10360
Mu Online
  • ensomhet
    Deviasban 80as szinten nyílik egy kapu, ahonnan a Lost Tower 1-be lehet jutni. Devias4be kell portolni, és onnan sétálni felfelé.

Atlans Noriából érhető el, 60as szinten lehet lesétálni. Jobbra kell kimenni Noriából, és kissé jobbra/fel halani. Atlans vízalatti, tehát a vízbe kell majd belemenni :)

50es szint felett tudsz warpolin, az M betűt kell lenyomni hozzá, és kiválasztani az uticélt.

Ja és tanács, SOHA SENKINEK ne mondd meg a felhasználói neved / jelszavad, akár "élőben" kérdezik, akár belső levél formájában. Valamint nem ajánlott letölteni semmiféle külső segíédprogramot sem, mivel keylogger lehet benne, így megtudhatják a jelszavad. Kereskedéssel is vigyázz, ha valaki tradelni akar, és ki/be rakosgatja az árúkat miután már megegyezteket, akkor inkább hagyd ott. Ha arra kér, hogy nyomj S I V betőket, ne tedd.
  • knightbali
    Nem tudja valaki hogy hogyan lehet a következő városba kerűlni Deviasból?
  • ensomhet
    A +13 exc Dark Breakert nem kérem, mert nem tudom még használni :)

A TB (Thunder Blade?) nem MG fegyver?
    Az a baj, hogy a skilles DS és DB egyaránt drága :(
    Dark Breaker viszont tetszik kinézetre.
    Mindenesetre majd árakra kíváncsi vagyok. Nálunk gondolom drágább, de az arányok hasonlóak lehetnek.
  • SteWhite
    Na akkor gondolkodjunk :)

A CS 5+12+S =104-135 + 12 (40gyors!!! cool) = 116-147 dmg
    DB 0+0+S = 128-153 40-es gyorsaság a max dmg 6-al több a min 12-vel -> de mennyibe kerül???

TB 0+0 =140-168 40-es gyors cool , ez jó lenne de sztem nem elérhető árban :(
    ----------------------------------------------------
    A CDA 11+16+L 138-166+16 ütés 35-ös gyorsaság. =154-182
    A DS 7+12+L 133-161+12 uo-an gyors.= 145-173

Nagyobb alapsebzés de lassabb :(
    Az árakat nem tom Gábort kérdezd. Nekem TB kéne ;)
  • SteWhite
    Ez lenne jó :D

• ensomhet
    Szerintetek milyen fegyver lenne jó nekem 160+ szinten?
    Most egy CS+5+12+S van. Nyilván olyan kellene, ami ár/teljesítményben a legjobb, mert vagyon az mindig kevés... Dark Breaker +1+0-t tudnák már használni a következő szinten (ebből látható mennyi az str/agi).
  • SteWhite
    Ezt nézzétek meg:

Post #8
    Hunting Great Bahamuts in Hungary

• SteWhite
    knightbali:

Makrót kell írni. Egy példa:

/1 #B>Sphinx Helm 7+12+(L)mm

(Vennék ilyen bigyót írj levelet.)

Kiírása a Ctrl+1 billentyűkombinációval.
    A kettős kereszt miatt tovább lesz kiírva, de nem állandóan :). H a elhagyod a ketttőskeresztett akkor csak kiírja és eltűnik.
    A szám 0-9-ig változhat.

Link angolul:
    MuHQ-n

Cence:

Hát neked :D Olvastam a hírdetésedet, ami kb. 10 napos a MuHQ-n. Én úgy láttam 4B2S körül van az ára.
  • Cence89
    szerintem a sphinx jobban néz ki mint a leg de izlések és pofonok knight ezt ird be /1 és az üzeneted (üzenet és /1 közt szóköz és ha az alt gr-t és az 1 es gombot lenyomod mindig irni fogja azt az üzenetet amit beirtál oda
    kinek sikerült CLS-t venni? :)
  • knightbali
    Valaki segítsen már mert még nagyon amatőr vagyok.Hogyan lehet azt megcsinálni hogy a karakterem fölött mindíg látható legyen egy üzenet pl: hogy mit árulok.
  • SteWhite
    Sikerült CLS 7+12+L-et venni?
  • Vdanosss
    a Legendary +7esen jobban néz ki
    de nekem is exc spinxem volt meg +7,+9
  • SteWhite
    Ja és persze olcsóbb is :) ^^
  • SteWhite
    Pontosan ezért:

