Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerver indulásánál (még a meghirdetés elõtt) volt négy ember, akik segítettek tesztelni az új pályákat, beállításokat. Õk valóban kitüntetett szerepet kaptak. Mint írtam, pénteken az összes karakter törölve lett, és szigorúan betartjuk a szerver szabályzatát, mely azt is magában foglalja, hogy senki sem élvezhet kitüntetett szerepet. Az új GM-et, Vóbert-et a játék meghirdetése után ismertem meg, sokéves Mu-s tapasztalata, és érett gondolkodása miatt került ebbe a státuszba. Az Õ személye is garancia a szabályok szigorú betartására nézve.

RotorMu.servegame.com

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

ja 😄

OMG
Má megint...

Hallottam egysmást pl. hogy a haverok full optionos setekkel rohagálnak és kisajátitanak maguknak spotokat ^^ az akkor egy harmonikus szerver 😄

Sziasztok!

A RotorMu.servegame.com magyar szerver péntek óta új beállításokkal fut, és a játékosok kérésére töröltük az összes karaktert, hogy az újak is jó eséllyel indulhassanak.
Új GM-ünk órjási Mu-s tapasztalattal és változatos Eventekkel szórakoztatja a résztvevõket.
A fórum motorja is megújult, mely jobban harmónizál a játékkal.
A szerver 24/7-ben (nonsop) üzemel, melyet szünetmentes táp is biztosít, (a heti karbantartás max. 1 óra) igy mindenki zavartalanul játszhat.

Jó hentelést!

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

jah a pofátlan népség csak pénzelés után tudja megcsinálni....

Frosty01
nah olvasgattam: lesz Land of Trial, Kalima, és Aida

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
hja...
ajánlom mindenkinek hogy akinek van értékesebb vagyona helyezze át egy olyan accountba ahol nincs 60 lvlnél nagyobb karakter (60sem) én átcuccolok oda és majd megláttyuk mi lesssz.[<#ejnye1>k2]

Épp ezt ajánlja mindenki, hogy legyenek benne új pályák, amik csak fizetõsen érhetõk el, vagy pénzes eventek, vagy bármi extra szolgáltatás, amit meg lehet venni. Szerintem nem hülye ötlet. Ha jól láttam ilyesmi van a Silkroadban. (töltöttem most azt, és KalOnline-t is, megfigyelem õket)

Meg amúgy is, mind a mai napig nincs kész a weboldal. A Friends és a chat nem mûködik rendesen. Guildot csak szerverrestart után lehet létrehozni. Inkább ezek megoldásával kellene foglalkozniuk.

nah jah 😊

Frosty01
aham, idelye lenne, de ugye azt tudod hogy kalima nem egy sima pálya, hanem hasonló a Blood Castlehez csak éjjel nappal állandóan be lehet menni, persze ha van belépõd... Crywolf, Aida, ezekkel minden rendben, de icarus2 nem létezik szerintem 😮, Dare Devil meg a Castle Siege nyertes GM-eknek van nyitva más néven 😄

Sztem a Globálra ideje lenni berakni ugy mondott "extra pályákat" persze a szörnyeket a szerverhez editelni (cry wolf, aida, kalima, icarus2, dare devil..)Sztem fel lehetne dobni vele a játékot nem mindig ugyan azok a pályák =)

Frosty01
már készül egy ilyen stílusu játék a Soul Ultimate Nation, na ha az megjelenik dobok el mindent és irány arra :]
Igazad van egyébként ezzel, de vannak ezek a fanatikus koreai-szingapúri-japán emberkék, akik hallani sem akarnak arról hogy ingyenes legyen... sajnos... na õk azok az 5%, a brazilok majdnem mind egy szálig lelécelnek, sõt nyugateurópaiaknak sem kell ez a játék ha fizetni kell érte. De az a fura, hogy a koreaiak itt maradnak, pedig a saját hazájukban a mu-server sokkal olcsóbb mint itt...

El van már terjedve elég jól itt is, hogy sztrájk. De amíg a fennmaradó napokon árulok, addig ez lesz beírva store-nak.

A szavazás beállt erre a 85% el, 10% marad, 5% nem tudja arányra.
Úgy látszik most ilyen szavazósdi idõszavak van, játékban, életben.

15000 játékosnak kéne fizetni a havi 12 dollárt, hogy 1 év alatt bejöjjön a vételár. És akkor ott van, hogy 90 napra "csak" 33 dollár. Nyilván teljesen függõ, azt ezt választaná. Továbbra sem tudom mekkora mennyiségû játékosról lehet szó. De szerintem elhibázott lépés volt egy ilyen úgymond kifutó félben levõ játékot pénzerzés céljából megvenni. Inkább ennek az alapjaira kellene építeni egy teljesen új engine-t, ami hasonló, de azért szebb, valamint összegyûjtve a játékosok ötleteit felfejleszteni. És lehetne annyira olcsón adni, hog pont megérje, vagy ilyesmi.

bazzeg ennyi...nem tudsz olvasni mondom szerezni kell egy szervert ha tudok akkor menni fog ha nem akkor nem...

mostakkor mivan enyivolt a thunderMUnak
hát nem megy mert nincs szervere, szereznem kell 24/7 es servert...<#wow1><#szomoru1><#wow3>

Frosty01
gw tetszik de a mu-t már megszerettem :c

/1 #DAY 15/04/06 PROTEST NO CONNECT @@@@@@@@@@@@@@
léci ezt hirdessétek már kösz, fontos lenne
(loptam a szöveget :], szal a lényege hogy 15.én senki ne játszon, ez amolyan sztrájk, léci a wiglen is szólj már a srácoknak ensohmnet 😄 számítunk rátok terjesszétek amíg lehet...)

igazad van starweb, és sry ha bmi sértésnek veszed de most télleg nem annak szánom 😊 de megy még a szervered?
ki akar innen még tovább MU zni?
Froty a GW hogy teccett?^^

a webzen helyébe ezt látnám vissza vásárolnám az egész cuccost a webzennél és megtörtént volna a frissités tutira...

