Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyürüket.
És csodálkosztok hogyelmegy a kedve az embereknek a globáltol
agyátokide a karitokat de full setlegyen rajta
nem értem mibvan az anyukájával^^
practitioner of the forbidden arts of death
Kérdezükmeg Frostytol hogy mijen haveroktol szereszte meg a cucokat?
mongyuk a legnagyobb heckerektöl a globálon akik saját guildba tömörültek és
kseltek + kinyirtak mindenkit
fogadok 10 max 12 éves vagy azért beszélsz igy^^
és ha nem tünt volna fel mielött irok a forumba olvasok picit, hogy miröl is irkál az a sok barom itt, egy kis ideje 90% ban globalrol beszélünk...
MUONLINE====minden MU
lol
hát Stae Web én meg nem is akarok elmenni se =/
Buzi K2
ugy érted vissza akartál menni globalra? 😊
nico tanulj meg írni!!!! setuh van egy CHAT a privátszerver honlapján. ha nem tudod elérni a privátszervered honlapját akkor 101% HOGY NEM MEGY!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EMBEREK..............
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
exc leg+13 set
2. szintû szárny
EXC AA Staff+13<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
És ujra van Dragon invázió globalon...<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
ez van :]
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
<#szomoru1>#szomoru1>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Sajnos néha mindenhol befut egy-két hacker. Nekünk egy koreai volt. A teljes távolkeletet kénytelenek voltunk IP alapon leszûrni.
RotorMu.servegame.com
meg sajna látam heckert :-((
Még nem jáccottam nem old pointos serveren....
Ha resetelek, akkor magamon hagyhatom a cuccaim?
most töltöm..<#wink>#wink>
RotorMu.servegame.com
exp: 200x, drops: 50%, autoreset 350-nél, 500pont/reset.
legalább is a mayán+7+12 black dragon armor+7+12 8b ét árultak de nekem a brass jobban bejön 😊
és VÉGRE VALAKI ugyan ugy látja, hogy a globalon érdemesebb volt szenvedni am int priváton 😊 (de persze ez mi 2önk véleménye) 😛
(Az is fasza volt, hogy épp 101es voltam, mikor bevezették az NPC elfet...)
Ma én is megcsinálom az átmeneti tárolókarakteremet, bár hogy mi értelme van a cuccokat benne õrízni, ha játszani nem lehet vele, azt nemtom.
Az FMG dolgozik a SUN privát verzióján, kaptam pár érdekes fájlt tõlük, remélem lassan-lassan elõ tudunk állni egy magyar SUN szerverrel. Szép lenne 😉
RotorMu.servegame.com
ebben az évben a Webzen kidobjaa Huxley-t is^^
MMOFPS lesz DE VÁROM MÁR!!! 😊