Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SteWhite
A versenykírás már több mint gyanus. Aszonyja: Pillanatkép készítésnél elsõ helyezett kap egy bill. meg 3 hónap bérletet a Mu Online-ra 😞

Ezek szerint április közepéig, végéig lesz csak ingyenes. <#szomoru1>

Global DW 11x

SteWhite
Hát igen, a "Customer Support"-ról nekem is az jut az eszembe, hogy mindjárt nyúlnom kell a pénztárcámért, de reménykedjünk hátha ... 😊

Legyen ügyfél vagy vendég támogatás az olvasatunkban.

Global DW 11x

hello all

ugye milyen jo lett a global? 😊 nincs több lvl hacker hála az uj verzionak emeltek a dropon meg sok event 😊
meg lesz 3. szerver csoport^^
én nem szeretnék elkeseriteni senkit de nézzetek utána mert ha minden igaz fizetõs lesz =/

Vdanosss
hehe mostmár 1b+1s em van😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

ugy télleg nem de akinek van spirit helm,gloves, v pantsja +9+12/16 az irjon pls (v aki tudna szerezni nekem) természetesen megvenném 😊

Vdanosss
De afk-ban nem tudom megbeszélni vele...😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
simán szólsz a csávónak whisperben hogy léci 1Bért passzolja át :] õ is jobban fog neki örülni hidd el 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
az jo de sehol se találok.....
Ahol meg van ott meg zenért adják<#buck>
de azért kössz az ötletet 😊
összesen 1b-m 5m em van😄

kegabor
Dani...ha +0+0+DD seted van XSphinx, az 5 * 5% = 25% Damage Decrease. Ami azt jelenti, hogy 25% kell jobb a defensed. De ez valójában sokkal több, én már próbáltam. Olyan mintha, valami shieldnek a skillét használnád. Én ezt ajánlom neked. De darabja 1Bless, de 5B nem sok egy setért.

Olyan mintha +7+12 ben lennél, hidd el.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
Én azért akarok exc-t mert cc ben sok yewel esik és én nem viszema dw-t
<#buck>

Vdanosss
=)<#vigyor2>
<#felkialtas>

igen CoD olok Donoki
én is gondolkodok az exc padon 😊

Vdanosss
OKé😊
Egybként nekem mind1 hogy mien exc az a spinx én megveszem...
Habár lehet hogy +7+12 sett kéne elõbbb<#confused>
meg ccben sincs nagy kapás!, és csak az nyer aki egyedül marad bent??, mert a dk mmal ugy maradtam bent hogy 1voltam a nyolcbol és letelt az idõ és csak 2k expet kaptam<#szomoru1>

Én már asszem az egész Mu-t hanyagolom míg újra kedvem nem támad 😄
Cence te még CoD2-zöl?

Danoss globalon 😛
tudhatnád h nálam privi szoba se jöhet 😊

Vdanosss
Cence globalon???...
Sehogy se sikerül jewelt szedni ccben...<#szomoru1>

Hello

ha van valkinek pad item/settje+9+12/16+l az irjon pls a gameban a nevem -=Cence=- 😊

Azaz 😉

Ma új rekordot könyvelt ela Thunder Mu Szervere! Online User: 60 😉 Idáig 😊

Fanya

Frosty01
saját fórumja is van, és nem olyan gagyi mint a volt Freeboard (R.I.P.) hanem igazi avataros, signature-s minden jóval, és van egy admin is aki válaszol a kérdésekre (h4ppi)

Fasza!
Lesz rankings is 😄

Frosty01

Khm...
Én nem egy párszor láttam hogy offfline...
De mindegy!!
^^: Ha unjátok már a sok offline szervert, meg arrogáns GM-et, gyertek játszani az igazi magyar nonstop szerverre.

Hát én máshogy hallottam ^^

Ha unjátok már a sok offline szervert, meg arrogáns GM-et, gyertek játszani az igazi magyar nonstop szerverre.
A címe: RotorMu.servegame.com

Jó szórakozást!

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

Vdanosss
cc ben 4. lettem semmi jewellel..., exp-vel...
van egy elf (aki megnyerte) neve: CC-ELF
48-49 lvl és win+9+12+L settje van +7+sk+12+L os light crossbow....
szal õ lökött le😄

Vdanosss
o.o

Frosty01
inkább 1B-n kivül van :] 50-55-60 milkó

Vdanosss
'-.-
értem....
és a dd-nek kb 1b-n belül van az ára?
Jah és láttam 55m ért xc+3+4%mana+dsr-t

Frosty01
^^ kuss

Tesódnak mutogasd a seggged<#gunyos1><#action><#duhos2>

Frosty01
after mi szar? lol donoki, az fegyveren van és az a life8 meg a mana8<#gunyos1>

Frosty01
ez nem igaz! már akkor is müködésbe lépnek az opciók egy részei (az elsõ 2) ha még csak 2 ancient item van rajtad! ha megvan a set + ringek + pendantok + fegyver, akkor az összes müködik :]

Asszem van még egy pár... vmi zen after meg ilyen szarok!

kegabor
+Max HP ->>> Gondolj bele dw-nek mennyi HP-je van, azt meg minek növelni.
+Max Mana ->>> Ez jó, de inkább csak mellékopciónak. Akkor, ha sok a mana jobban töltõdik ujra.
+Reflect ->>> DW-nél nincs értelme, kevés a life, keveset üt vissza, és mire eleget ütne beléd, addigra a te life-od fogy el.

+DD ->>> Ez meg olyan, mintha több def-ed lenne. 😄D Ez a jó.
+DSRate ->>> Ez is jó, de fizesd meg. (Darabja 1B felett van jóval.)

Lehet, hogy van még opció de nem jut eszembe.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
Ahh.ok<#smile>

Frosty01
A new patch was updated into the game last night during server maintenance. In this patch the 7 digit ID has been fixed and also the level 220 Marlon Quest bug was fixed.

K2 Network would like to thank the community for its patience during this time, as we are committed to providing a better game experience for all of the community.

Thank you

K2 Network

végre 😄

Frosty01
azért mert a többi opció csak dk-nak meg mgnek jó!!! tudod te is hogy a dw-nek kicsi a defje és nem árt egy damage decrease set :], jól jön majd nagyobb partykban 😉

Vdanosss
miért?

kegabor
Dani! (Nem akarom megmondani, mit csinálj.)

A tanácsom, ha exc Sphinxet akarsz venni, akkor csak DD opcióval.

Vdanosss
AHA<#papakacsint>

Frosty01
gondolom lassan jön vissza az a cucc amit vesztettél, a scammer miatt :]

Ok!

Frosty01
rengeteg láma van akit könnyü becsapni, vagy lehúzni róla egy kicsivel többet mint amit ér a cucc :]

Frosty01
WoW csapjátok az üzleteket grat 😄
én tegnap csináltam egy nagyon jó üzletet hála KeGabornak, vettem 2Blessért (80milláért) egy Exc Pendant of Fire +life8-at :], és majd jól eladom 3-4Blessért 😄D
ajánlom nektek is minél többet kereskedtek, annál nagyobb vagyonra tehettek szert!!!

Vdanosss
scale+7+12 kesztyû

egy sclae settért vagy melyik set itemért?

Vdanosss
én tegnap találtam 1b-t kiselfel... és elüzleteltem a 40-es gyürümet egy scale+7+12 ért...1 magyarral<#vigyor2>

Sajna ez a sok opció akkor jó ha van egész szet 😞