10360
Mu Online
-
knightbali #7037 De akkor nem az a karaktered lehet Dl hanem akkor tudsz kezdeni egy új karaktert ami DL.Nem? -
#7036 250+ lvl kell hozzá -
knightbali #7035 Hogyan lehet DL-nek lenni? -
#7034 grat
globalon egy ideig(30lvl-ig) HelpMe!!! nek hívnak aki keresne
220után mg leszek -
knightbali #7033 vegyétek úgy hogy nem is kérdeztem semmit, már tudom hogy kell. -
knightbali #7032 Hogyan lehet cloak of invisibilityt csinálni? -
Kolger #7031 Ja nem is valami nagy szám cuccok:PP
Ha jöttök frienz re adjátok friendnek KolgerMG-t.:)
Bár párnapra megint elutazok ugyhogy nem 1 hamar leszek:) -
#7030 ezt kb 3nap alatt nyomtam ki
szal elég könnyü volt -
#7029 akinek kella frienzes karim (163 bk)
az szoljon:D
eladom globálos cuccokért:)
itemek: drg spear+2,scale+6+12,+7+12
blackdrg helm,gloves,boots+0+12,+1+8
-
knightbali #7028 Remélem mert tele van hibákkal. -
Kolger #7027 Hehe megcsináltam.
kemény munkával de sikerült:)
Amugy meg igen szar állapotban van a frienz mu ez a pach nagyon betett neki.
1000x jobb volt eddig.De bitos kijavitjáák majd.
-
knightbali #7026 A chaos castle király csak kb 10 másodpercig bírtam benne. -
Mirk #7025 átmentem másik szerverre, amig meg nem szűnik addig ott nyomom, azután meg ott vár az accountom a frienzmun -
knightbali #7024 Tényleg király ez a frienzmu.Már 3 . napja nyomom és már 78. szintű vok. -
Fairy Elf #7023 igazándiból nekem is volt ilyen mint neked Kolger:) letöröltem a p***ába és letöltöttem a legújabb teljes kliens-t amibe már benne volt a patch azóta nem fagy!! -
Kolger #7022 hello!
nekem is ez volt,de system update nem kell,csak elég a sima az meg 10mp.
Akkor csinál furcsa dolgokat ha be van kapcsolva az auto login,ugyhogy azt érdemes nem használni.
Sajna nekem nem megy a játék már majdnem 1hete,mivel ha elinditom minden tiszta zöld és úgy szaggat,hogy 20mp-enként mozdul 1-et az egér:(
Pedig már 213lvl voltam >.<
Valaki tud olyat ami még jó és érdemes kiprobbálni?
vagy esetleg erre megoldást? -
Fairy Elf #7021 mindenki nyaral vagy mi????? pár hozzászólás van csak egy nap.......
már haláltáp lvl 28 vagyok a FrienzMU-n:)))
viszont arra kiváncsi lennék, hogy nektek is orrba szájba ápdétel a frienz minden bejelentkezés elött vagy csak nálam vannak misztikus dolgok?????
elunom az életem mire be bírok jelentkezni.... mindig update, system update
aztán megint és megint és megint ........... mókuskerék:) -
Cence89 #7020 str dk nál vhogy igy van igen :))) -
ensomhet #7019 Így van, 163 vagyok épp. Valószínűleg az agility mindig annyi marad, ami az épp aktuális fegyvernek kell, többi megy str-re egy ideig. Azt írták a okosok, hogy ráér majd olyan 250 felett növelni a vitality-t. -
Cence89 #7018 akkor már str dk "maradj" v legyél váltani már annyira nem érné meg mert ha jol tom 160-170 elmultál már :) -
ensomhet #7017 603 str, 219 agi, 50 vit, 40 nrg. -
Cence89 #7016 az attól is függ hogy mennyi a str ed és az agid most? -
ensomhet #7015 Olvasgattam global és muhq fórumban, hogy milyen arányban érdemes elosztani a pontokat BK esetében. Erre tudnátok adni ötletet? Inkább monsterek ellen használnám magam. Általában olyan 100at javasoltak energyre, 100-250 vitalityre, a többi agi és str, aztán itt eldönteni, hogy inkább str vagy agi. Nyilván függene attól is, hogy mit hord az ember, de beáltható időn belül nem hiszem, hogy dd+hp vagy dsr setem lehet...
A kétkezes fegyver miért jobb mint az egyekezesek kérdésre is találtam választ. Alacsonyabb szinten érdemesebb kétkezeset használni, mert akkor még nem elég nagy az str. Ez azért lényeges, mert a kétkezes az str-ből adódó támadás + fegyverekből adódó támadás összegét növeli meg 10%-al. -
Fairy Elf #7014 ja tegnap este rájöttem a frankóra:)
bár kicsit fura, hogy a Frienzmu fórumra külön kell regisztrálni.....
de mán lvl 14 vagyok:)))))))))) -
Mirk #7013 Ha azt írja invalid account valszeg az is, próbálj újra regisztrálni. -
Mirk #7012 Azért írja ki mert tényleg le kéne tölteni a patchet...
A honlapon a legelső menü a Donload Client, itt gyönyörűen le van írva, hogy mit kell csinálni. Ha megvan a régi kliens akkor csak egy patchet kell letölteni ami 1.02-es verzióra variálja a játékot, de ha akarjátok akkor egyben letölthetitek az egész full klienst.
ennyi -
#7011 Mindenkinek Pista, mindenkinek. -
#7010 Most csak nekem bugos a friend list meg a guild vagy mindenkinek? -
#7009 frosty! vmikor legyél már, kellne a sword ^^ -
Fairy Elf #7008 ja igen nekem is ez volt, oszt nézelődtem egy kicsit:)
a honlapról le lehet tölteni gondolom egy patchet de még nem jöttem rá melyiket kéne.... -
knightbali #7007 Én kiválasztom a szervert és bejelentkezek de aztán jön egy üzenet hogy újabb verzió kell "OK2-ot nyomok aztán kilép. -
Fairy Elf #7006 ja csatlakoznék nálam is para a frienz MU-val:) asszongya peccseljem meg de ahhoz be kéne jelentkezni az pedig nem !! ugyanis állítólag invalid az ekkántom:) pedig szerintem nem az -
knightbali #7005 Ha valaki tudja hogy mit kellene még csinálnom a frienmuval az plz szoljon. -
#7004 ? -
Cence89 #7003 ja sokan....
sok minden is történt az alatt a kis idő alatt... :( -
#7002 Sokan rekordot döntöttek ebben a 3x-időszakban. -
#7001 akkor hagyd a fenébe -
knightbali #7000 Nálam a frienzmu kiírja amikor be akarok lépni a játékba hogy egy újabb verziót kell letöltenem. -
#6999 Kedvenc Boltom: kár hogy nem én voltam a z eladó :)
-
#6998 :(((((((((((((((((((
flame forever :)