Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Maya régebbi, ott már telítettebb a piac, talán. Viszont ha ilyen olcsó a soul, akkor nemtom miért nem csinálnak itemeket, és akkor azok olcsóbbak lehetnének.
Ebayen eladni? Azt talán csak akkor éri már meg, ha megvan a megfelelõ felszerelése az embernek. Addig just for fun 😊

Frosty01
awwww, nálunk mayán 12milkóért nem adod el a soult, viszont az itemek sokkal drágábbak, pl egy maxos Brass helm dd-vel meg +13+16 60B akciósan egyébként sokkal drágább :[
most terveztem venni egy plate set +11+16+Luck-ot amit 44Bless körül meg is kaphatnék, de így már nem nagyon akaródzik megvenni, fõleg hogy blesst könnyebben eladsz e-bayon :c

practitioner of the forbidden arts of death

A soul most vicces, lassan 15-16-ért adják. Amikor kezdtem, akkor még 24-25 körül mozgott.
Sajna DW itemekben nem vagyok otthon.
Brass+9+12 - 3B, +L - 3B1S
Brass+11+16+L - 8-10B
Exc. Brass Max - 45-50B
Leg+7+12, hm, talán 4B. Mert azt mondta haverom, hogy 25B veszett oda a setje általál, melyhez még egy +9+12 Gorgon Staff tartozott.

ensomet a wigle szerveren mien árak vannak?
pl egy leg item+7+12 monnyuk helm mennyi? 😊

Hát ja, kb mindenki ezt fogalmazta meg hozzászólásokban, hogy a játék azért népszerû, mert sok játékos van, és azért van sok játékos, mert ingyenes. Reálisan nézve rendkívül elavult az engine (bár én elégedett vagyok vele, nem kedvelem a túl 3D cuccokat, megfájdul a fejem tõle), még most is, ennyi idõ után sok bug van benne. Arról a DC/autokill stb szarságokról, fõleg amíg rá sem nézett a webzen, arról jobb nem is beszélni. Az 1.0 ebbõl a szempontból már korrekt. De itt is nemtom miképp viszonyuljon az ember az afk programokhoz. Bár végülis amennyire lassan tud xp jönnik, így némileg elfogadható.
80% játékos tutira lelépne, utána meg a többinek is unalmas lenne. Sok Dél-Amerika-i van (akik amúgy idióták 😊), meg lengyel, nem hiszem, hogy bírnák és akarnák fizetni.

Én biztos h nem fizetnék egy muért! :/

Igen. (Lyrdia inkább minta Lyrida lenne. Olyat se láttam még õelõtte, hogy elf, és Legendary Shielddel és Lighting Sworddel ütögeti a yetiket 😊)

Vdanosss
Ez a Wiglen van?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
Köszi!
Ha lehet szavazni hát akkor nyomuljunk...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Az én guildomban 5 játékos van, ebbõl én állandóan, a dw is nagyon sokat, csak naív módon kölcsönadta setjét, de nem kapta vissza (+7+12 legendary), s ez érthetõ módon kedvét szegte. Barátnõm elf, õ néha 1-2 órát. Rajtunk kívül 4 magyar guildról tudok, hogy közülük hányan és milyen gyakran játszanak, azt nemtom.

Írok neveket, mi: Ensomhet, myrding, VVoldemort, HuNiki, Lannister, Lyrdia (az õ nevét képtelen vagyok megjegyezni, de ilyesmi 😊)

Aztán a MAGYARKA guildot korikk vezeti, aki dw, õk 12 taggal rendelkeztek, de ebbõl jelenleg keveseben játszanak. robeee nevû van még náluk.

A KALOZOK guildot nimion dk vezeti.

<==HUN==> <- egy ilyesmi nevû guild is van.

Aztán egy Subiakármi, ahol midnen tag neve SubiValami, elég fura 😊

HUNGepard + bela28 + Cro_WwW volt az a gonosz, akik nem adták vissza a leg cuccot...

Frosty01
Hány magyar játszik a wiglen??? sacperkb

Frosty01
Szia!!!! kösz az infot örök hálám ha nem lesz fizetõs 😄
csináltam belõle linket :]

Üdv.

Én is játékos lennék, globálon, talán olyan 3/4 éve. Most a fizetõsség témája miatt nézelõdtem, aztán rátaláltam erre a fórumra. Jókor...
A GlobalMU fórumávan lehet szavazni, hogy ki miképp reagálná le a mostani feltételeket, 328 szavazónak 82%-a hagyná el a játékot, 13% fizetne, 5% nem tudja.
Nézzétek meg és szavazzatok, ha még nem tettétek volna, hátha lesz értelme:
http://www.globalmuonline.com/forum/index.php?showtopic=312

(A játékban Wigle szervereken fordulok elõ, Ensomhet nevû a fõ karakterem, DK, 130+. Hunnia guildmaster. Azon kívül ravendark 40+ DK, judenmord lvl80 DK, >BlutEngel 40+ EE (õt 4 napja kezdtem el, haha, volt értelme...))

