencsét a vizsgára -
#6667 ja és az szép kis időbe beletellik míg elbánnak veled... :D -
#6666 /Request off << és soha nem áll meg, csak ha végleg elfogy a manád, de még akkor is ujratölt.
Ezellen annyit tudnak tenni, hogy 1 halom szörnyet hivnak rád és azok ölnek le. (De ez általában az én esetemben, pont az ellenett esetben sül el ^^) -
Hundevil #6665 ensomhet!
Én tudom, hogy állitják meg az afk-t. Ha rádnyomnak egy party-t ar afk abba marad.Megakadájozása: (én legalább is úgy szoktam) szólok egy ismerősnek aki szintén afk marad estére és party-t kérek tőle és igy nem tudnak party-ba hivni mások -
ez az új karim -
Cence89 #6663 nekem a legelső karim dk volt lvl 22 ig aztán szoltak h lehet dw-t is kezdeni ha balra nyilra kattintok XDDDD
onnantol kezdve dw voltam több mint 2 éven át :) 3 accal amiböl 1 maradt :) -
ensomhet #6662 146 vagyok most, bar 8.4
Lost Tower 1-ben szoktam, a 3-4 jól megszokott hely valamelyikén. Ha nem adtam volna vitalityre és energyre, akkor már majdnem tudnám hordani.
Mindig az első karakter kiépítése a legnehezebb, meg az halad a leglassabban. -
Cence89 #6661 és a mostani lvl ed?
nekem még 24 lvl re van szükségem bár ha sikerülne meglépnem 0,4 bart akkor már csak 23 lvl re és asszem bátran mondhatom nekem ez nehezebb :P
de rá se ránts hol szoktál afk zni?
én ma bar 9.9 röl lettem 1 buzi brasil miatt 8.5 :DDD már az ideg szétvetett ütöttem a monitort is XD -
ensomhet #6660 Tegnap próbálkoztam némi AFKval Harry Potter olvasás közben, jött egy arc kötekedni, de előbb unta meg, mint én. Lepofoztam. Utána érkezett még egy Ice cuccot lőni tudó pk elf, nemtom a kettő között volt-e összegüggés, de ha nem volt lag, akkor őt is sikerült leverni, szerencsére nem mindig tudott 1 lövésből elintézni.
Éjjelre otthagytam nonPvP szerveren, de valamit tudtak velem kezdeni, mert leállt, pedig /request off be volt nyomva. Van valami ötletetek, hogy mi lehetett?
Még 21 szintre van szükség, hogy Black Dragon+7+12 Armor tudjak viselni. Elég sok :( -
Cence89 #6659 frosty nem nekem is van egy ilyen véleményem én 2x taliztam vele elsőre nem tudta h magyar vagyok 2x ra ugy tudta meg h muszáj voltam rászolni magyaul h ne ks eljen már mert különben elment a szavam a füle mellett :S
beszarok mien gecik jáccanak ezzel a gameval de megint commoner vok 2st bő XD -
Dragonhelm #6658 táborba vagyok csütrötökön leszek. -
Dragonhelm #6657 különben abba a klánba én voltam az assist csak a cuccaim eltünmtek és értelmetlenné vált hogy én maradjak az assist majd talán tábor után ujra assis leszek:D meg ujra szerzem a cuccokat. KEGABOR , FROSTY HA KELL PARTY TARKANBA SZOLJATOK CSAK VAGY DRAGONNAL VAGYOK BENT VAGY PHUONGAL (ÉN IRÁNYITOM IDEIGLENESEN A DK-MNAK CUCCOKÉRT MEG SEGITEK NEKIK HISZ JO KIS BUFFJA VAN PHUONGNAK! ÉÁS MSOT TISZTITOM EMG PHUONGOT REMÉLEM EGYIK EMBER SE AKAR VELE PK-ZNI MEG MARADJON CSAK TARKANBA) MERT HA JO LGONDOLOM VALAK ICSAK TUDJA PHUONG KODJÁTT UGY HOGY NEM PK NE MENJEN EL TARKAN BOL JO HELYEN VAN OTT:) (bocs a casplock ért) -
Dragonhelm #6656 én is abba a guildba vagyok 2 néven : Dragonhelm, Dragonrise, a dk-m használom föleg. találtam tarkanba BD glvoes +0+L-ot az jo lesz...
meg amásik... ilyen nincs hogy valaki iylen rendes legyen:
oda mentem tarkan ba szedni cuccokat erre egy elf emgkérdezi mit akarok itt egyedül. modntam hogy cuccokat keresek a dk-m, nak.
