Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicccesss haha lol

kegabor
Oki..Star én értettem félre..

Frosty jelentkezz már be MSN-en...vagy szétváglak..😛P

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Akit érdekel a Mu Server készítés és lenne kedve csinálni Katt Ide! itt megtalálható az összes szerver cucc ami kell meg a segitség is =)

mer mi rosszat szoltam heh? én is csak viccbõl nyomtam olyan smyleekat nah akkor kinem veszi a vicces? <#mf2>

Frosty01
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
útálom a k2-t :@

practitioner of the forbidden arts of death

kegabor
Te még a viccet se érted....tudod korral jár...

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

lol<#banplz><#taps><#nezze>

kegabor
Ne vegye mindenki magára....😊)))) Have fun ppl!!!!!

kegabor
Annak basznék bele a fejébe aki kitalálta, hogy p2p lesz....

Olvassátok el az oldalt, majmok........

Én úgyse játszok má nagyon mu-t..
Ha meg igen..az elég ritkán lesz 😊

np bro =)

hmm thx tessa 😄

Lehet én oda tom adni a cuccaim 😊

yup!Akkor menek a globalra!wehehehehee<#violent><#banplz><#taps><#help>

Ha van vkinek vmi cucca nékem pls szoljon jah itt az msn aki még nem tudná: [email protected]

frosty lehet tok 5b ér +11+12 es spirit bootsot^^

EZ AZZZZZZZZ
VOLT HATÁSA A SZAVAZÁSNAK MEG CHUCK NORRISNAK^^
a Maya és a wigle marad Free to play 😊
Pay-to-Play AND Free-to-Play (Really) - 04-13-06

There has been a lot of activity on the forums this week and we have been listening carefully to the Global MU Online (GMO) community. We have heard your passion for GMO and we appreciate it. We recognize there are two distinct groups of MUtizens with opposing viewpoints. One group likes things just the way they are: "We want Free2Play™," "We don't need support," "We love MU the way it is" The other group is excited about premium service: "Better quality of gaming experience." "in-game events are awesome," "Customer Support that actually responds," "awesome new maps," "Active GM's that actually talk to us,"

So which group of gamers are we going to put first? Both.

Free-to-Play

Wigle and Maya are going to stay Free2Play™. Just like it has been for the last 3 years. Go where you want to go, do what you want to do. Keep your account, keep your characters, keep your stuff. These servers will feature the game you love, pure and simple.

Pay-to-Play

We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60 on this world for free.

Additional details will be posted over the next few days.

At K2 Network we DO put Gamers First.

és ebböl le is lehet következtetni h ezeket a szervereket mostmár ez a szolgáltato is hanyagolni fogja mint a webzen :@

Frosty01
atyaég milyen eventek lesznek globalon szánalmas
<#vomit>
<#kocsog> gyorsan hányok is eggyet ebbe a köcsögbe má'

hali. tessék itt van egy 4X es expés mu :http://muo.reality.lv/
remfarkas
privátot mura mondtam, bár télleg nem úgy lehetett érteni

\"Ha fodrozódik a víz....\"

remfarkas a GW nek nem nincs privéát szezrevere mivel nem havidijas 😊

A globál fórumában javasoltak egyet, ahol 3%al nagyobb csak az xp, azon kívül minden próbálna olyna lenni, mint az eredeti, de persze kimoderálták, viszont be lett idézve késõbb, tehát megvan a cím, otthon meg tudom keresni.
De szernitem azért a kicsit több xp nem árt, tehát a Kidz 25x sem túl extrém. 80as szinten azért már kell harcolgatni is, hogy legyen valami eredménye 😊 Végülis a kezdeti kínlódáson esik át hamar az ember (persze annak is megvan a maga bája, pl kifejezetten tetszik, hogy a semmibõl indulva összeáll valami).
http://twimu.no-ip.org/ - ez a Twilight, itt csak 20x az exp.

remfarkas
Kíváncsi vagyok, gw törten is megy-e, lassan megunom, oridzsin minek szenvedjek, privát meg... Mukidzet meg nem tom letölteni, mert valami hülye üres oldal jön be, gondolom be kéne jelentkezni hozzá, de azt meg nem csinálja. Amúgyis megeszik ezek az agyonflashelt oldalak a processzoromat xD.

nekem már MU alatt megtetszett a GW, (mert a MU télleg uncsi volt már) emlékszem még wing elött h vártam, 179 lvl en is majd be soztam és 180 lettem és semmi :S
nem éreztem semmit nagy rossz volt :S aszitem nagy jo érzés repülkni meg minden de nem volt az (én véleményem) persze jo meg minden+def meg gyors szép meg minden de ... 😊

remfarkas
De tele van lassan tököm, sehol sincs szerver ahol nincs exp szorzó. Úgy néz ki, csak tápolósok csinálnak szervert? Ehh, akkor inkább hagyom mu-t menek diablozni, abban legalább tudom mit várhatok...