Frosty01
server 2 lorencia jobb oldali híd, na ott vannak páran meg server 6 devias vault, csak hogy 2-t megemlitsek.
szerintem a játékosok 97%a nem fog tovább játszani, ha fizetõs lessz, márpedig 99.9% hogy fizetõs lesz. 12$-t meg soha nem adok ezért ki, max 1 esetleg 2-t egy hónapra, de 12-t....

😄
Akkor jó 😊

összevágtam de van olyan is ahol 1 kupacba voltak^^

Hát ja...
Ezt ugye összevágtad?
Vagy összeült egy sztrájkoló társaság? ^^

én szoltam denem hittétek el =/
bár ne lett volnaigazam most láttam +11+12 spirit bootsot 5b ér^^
csináltam pár képet, hogy mi a véleménye a playereknek a k2 röl^^[/img]

Frosty01
We tried paying our creditors with Zen. We need a new plan.

You may have noticed some changes around here since we at K2 Network took on responsibility for manning the Global MU Online service. There has also been a great deal of speculation as to the direction we would be taking the game. Well, speculate no more.

It should come as no surprise that Global MU Online has been evolving from a completely Free2Play™ service into a pay to play service. While some aspects of Global MU Online will remain Free2Play™, the high-level content will require a subscription fee. In an effort to minimize the disruption caused by this transition, we are allowing the members of our community to purchase an account immediately, but these changes will not take effect until April 21, 2006.

Many of you may be wondering why we don't just allow the community to play for free indefinitely. The fact of the matter is that we simply cannot provide the game experience you, the members of the community, deserve without funding. Already, we have increased the size of our MU Master (MM) staff to run more exciting events, our Customer Service staff to ensure a smooth play experience, and our infrastructure to maximize server availability. Your commitment will allow us to continue to grow these and other aspects of the service, resulting in the best possible gaming experience we can offer our growing community.

We hope you will bear with us while we endeavor to surpass your expectations. Growing the service will be an adventure for all of us, and we couldn't imagine any better companions to have along the way.

Content

Global MU Online will continue to have 4 free maps (Lorencia, Noria, Devias, and all three levels of Dungeon). You can go where you want to go and do what you want to do for as long as you like in these maps until you reach level 60.

To play other maps, you can either become a subscriber or pay hourly. Here are the payment packages we are offering: Unlimited Subscription: 30 days for $12 US, 90 days for $33 US. Hourly packages: 30 hours for $7 US and 60 hours for $12 US.

kegabor lógsz mindenkinek egy egy soullal, bár nemtom minek... :]

Vdanosss
jah és elfeknek eladó:
Vine

+7+4+L
Exc Short Bow +0+sk+ incrase damage 20/level
Wind +3+12

Vdanosss
nah már csak Helm és Gloves kell exc bõl de csak 6m em van-.-
Eladó:
Spinx +3+12
Spinx

+4+12
Spinx +6+4+L
Scale +5+12
Light Plate, +0+12

és kb mikor várhato,
sombat regel esetleg?
mondtam...

24/7 es szerveren dolgozunk...

hale jóleszmégvalaha
THUNDER-MU?
Most dolgoznak a NoN-Stop-on...
Vagy leeht már nem 😮

a sm re settet egyenlöre jewelböl vennék nem a spirit itemekböl de ha ugy van akkor azok is kelleni fognak
épp most találtam gloves boots és helmet ha a pali eladja akkor armor és pants kell 😛

Frosty01
😄 nem vagy normális, de csak tessék, itemeket és lét otthagyni az elfemnél :]
tegnap találkoztam egy korombeli magyar BK-val, eddig ismeretlen volt nekem 😄 és dp setet hord 😉 na meg Dark Breakert (187-es) jó tudni hogy nem csak mi 5en vagyunk ott 😄

amennyiben a hétvégéig nem találok spirit retket elfre akkor meek back az sm emre...

Frosty01
nemtom nem is akarom 😄

prosty kitalálod mennyi egy +11+16+l os full spirit sett? 😊

Frosty01
nics :]

télleg nincs senkinek ismeröse aki megválna spirit helm v pants+7+12 ~ +9+12/16 tól?^^

Vdanosss
nekem még kell exc spinx helm,gloves,boots és megvan az exc sett...
most van 1soulom +3m em<#smile>
és eladó = +5+12 scale gloves = 1s vagy 15m

az enyémet is lehet rajta
jaja vettem+7+12 eset 😛

kegabor
Amit irtam, azt leirtam. 1Soul fejenként. (Majd frostyn ajtom be ^^)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Frosty01
van már kesztyüd? 😮

nekem még venni kell spirit+9+12/16 ot xD
de ha van vkinek +7+12 ~ +9+12/16 v tudna szerezni megvenném pants és helm kéne 😊 irjatok ide or mail me my ign HelpMe!!!
😊

SteWhite
Én még lógok Cencének 1B-vel.