és az nekik miért jó? ezért nem érdemes millókért vásárolgatni
Frosty01
akár azt is megtehetik... hogy szépen fogják és kikapcsolják a szervereket oszt' csá :]

nem igazán értek hozzá de szerintem fentartani egy csomó servert az azért pénz
Frosty01
hát az az igazság hogy õk tesznek rá hogy hányan vannak a szerveren, nekik akkor is jobban megéri ha csak 100 ember fizet havonta 12$-t, minthogy 1millió/servercsoport játszhasson de ingyen.

FUCK K2<#boxer><#mf3>
áh szörnyû szinte pofátlanság ezért a game-ért pénzt kérni <#crazya>
de elõbb utóbb szerintem meggondolják magukat hisz ugyse fizet elõ senki már most vannak elõ hatásai (mindenki pk-zik és a fore-kba komoly szövegek vannak beirva)és fenntartani ezért a pár emberért szervereket ugyse éri meg nekik
Nos, ha valakinek megfordulna a fejében hogy fizet... akkor inkább fizessen eve-ért... 14.95€
Frosty01
van összesen eddig 18 szerver, hát arra az a 100-150 felhasználó... hajjajj jó szar lessz majd ott játszani 😊

figyi a K2 szopjon hanyatt akkor meg élvezze a 100 useres létszámot majd 😄

Hát ja...

Vdanosss
Hát ha kicsit visszanézel és ugy veszed akkor jóval többen szavaztak a free gamera, de ha ugy vesszük a K2 szempontjábol fizetõs lessz, mert akkor miért találták ki?<#buck>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most akkor télleg fizetõs lesz?

LOL

Frosty01
megvették azok a barmok 2millió $ért a muonline-t, most még szép hogy fizetõs lessz azon már nem lehet változtatni... nem maradt semmi pénzük, de most jól beszopták <#mf1>

<#action>
<#vigyor2>

igazságod vagyon Starweb de neked is lehetne eszed, meg nekem is meg még 1 pár gyereknek ebbe a topicba <#lama><#banplz>

ha van eszük és picit tisztán látnak akkor nem teszik fizetõssé...

Frosty01
csak akkor veszem meg ha nem lesz fizetõs :]

Jó hír: Dolgozunk/nak a szerveren!(24/7-en!)

Hale valaki tudmondani valami jót a thunderMU-rol
Ott nem ilyen full opciós szetteket leeht venni? 😄

Vdanosss
Frosty szereztem neked egy Bk-t aki pont eladja a +11+16+L os settjét, mailozik neked ma vagy holnap...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
haha, igen e-bayon minden szart eladhatsz, kezdve a piritóskenyéren amiben szüz mária arcát véled felfedezni na de sebaj...
cence msn-re gyere, kéne egy partytag gw-be :]

e-bay??
Az ahol eleht pénzért cuccokat venni?

Frosty mostmár offoljá egy kicsit <#vigyor>
és hagy válaszoljon nekem 😛
szal kb mennyi egy legarmor+7+12 ott?^^

Frosty01
:] tudom veszik a kis gazdag apucicukimuki fiai a blesset mint a cukrot, remélem hogy ez a szavazás megváltoztatja a mostani dolgokat, különben adhatok el mindent...

Elég beteg, hogy valaki ilyesmiért képest konkrét pénzt adni, mármint virtuális tárgyakért. Bár végülis az se normális, aki dark lord megjelenése után pár héttel már mondta, hogy 200as szinten van vele... 😊

Frosty01
nem, mert azt a 45Blesset amim most épp van abból lenne a Plate készlet, de azt meg nehezen adhatom el e-bayon, vagy beváltani blessbe, és aztán vissza e-bayra.
egyébként annyi pénzt kapnék érte, hogy 2 hónapig játszhatnék, talán...

Az utóbbi pár napban összejött pár mókás vásárlásom. Vine+7+8+L boots 7M, wind+7+8 armor 4M. Mindkettõt elírták. Vine+7+8+L pants is volt 20ért, de mire felkutattam az eladót a másik karakterremmel, addigra elkelt.

és hozzá teszem az 5m-et nem 1 karitol szedtem...

jo jo de talán a wiglen jobban megérné jáccani ha olcsobb az item mert ami a mayán meg az eszméletlen 4b1s-t elkérni a kib***ott leg armorért?(+7+12)
és ez csak rosszabb mert ha olcsobbat keresek akkor is max 4b-set találok holott 3b/ item volt 1 honapja. lehet h jobban esik a jewel de az a kéréds kinek? már nem azé a jewel lehet olcsobb de zen akkor sincs oan nagyon sok mindenkinek, nekem a multkor mákom volt 5m ér vettem soult. de ez akkor is csak 1 alaklom... ha legalább 10x lenne ien mákom b vel nem panaszkodnék 😊