Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos többen keresnék mint 60-70^^
nah sztem aludjál egy sort :D én is azt teszem!
Mellesleg a RotorMu egy privát, nonprofit, teljesen ingyenesen, mindenki által igénybe vehetõ játékszerver, amit a saját költségemre üzemeltetek. Nem tudom, miért beszélsz reklámról. Inkább beszéljünk a te alpári hozzászólásaidról, meg mocskolódásodról.
RotorMu.servegame.com
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
1984-ben írtam az elsõ programomat 8080 alapú számítógépre, '94-óta szoftver-fejlesztõként dolgozom egy nagy multi cégnél, de te biztosan mindent jobban tudsz...
RotorMu.servegame.com
Az aki bárkit is lenéz, az nem én vagyok, hanem pont te.
Melleseleg 34 éves vagyok...
RotorMu.servegame.com
nem kell lenézni azt aki szerint szar a servered...
practitioner of the forbidden arts of death
Csak hogy tudd, nem bannoltalak, senkit sem szoktam ok nékül bannolni (ez nevetséges). Attol, hogy problémáid vannak, nem másban kéne keresni a hibát.
A szerver alapszabálya, hogy senkinek sem adnak a GM-ek itemeket, csak, ha azt eventen nyered meg (BOK-ok, Jewel-ek). El tudod képzelni, hogy a többi játékosban milyen felhábotrodást keltene, hogy jön valaki, és csak úgy kap minden földi jót, ami a Mu-ban elérhetõ. Ezt meg kell értened.
Mellesleg nem hinném, hogy a RotorMu olyan rossz lenne - ahogy te, és a kedves tizenéves érett társaid gondolják - mert akkor nem játszana folyamatosan 30-70 játékos a szerveren.
RotorMu.servegame.com
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Nem vmi érthetõen írtad le<#mf1>#mf1>
Itt vagyok frostynál...
Miért keresel ha már leírtam hogy hogy kell scammelni!?...<#mf2>#mf2>
És szerintem mostantol nincs netem:)
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Az uj p2p=fizetõs rész, ide olyan emberek kerülnek akik fizetni akarnak a K2 szolgáltatásaiért, különbõzõ speciális eventek...uj itemek..stb...
A uj f2p=nem fizetõs rész, itt ugyanugy fojtathatod a karaktered ahol tarottál, csak csinálnak a régibõl egy klónt és ide importálják át. Mégmielõtt mindenki arra gondolna, hogy majd szarnak a f2p szerverre, ez nem igaz, ugyanugy itt is lesznek eventek, a szerver már be van állitva...lesznek frissítések...lesz minden. Ugyanugy 400-nál reset és igy tovább...megmarad minden item..minden stat...és megmarad mindenkinek a neve ...szóval mindene.
De ha figyelmesen végigolvassátok, akkor erre ti is rájöttök.
"Pay-to-Play
We will be adding our first Premium, Pay-to-Play World. It will include enhanced game play, extensive events, focused MU Master attention, the latest updates and items, and unlimited customer support. Pay-to-play service will include the transfer of Free-to-Play characters and items. You will also be able to create new characters and play up to level 60(!!!) on this world for free."
De lehet hogy nem jól értelmeztem. De ha így van akkor marad a reality mu vagy a forsaken.
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Ja és ui: Mindenki jön nekem egy soul-lal, majd visszanézek és felsorolom a neveket.
egy nem kell ilyet kérni
kettõ ilyenért nem bant kell adni, hanem rá se kell figyelni
298as lvl en mikor már 2lvl re voltam a Horn Of Doomtol IP rõl bannoltak vagy dczetm eccerûen de nem lép vissza...
Azért gondolom hogy bannoltak mert sonicR-tõl azt kértem hogy aggyon bulcsuzoul egy fullos gse staff,set,shield et hogy leprintelhessem és aztán aszondtam hogy bannolhatnak... gondolom emiatt.. de nem értem<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav>
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
igyekszem minden fontos gamet letölteni amit tudk:)
Nincs netem de még mindig netezem pedig már tegnap semmi sem jött be mert mindenhol azt irta ki hogy tonline -> értesítjük hogy amíg adósságát nem fizeti nem netezhet blabla bla és lám mégis nyomom:D
de majd figyeld meg mostantol szerintem maradnak az eventek meg minden de nem naon lesz több frissités meg event mert nem éri meg nekik :X szerintem
tok scale+3/4+12
Kevs játékos volt fenn, viszont azok segítõkészek, az eyik megmutatta a cuccát, és adott csak 99M-t, egy másik pedig hagyta, hogy felszedjek minden heart of love / medal / stb témát.
A drop rate pedig szerintem azt jelenti, hogy a megölt szörnyek hány százalékából esik ki tárgy. Úgyfigyeltem a zen mértéke a xp-tõl függ.
No, ma éjjel EE-zés lesz ezerrel globalon :)