10360
Mu Online
  • knightbali
    Most szedtem le a játékot és a Wigle szerveren nyomulok.Eddig Flyff-ztem és elég bonyolúltnak tűnik a játék, és volna pár kérdésem:Van ebben térkép vagy navigátor, és ha van mivel lehetne előhívni azt?A karakter nem tud futni?Mert eléggé lassan halad.Kameraállást nem lehet változtatni?
    Hirtelen ennyi jutott eszembe, plz pozitív tanácsaitokkal könnyítsétek meg az elindulásomat.Előre is THX.Ja és DK-val zúzok
  • Hundevil
    Ssia all!
    Kész elég volt! kicsit beleuntam az mmorpg-t elmegyek ut2004 ezni
    de ne dobjatok ki a guildból 1 hónap meg még annyi se és mu elvonási tüneteim lesznek szal vissza fogok térni.
    Addig is Good Luck mindenkinek kivánok nagyon sok jevelt
  • Frosty01
    ste, mikor jössz fel mu-ra?
  • Cence89
    zsé az lenne csak tudás nincs mert a K2 egy rakat szar :@ elegem van a csicska hülyeségeikből 1 honapba feljön 1x [MM]Saga oszt csak járkál meg veri magát de h supportot lehessen küldeni f2p eseknek az luxus mindendt a p2p eseknek szoval(bekaphatják)
  • SteWhite
    "Due to unforeseen events the Global MU Online servers are unable to accept new connections at this time. We are working hard to restore the servers to full service as well as working on a permanent solution for this issue.

We are sorry for any inconvenience this may have caused our users and thank you for your patience

~K2 Network"

Ha már volt 1x "új kapcsolódási probléma", akkor nem értem, hogy miért nem tudták akkor véglegesen megoldani a problémát. Nincs elég zsé mi?
  • Hundevil
    szia!!
    szerda éjfél körül van nem fut a szerver nekem hibás vagy senkinek se fut és miért nem fut?
  • ensomhet
    Á, pedig láttam egy tökjó kardot... Karaktert akartam cserélni, erre Connection Failed...
    Kundum-ot lehet 2-3 partynak kellene próbálni egyszerre, mert az olvasottak alapján elég esélytelen bármelyik összeállítás :)
  • SteWhite
    Már megint offine a szerver :( Phüü
  • Dragonhelm
    lol a phöenixnél semmi esélyünk nem volt de azé jo volt meglesni megaztán a kundunt nem értem hogy ölte mge akárki kalima 2-ben mert az AE-m 370-es deffel 1 ütésböl meghal szoval lehetetlen hogy megölte volna (elfelejtettema a nevét aki ezt irta). holnap megyek el és csak sokára leszek ujra a mu világába XD
  • Frosty01
    jókérdés még hogy milyen lesz a színvonal... majd eldől hogy eredeti e vagy sem, mert ha nem akkor bezony elég kemény bírságot fizetnek a "minden jog fenntarva" szövegért ^^
  • kegabor
    Remélem megfelelő szinvonalat alakitanak ki, ne égjünk megint "magyarok"....

Ki az aki ilyen helyzetekben is kiáll hazafiként? O.o
  • Frosty01
    rosz a link sry elszurtam:ezt nézzétek meg
  • Frosty01
    ezt meg kell nézni
    Starweb ehhez nincs véletlenül közöd?
  • Frosty01
    Global fórumán láttam egy topicot arról szólt hogy hogyan akarták páran megölni Kundun-t. ilyen apróságokat említenek benne hogy először a poison 65k-t sebzett a bossnak aztán egyre kevesebbet majd szépen párütésből megölte a partyt :)
  • kegabor
    Akkor, hogy lehet olyan gyorsan 180++ felé jutni..LOL ^^
  • kegabor
    Ne vegyél exc+DD setet, nagyon nem éri meg...sokkal jobban jársz a silk+9+12+L -el, ha megvan teljesen a set, akkor szépen lassan megvásárlod a +11-est ugyanilyenben, ha pedig ez is megvan, akkor már nem kell soha többet semmi.

EE-nek:
    - XKris+0+0+speed
    - XPend+Speed
    - Silk Set+11

Ja, nem tudok akkorát sebezni, mert szar a wingem.
  • Mirk
    Az exc +7es vine ugye alapbol kb annyi defet ad mint a +9+12 silk, ráadásul a damage decrease az egyik leghasznosabb és legdrágább option, ami pont egy elfnek kurva jól jön, nehezebb helyeken. Sztem a vine szetet vedd meg.

Frosty: felnyomtam egy uj képet a galériába majd lesd meg.
  • ensomhet
    Hm, elvileg nagyobb szinten előnyösebb, hogy százalékosan csökkenti, mert nagyobb sebzésből többet vesz le. Másrészt bizonyos szinttől pedig az aura elég erős. +9+12-vel alacsonyabb szinten kisebb eséllyel halsz meg. Sztem végülis mindkettő út járható.
  • Borg87
    Hi!Kéne 1 kis tanács!
    Mit tegyek vegyek exc vine +7+dd settet item/3B1-2S vagy vegyek silk +9+12+L-t szintén item/3B1S! Igaz még 1ikre sincsen pénzem vagyis a silk settem az már készen van nagyvonalakban. De valami kéne ,hogy hogyan legyek! De más javaslatokat is elfogadok bármit mert nemsokára quest és még mindig 18 at sebeznek LT8 ban a Balrogok= meghalok :S :(! gabi 1szer ptzhetnénl majd velem is :) kicsi vagyok de 550 energiával nyomulok vagyis neked pont jó vagyok :) exp is növelek +dmg-t is adok és ha szükséges healozlak is:) én meg had ámuljak a 2-3K dmgtől :)
  • Frosty01
    Evolution mu és Global mu szinte ugyanugy vannak beállítva [mobhp-lvl-atkpower tekintetben]
  • Vdanosss
    frosty megvana gunz
  • kegabor
    Nem a globalon lehetett...mert azt mondta "Én 129 lvl DK vagyok de szünetreltetem a globalt mert meghackeltek"...tehát nem lehetett a globál, mert GAP...etc.

