Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RotorMu.servegame.com
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
Má megint...
A RotorMu.servegame.com magyar szerver péntek óta új beállításokkal fut, és a játékosok kérésére töröltük az összes karaktert, hogy az újak is jó eséllyel indulhassanak.
Új GM-ünk órjási Mu-s tapasztalattal és változatos Eventekkel szórakoztatja a résztvevõket.
A fórum motorja is megújult, mely jobban harmónizál a játékkal.
A szerver 24/7-ben (nonsop) üzemel, melyet szünetmentes táp is biztosít, (a heti karbantartás max. 1 óra) igy mindenki zavartalanul játszhat.
Jó hentelést!
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
practitioner of the forbidden arts of death
ajánlom mindenkinek hogy akinek van értékesebb vagyona helyezze át egy olyan accountba ahol nincs 60 lvlnél nagyobb karakter (60sem) én átcuccolok oda és majd megláttyuk mi lesssz.[<#ejnye1>#ejnye1>k2]
Meg amúgy is, mind a mai napig nincs kész a weboldal. A Friends és a chat nem mûködik rendesen. Guildot csak szerverrestart után lehet létrehozni. Inkább ezek megoldásával kellene foglalkozniuk.
Igazad van egyébként ezzel, de vannak ezek a fanatikus koreai-szingapúri-japán emberkék, akik hallani sem akarnak arról hogy ingyenes legyen... sajnos... na õk azok az 5%, a brazilok majdnem mind egy szálig lelécelnek, sõt nyugateurópaiaknak sem kell ez a játék ha fizetni kell érte. De az a fura, hogy a koreaiak itt maradnak, pedig a saját hazájukban a mu-server sokkal olcsóbb mint itt...
A szavazás beállt erre a 85% el, 10% marad, 5% nem tudja arányra.
Úgy látszik most ilyen szavazósdi idõszavak van, játékban, életben.
15000 játékosnak kéne fizetni a havi 12 dollárt, hogy 1 év alatt bejöjjön a vételár. És akkor ott van, hogy 90 napra "csak" 33 dollár. Nyilván teljesen függõ, azt ezt választaná. Továbbra sem tudom mekkora mennyiségû játékosról lehet szó. De szerintem elhibázott lépés volt egy ilyen úgymond kifutó félben levõ játékot pénzerzés céljából megvenni. Inkább ennek az alapjaira kellene építeni egy teljesen új engine-t, ami hasonló, de azért szebb, valamint összegyûjtve a játékosok ötleteit felfejleszteni. És lehetne annyira olcsón adni, hog pont megérje, vagy ilyesmi.
/1 #DAY 15/04/06 PROTEST NO CONNECT @@@@@@@@@@@@@@
léci ezt hirdessétek már kösz, fontos lenne
(loptam a szöveget :], szal a lényege hogy 15.én senki ne játszon, ez amolyan sztrájk, léci a wiglen is szólj már a srácoknak ensohmnet 😄 számítunk rátok terjesszétek amíg lehet...)
ki akar innen még tovább MU zni?
Froty a GW hogy teccett?^^

áh szörnyû szinte pofátlanság ezért a game-ért pénzt kérni <#crazya>#crazya>
de elõbb utóbb szerintem meggondolják magukat hisz ugyse fizet elõ senki már most vannak elõ hatásai (mindenki pk-zik és a fore-kba komoly szövegek vannak beirva)és fenntartani ezért a pár emberért szervereket ugyse éri meg nekik
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
cence msn-re gyere, kéne egy partytag gw-be :]
Az ahol eleht pénzért cuccokat venni?
és hagy válaszoljon nekem 😛
szal kb mennyi egy legarmor+7+12 ott?^^
egyébként annyi pénzt kapnék érte, hogy 2 hónapig játszhatnék, talán...
és ez csak rosszabb mert ha olcsobbat keresek akkor is max 4b-set találok holott 3b/ item volt 1 honapja. lehet h jobban esik a jewel de az a kéréds kinek? már nem azé a jewel lehet olcsobb de zen akkor sincs oan nagyon sok mindenkinek, nekem a multkor mákom volt 5m ér vettem soult. de ez akkor is csak 1 alaklom... ha legalább 10x lenne ien mákom b vel nem panaszkodnék 😊