Global DW 11x

Frosty01
és biztos hogy nem online amikor pont ráérek :]
BlueDragon, bocs hogy igy kijavítalak, de tévedésben vagy, több tízezer ferdeszemü élete a Mu Online, és ezt most semmi túlzás nélkül mondom. Az a pénz meg amit Ste felsorolt, az tényleg nemsok, lehet meg is érné :], tehát ugyanugy megmarad a most játszó pplek 70%-a ebben talán fogadni is mernék..
És már február óta nem a Webzen tulajdona a Mu Online, a K2Network megvette kemény 2milla $ropiért.

ui.: gabi soult tõlem nem kapsz :]

te Blue az az EvE nem jobb a GW töl^^

Gyertek a ThunderMu-ra!
Ez biztos nem lesz soha fizetõs ^^

Jah igen... és a globalmu oldal az a Mu Philippines-el is vegyítve van... és az tényleg fizetõs... meg is látszik a létszámon😊)))) de aza lényeg hogy ha vmi áremelést vagy vmit láttok akkor az valszeg a philippines-re vonatkozik!!!!!!!!!!!!!
De azért tényleg elgondolkozhatnátok magatokon... a webzen nem olyan hülye hogy pénzt kérjen érte... ha fizetni kéne akkor az emberek inkább WoW-oznának vagy az imént említett Lineage II-vel játszanának, vagy végsõ esetben a sci-fi kedvelõk az EvE Online-val játszanának... szóval semmi értelme nem lenne!
Fairy Elf attól tarok hogy tévedésbe estél... mert a lineage II az tényleg jó game... de azt hiszem hogy nem láttad még az EvE Online-t... azért is fizetni kell és ezerszer jobb mint bármmely más online game... én is lineageII-ztem😄 de lehet hogy fogok is, de EVE FOR EVER!!!!
kegabor
Ha ugy gondoljátok, hogy fizetõs lesz az a rész hol most játszatok, csak nyugodtan gondoljátok. De akkor most itt fogadjunk, mindenki megdob egy soul-lal, ha nem lesz fizetõs addig a megadott idõpontig. (Legyen ez június eleje)

Ja és ui.: Ha valaki, csak egyszer is elolvasta volna azt a szerzõdést, amibe beleegyezett...nem csak simán AGREE és kész. Akkor nem lenne téma itt egy nagy hülyeség.

Szóval vagytok egy páran itt a forumon, várom a soulokat.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

igaz de szerintem 2 oldala van ennek
mivel ha a webzennél marad nem lett volna változás még most is mindenki hackelné az agyát meg ienek nem ismertük volna meg a cc-t meg ezeket (aki csak globalozik)
de ha belegondolok h megismertem és a jövöbe fizessek érte az nálam szoba se jöhet...

ha a Webzennél maradt volna sztem nem lett volna ez...K2 Network igen kezdõ még ehhez a szerver fentartásához és üzemeltetéséhez ellentétben a Webzennel

amugy igaza van Bluedragonnak a fejlesztök is ugy csinálták...
csak, hogy már a Global nem a Webzen tulajdona ahnem a K2 networké igy azt csinálnak vele amit akarnak, pl felhuzták eventekkel meg ien cuccokkal,
és majd jön az utohatás^^ h fizetni köll érte 😞

SteWhite
Kedves BlueDragon91 !

"Wááá, ne vegyétek már be... meik az az idióta aki pénzt kérne a mu-ért? a tervezõk és a mûködtetõk se annyira hülyék"

Eléggé fizetõsnek tûnnek a következõ oldalak által kínált hivatalos, azaz a Webzen honlapjáról elérhetõ MU Online változatok:

- Fülöp-szigetek
- Korea
- Kína

Megnéztem a fülöp-szigeteki lehetõséget. Van 20, 50, 100, 350 PHP (Philippines Pesos) feltöltési egység /1PHP=4,26HUF/

10 PHP = 1 óra (43 Ft)
20 PHP = 4 óra (86 Ft)
50 PHP = 16 óra (214 Ft)
100 PHP = 1 hét idõkorlát nélkül (428 Ft)

Ezt a részt a pillanatfelvétel - készítõ versenykiírásból idézem:

"First Place: Logitech G15 Gaming Keyboard (Retail Value: $80) and complimentary 3-months subscription to Global MU Online upon its official launch. "

Szerinted pontosan mit jelent a második fele? Szerintem: három havi tiszteletbérlet (jegy) a hivatalos MU Online bevezetésekor.

"hát akkor meg ne sírjatok, nem lesz a mu fizetõs!"

Azt kívánom legyen igazad.
Lehet, hogy nem lesz fizetõs , de minden jel arra mutat, hogy azzá fog vállni rövid idõn belül

Szerinted ki az aki "ingyen" fenntart egy egész szervezetet a hozzá kapcsolódó infrastruktúrával együtt huzamos idõn keresztül?

Ez az én személyes véleményem. Ha továbbra is hiszel még az ingyenességben, akkor álmodj tovább.

Ste

Global DW 11x