10360
Mu Online
-
Dragonhelm #6717 nah ujra itt vagyok:) most aztán nincs megálláááááás addig játszok amig van kezem meg szemem meg ami szükséges a game-léshez:D -
#6716 200% az 2×es exp :D egyébként igazad van a pkzással kapcsolatban... -
Holdsolyom #6715 énis utálom a giga xpt...30%-200% ig az elfogadható xp mennyiség sztem egy szerveren...sok usert meg azért nem szeretem me sok regelt user=sok online user=lag+minden négyzetcentin csak kselni tuok....ami azt is jelenti h ha sok online user van akkor a játékidejük egy része egymás gyilkolgatásával és macerálással megy el...nem hasznos karakterfejlesztéssel -
#6714 Frosty keress majd bent, szervezni kéne valamit..kihalt a game bent. -
Cence89 #6713 akkor kabbe... -
#6712 vége a sulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2.5 hónapig mától kezdve ott döglök ahol akarok :DDDDD -
starweb88 #6711 hát inkább oda megyek gamelni ahol jó sokan vannak és nem giga exp mert még akkor üzletelni is lehet ^^ -
Holdsolyom #6710 jácottam rajta régebben...mármint a frienzmu-n akkor 1.01e-s verzió volt rajta...most nem tom melik van igazad van jó server bár nekem most már tul telitettnek tünik (a max 800-1000 karis szervereket értékelem inkább) -
#6709 Indul a 2 hetes maraton. :DD (Suli lezárva, melett a vizsga ^^) -
Cence89 #6708 te viszont egyre lámább leszel =/ -
#6707 nem úgyértve tökéletesen bugtalan, hanem a többi privát szerverhez képest!
példának okáért müködik az összes skill, és nem csak névlegesen, combo is van, és a többi extra is... játszok rajta, tudom...
[a mu soha nem lesz tökéletes] -
#6706 azalényeg, hogy ne rakj szoközt meg ékezetet meg jeleket.
a többi az megvan. -
#6705 a frienmu télleg bugmentes de nem magyar meg olyan mint a global:) -
Holdsolyom #6704 nem használhacc ékezetes betüt...és probáld max 8 karakterrel -
#6703 BAKTER!!!
Már vagy huszadszor megyek végig a FrienzMU regisztrációján, de mindig ezt írja ki: SQL Injection Detected. Make sure to ONLY use letters (a-Z) and numbers (0-9)! PEDIG ÉN BETARTOM EZEKET A SZAROKAT!!! -
Holdsolyom #6702 ha a ragezone development community vagy a coderzfactory vagy a skyline aztmondja bugmentes...akkor elhiszem:) -
Holdsolyom #6701 nos a command point a DL nek,a castle siege kristályszobor,és még jopár bug van ami a frienzmun is él..mindenki aztállitja már lassacskán 6 éve h bugmentes szervere van...baromság amig a koreai szerver(amiről leechelték a privát fájlokat) ad ki ujjabb és ujjabb javitásokat mert ugyszintés bugos..nem hiszem hogy a privát fejlesztőcsapatok jobbak lennének mint a webzen:DDD -
#6700 Frosty -
Mirk #6699 frosty, mi aneved a frienzmun? -
starweb88 #6698 ez bugmentes =) -
#6697 nézted már a frienzmut? www.frienzmu.org -
Holdsolyom #6696 amugy free.....még a global se bugmentes...akkor mit vársz a privát szerverektől? :DDD
-
Holdsolyom #6695 a 97 es és 99 szériára is van mint ST anticheat mint dupeitemfinder...nem is szolva arról hogy minden verziohoz jól jön még egy sql shield is -
#6694 játszatok inkább a frienz muval.. bugmentes -
Cence89 #6693 én nem is mondok semmit inkább mert ez már... T_T -
starweb88 #6692 de jó akkor 0.99 esen mehet újból a duppolás :D nálam is az volt egyből amikor külföldiek megérkeztek :D -
Holdsolyom #6691 mivel az 1.02d instabil és tele van buggal igy 99b és 1.01E között van választás...még eldöntöm majd közösen a leendő GM ekkel...mindegyik verziot üzemeltettem már és az 1.02d vel volt a legtöbb bajom:) -
#6690 milyen lesz a szervered? -
#6689 ... -
Holdsolyom #6688 mu szerverre keresek tapasztalt és felelősségteljes,20 évnél idősebb játékosokat GM nek.jelentkezni az [email protected] irt emailba lehet.....az emailba irtak:
Kor,nem,játéktapasztalat,esetleges programozási ismeret,mennyi időt tudsz rászánni,illetve milyen géped van
várom a vállalkozo kedvü emberkék levelét -
#6687 En nem a helm-rol beszelek...de mint mondtam, hozz 3 setet es megveszem darbjat 5*5B-ert azonnal. ^_^ -
ensomhet #6686 Az lehet rá a válasz, hogy sokkal telítettebb a piac, így aztán árverseny alakul ki. -
ensomhet #6685 Mármint melyiket adtad te?
A +7+4+L jobb, mint az exc. Excből EEnek a DD+HP a legjobbabb, a többnek nem sok értelme, esteleg még talán DSR. -
Hundevil #6684 ALL!!
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l - ért??
Az ee-m lvl 60 ha kell valakinek partyba szóljon [HUN]LACKA néven éldegél
-
Cence89 #6683 kellene de elmész ott a kövács és pasi te mgae közt oszt ott van 1 rakat paraszt S>DRAGON ITEM+11+12+L 8b max 9...
-
#6682 ez tényleg érdekes, szerintem is jóval többet kellene hogy érjenek... =/ -
ensomhet #6681 Hát, én Wigle-n, itt tutira ennyik. Fórumokat szoktam nézegetni, hogy mi mennyi, túl nagy eltéréseket nem lehet tapasztalni, kb be vannak állva az árak. -
Cence89 #6680 ti holéltek?? nézzetek már szét a piacon drg item+11+12+l 8b a héten láttam brass helm+11+16 5b.... nem tom hol jáccotok de komolyan... -
#6679 Ha annyiért hozol nekem, akkor megveszek 3 setet most hétvégén, csak hozzad...
Brass+11+12 darabja 8-9B itemenként változó...
Ha pedig most nézed a dragon+11+16+L árakat, akkor azok felmentek az égbe...(77B ajánlottak a setért legutóbb...)
+13+16+L set pedig 180B+...ennek a megszerzése esélytelen számomra, ugyingy a dragon wing is.... -
Cence89 #6678 figyelj ez egy olyan dolog h anno a sphinx item+7+12 3b volt most 2b meg 1b1s egész settet veszel 7b1s ért...
Most gondolkodom h vigyem e az elfem (lvl 30)