270-es elf ha buffol..és van 600 defed, akkor még joval előbb elpusztulsz, mint a phoenix...már azoktól a fekete izéktől is...tapasztalatbol mondom^^.

Icarus vége BK-val, 800def +11 dragon wing minimum és egy nagyon jó buff (300++ ee), innentől a téma lezárva.
  • Frosty01
    Csodálkozol? :)
    Globalon minimum 600defnek kell boldog tulajdonosa legyél, hogy egyáltalán gondolkozz azon hogy merj e kérni partyt főnixhez...
  • Dragonhelm
    LOL ma mentem partyzni egy 270-es EE vel meg egy 280+os SM-el icarusba és elmentünk mindent öltünk de mikor phoenix of darknesshez értünk akkor bizony az EE buffjával is 370 -et ütött rám és háát mind meghaltunk^^
  • Vdanosss
    EVolutionon uj versio van!le kell tölteni
  • Vdanosss
    hmm...
    ha jól tudom ja de én ring of honor ra emlékszem
  • Dragonhelm
    köszi
  • Mirk
    Marlon szövegeli hogy Gain Hero status ez a combos quest
    a Dark Stone és a Ring of Glory nevű itemeket kell megszerezni.
  • kegabor
    Aktuális szint lent az aláirásnál.

Combohoz 220 lvl kell, és Marlon elmondja a küldetést, de T1-ben kell ölni a mutantoknál, ott esik 2 cucc. Utánna van combo-d.

Ja és egyébként, imp és buff nélkül volt, és a wingem is egy halom szar. Jó winggel, imppel és buffal 3k felett lehetne sebezni, egy képen 20 szörnyet is akár.
  • Dragonhelm
    KeGabor hallod mi kell a combo skillhez mi a quest?
  • Dragonhelm
    lol akkor arra köss csomot hogy nekem 10 perc ezen a gépen az árusitást megoldani annyira szaggat a játék... pentium 3 wodoo 3-mas video kártyával mit vártok ?????? ilyen géppel a kurva életbe nem lehet normálisan muzni.
  • Vdanosss
    kegabor, lvl?:D
    rendesen gyaksz látom
  • Frosty01
    nekem nagyon ritkán szaggat, általában akkor ha minimzert benyomom és mellette böngészek meg piacon vagyok meg msnezek :P
  • remfarkas
    Attól függ.. Nekem tomato alaplpban van 1gHz-s cerka 370 mega rammal, sztem ha pentiumod van és valami életképes alaplapod akkor semmi gáz. Nekem ezen a gépen szaggat a mu, főleg ha nyomok m-et vagy inventory-t, devias vault és elfen soldier valamint nagyobb pt pl a2-ben totálisan behalasztja.. Végre kaptam működő autobuffot de annyira lassú hogy csak minden 3. buff működik, vagy még rosszabb.
  • Frosty01
    927 mhz-es jó gépnek számít? :D
  • remfarkas
    Ma zinte egész nap linuxon lógok és nagyon jó.. igaz nem értek hozzá sz**t se, de akkor is. Pl az amarok, meeg hogy egyszerre több mindent használhatok anélkül hogy a rendszer behalna.. Nagyon zsír. Ha jó géped van a Mu-t asszem simán lehet futtatni vmware-en, nem tudom kipróbálni sajnos mert az én gépem egy nagy szoáré (Rózsaszín Párduc).
  • Frosty01
    hát akkor sok sikert, ha összejön szólj :P
    [nem tartom rossz ötletnek a linuxra való váltást, mivel WINxp-vel elég sok bajom van mostanság ]
  • remfarkas
    Hát.. remélem rendesen.. Sajnos Mu-zni nem lehet vele, most már ez az egy akadálya hogy nem váltok át teljesen. Valami gánya van, kde-ből hiányol valamit és a www.opensuse.org-ot nem fogadja el media source-nak.. már vagy egy órája másolom az összes kde-s cuccot 9.3-as süsüre.. Remélem menni fog, mert.. mert csak.. akarom.. utálom ha valami nem működik. :)
  • ensomhet
    Jól néz ki, pajzzsal. De egy direkt CC-re készített 179es karakter miért pont 2 +13+16-os soddal van felszerelve, miért nem +13+16 mással? (bár valószínűleg azon a szinten az adott adatok mellett az nyújta a legnagyobb támadóértéket)
    Vettem egy BD Pants-t, mostmár csak Boots és Helm van hátra, amik a mihez képest olcsók.
    A bless ára pedig esik, most 32-35M.
  • Frosty01
    lálé azt meg hogy? :O