10360
Mu Online
  • Cence89
    na én meg kezdtem elfet...
  • Cence89
    egyszerű
    Frosty keveset jáccik globalon '-.-
    amugy nekem talán azért is több idő volt elérni a 180 at mert lassabban is fejlödök dw vel célzok itt arra, h a defe nem mindig elég a lvl jéhez való őléshez :)
  • kegabor
    Én még akkor odaadtam Frostynak a részed a blessből. Nem tudom mit csinál, hogy mindig elkerülitek egymást.
  • Dragonhelm
    addig ne mkérem vissza a soult (KeGabor/Frosty) döntsétek el melyik kötök adja majd oda de egy ideig nem kell:)
  • Dragonhelm
    ^^ amekkora aktivitást csináltam mielött kiraboltak:D nem lenne az 1 év hogy elérjem a 220 (bár nekem sokkal több szabad idö van rá meg többet is hagyok erre) globalon tényleg aki nem birja az 1 honap után elmegy rola.én kb 3-4 honapot játszottam majd még fogok csak kicsit szüneteltetem:)
  • Cence89
    én is napi szinten fent vagyok beeee :P
    és kegabi kabbe :DDD 1 év alatt 220 nem semmi én már több mint 2 éve jáccok és még 200 sincs meg =/ bár igaz h fel is nyomtak 2 accomat...
  • kegabor
    Holsolyom, először én nem akarok bántani senkit.

Én most leszek a globalon lassan 1 éve, nemsokára 220-as szintet érem el. Nagyon sok mindenen keresztül mentem, és nem heti, hanem napi szinten dent vagyok a többiek ezt tanusithatják.

Globalt hozzá se merd hasonlitani semmiféle tört szerverrel, 10x xp? Itt sokkal nehezebb 1 karakter 180-ig elvinni, ha nem hiszed el, gyere és csinálj 1-et. Szerintem 1 hónap alatt itthagynád a fenébe. Az afk-ról annyit, hogy 200 szinttől afkozom, sokszor csak azért mert nincs idő játszani, mert tanulni kell, vagy mert éppen alszom, mert tudod itt 1 lvl nem 5 perc alatt jön össze, hanem 1-2 napig is játszanod kell egyfojában éjjel nappal.

