10360
Mu Online
  • Vdanosss
    LOL exc CS egy főnyeremény globalon :D
    én 2.5 lvlt léptem tegnap kár hogy vége van :@
  • ensomhet
    Ez a 3x xp vicces volt... miért is lettem volna otthon...
    De legalább 1 szintet léptem, így teljes BD+7+12-t tudok viselni...
    Láttam fórumban, hogy valaki talált Excellent Crystal Sword-öt. Tök jó, picivel nagyobbat sebez, mint a Dark Breaker, +S+4+lvl/20 dmg. Kapott már rá 32B és 60B ajánlatot...
  • Cence89
    frosty frienzezik?? lál ^^
  • SteWhite
    "azokról a régiekről beszéltem akik frienzen vannak"

akkor a #6985 első sora visszavonva :)
  • Hundevil
    Szia all!
    Megtudja valaki adni Flip msn-cimét?
    előre is thx

• Mirk
    azokról a régiekről beszéltem akik frienzen vannak
  • Cence89
    Mirk talán az h vannak itt rajtuk kivül is régiek talán...
  • Cence89
    devil a helmedet már vissza tudja adni ugy tom az uj armorhoz sem kell sok már sztem mert lvl 160 elmult tnap én meg haladok!!! :)
  • Mirk
    Most mi is a bajod ezzel a kijelentéssel?:)
  • Hundevil
    Szia all!
    nem tudja valaki, hogy HK-Flip hejrerázódott-e már, vagy még mindig az én cuccaimat hordja?
  • kegabor
    Pillanatra beszartam, de visszajött a maya. (Mert el volt tünve!!!)
  • remfarkas
    dc-zik? eltűnt a legtöbb server, hivatalos oldal meg fórum meg nem jön be
  • SteWhite
    ^^régiek :)

mostanában dc-zik a global :(
  • kegabor
    nyomás globálra 3x XPPPPPPPPPPPPP
  • starweb88
    szeva mirk

Majd lehet benézek a frienzre bár 4-5 honapja nem mu ztam azt megint összejön a régi starlightos csapat? :) milyen karijaid vannak?
  • Fairy Elf
    jó hogy a frienz mu-n regisztrálok egy accountot de bejelentkezni nem bírok mert asszondja, hogy invalid.. pedig elötte sikeres volt aregisztráció:D
    hogy is van ez??
  • Mirk
    Ha narancsárga vagy akkor nyugodtan bemehetsz ölni, mert az outlaw warningosokat nem ölhetik meg büntetlenül, csak azt aki már pk.
  • Mirk
    A narancssárga szín az Outlaw Warning, ez 3 óra alatt múlik el és tudsz mellette vásáolni. A piros a 1st stage outlaw, ez 6 órás és nem tudsz már vásárolni meg warpolni se. A sötétvörös a 2nd stage outlaw itt se tudsz vásárolni és warpolni, ez 9 óra alatt múlik el.
    A tisztulási időt csökkenti ha közben szörnyeket ölsz. Minél magasabb szintű szörnyeket ölsz annál többet vesz le az időből.
  • knightbali
    Most narancssárga a nevem, szal ha azt akarom hogy elmúljon akkor 1-2 órára lépjek be a karakteremmel és hagyjam amíg elmúlik a narancssárgaság?
  • Fairy Elf
    amíg gyilkoskodsz és már nem naracssárga a neved hanem piros addig nem beszélnek veled az NPC-k legalábbis régen így volt:) várj egy-két órát és majd elmúlik!!
  • Fairy Elf
    okés Mirk kipróbálom DaerkHUN lesz a nevem és már este belevetem magam:)

majd írjátok meg a neveteket!!
    majd nyomom ezt is azt is:D
  • Mirk
    Frosty, Kolger, Vdanos meg én vagyunk a régiek közül, Donoki eltűnt a süllyesztőben rég nem láttam már.
  • Mirk
    Nem fogják törölni a karaktereket. A frienzmu stabil szerver, amióta ottvagyok csak egyszer volt dc, az is csak fél órára, ami még a "szent" globálról se mndható el, ami állandóan dc-zik meg laggol. Hackerek sincsenek, egy se. Egy bug sincs. Szóval ennyit erről.