erre ö modnta hogy lehet van BD itemem (végül nem volt). aztán modnta hogy inkább a dk-val játszak én erre modntam elöbb kell dino max 9 m-ért
errre ö elment hozott egy dino-t 140 hp-s és ingyen odaadta... 300-as vlt az elf körülbelül a cuccai vine +7+12--- +9+12 csak helm nem volt neki szárny se volt és mégis segitett pedig lkáttam hogy ráférne a pénz... iylet is ritkán élek meg. ma találtam egy imp-et a földön:D a klarakter csak egy ehlyben állt én emg felvettem:D aztán az elfre vissza térve modntam neki hogy át kéne adni a dk-m nak a cuccokat... és ö nem baszott át odaadta az impet a Bd itemet meg a dino-t nah az ilyen playereket szereti az ember:D nem noob brazil ks-er geciket -
#6655 má bocsmá de szerintem kingdx nemkicsit beképzelt... [jameg parasztul viselkedik...] vannak neki ilyen érdekes dolgai hogy NAGYBETÜVEL ÍR mert azt hiszi hogy igy nagyobbnak látszik...... -
Cence89 #6654 észre vettem h kiléptél :)
amugy tudom h van guildja és tudom h ő a gm... de kösz az infot még ha újat nem is tudtál mondani :)))
commoner :P -
Hundevil #6653 Cence!!
Bocs hogy kiléptem a guildból, de találtam 1 másik magyar guildot kingdx (180+) a guild master ez is Hun guild egész sokan vannak és magyarok ha jól emléxem 12 vagy 13-man én nagyon szeretném ha unioznál vele. Említetted 60as elf jol jönne. Nekem van egy most 57-es ee-m ez is kingdx guildjában van szal neked is jol jönne az unio. -
Cence89 #6652 1st :PPP -
Cence89 #6651 frostyka ne ban pls eljél kösz ;) -
Dragonhelm #6650 :D megérdemelte...:D én emg ma 1 blesst találtal frostyval meg Kegaborral a földön egy mg nem szedte fel afkolt én emg felszedtem osztoztunk: -
#6649 -
Cence89 #6648 ennyit a mai napról bar 7,8 ról 6.4 szép piros lett a wingem és 1 brasil meg jol megszopta -.- -
#6647 kár hogy őket nem rakják ki a szerverről :( -
Cence89 #6646 most már télleg televan a tököm a sok brasil gecivel :@@@@@@@@ -
Dragonhelm #6645 frosty a cuccok nagyon nagyon jol jönnek köszike:) -
Dragonhelm #6644 a brazilok köcsögök nagyon ne mbeszélnek a legtöbben angolul közülük és akkora noob-ok hogy az valami iszonynat ks-elnek nagyon köcsögök ha rajtam mulna már 100 ban-t kiosztottam volna... -
Cence89 #6643 televan a tököm a fasszopó brasil köcsögökkel meg azokkal a csicskákkal akik az afkolokat ütögetik... nekik hála ma vesztettem 1s-t és bar 7 ről nem tudok elmozdulni :@@@@ -
#6642 tudok adni 3+0 helmet meg 0+0 armort BD-t -
Dragonhelm #6641 a hacket hagyom apicsába leszarom igazatok van. nem is sikerült semmi. egyébként nemsokára vissza hozom magam ugy hogy nem kell kis kari:)) volt egy dark steel gloves +3+12 azt nem vitte el a hülye el is adtam 10 m-ért abbol meg kereskedek king adott nekem cuccoakt én meg megveszem adino-t magamnakés ujra jol fog menni de már BD settre gyüjtöm a pénzem nem veszek dragont csak az alap cuccokat veszem meg hogy azért mégis legyen defense-m -
ensomhet #6640 Bármi kis veszteség is nagyon rossz tud lenni, főleg ha sokmidnen odavész. Haverom megbízott egy iletőben, odaadta neki a leg+7+12 setjét, az pedig nem adta vissza. Mégsem hagyta abba, felivett karaktereket gyorsan 40re, 80ra, elkezdett egy EE-t, ami mostmár 150+, egész jó cuccban. EE hálás karakter, tulajdonképpen vine+5+12-ben már el lehet vele bohóckodni sokáig, csak a lvl 40..60 rész unalmas.
És tényleg bármikor bejöhet valami jó dolog, pl 45Mért guardian+7+12 boots, vagy a z az exc pend, amit 2Bért vettem és 8ért ment, szóval ha eleget foglalkozik vele az ember azért lehet haladni. Másrészt meg aki külső progikat használ, az szerintem részben meg is érdelmi, hogy ígyjár. Én képes voltam mindenféle csalás nélkül felkínlódni a lovagom 146ra, (akkor voltam pont 101-es, amikor bejött az NPC buff....), most Black Dragon +7+12 set beszerzése előtt állok, bár még hordani nem tudom. Mostmár látom, hogy sokaz adtam vitalityre (40) és energyre (50), de ez van... Az egyik EEm 100 feletti, de elkezdtem egy másikat is, merthogy ott meg az agilityt vittem kicsit túlzásba :) Az újnak csak annyi van, hogy vine+7+12-ben tudjon villogni :) -
Cence89 #6639 én majd megyek nézek icarusba meg tarkanba afk zosotol cuccost de ccsak holnap délután mert ma még vár rám 2 tétel o.O -
Dragonhelm #6638 mostani cuccaim : helical sword +2+12, Dragon armor +3+4, dragon helm +3, palte boots +1+12+L ennyi most árusitok amit tudok ha valaki tud adni valami cuccot pls szoljon