Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te én már csak azt nem értem ha te fejlesztõ vagy akkor mért nem csinálsz saját költségre valami más gamet??^^
biztos többen keresnék mint 60-70^^

Hmm a hozzászolásod végén az a link nem reklám? érdekess nagy Janinak hhiszed magad elvagy tévedve...(mki által=vki kér vmit és bannt kap, igy tovább! ) ^^

nah sztem aludjál egy sort :D én is azt teszem!

Hajrá...
Mellesleg a RotorMu egy privát, nonprofit, teljesen ingyenesen, mindenki által igénybe vehetõ játékszerver, amit a saját költségemre üzemeltetek. Nem tudom, miért beszélsz reklámról. Inkább beszéljünk a te alpári hozzászólásaidról, meg mocskolódásodról.

RotorMu.servegame.com

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

amugy meg ha annyira nagy Master vagy miért nem csináltál saját mu oldalt...tanits meg mester nevetséges ahogy vered a nyálad...

amugyis elkéne hinnem? mondhat bárki bármit <#mf2>

és te még a mutoolzos fejlesztõknél is jobban tudsz mindent amugy meg ott a reki a hzs ed ben vagyis elment a pm a sg admin/moderátorának! sory

Igazam volt, a hozzászólásaid erõsen minõsítenek téged.
1984-ben írtam az elsõ programomat 8080 alapú számítógépre, '94-óta szoftver-fejlesztõként dolgozom egy nagy multi cégnél, de te biztosan mindent jobban tudsz...

RotorMu.servegame.com

amugy megha 34 éves vagy picit nézzél magadba hogy milyen hsz eket ersztesz el..sztem a "tizenévesnek" több esze van mint neked...

mondtam még egy reklámot meglátok a hsz edben akkor szolok az sg s moderátornak ;) azt vigyed a mocsok korrupt szervered, még annyit sem tudsz hogy a mutoolz 2.2 es oldala erõsen biztosnágtalan de te persze megoldottad ^^

A hozzászólásaitok erõsen minõsítenek titeket.
Az aki bárkit is lenéz, az nem én vagyok, hanem pont te.
Melleseleg 34 éves vagyok...

RotorMu.servegame.com

visszatérve a tizenéves beszolásoddal jobb ha leállittod magad mert lehet 20 felett vagy és akkor mivan akkor is szar a szervered és nem avgy itt a Jani és jobb lenne ha nem rekiznéd a szerveredet itt mert nem arra van a forum mert akkor lépni fogok ha még egy rekit meglátok!

mien tizen éves, asszed h esetleg 20 éves vagy és akkor te vagy itt a jani??
nem kell lenézni azt aki szerint szar a servered...

figyi reklámozd máshol a mocskodat nagy faxság ami a szervereden folyik..

Nem, nem ismerem a tagot.

RotorMu.servegame.com

Frosty01
a te neved nem Sonic21-tõl ered egészenvéletlenül??

practitioner of the forbidden arts of death

Kedves Vdanoss és Társai!

Csak hogy tudd, nem bannoltalak, senkit sem szoktam ok nékül bannolni (ez nevetséges). Attol, hogy problémáid vannak, nem másban kéne keresni a hibát.
A szerver alapszabálya, hogy senkinek sem adnak a GM-ek itemeket, csak, ha azt eventen nyered meg (BOK-ok, Jewel-ek). El tudod képzelni, hogy a többi játékosban milyen felhábotrodást keltene, hogy jön valaki, és csak úgy kap minden földi jót, ami a Mu-ban elérhetõ. Ezt meg kell értened.
Mellesleg nem hinném, hogy a RotorMu olyan rossz lenne - ahogy te, és a kedves tizenéves érett társaid gondolják - mert akkor nem játszana folyamatosan 30-70 játékos a szerveren.

RotorMu.servegame.com

kegabor
...msn...

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Frosty01
... ki az az ökör aki resetel 400nál??

kegabor
Eddig is volt globalon RESET....ugyanez van/lesz mint régen. Mindened megmarad, lvl-ed, stat-pontod. (Csak azt akartam irni, hogy ha akarsz 400lvl-tõl resetelhetsz)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Frosty01
NAAAA most milyen RESET??? mirõl beszélsz??? nekem az too much így elsõre :€

:(
Nem vmi érthetõen írtad le<#mf1>

omg

Vdanosss
Donoki.
Itt vagyok frostynál...
Miért keresel ha már leírtam hogy hogy kell scammelni!?...<#mf2>
És szerintem mostantol nincs netem:)

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Akkor légyszi gyorsan gyere fel msn-re ameddig leeht :)

kegabor
Csak el kell olvasni és meg kell érteni, persze nem csak egy helyrõl összeszedni az infokat.

Az uj p2p=fizetõs rész, ide olyan emberek kerülnek akik fizetni akarnak a K2 szolgáltatásaiért, különbõzõ speciális eventek...uj itemek..stb...

A uj f2p=nem fizetõs rész, itt ugyanugy fojtathatod a karaktered ahol tarottál, csak csinálnak a régibõl egy klónt és ide importálják át. Mégmielõtt mindenki arra gondolna, hogy majd szarnak a f2p szerverre, ez nem igaz, ugyanugy itt is lesznek eventek, a szerver már be van állitva...lesznek frissítések...lesz minden. Ugyanugy 400-nál reset és igy tovább...megmarad minden item..minden stat...és megmarad mindenkinek a neve ...szóval mindene.

