Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a hodito hódoK? <#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
Kiraktam a Rotor-ra a MuOnlineTheHun linkjét. Nézd meg, ha módosítani kell valamit, irj.
Nah szal a reklám csik az az e107 miatt tünt el és az uw azért törli az oldalt ha észre veszi , az új website nem tartalmaz olyan php scriptet ami eltüntetné a reklám csíkot.De elmondom mire gondoltam ha beindulna faszán az oldal..stb..etc..akkor saját pénzbõl vagy francoval ketten vennénk egy .hu s cimet ami reklám mentes...Tegnap nem voltam akkor ki is vállalta el a cikk írást az pls üzenjen itt privi be vagy msn en([email protected]).És ha még faxábban meg akarjuk csinálni akkor lenne külön maya és wingle szerver hirek =) de a cikkekben azt kéne csak beleirni ami változás történt ár emelkedések vagy fontosabb események pl. CC hirek vagy egyéb amit ti fontosnak tartatok! Jah és persze SonicR el is nem akartam izélne de, én arra gondoltam hogy a magyar szervereket kiraknám egy külön menübe, ha érdekel a dolog vagy kölcsönös reklámozás!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
sõt szánalmas
az eddigi összes bugot most egy patchel aktivizálták ^^
gratulálok nekik
ha ez a taktikájuk hogy áttérítsenek minket a Valhalla nevü p2p szerverre, hát elég szar logikájuk van de sebaj, én igy is játszom ameddig tudok :P
uff: frostyhun
practitioner of the forbidden arts of death
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
lol..
Télleg befizettem ^^
Ma este 20-21 irai kezdettel party-t rendezünk, ha tudtok gyertek...
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
szerencsére mindig van ami megvigasztal<#rolleyes>#rolleyes>
Pontosan milyen tudósításra vagy kiváncsi a Globalról? Gazdasági hírek? Tudósítítás: xy PK gyilkolja a newb-okat Lorencia keleti kapujában a maya 4-esen?
Szóval mire is gondoltál pontosan?
Egyéb: Miaz átmentünk sulitopiccá? :))
Global DW 11x
Gratula!
p.s.: erre se kell lol meg xD meg :D meg :)
MuOnlineTheHun and Mu Guide Site!
nem frosty nem egy suliba járunk^^
akkor azért suttogta valami hogy ,,ne menny vissza globalra" <#vigyor>#vigyor>
bles 45-78 milla soul 23-30 milla
lol volt ma elmaradt 3 orám <#mf1>#mf1>
holnap pedig 4 nem lesz megtartva!!!! <#beka3>#beka3><#banplz>#banplz>