Brazilok között nagyon sok jó ember van, de igaz rájuk, hogy noob-ak a többieknél és angolul nem tudnak, de nagyon sok jóbarát van köztük. De lehet csak az én tapasztalatom, mert én már csak 200 felettiekkel találkozom. Ezalattival szinte csak a magyarokkal társalgok.
  • Frosty01
    szerintem fogalmad sincs hogy mi folyik globalon...
  • Cence89
    Mirk neked is igazad van de globalon 1-2% normális brasil jáccik csak és nem adok igazat a végében h nem ks elünk és hackelünk mert igen is van aki ks el.... és ismerek nem 1-2 hacker magyart ^^
  • Mirk
    Az idegesítő h nem megy a frienzmu
  • Dragonhelm
    PONTOSAN engem nemrég szoltak be hogy mi a faszért nem adok pénzt. Mondjuk azért mert kell wingre a settemre meg ugye már dinora nem kell azt most vettem meg de ez qrva idegesitö.
  • Mirk
    Szerintem ezt nem lehet ilyen egyszerűen általánosítani, hogy a brazilok köcsögök. Egy részük az, egy részek nem, ahogy nálunk is.Egész egyszerűen azért hiszitek hogy a brazilok a köcsögök mert globálon a játékosok 80%-a brazil és így persze gyakrabban találkozol hülyékkel. A magyarok meg egyáltalán nincsenek lemaradva. Sok privi szerveren jáccottam már és volt egykét magyar(nem mind) akinek az volt az első, hogy partyzunk, kérek ingyen itemet, kérek guildtagságot kérek mindent. Ja nem is kérek, hanem aggyá má baze. És ha olyan szörnyű vagyok, hogy nem adom oda mingyárt a vagyonom felét ingyen, mondván hogy "te is magyar vagy, ezér nekem kötelességem adni" akkor én vagyok a legnagyobb köcsög a földön. Ezért is mentem el egy időben olyan szerverre amiről egy magyar se tud ha lehet... Lehet hogy a magyarok nem kselnek és hackelnek, de megtalálják a módját, hogyan legyenek ótvar nagy bunkók.
  • Cence89
    Holdsolyom nem én olvasok afk olva :DDD keversz :)
    én nagyon ritkán vagyok afk max annyit h lemegyek innivalóért de nem hiszem, h ez megvetendő dolog, hogy ezért egyből lekell mészárolni az embert meg egyből ks elni viszont igazat adok neked mert a brasilok után mi magyarok vagyunk a "legundoritobb" játékosok és ez szégyen :(
    és ennek nem az itteniek az oka mert froesty kegabi beb_gwynda cyber...stb folytathatnám a sort normálisan jáccunk de a kis noobok... meg monnyuk a nagyok célzok itt kingdx re v ki a tököm az a ****fej bocs a kifejezésér de azt a gyereket elkéne ásni...
  • Holdsolyom
    Sztem az AFK akár 30 as xp van akár 9999 es...nem tisztességes...én jácottam rengeteget alacsony xp-s(10-es) szerveren is és sose volt szügségem afk ra...max a 180 as szintet 3-4 hét alatt értem el nem 1 ora alatt...és amig látom hogy a rotormu-n is ahol csak magyarok vannak ugyanugy megy a ks meg az afk orrba szájba addig valahogy nem sok joguk van a magyaroknak se hőbölögni a tisztességes játék ürügyén...Cence89 amig te olvasol AFK melett...addig ne csodálkozz h ks elnek...én személy szerint kérdeznéd eggyet...nem válaszolsz 1 perc után se akkor ban...mint ahogy jobb priviszervereken szokás.szval amig ti se játszotok teljesen tisztességesen afk,ks,karihuzás nélkül addig nem sok jogotok van megszolni akár a hackereket akár másokat.
  • Dragonhelm
    hamár brazilokrol van szo kurvára köcsögök szemetek angol tudásuk semmi sincs szinte és hackerek... és még valami:
    1 ember aki brasil normális a globalon akit ismerem: BRASIL)DL
    Ö RENDES MEG JO FEJ.
    én viszont frienzezek megvan a dinom:D 10 uni 1 chaos sokba került de meglett és sikerült megcsinálni:)
  • Cence89
    Holdsolyom én nem az afk ról beszélek mert ha nem teccik nekik megölnek, nem mintha olyan sokat afk znék... de, hogy ok nélkül ks elnek angol tudásuk kimerül a party szóban, és ha nem ks elnek egyből akkor party nem adása után kezdik. A másik, hogy a hackeket ők kezdik el leghamarabb az ő karakterük akar mindig scammerelni mindenkit... lehet, hogy te priváton máshogy látod de én világ életembe globalon jáccottam igy van 1-2 tapaszatalatom felölük
  • starweb88
    a globálon afk ért nem problémáznak mivel exp alap szal priviken azért tiltják mivel exp szorzóval van elletvá és igy nincs szükség afk ra...
  • Frosty01
    Jól haladsz ;)
  • ensomhet
    Egész más mentalitásúak a dél- és közép amerikai játékosok. Ez a mentalitás nekem sem tetszik, úgy látom vagyunk még ezzel így néhányan. Volt szerencsém megtapasztalni, hisz jobbára éjjel/hajnalban játszok, amikor nekik délután/este van. Európai még nem próbált becsapni.

Az AFK-t sokáig én is elleneztem, viszont egy bizonyos szint után miért ne. Tulajdonképpen amíg mást nem zavarsz vele, és egy bizonyos határon belül marad nincs vele gond. Viszont amikor elf + MG egy spoton állva autobuffal, autogettel meg mindennel napokon keresztül ugyanott van, az már kissé visszás.
    A másik kérdés pedig itt az, hogy most lehet-e vagy sem. Eldönthetné végre a K2, hogy engedélyezett vagy nem. Mert ha igen, akkor joggal várható, hogy mindenki ezt fogja csinálni. A külső programok használtata megint egy érdekes kérdés...
    Ja, és én szoktam úgy AFK lenni, hogy közben a gép előtt ülök, és olvasok. Ha valami érdekes esik le felszedem, ha bántani akarnak, akkor megpróbálom megvédeni a helyem. Ez utóbbi tulajdonképpen még izgalmas is.

