Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bless 34-40
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Soul 16-17, esetleg 15; Bless 37-39
practitioner of the forbidden arts of death
NÁlatok az iskola mindig ilyen?Bzeárják 1 hétre?vagy mi van? xD
1héten mentek 1 héten nem? lol
Én rotorozok de nem adja meg a skilljét a Fenrirnek(Horn Of Doom) <#szomoru1>#szomoru1>
De asszem dl leszek...
És én még ma se vagyok meg holnap se lszek suliban!:)
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
(DW-t már nem keltem életre...)
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Global DW 11x
Nekem naon teccik :D csak hogy megosszam veletek is <#banplz>#banplz><#nevetes2>#nevetes2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#taps>#taps><#nezze>#nezze>(én szerkesztettem egy alapképbõl)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok az összes SG.-s usernak <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>

egyébként ez nem a húsvéti ajándék? a k2 tojta a 2×es expet <#whatever>#whatever>
Észrevettétek, hogy 2x annyi a Globalon az exp., mint korábban?
Global DW 11x
Ennyibõl én is mondhatom hogy 1989 ben megirtam az elsõ operáciosrendszeremet,1996 ban már a microsoft egyik vezetõje voltam és a mai napig bill bácsi könyörög nekem hogy maradjak... :D<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#nezze>#nezze>
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
RotorMu.servegame.com
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com