Frosty01
nah ez az ami jó kérdés :] fogalmam sincs nekem hogy mi az a droprate, lehet hogy az eséllyeket növeli meg x-szer, pl hogy bless essen annak az esélye 75× nagyobb mint a globalon stbstbstb...

Szerintem a globalban nincs is Heart of Love és Silver Medal.
Az általam felsoroltakat nézd meg, azoknál elég alacsony az XP. 20-35, ilyesmi.

De konkrétan mire vonatkozik a drop? 75x gyakrabban esik ki valami? Vagy egy bizonyos itembõl esik 75x gyakrabban?

hogy a Globalhoz képest 75x es a droppja a moboknak.

remfarkas
Hm.. nekem is az a baj rotorral egyedül, hogy túl könnyen megy, nekem is olyan tetszene, ami az oridzsihez közel áll xp-ben meg cuccokban is, jó volt a szenvedés, ahogyan fejlesztette a karakterét az ember. Sztem. Lehet megnézem a mukidzet is. asszem a drop rate azt jelenti, mennyi az esélye annak, hogy silver medal, heart of love meg ilyesmik esnek, meg hogy ebbõl mekkora eséllyel esnek olyan tárgyak amiket én még csak nem is láttam oridzsi mu-ban. De nem biztos.

Én az összes eddigi értéket (brass+9+8, +9+12 set, wind+7+12 set, vine+7+8 set és kiegészítõk) berakom két alacsonyszintû, átmeneti karakterhez. Így lehet vele mozogni, aztán ha esetleg megjön az eszük, és látják, hogy elbaszott döntés volt az árak kiötlése, akkor esetleg lehet folytatni. Ha emlékezetem nem csal, akkor 60 nap után a nem fizetett accountok törlõdnek.

Elkezdtem privát MU szervereket kipróbálni. Eddig hármat töltöttem le. IceAgeMU, Destiny, MUKidz. Ebbõl az elsõt még nem próbáltam, utóbbi kettõnek vagy egyáltaláb, vagy részben nincs hangja, oka ismeretlen. A MUKidz nem tûnik rossznak, a boltokban +7+L setet lehet venni, meg néhány jobb fegyvert, de nincs túlzásba vive. És még játékosokat is láttam rajta. A TwilightMU-t néztem még most, szerintem az is ígéretes, ma este fogom kipróbálni. Olyanokat keresek, ahol nem irreálisan sok xp jön be, tehát 15 perc alatt nem vagyok 400as szintû.
Nem világos, hogy a drop rate mit takar. Pl ha az szerepel, hogy 75x, az mit akarna jelenteni?

remfarkas
Naja, nem tudom, egyszerûen csak hagyjam fenébe a kemény 50-es elfemet, talán 24-es dw-met, 6-os dk-mat, vagy töröljem-e az accountomat, ha lehet ilyet egyáltalán. Vagy telerakom lvl 1 Fuck K2 nevû karikkal 😊

Frosty01
jaja

remfarkas
Már három napja legalább lehet tudni, hogy fizetõs, nem olvassa a honlapot akit érdekel? Írtam volna, csak 24 óra 😊. Aki nem fizet, annak nem lehet 60 lvl feletti karaktere, és az elsõ 4 pályán nem mehet túl. Akinek van lvl 60 feletti,(a lvl 60-at nem tom) karija, és nem fizet, nem jelentkezhet be a game-be.

az tutim, hogy fizetös lesz már =/

Frosty01
fizetõs 😊

engem az érdekelne g most fizetõs lessz avagy sem, mert akkor lehetséges h belekezdek...

eh sry
van vmi ujság MU rol?

PLS danoss come to msn

Most nem mind1?

...................................

Vdanosss
...

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
lol donoki... nem spoilerbe hanem ki kell tenni az off -ot elé vagy egyáltalán nem írni ide, a spoiler teljesen másra való!!!

Ezt most mér ide írod?
Ezt akkor Spoilerbe kellett volna rakni minimum...

lol

kegabor
Ezekután ti ugattok, hogy csak Mu-val kapcsolatos dolgokat irjunk ide...

Lehet bezárni a topicot.

"mert kevés a haver és lehet, hogy nincs is barát lehet az összes arany, de nem mindegy hány karát"

Frosty01
he? 😄

vettem uj settet a karimra és lefestettem lilára^^

Nagy egy faszparaszt ez a nico :/

Jobb klikket kell nyomni és akkor megjeleníti!(de kül frosty leírta: #6000)

Frosty01
hmmm ja 😄 bocs lehet elnéztem a kép számát :$