Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
a régi gw bõl a karaktereidet átlehet költöztetni ide. ezt nem tom mennyibe kerül olvastam róla sok mindent, 14k-t 7k-t szal majd utána nézek ja és már csak azéárt is megéri mert ebbe a gameba nagyon sok event van...
majd most fog jönni 1-2 honap a summer update (errõl egy biztosat tudok, hogy az update tartalmazni fogja azt a lehetöséget, hogy a karakterek házasodjanak)
😊
akit érdekel felmegy megnézi
amugy a game 9580Ft (a special Editation) ami akárhogy is nézem nagyon olcsó
de a sima Guild Wars az olyan 7550Ft körül lehet de a 7k az tuti
tess egy kép a GW-rõl ma készítettem Old Ascalonban, a történet elején vagyok még :], ja meg gagyi felbontást használok a gyorsaság érdekében, de azt ne nézd 😊)
practitioner of the forbidden arts of death
I'll call Chack Norris to destroy K2 Network Buldings. 😊
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
emsomhet a játéktér HATALMAS megprobálok képet rakni ide 😊 ha elfér^^
természetesen vannak küldetések ezekkel tudsz fejlödni, uj skilleket szerezni esetleg tárgyakat is amik hasznosak, igen egyedül is szaladgálhatsz akár és ölhetet a monstereket (ha tudod) és természetesen vagy aranyat vagy cuccot dobnak 😊
nem jáccottam még a dungeon sige 2 vel de biztos láttad már a WoW-ot? nézetre olyan (szebb grafikával, és kidolgozottabban) teljesen más a WoW és a GW mielött kérdeznéd ugyan is itt felkell venned egy másodlagos kasztot, hogy tovább juss a gameban. A játéknak története van amit missiokkal tudsz összerakni, több száz skill közül te CSAK 8 at használhatsz épp ezért nincs a játékban kettõ egyforma karakter 😊
itt a térkép linkje, a felsõ az az a hely ahova átkell menned a második ahol a játék kezdödik de, hamar megtudod a dolgokat meg minden: http://guildwars.hu/content/terkep.htm
emellett ezt az oldalt olvasgasd minden kérdésedre választ találsz rajta:
http://guildwars.hu
De ez most hogy jött ide? :S
Nico nagyon laza vagy...csak nehogy szét esséé
Lenne egy kérdésem.
A rotorMu a nap 24 órájában müxik?
mert ugy nem tudok fejlõdni ha nem. Például most sem megy<#szomoru1>#szomoru1>
Pls Help!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
de ha felméssz az oldalra akkor screenshotok vannak róla és egyedül mászkálhacc.
Donoki télleg te 14 éves vagy nem?
És nem cencének montam hanem frostynak hogy hecker, és mongya aszt hogy nem
heckerkedet
A GuildWars honlapokat nézegetem. Közületek foglalkozott már vele valaki? Nekem eléggé tetszik, bár még töltökróla videókat stb. De egyelõre meggyõzõ.
nem értem mien prémiumról van szó 😊, eddig én ugy tudom hogy lesz fizetõs és nem fizetõs korosztály (nemfizetõs lvl 60 alatt felette fizetni kell :C )
télleg star web neked mien karid volt globalon?
rohadna meg a mocskos fajtád cence soha senkinek nem tett rosszat, és nem müvelt semmi olyat ami illegális, és nem b@szott ki fõleg senkivel! jobb ha befogod a szádat, példát vehetnél róla emberségben!!!
Különben is ki vagy te??? idejössz ontod a flémelést, nem mutattál még fel semmit sem! minek képzeled te magadat??? most lesz fizetõs a global Zmeg még szép hogy mindenkinek elment tõle a kedve!!! pff még hogy én 40-es karikat faragok... lol te akkor IQfighter vagy hogy az már nekem fáj...
akkor rosszul vagy informálva te kis loser...
ugyan is MIKOR PHUONGAL jáccottam és bárki szolt mentel erre itt az élõ pl mikor Danoss Atlansba ölt de volt oan gyerek akit nem is ismertem és mentem segiteni neki és SOHA NEM FOGADTAM EL SEMMIT CSERÉBE na erre köpj valamit csicska és nem ur meg asszon senki, te vagy egy kis szaros =)
és majd ki mozsdom a számat^^
Vagy megvéded az uradat?(vagy mejikötök az aszonyka?)
lvl 175
tanulj meg helyesírni inkább minthogy itt téped a szádat!