"több defet is ad és és a sphinx jobban is néz ki :P "

• Cence89
    devil nézd reálisan a dolgokat drága cuccai vannak a dw nek nagyon de 2 árat nézz sphinx+7+12-t 1b1s ért veszel legendary+7+12 3b1s-4b ért és kb 3 defel ad jobbat itemenként de 3b-4b ért sphinx9+12 öt veszek ami több defet is ad és és a sphinx jobban is néz ki :P
  • Hundevil
    Szia all!
    a dw-k sm-ek miért Sphinx cuccokat vesznek? ott a Legendary a Sphinx tudtommal eggyel kissebb mint a Legendary visszafelé fejlődtők?
  • SteWhite
    Vennék egy Sphinx Helm 7+12+L-et jó áron (mármint nekem jó áron:)). PM
  • kegabor
    Kihalt a forum. :D
  • Vdanosss
    HunDevil
    holnap jön frosty ide. Msn: [email protected]
  • Hundevil
    Frosty!
    Adsz egy msn cimet? (én is Ceglédi vagyok)
  • Frosty01
    küldtem neki privit de ha nem vette észre.......... áááá
    ensomhet: grat az új skilledhez :]
    ste: ma 18 jó lenne majd megbeszéljük ;)
  • ensomhet
    Vine+8+12? Szerencsével 2B.

Fasza ez a death stab.....
  • SteWhite
    Mikor menjek fel? :) Nekem este 22-23 között lenne jó vagy 18 körül.

Mennyit ér egy vine helm 8+12?
  • Cence89
    ^^ nem mindenki^^
    DEVIL prosty üzenete: igen :)
  • Vdanosss
    sorry de mi itt a Maya serveren jáccunk
  • knightbali
    Piszok jó a játék ma szinte egésznap játszottam, már van egy 26os DK-m a Wiglen a nevem:BronzIsten.
  • Hundevil
    Frosty, te ceglédi vagy?
  • ensomhet
    Én wigle-n játszom.
    Teljes a BD+7+12 setem, még 5 szint kell, hogy viselni tudjam az armort. Viszont a deathstab 3 bar távolságban van.
    80as gyűrűből +6+0+L sphinx pants... :-/
  • Frosty01
    lehet hogy pillanatnyilag nem mennek a szerverek.. ennyi próbálkozz nem vagyok frienzguru -.-
  • kurama
    frosty megtudod adni az msn címed? (egyébként szép a plate set +11+16 :D)
  • kurama
    de ha csak simán Uptadetelek akkor se történik semmi :(
  • Frosty01
    nem kell a system update...
  • kurama
    Hello! Nem tudja megmondani valaki hogy lehet elindítani a FrienzMU-t? Mert rákattintok -> login -> server0 -> System Update -> Update és nem történi semmi :(
  • Frosty01
    igen, enshomnet
  • knightbali
    Van aki a wigle szerveren zúzza?
  • Hundevil
    Sszia Frosty!
    Ugy hallottam hogy te Ceglédi vagy mi igaz ebből?
  • Cence89
    a skilleket jobb klikkel tudod használni, mind1, hogy mi vagy csak válts olyan skillre amit tudsz használni skilleket gondolom tudod hol találsz ha mégse alul az életed és a mana közt középen egy kocka ott lesznek a skillek
  • Mirk
    A skilleket (általában) a fegyverek adják. Ha olyan fegyvert veszel amelyre ki van irva hogy pl.: Stabbing Skill akkor alul középen egy kis kockában megjelenik a skill képe, innetől kezdve a jobb egér gombot használva üthetsz a skillel. Vannak nem fegyver függő skillek, ezeket orbokból tudod megszerezni, és szintfüggőek vagy energy szint függőek(pl: elf orbjai). Ezenkívül a dark wizzard képességei a scrollok, ezekhez is energy kell.
  • knightbali
    Kösz mindent.Már csak azt nemtom hogy kell használni a skilleket.
  • Frosty01
    egyetlen navigációs eszközünk a normál pályákon a koordináták, bal alsó sarokban találod meg.
    a karakter tud futni ha +5 vagy magasabb szintü cipőt hord. ez érvényes kesztyüre is, hogy gyorsan tudjon úszni.
    kameraállást sajna nem lehet :(
    és sok sikert a játékhoz :)