De ha figyelmesen végigolvassátok, akkor erre ti is rájöttök.

remfarkas
Engem még nem zavartak el, egyszer hallottam a no sk-t. Mondjuk én csak arra használtam/használom hogy meglássam miket tud egy kari high lvl-en. Ha jól értelmeztem az új hivatalos p2p híreket, f2p-ben nem lehet 60-as feletti karid.

"Pay-to-Play

We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60(!!!) on this world for free."

De lehet hogy nem jól értelmeztem. De ha így van akkor marad a reality mu vagy a forsaken.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

kegabor
Cence én már nem hiszek nektek, nekem akkoriban megmondták, hogy lehetetlen a p2p. Lásd én ezt Frostyval is megbeszéltem, kérdeztõle mi a story...nem ma kezdett játékosok mondták... De hát igy mégse lett az, nézzétek mag az uj híreket. Mindenkinek lehet egy klon karaktere. :)

Ja és ui: Mindenki jön nekem egy soul-lal, majd visszanézek és felsorolom a neveket.

GlobalMu: Dk lvl 6 :D 10 percet jétszottam ma nah jo 20 at =)

Frosty01
hja gabimanra is vadásznak, meg ott az a keménycsávós spotról elzavarós szöveg megy... szánalmas...

láccik h noobok :)

igy van , és ismét kiderült hogy a RotorMu egy nagy szar :D

Frosty01
hogy sonic mondta hogy banánt kapsz mert ilyet kértél?? lol.
egy nem kell ilyet kérni
kettõ ilyenért nem bant kell adni, hanem rá se kell figyelni

Vdanosss
Nagy fos a RotorMu...
298as lvl en mikor már 2lvl re voltam a Horn Of Doomtol IP rõl bannoltak vagy dczetm eccerûen de nem lép vissza...
Azért gondolom hogy bannoltak mert sonicR-tõl azt kértem hogy aggyon bulcsuzoul egy fullos gse staff,set,shield et hogy leprintelhessem és aztán aszondtam hogy bannolhatnak... gondolom emiatt.. de nem értem<#sir><#shakehead><#falbav>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
hát az<#vigyor2>
igyekszem minden fontos gamet letölteni amit tudk:)

Frosty01
<#nyes> faca

Vdanosss
ZSÍRSÁG VAN...<#merges2>
Nincs netem de még mindig netezem pedig már tegnap semmi sem jött be mert mindenhol azt irta ki hogy tonline -> értesítjük hogy amíg adósságát nem fizeti nem netezhet blabla bla és lám mégis nyomom:D

kegabi p2p lett volna ha a k2 nen nézz szét és nem veszi észre magát h bukná
de majd figyeld meg mostantol szerintem maradnak az eventek meg minden de nem naon lesz több frissités meg event mert nem éri meg nekik :X szerintem

remfarkas
A muflincát Keb_Gwynda néven lehet megtalálni, kemény 6 napos 52-es +2-+6-os silk cuccokban xD. Most meg virtuális memóriát bõvítek, restart aztán go.

Frosty01
:DDDDDDDDDD milyen névvel szaladgálsz? :D

remfarkas
Aki jön most, én Maya 4-en leszek ma is, csak mosogatni meg satöbbi kell, szal pár perc, Tesco feliratú shoppal, kemény lvl 52 identitászavaros elf, aki nem tuggya energy vagy agility legyen.

lol.....

oki, hoppá 4 lvl :D

én
tok scale+3/4+12

nah vki tud adni vmi cuccot meg melyik szerverre menjek?

loooool

Frosty01
qrva k2 :@ eladtam a Dragon Spearomat is a qrva szájukat :@

az ^^

No, végre egy jó hír. Én a Twilight MU-t játszottam, végülis tetszetõs. Legalábbis abból a szempontból, hogy olyan cuccokat lehet kipróbálni, amit amúgy nemigazán.
Kevs játékos volt fenn, viszont azok segítõkészek, az eyik megmutatta a cuccát, és adott csak 99M-t, egy másik pedig hagyta, hogy felszedjek minden heart of love / medal / stb témát.
A drop rate pedig szerintem azt jelenti, hogy a megölt szörnyek hány százalékából esik ki tárgy. Úgyfigyeltem a zen mértéke a xp-tõl függ.
No, ma éjjel EE-zés lesz ezerrel globalon :)

kegabor
At K2 Network we DO put Gamers First. <<< De ez vicces ám. :PP

remfarkas
Na, kipróbáltam reality mu-t, igaz, nincs elfen soldier(kicsit hiányolom mindenhonnan), meg itt is van kis xp többlet, asszem kb 4*, drops 25%. aki nem akar agyontápolós szerveren játszani, kipróbálhatja, bár a billentyûzetkiosztás elég gyér, nincs space pick uphoz, nincs d a sokmindenhez, m teleporthoz vagy mi, meg satöbbi. és iszonyú nehéz elkezdeni, soldier blesse nélkül nehezebb mint oridzsit. Na, menek annak olvasni weblapját mi a lõcst írtak akkor errõl a free maya meg wigle cuccról.