Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frosty jelentkezz már be MSN-en...vagy szétváglak..😛P
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
útálom a k2-t :@
practitioner of the forbidden arts of death
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Olvassátok el az oldalt, majmok........
Ha meg igen..az elég ritkán lesz 😊
Ha van vkinek vmi cucca nékem pls szoljon jah itt az msn aki még nem tudná: [email protected]
VOLT HATÁSA A SZAVAZÁSNAK MEG CHUCK NORRISNAK^^
a Maya és a wigle marad Free to play 😊
Pay-to-Play AND Free-to-Play (Really) - 04-13-06
There has been a lot of activity on the forums this week and we have been listening carefully to the Global MU Online (GMO) community. We have heard your passion for GMO and we appreciate it. We recognize there are two distinct groups of MUtizens with opposing viewpoints. One group likes things just the way they are: "We want Free2Play™," "We don't need support," "We love MU the way it is" The other group is excited about premium service: "Better quality of gaming experience." "in-game events are awesome," "Customer Support that actually responds," "awesome new maps," "Active GM's that actually talk to us,"
So which group of gamers are we going to put first? Both.
Free-to-Play
Wigle and Maya are going to stay Free2Play™. Just like it has been for the last 3 years. Go where you want to go, do what you want to do. Keep your account, keep your characters, keep your stuff. These servers will feature the game you love, pure and simple.
Pay-to-Play
We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60 on this world for free.
Additional details will be posted over the next few days.
At K2 Network we DO put Gamers First.
és ebböl le is lehet következtetni h ezeket a szervereket mostmár ez a szolgáltato is hanyagolni fogja mint a webzen :@
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog> gyorsan hányok is eggyet ebbe a köcsögbe má'
De szernitem azért a kicsit több xp nem árt, tehát a Kidz 25x sem túl extrém. 80as szinten azért már kell harcolgatni is, hogy legyen valami eredménye 😊 Végülis a kezdeti kínlódáson esik át hamar az ember (persze annak is megvan a maga bája, pl kifejezetten tetszik, hogy a semmibõl indulva összeáll valami).
http://twimu.no-ip.org/ - ez a Twilight, itt csak 20x az exp.
\"Ha fodrozódik a víz....\"
nem éreztem semmit nagy rossz volt :S aszitem nagy jo érzés repülkni meg minden de nem volt az (én véleményem) persze jo meg minden+def meg gyors szép meg minden de ... 😊
Az általam felsoroltakat nézd meg, azoknál elég alacsony az XP. 20-35, ilyesmi.
De konkrétan mire vonatkozik a drop? 75x gyakrabban esik ki valami? Vagy egy bizonyos itembõl esik 75x gyakrabban?
Elkezdtem privát MU szervereket kipróbálni. Eddig hármat töltöttem le. IceAgeMU, Destiny, MUKidz. Ebbõl az elsõt még nem próbáltam, utóbbi kettõnek vagy egyáltaláb, vagy részben nincs hangja, oka ismeretlen. A MUKidz nem tûnik rossznak, a boltokban +7+L setet lehet venni, meg néhány jobb fegyvert, de nincs túlzásba vive. És még játékosokat is láttam rajta. A TwilightMU-t néztem még most, szerintem az is ígéretes, ma este fogom kipróbálni. Olyanokat keresek, ahol nem irreálisan sok xp jön be, tehát 15 perc alatt nem vagyok 400as szintû.
Nem világos, hogy a drop rate mit takar. Pl ha az szerepel, hogy 75x, az mit akarna jelenteni?
van vmi ujság MU rol?
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ezt akkor Spoilerbe kellett volna rakni minimum...
Lehet bezárni a topicot.