Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én innentõl kezdve kuka vagyok
grat Starweb^^

mindegy fizessetek csak a MU-ért!!

egy hozzászólás:

ezt a fórumot nem azért hozták létre, hogy mindenki a másikat szídja, és saját okosságát hirdesse!! itt inkább hasznos dolgokról kéne irogatni, és segíteni másoknak!! de nem úgy, hogy a másik értelmi képességeit vonod kétségbe!!!!

komolyan mondom szinte csak Frosty az aki normálisan irogat ide....ja bocs és Starweb....

tanulhatnátok tõlük!!!!

ha valakinek belegyalogoltam volna a lelki virágoskertjébe akkor bocsi!

global: muse elf lvl 160+

a Lineage 2 lenne az egyetlen fizetõs játék ami jó........😊

hehhehhehhehe ezt gondold át mégegyszer!!!!

nagyon sok jó fizetõs játék van (persze ilyen fejlõdõs, mászlálós, fantasy jellegûekrõl beszélek)

a line age nagyon jó játék de lassú és hosszútávon igen csak unalmas.....

cence amugy 65 online user van a szerveren szal má megint okos voltál ^^

eh BlueDragon felvilágositás képp nem vok fasz de kösz a jelzõt^^
megsugom neked ha szétnézel drága akkor rájösz a tényekre csak menj a 2 es szerverre és nézz meg pár store nevet. és figyelmedbe ajánlom a www.muonline.com -ot itt és nézz szét jo alaposan^^
és még 1x nem vok f..sz^^
és képzeld a kérdésedre h hogyan fizetnénk a mu-ért? gyszerû
nem tom van e itt aki WoW ozik de azok a sügérek akik WoW oznak h fizetnek? Gamecardal^^
ja kis figyelmeztetés a sügér jelzõ hó végétõl érvényes ugan is egy honap dupla ár lesz szerver költöztetés miatt és ihgy lesz jó ideig^^ azaz 60 nap 14 ezer HuF lesz bövebb info www.gamestar.hu^^

Frosty01
és az a mu délutánonként fullos :]

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
kéksárkány.
van mu amelyik fizetõs...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
te lenni ki? 😮

Wááá, ne vegyétek már be... meik az az idióta aki pénzt kérne a mu-ért? a tervezõk és a mûködtetõk se annyira hülyék... nemtom meik idióta találta ki ezt, de jó nagy f..sz volt!!! az msn-re is 2hetente kapok körüzeneteket hogy fizetõs lesz fizetõs lesz... már lassan 2 éve! és??? kell fizetni érte? NEM!!! hát akkor meg ne sírjatok, nem lesz a mu fizetõs! inkább menjetek a2-be azt öljetek vagy haljatok mmeg ne érdekel de ne ezzel idegesítsétek magatokat mert NEM LESZ FIZETÕS!!!
igen õ az^^

te vagy frostyhun ugye?
Frosty01
szerintem nem lesz fizetõs. ha az lesz, az ciki, de ne pánikoljunk, végülis csak 1 játék :]... addigis a kundun ereje legyen veletek (^^?)

most nem mondjátok komojan? A MU-fizetõs lesz? és mikortól és menyiért lehet majd játszani?
amúgy hogy láma vagyok-e vagy sem döntsétek el ti lvl: 111 sztem láma de ha fizets lesz akkor valószínûleg izza vége és marado is ennyi az idõk végezetéig<#rinya>
Frosty01
a keyloggereket, és a kiskapukat is pucoltasd le a géppel :]

loL...
Szedtem össze pár troyant már de nem natott meg a dolog ^^

Vdanosss
Hun devillel már találkoztam...
80+os dk az biztos😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
hát azzal egy trojan ellen nem sokat érsz, de te tudod :] jó ügyködést, ugysem mennek a csítjeid <#duhos2>

Okés! ^^
Majd a router mûködésbe lép <#mf2><#action><#duhos2>

Frosty01
donoki majd írd meg hogy mivel szedted le a vírusokat 😄DDDDDD

Frosty01
hali! dejó még egy globalos, hál'zégnek, és nem láma 😄
SKODATÖRTÉNT
az ára jó esetben 20 milkó és 25 milkó között van, ha nem veszik add el 17-ért
ha akkor sem akkor nincs más hátra, 13 :]

igazad van star web lehet h hülye vok meg stb de annyira mégse mint te. nagyon reklámázod a privát szervered most lehetne az egyik legjobb miverl fizetõs lesz de ugyan ki akar menni egy olyan szerverre amint 1kx-os az exp??
és Donokit meg téged is ki kell h "oktassalak" mert mint azt már frosty mondta nincs hack az 1.0 hoz- igen van 1 csomo oldal ami hireszteli a gameban is hiresztelik igy jewel duplikálás ugy jewel duplikálás oszt a palin meg nincs semmi ennyit errõl...
és egyátalán nem képzelek sokat magamrol lehet hülyébb vagyok a gamehoz de sztem ha rangsorolni is kellene h az itt lévõk közül ki h ért a gamehoz sztem az elsõ 10 be benne lennék....