Örömmel vettem tudmásul, hogy 150es szinten plussz 20 pontot kap az ember, így aztán jóval hamarabb tudom majd hordani a Black Dragon ruháim.
  • Holdsolyom
    Nem azért de 2 forumoldalon keresztül arról témáztatok hogyan kell JÓL AFK-zni....hogy ne szaktsanak félbe hogy ne nyirjanak ki és hogy ne bannoljanak érte....ezek után vicces hogy tisztességes játékot emlegecc olvass vissza és meglátod h alapjába ti se vagytok különbbek
  • Cence89
    és Holdsolyom sztem sokkal tiszteségtelenebb playerek a brasilok mint bármilyen más player nem tudom mikor v meik álom világba jáccottál brasilal de akkor az nem made in br volt sztem. elismerem 1-2% uk normális de a többi.... abba az 1-2% ba is van vmi kis kanyar de ez az én véleményem
  • Cence89
    de a brasilok mögött azért igyekszünk mi se lemaradni....
  • starweb88
    fáj az igazság nekik , de persze ott is léteznek kivételek de a többségre igaz a frosty féle kijelentés
  • Holdsolyom
    Hát már megszoktam más forumokon h rasszizmus MO-n divat és ha nem a cigányokat akkor a románokat ha nem a románokat akkor a japánokat és ha azokat se akkor brazilokat szidjuk me "mi különbek vagyunk náluk" szitu....csak nevetek ezen a gyerekes dolgon:D
  • starweb88
    tanúsithatom ^^

amikor elindult a szerverem publicon akkor a mocsok brazilok mivel kezdtek vagy afk vagy hack ... ennyit róluk
  • Frosty01
    vedd úgy hogy pofon vagy csapva :D
    ebből is látszik hogy fogalmad sincs hogy milyen játékosok a délamerikaiak.
    náluk nincs olyan szó hogy "kérem"
  • Holdsolyom
    voltam globálon meg kb 12 priváton...ezé szeretném közzé tenni hogy a braziloknál és az argentinoknál már akkor is volt tört szerver mikor még a muonline.com se volt csak fizetős koreai szerver...tehát régebbi játék náluk sokkal mint nálunk vagy az amcsiknál....másik dolog...ha afkzol és leölnek az a minimum és én is teszem másokkal hisz az afk általában tiltott de mindenképp tisztességtelen játék...rengeteg helyen bannolnak is érte,jácottam együtt braziolokkal és semmivel se rosszabb vagy tisztességtelenebb játékosok mint a magyarok vagy németek.Aztán most kövezhettek:DDDD
  • Cence89
    hali all

még 1x megkérdezem nem tud valaki elado X sphinx gloves+7+dd-t? :P
  • Cence89
    a mai nap is jol telt eddig a guild partykkal ^^
  • Dragonhelm
    én is szüneteltetem a globalt. Frienzeztek addig egész jo szerver csak ne legyen tele buzi hacker brasilokkal mert kár lenne.
  • Cence89
    haha ti nem tudtok connectelni nekem meg esett 1b XDDD
  • Cence89
    frosty sose lehet tudni :P
  • SteWhite
    Nem megy a szerver :(
  • Vdanosss
    jah
    dk lvl 83
  • Frosty01
    =/ az szopatás lenne ha most ezt az elég jó játszható szervert lecserélné egy sokkal rosszabbra :@, de ha uanilyen bugmentessé tudják varázsolni akkor tapstapstaps....
  • Vdanosss
    Geci admin!!!
    a Frienz Mu-t 1.02 re akarják rakni hogy itt is szenvedjünk a bugoktól és hogy ittis fullosak legyenek a serverek a sok br,pl től:\
  • Frosty01
    persze.. sg-s Musok arról hiresek :D hogy ilyenekkel rohangálnak XD
  • Cence89
    nincs vkinek eladó X sphinx gloves+0 ~ +5+dd je megvenném jo áron :)
  • starweb88
    jah de akkor inkább menneka globálra :)
  • Holdsolyom
    Tom h 2 szeres xp nem vok tök hülye elvégre müszerész vok:) de az sztem bőőőőőven elég a népnek az egyenletes fejlődéshez