Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat Starweb^^
egy hozzászólás:
ezt a fórumot nem azért hozták létre, hogy mindenki a másikat szídja, és saját okosságát hirdesse!! itt inkább hasznos dolgokról kéne irogatni, és segíteni másoknak!! de nem úgy, hogy a másik értelmi képességeit vonod kétségbe!!!!
komolyan mondom szinte csak Frosty az aki normálisan irogat ide....ja bocs és Starweb....
tanulhatnátok tõlük!!!!
ha valakinek belegyalogoltam volna a lelki virágoskertjébe akkor bocsi!
global: muse elf lvl 160+
hehhehhehhehe ezt gondold át mégegyszer!!!!
nagyon sok jó fizetõs játék van (persze ilyen fejlõdõs, mászlálós, fantasy jellegûekrõl beszélek)
a line age nagyon jó játék de lassú és hosszútávon igen csak unalmas.....
megsugom neked ha szétnézel drága akkor rájösz a tényekre csak menj a 2 es szerverre és nézz meg pár store nevet. és figyelmedbe ajánlom a www.muonline.com -ot itt és nézz szét jo alaposan^^
és még 1x nem vok f..sz^^
és képzeld a kérdésedre h hogyan fizetnénk a mu-ért? gyszerû
nem tom van e itt aki WoW ozik de azok a sügérek akik WoW oznak h fizetnek? Gamecardal^^
ja kis figyelmeztetés a sügér jelzõ hó végétõl érvényes ugan is egy honap dupla ár lesz szerver költöztetés miatt és ihgy lesz jó ideig^^ azaz 60 nap 14 ezer HuF lesz bövebb info www.gamestar.hu^^
van mu amelyik fizetõs...
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
practitioner of the forbidden arts of death
amúgy hogy láma vagyok-e vagy sem döntsétek el ti lvl: 111 sztem láma de ha fizets lesz akkor valószínûleg izza vége és marado is ennyi az idõk végezetéig<#rinya>#rinya>
Szedtem össze pár troyant már de nem natott meg a dolog ^^
80+os dk az biztos😄
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Majd a router mûködésbe lép <#mf2>#mf2><#action>#action><#duhos2>#duhos2>
SKODATÖRTÉNT
az ára jó esetben 20 milkó és 25 milkó között van, ha nem veszik add el 17-ért
ha akkor sem akkor nincs más hátra, 13 :]
és Donokit meg téged is ki kell h "oktassalak" mert mint azt már frosty mondta nincs hack az 1.0 hoz- igen van 1 csomo oldal ami hireszteli a gameban is hiresztelik igy jewel duplikálás ugy jewel duplikálás oszt a palin meg nincs semmi ennyit errõl...
és egyátalán nem képzelek sokat magamrol lehet hülyébb vagyok a gamehoz de sztem ha rangsorolni is kellene h az itt lévõk közül ki h ért a gamehoz sztem az elsõ 10 be benne lennék....
Most látom, hogy a MU-nak van magyar fórumja, jök jó!<#vigyor3>#vigyor3>
akkor ki is használom az alkalmat.
S> exc Vine boots increases acquisition rate zen after huntigmonsters +40%
ha nem kell senkinek kérlek mondjátok meg mennyiért lehetne a legjobb esetben eladni? elõre is kössz<#help>#help>
Van egy elf akinek exc battle bowja van +7+16+L+SK
és olyan wind settje hogy 300+os a defe elf soldier nélkül... ma is õ nyert<#zavart2>#zavart2>
és a dl nyert....
és ha van is hack akkor ez a gameguard biztosan letiltja<#vigyor>#vigyor>
Én egy párat letöltöttem lehet minnyá meek tesztelni ^^
Csak te tudod így!A nagy Mu-s ^^
ha fizetõs lesz a MU akkor ideje elgondolkodni más fizetõs játékokon mert csak jobbak vannak ennél😊
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
ma 3asban maradtam 1dk val és egy dl el ... na vajon ki nyert?<#smile>#smile>
Nem rossz..
Utána kéne járni a dolognak =)
ua 😊
Star web igazad van szopás bár akkor is értelmesebb volt ott szopni mint a te 1k expes szervereden^^ (persze ez az én vélenményem)
Akkor a másik kettõ meg csak hackerek tömegével lesz tele 😄
..::Borg::..
de lehet hogy nem lessz netem se<#smile>#smile><#bdead>#bdead>