Szia all!
Most látom, hogy a MU-nak van magyar fórumja, jök jó!<#vigyor3>
akkor ki is használom az alkalmat.
S> exc Vine boots increases acquisition rate zen after huntigmonsters +40%
ha nem kell senkinek kérlek mondjátok meg mennyiért lehetne a legjobb esetben eladni? elõre is kössz<#help>
Vdanosss
Jah még 1 hír! server7 en ne mennyen senki cc1-be...
Van egy elf akinek exc battle bowja van +7+16+L+SK
és olyan wind settje hogy 300+os a defe elf soldier nélkül... ma is õ nyert<#zavart2>

Vdanosss
jah és igazad van frosty az L2 a legjobb a legjobbak közül😄
és a dl nyert....

Vdanosss
háát donoki hogyha még csak most teszteled akkor még nem biztos hogy van hack és szerintem < >ekkora vírusokat szedsz le<#smile>
és ha van is hack akkor ez a gameguard biztosan letiltja<#vigyor>

Dehogy nincs hack...
Én egy párat letöltöttem lehet minnyá meek tesztelni ^^
Csak te tudod így!A nagy Mu-s ^^

Frosty01
jah, szerintem egy játék van amiért megéri fizetni és az a lineage2 <#wow3>

hali!

ha fizetõs lesz a MU akkor ideje elgondolkodni más fizetõs játékokon mert csak jobbak vannak ennél😊

Frosty01
megsúgom neked, ehhez tényleg nincs hack, ugyanis a gameguard itt már ki van forrva, bizonyítsd be az ellenekzõjét, és akkor majd beszélhetünk errõl ^^

kurvajo a thunder mu gyertek oda 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

sory cencének ment nem frostynak, omg

amugy elég sokat képzelsz magadrol, asszed sokat tudsz ^^

azt csak hiszitek h n incs hack 1.0ra ^^ sztem nézzetek picit körül 😉 nincs olyan verzio amire ne lenne hack...

Frosty01
teeeeeeeeeeeeeeeee? 😄

Vdanosss
a cc ideje 1órával vissz avan állítva...
ma 3asban maradtam 1dk val és egy dl el ... na vajon ki nyert?<#smile>

Vdanosss
én tudok scammelni....<#vigyor>

Hmm.
Nem rossz..
Utána kéne járni a dolognak =)

Frosty01
scammer egy bugot használ ki, egy valamilyen plugin segitségével, ami zárt körben mozog, tehát esélyem sincs hogy megszerezhessem :] (lehet hogy az a plugin nem is kell)

Nem nem ugyan az ha kiscit is értenél a játékhoz akkor tudnád, hogy két külön fogalom a 2.

scammer...
ua 😊

Donoki ha nem zavarna miota uj clines van (1.0) azota nincs hacker csak scammer
Star web igazad van szopás bár akkor is értelmesebb volt ott szopni mint a te 1k expes szervereden^^ (persze ez az én vélenményem)

Frosty01
nincs már hack.. ha figyelnél tudnád.

Annak mi értelme?
Akkor a másik kettõ meg csak hackerek tömegével lesz tele 😄

Borg87
szerintem meg az is lehet hoyg lesz 3. szerver ami fizetõs lesz és oda lehet nyerni belépõket vagy hasonlókat esetleg ez a 2 szerver fizü és a másik 1 szerver lenne ingyenes bár ezt nemhiszem inkább még 1 szerver amiért kell perkálni inkább és ott mindenki 0 ról indulna talán delehet baromság amit írok

..::Borg::..

hát ez nagyszopás ^^

Frosty legyen igazad de ha kicsit és kinyitod a szemed rájössz h igazunk van =/

Csak a Mu-ért van neted? xD

Frosty01
nem lesz az... szerintem a szokásos pánik, fasság ne is gondoljatok erre :]

Vdanosss
hogyha fizetõs lessz akkor én nem tudok jáccani :\<#shakehead>
de lehet hogy nem lessz netem se<#smile><#bdead>

gondoltam h van vmi kis turpisság itt^^ =/