Fairy el tudja dönteni maga, hogy minek van értelme és minenk nincs szerintem.
  • knightbali
    Van egy problémám.Az NPC-k nem tárgyalnak velem, nemtom miért.Rájuk kattolok kiírnak valami hülye szöveget aztán semmi,egyébként tegnap felnéztem a PK szerverre és asszem meg is öltem valakit+ engem is kinyírtak,ha amiatt van akkor hogy tudnék megint normálisan játszani?
  • Fairy Elf
    néha vissza szoktam menni a globálra de ott is volt már, hogy törölték a karakterem a semmi miatt:) mondjuk ez vagy 3 éve volt......
    az a baj, hogy bár van 160-adik szintű elfem ( de sajnos mivel strenght-re meg agility-re gyúrtam így nem kifejezetten party arc:) csak 200-as az energy-m

most élvezem a DK-t elég gyorsan fejlődik....

a privát szerverek se rosszak de ott több rossz tapasztalatom volt idáig:)
  • Fairy Elf
    ja tényleg mi a helyzet azzal a magyar MU-val ami nemrég be volt ide linkelve???

http://muonline.hu/ ez volt az
  • kegabor
    Kiváncsi leszek, mikor törlik a karaktereiteket a FrienzMU-n. Max 1-2 hónap lehet még hátra.

Fairy maradj globálon, másnak nincs értelme...
  • Fairy Elf
    szia Mirk

mind ott nyomjátok???? Frosty is???? tényleg mi van Donoki-val vagy most mi a neve????
  • Mirk
    Szia Fairiy:)

Miért nem jössz inkább frienzmura? Sokkal jobb mint globál és nem egy őrült szerver, csak 10xes az exp:)
    FrienzMU
  • Fairy Elf
    hmmm. látom pörög ez a fórum..... pedig régen....
  • Fairy Elf
    ja esetleg ha van a Mayán olyan magyar guild akinek kell egy nagyon izmos DK az szóljon, szívesen csatlakoznék:)
  • Fairy Elf
    hali!

tegnap játszottam egy kicsit a globálon, van egy lvl 31 Dk-m:) vicces dolog ez az Elf buff davias-ban simán bírok elit yetiket írtani....
    ha valakinek esetelg lenne leather +5+12+L iteme eladó szóljon plízz
  • kurama
    pfff a Sphinx set a legcsúnyább az egész játékban :D:D
  • Cence89
    ste ha 4b lenne akkor se venném meg és hidd el te se fogod ;)
    a CLS nek felment az ára 1 az én staffom ugyan olyan gyors és asszem 1-2 wiz dmg eval ad kevesebbet és EGY KEZES ;)
  • SteWhite
    Cence:

Most mé mondod, hogy fos +minden a cls? Amikor a karim annyi lvl lesz, mint a tied biztos lesz cls 7+12+L-je :)

Igaz, hogy 2kezes, de 10-el gyorsabb és nem kell egy csomó stat pontot [email protected] str-re. A 4B meg nem sok érte sztem.
  • kegabor
    Selling items: (Maya Global Server)

XBronzArmor+0+0+Defense Succes Rate
    XBronzBoots+0+0+Defense Succes Rate
    XSepentSword+0+0+XDemageRate+Lvl/20
    XSepentSword+0+0+Speed
    StormCrowArmor+3+12+L
    StormCrowBoots+2+12+L
    StormCrowGloves+1+12+L
    StormCrowPants+2+12+L
  • Cence89
    ste nem veszek cls-t fos meg minden :)
    ensomet nekem a wingem+0+0 még mindig pedig már jocskán elhagytam a 180 at és szerintem nem érdemes tutningolni mert a 2nd lvl wing dk nak nagyon drága
    (sztem drága) aztán h kinek mi az az döntse el bár vannak it akik meg se éreznék az árát....
  • Mirk
    Ensomhet jól mondta, azt azonban tudnod kell, hogy több "város" nem lesz. A többi világban nem lesz árus akitől vehetnéd a cuccokat, csak ez a három hely van, Lorenc, Devias és Noria.
  • knightbali
    Kösz a segítséget.
  • ensomhet
    Szárnyakkal kapcsolatos kérdés: nyissak úgy, hogy legolcsóbb alap +0+0 szányat vegyek, aztán 4 szintenként dobjak bele bless-t? (Esetleg próbálkozzak +L-est keríteni és akkor soul-okat rakni bele.)