Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg nehogy elvegyék a saját emberét 1-röl husztafel 40-ig hogy kidobája a
gyürüket.
És csodálkosztok hogyelmegy a kedve az embereknek a globáltol
ja kis vietnámi haverok agyatok egykis hecker cucot meg miután kitiltoták öket
agyátokide a karitokat de full setlegyen rajta
frosty szard le biztos globalon lvl 40 és sir a szája^^

amugy te mondasz hackröl dolgokat mikor privát szerverezel^^ szánalmas kis loser...

loooooool

nem értem mibvan az anyukájával^^

Frosty01
😊 dehülyevagy, na jobb ha most elmész innen

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
mivan??????? ezt bocs de még mindig nem tudom elolvasni...

Megszolalt a másik is lol Tudom amit tudok!
Kérdezükmeg Frostytol hogy mijen haveroktol szereszte meg a cucokat?
mongyuk a legnagyobb heckerektöl a globálon akik saját guildba tömörültek és
kseltek + kinyirtak mindenkit

ki a hacker gyerek?
fogadok 10 max 12 éves vagy azért beszélsz igy^^
és ha nem tünt volna fel mielött irok a forumba olvasok picit, hogy miröl is irkál az a sok barom itt, egy kis ideje 90% ban globalrol beszélünk...

+ honantugyam hogy ez a GLOBÁL fóruma sehovasincs írva tehát:
MUONLINE====minden MU
lol
Áhh semmi..

az azénbajom hogynemtudok írni. De legalább ne egy hecker dumálnanekem
ezt nem értem Donoki Mi fejek?? :S
hát Stae Web én meg nem is akarok elmenni se =/
Buzi K2

Mi fejek 😄

jaja

xDDD
ugy érted vissza akartál menni globalra? 😊

bazzeg, pont akkor lessz fizetõs a globál amikor menni akartam rám...lol

nyugszik a beteg =)

Frosty01
setuh, nico és a többiek, ez nem PRIVÁTSZERVER CHAT istenem de bolondok vagytok.
nico tanulj meg írni!!!! setuh van egy CHAT a privátszerver honlapján. ha nem tudod elérni a privátszervered honlapját akkor 101% HOGY NEM MEGY!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EMBEREK..............

setuh
most jellenleg nem megy a rotor mu ,ugye?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

kegabor
Azok a Dragonok egyáltalán nem erõsek, csak az a baj, hogy egymagad ugyse találod meg, he meg megvan már minimum egy ember van rajta. Én tagnap zuztam egyet, egy brazil AE-vel. Na kié lett a bless?

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
Tegnap bent volt cheyanne(GM)
exc leg+13 set
2. szintû szárny
EXC AA Staff+13<#ijedt><#ijedt>
És ujra van Dragon invázió globalon...<#hehe><#eplus2><#nyes>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kegabor

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
Itt van 2 K2 tag, az egyik hálózatos, a másik marketinges.
http://images4.pictiger.com/thumbs/43/2f4be234fd9721cc5c6e8f0460b57e43.th.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

És a CC megoldhatolene vagy kivanzárva. Ezért volt jobb a ThunderMU ott volt CC.
Hali mindenkinek, megnéztem ezt a rotormu-t és nekem naon bejött. Ja és az lenne a kérdésem, hogy kér nem full képpernyõs, vagy csak én vok ennyire béna?
Frosty01
dani ez azért van mert már 1 éve reinstallálnod kéne a windowsod a sok hack-program és virus meg trójai maradványa miatt!!!! nem halgattál rám.. gondolom most se fogsz így hát törõdj bele hogy van amivel nem tudsz játszani
ez van :]

Próbáltál már más 1.02d-t?

RotorMu.servegame.com

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

Vdanosss
Felnyomtam a gépre de pont ugy mint a Frozennél, itt se tölt be csak azt irja hogy now loading...
<#szomoru1>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Resetnél csak a szinted és a statjaid törlõdnek, kapsz reset*500 elosztható pontot, és minden item maradhat a helyén.
Sajnos néha mindenhol befut egy-két hacker. Nekünk egy koreai volt. A teljes távolkeletet kénytelenek voltunk IP alapon leszûrni.

RotorMu.servegame.com

RotorMu mértnincs CC???
meg sajna látam heckert :-((
setuh
kiprobalom en is a rotort

Vdanosss
És még1 kérdés...
Még nem jáccottam nem old pointos serveren....
Ha resetelek, akkor magamon hagyhatom a cuccaim?

Vdanosss
Már a Rotor kezdõoldala megteccet....
most töltöm..<#wink>

Vdanosss
én megyek talán kiprobálom a rotort...<#vigyor2>

Huh, tényleg nagyon jó lenne, ha nem lenne fizetõs. Mind a kettõnek gyönyörû a garafikája. Igazi izomgépet igényel, de a látvány kárpótol mindenért.

RotorMu.servegame.com

akkor talán a Huxley nem lesz az 😛

A SUN távolkeleten már megy, és ott fizetõs. A globál is fizetõs lesz.

Ha érdekel egy magyar szerver: RotorMu.servegame.com
exp: 200x, drops: 50%, autoreset 350-nél, 500pont/reset.

setuh
Hello!uj vok itt,mondtok nekem par jo mu servert.koszi

sztem a black dragon+7+12 jobb defenset add, de drágább is^^ méghozzá nem is kevéssel (SZERINTEM)
legalább is a mayán+7+12 black dragon armor+7+12 8b ét árultak de nekem a brass jobban bejön 😊
és VÉGRE VALAKI ugyan ugy látja, hogy a globalon érdemesebb volt szenvedni am int priváton 😊 (de persze ez mi 2önk véleménye) 😛

De hogy ne csak ilyen témáról legyen szó - és mivel gondlom, hogy a cuccok egymáshoz viszonyított értékaránya Maya és Wigle esetében hasonló -, ezért kérdeném, hogy DK-nál brass+9+12-rõl mire lenne érdemes lépni? Black Dragon+7+12, Brass+11+16? (vagy más)

Ezekkel a privátokkal az a baj, hogy kevesen vannak rajta. És sztem sosem lesznek olyan ismertek, mint a global. Pl tegnap hajnalban is egy dán, egy holland és egy venezuelai sráccal játszottam, léptem is két szintet. Ez volt szerintem a global erõssége, a sok ember. Meg annak nem sok értelmét látom, hogy 10 ütés után 30as szintû vagyok, és megvolt 3000 reset. Sokkal nagyon értéke van a globálon való kínlódásnak 😊
(Az is fasza volt, hogy épp 101es voltam, mikor bevezették az NPC elfet...)

Ma én is megcsinálom az átmeneti tárolókarakteremet, bár hogy mi értelme van a cuccokat benne õrízni, ha játszani nem lehet vele, azt nemtom.

jaja =)

minek ha az eredeti nem lesz fizetõs (sztem ugyan ugy lesz mint a MU mivel webzen kreállja azt is) 😊

Hmm SUN online.

Az FMG dolgozik a SUN privát verzióján, kaptam pár érdekes fájlt tõlük, remélem lassan-lassan elõ tudunk állni egy magyar SUN szerverrel. Szép lenne 😉

RotorMu.servegame.com

télleg frosty kezdtél uj karit (ha igen) mikor mensz ganmelni? 😊

frosty nem csak a SUN online-n dolgoznak
ebben az évben a Webzen kidobjaa Huxley-t is^^
MMOFPS lesz DE VÁROM MÁR!!! 😊

Mellesleg most egy LorD nevû, Georgia-i tag vezeti a ranking-et.

RotorMu.servegame.com

Nah így már "tisztességes" 😊