10360
Mu Online
-
#6997 LOL exc CS egy főnyeremény globalon :D
én 2.5 lvlt léptem tegnap kár hogy vége van :@ -
ensomhet #6996 Ez a 3x xp vicces volt... miért is lettem volna otthon...
De legalább 1 szintet léptem, így teljes BD+7+12-t tudok viselni...
Láttam fórumban, hogy valaki talált Excellent Crystal Sword-öt. Tök jó, picivel nagyobbat sebez, mint a Dark Breaker, +S+4+lvl/20 dmg. Kapott már rá 32B és 60B ajánlatot... -
Cence89 #6995 frosty frienzezik?? lál ^^
-
#6994 "azokról a régiekről beszéltem akik frienzen vannak"
akkor a #6985 első sora visszavonva :) -
Hundevil #6993 Szia all!
Megtudja valaki adni Flip msn-cimét?
előre is thx
-
Mirk #6992 azokról a régiekről beszéltem akik frienzen vannak -
Cence89 #6991 Mirk talán az h vannak itt rajtuk kivül is régiek talán... -
Cence89 #6990 devil a helmedet már vissza tudja adni ugy tom az uj armorhoz sem kell sok már sztem mert lvl 160 elmult tnap én meg haladok!!! :) -
Mirk #6989 Most mi is a bajod ezzel a kijelentéssel?:) -
Hundevil #6988 Szia all!
nem tudja valaki, hogy HK-Flip hejrerázódott-e már, vagy még mindig az én cuccaimat hordja?
-
#6987 Pillanatra beszartam, de visszajött a maya. (Mert el volt tünve!!!) -
#6986 dc-zik? eltűnt a legtöbb server, hivatalos oldal meg fórum meg nem jön be -
#6985 ^^régiek :)
mostanában dc-zik a global :( -
#6984 nyomás globálra 3x XPPPPPPPPPPPPP -
starweb88 #6983 szeva mirk
Majd lehet benézek a frienzre bár 4-5 honapja nem mu ztam azt megint összejön a régi starlightos csapat? :) milyen karijaid vannak? -
Fairy Elf #6982 jó hogy a frienz mu-n regisztrálok egy accountot de bejelentkezni nem bírok mert asszondja, hogy invalid.. pedig elötte sikeres volt aregisztráció:D
hogy is van ez?? -
Mirk #6981 Ha narancsárga vagy akkor nyugodtan bemehetsz ölni, mert az outlaw warningosokat nem ölhetik meg büntetlenül, csak azt aki már pk. -
Mirk #6980 A narancssárga szín az Outlaw Warning, ez 3 óra alatt múlik el és tudsz mellette vásáolni. A piros a 1st stage outlaw, ez 6 órás és nem tudsz már vásárolni meg warpolni se. A sötétvörös a 2nd stage outlaw itt se tudsz vásárolni és warpolni, ez 9 óra alatt múlik el.
A tisztulási időt csökkenti ha közben szörnyeket ölsz. Minél magasabb szintű szörnyeket ölsz annál többet vesz le az időből. -
knightbali #6979 Most narancssárga a nevem, szal ha azt akarom hogy elmúljon akkor 1-2 órára lépjek be a karakteremmel és hagyjam amíg elmúlik a narancssárgaság? -
Fairy Elf #6978 amíg gyilkoskodsz és már nem naracssárga a neved hanem piros addig nem beszélnek veled az NPC-k legalábbis régen így volt:) várj egy-két órát és majd elmúlik!! -
Fairy Elf #6977 okés Mirk kipróbálom DaerkHUN lesz a nevem és már este belevetem magam:)
majd írjátok meg a neveteket!!
majd nyomom ezt is azt is:D -
Mirk #6976 Frosty, Kolger, Vdanos meg én vagyunk a régiek közül, Donoki eltűnt a süllyesztőben rég nem láttam már. -
Mirk #6975 Nem fogják törölni a karaktereket. A frienzmu stabil szerver, amióta ottvagyok csak egyszer volt dc, az is csak fél órára, ami még a "szent" globálról se mndható el, ami állandóan dc-zik meg laggol. Hackerek sincsenek, egy se. Egy bug sincs. Szóval ennyit erről.
Fairy el tudja dönteni maga, hogy minek van értelme és minenk nincs szerintem. -
knightbali #6974 Van egy problémám.Az NPC-k nem tárgyalnak velem, nemtom miért.Rájuk kattolok kiírnak valami hülye szöveget aztán semmi,egyébként tegnap felnéztem a PK szerverre és asszem meg is öltem valakit+ engem is kinyírtak,ha amiatt van akkor hogy tudnék megint normálisan játszani? -
Fairy Elf #6973 néha vissza szoktam menni a globálra de ott is volt már, hogy törölték a karakterem a semmi miatt:) mondjuk ez vagy 3 éve volt......
az a baj, hogy bár van 160-adik szintű elfem ( de sajnos mivel strenght-re meg agility-re gyúrtam így nem kifejezetten party arc:) csak 200-as az energy-m
most élvezem a DK-t elég gyorsan fejlődik....
a privát szerverek se rosszak de ott több rossz tapasztalatom volt idáig:) -
Fairy Elf #6972 ja tényleg mi a helyzet azzal a magyar MU-val ami nemrég be volt ide linkelve???
http://muonline.hu/ ez volt az
-
#6971 Kiváncsi leszek, mikor törlik a karaktereiteket a FrienzMU-n. Max 1-2 hónap lehet még hátra.
Fairy maradj globálon, másnak nincs értelme... -
Fairy Elf #6970 szia Mirk
mind ott nyomjátok???? Frosty is???? tényleg mi van Donoki-val vagy most mi a neve???? -
Mirk #6969 Szia Fairiy:)
Miért nem jössz inkább frienzmura? Sokkal jobb mint globál és nem egy őrült szerver, csak 10xes az exp:)
FrienzMU -
Fairy Elf #6968 hmmm. látom pörög ez a fórum..... pedig régen.... -
Fairy Elf #6967 ja esetleg ha van a Mayán olyan magyar guild akinek kell egy nagyon izmos DK az szóljon, szívesen csatlakoznék:) -
Fairy Elf #6966 hali!
tegnap játszottam egy kicsit a globálon, van egy lvl 31 Dk-m:) vicces dolog ez az Elf buff davias-ban simán bírok elit yetiket írtani....
ha valakinek esetelg lenne leather +5+12+L iteme eladó szóljon plízz -
kurama #6965 pfff a Sphinx set a legcsúnyább az egész játékban :D:D -
Cence89 #6964 ste ha 4b lenne akkor se venném meg és hidd el te se fogod ;)
a CLS nek felment az ára 1 az én staffom ugyan olyan gyors és asszem 1-2 wiz dmg eval ad kevesebbet és EGY KEZES ;) -
#6963 Cence:
Most mé mondod, hogy fos +minden a cls? Amikor a karim annyi lvl lesz, mint a tied biztos lesz cls 7+12+L-je :)
Igaz, hogy 2kezes, de 10-el gyorsabb és nem kell egy csomó stat pontot [email protected] str-re. A 4B meg nem sok érte sztem. -
#6962 Selling items: (Maya Global Server)
XBronzArmor+0+0+Defense Succes Rate
XBronzBoots+0+0+Defense Succes Rate
XSepentSword+0+0+XDemageRate+Lvl/20
XSepentSword+0+0+Speed
StormCrowArmor+3+12+L
StormCrowBoots+2+12+L
StormCrowGloves+1+12+L
StormCrowPants+2+12+L
-
Cence89 #6961 ste nem veszek cls-t fos meg minden :)
ensomet nekem a wingem+0+0 még mindig pedig már jocskán elhagytam a 180 at és szerintem nem érdemes tutningolni mert a 2nd lvl wing dk nak nagyon drága
(sztem drága) aztán h kinek mi az az döntse el bár vannak it akik meg se éreznék az árát.... -
Mirk #6960 Ensomhet jól mondta, azt azonban tudnod kell, hogy több "város" nem lesz. A többi világban nem lesz árus akitől vehetnéd a cuccokat, csak ez a három hely van, Lorenc, Devias és Noria. -
knightbali #6959 Kösz a segítséget. -
ensomhet #6958 Szárnyakkal kapcsolatos kérdés: nyissak úgy, hogy legolcsóbb alap +0+0 szányat vegyek, aztán 4 szintenként dobjak bele bless-t? (Esetleg próbálkozzak +L-est keríteni és akkor soul-okat rakni bele.)