Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kegabor
Ha segitség kell ide irhattok, én segitek.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

+5+12 Guardian set asszem 23-al több def, mint a wind+7+12, és kb hasonló árban van, sõt, még lehet olcsóbb is a Guardian.
Szerintem pénzt úgy a legegyszerûbb gyûjteni, hogy kinézel pár cuccot, aminek jó ára van, és megpróbálod annyira nem hozzáértéktõl megvenni nagyon olcsón, és az átlagos árnál kicsit olcsóbban eladni. Az idõelõrehaladtálval egyre nagyobb lesz az "árrés". Eleinte megéri talán +5/6+12 vine cuccokkal, hisz olyanokat lehet találni, és jól eladni, aztán egy idõben skilles GS, BoB, CMS adásvételével variáltam, majd brass+3+8/12, esetleg még wind+3+12. Jó üzlet lehet még a +6+8/12+L wind és brass cuccok, azokat olcsón meg lehet kapni, és elég drágán eladni. (Hátha volt ebben a pár sorban néhány használható ötlet...)

remfarkas
Nem lehet pörgetni a képet, meg semmi, van ez az egy nézet és kész. Az átjárók koordinátái:

215,243,Noria Entrance (lvl 10)
9,40,Davias Entrance (lvl 15)

\"Ha fodrozódik a víz....\"

figyi egy idõ után 100K olyan lessz mint a semmi ha már olyan karid van szal azok könnyen adtak annyit...

remfarkas
100 k... ha már lvl 100 felett leszek én is simán adnék kezdõnek, nem hiszem, hogy nagyon megütne a hiánya.

bardocz
lehet hogy noob vagyok sõt biztos de hol tok átmenni más városokba?csak a dungeonba találtam meg az átjárót sehova máshova.valaki segítsen plííízzz!!!ja és nézetet lehet váltani?itt arra gondolok hogy pörgetni a képet mint pl a runescapeben mer az idegesítõ amikor a sok fától nem látok semmit.
bardocz
szerinted mire mondtam waze?te hányszor adtál már oda valakinek a semmiért 100k-t?ha sokszor te is marha vagy.ááááááááááááá
kegabor
Eladó cuccok :

XSpirit Pants+0+0+Defense Succes Rate 10%
XSpirit Helm+0+0+Defense Succes Rate 10%
XDragon Slayer Shield+0+0+Demage Decrease 5%
XBrass Pants+0+0+Increase Max Mana 4%
XBrass Pants+0+0+Zen+Luck

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

remfarkas
Most olvasgatom globalmu fórumát, ott is keresték a megoldást a minimalizálásra, valami travis minimizer-t emlegetnek, amit ha tisztát szerez az ember, akkor esetleg használható.. Ha valaki valami jót tud erre, szóljon, mert jó lenne munka közben a tradet fenntartani.

kegabor
Magyarok! Következõ kasztok hiányoznak, ilyenek gyártsatok:

SM 150+ (akinek a max str-je, és agi-ja, maximum a max CLS-ével egyeznek meg)
AE 150+ (akinek ugyanilyen módon mint felül, pl. a max GRC-jével egyezik meg és a többit az AGI-re adja...)
EE 150+ (hasonló módon, a max Vine set req.-jével egyezzen meg)

Ilyen kasztok hiányoznak, ezen azt értem, hogy nem ilyen keverék gyp-s karakterek, hanem olyanok, akik nem pazarolták el a stat pontokat.

BK 150+ (akinek az AGI-je, pontosan megegyezik a a max. Dark Breaker-ével, és a többit az str-re adta, ilyen már létezik... :P )
BK 100+ (akinek Reflect Brass sete +0+0 van, és a többit a Vitalytire adta, ilyen is létezik...)

Általában az aktiv playereket említem.

(DL és MG sajnos magyaroknak még szinte nincs... :( )

Amilyen kedves frosty ingyen odaadja :)
Meg amit adtam neki blesst abból simán kifér ez..
Szal a bless fejében frosty add neki <#hehe><#vigyor5><#mf2>

remfarkas
Frosty, simán érdekel, csak nem tom meg tudom-e fizetni :))

nem hiszem h arra mondta...Sztem arra hogy adott neki 100k-t :D

Frosty01
menj Deviasba, a hófedte rétek hazájába <#vigyor5>

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
az a marha miért marha?Nem elég 100k?

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

bardocz
dark knight és most leszek majd lvl 20-as de eccer egy marha adot 100k-t a semmiért + valami fegyvert amit úgyse tudtam viselni
Vdanosss
kemény 18<#buck>Csak igy tovább..
és deviasban partyzzál ha engem kérdezel, jo exp+több zen,drop...

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

jjaja

Frosty01
hát akkor még "nagy" vagyonhoz nem fogsz egyhamar jutni ^^
az még ráér késõbb is
és mi a kasztod?

bardocz
ha nekem kérded a szintem 18
nagyon jó minnél több magyar mu s ;-)

Frosty01
szinted?

Frosty01
van cipõm meg vértem 3+12-es
ha kell szólj megdumáljuk :P

Hát egszerûbb a bittos :D

bardocz
hogy tok sok pénzt szerezni gyorsan?na meg gyorsan fejlõdni mer itt lorenciába vagy hol nincs emmi csak gyenge monsterek amiket 3 csapásból kiirtok
remfarkas
Meglehet.. Minden építõ tanácsot szívesen fogadok, már szemeztem is guardian cuccokkal, néhány visszakacsintgatott. Több mint valózínû hogy guardian lesz, csak találni kéne még, meg kéne az a pár milla.. Igaz, azóta dupláztam és már 8 körül van, +még használaton kívüli dw-m is rendelkezik ilyesmivel, szal akinek van Guardianja +3+12 körüli, szóljon. Én meg úgyse találok atlansban olyan cuccokat ami nektek kell...

SteWhite
Sztem Guardinra kellene gyûjtened nem Windre. Úgy emlékszem, hogy csak pár milla egy 3+12-es.

Global DW 11x

Frosty01
SonicR voltam megnézni a szervered. bocs de annyi a bug hogy játszhatatlan.
jobb ha csinálsz vele valamit, nagyon sokan szidnak most ebben a pillanatban is téged <#gonosz3>

Frosty01
egyszerü 1 ember = 3 óra
ha ölsz közben szörnyeket akkor sokkal gyorsabban letellik az idõ

bardocz
2-t öltem és párat csak megütöttem<#vigyor1>akkor nem túl sok idõ és nem kell új karit kezdeni király
Frosty01
arh.. az nem golden crossbow, hanem golden aqua crossbow vagy mi a tököm :D

Frosty01
Eladó:
Dark Phoenix Gloves 7+8
3+15% Dragon Pajzs
2+12+SK Golden Crossbow
Vennék:
Plate Pants 11+16+Luck

tudom hogy kell eltüntetni de nem kockáztatok mert ha észreveszik delete amugy meg hamarosan reklámentes .hu-s cime lessz szal don't worry =)

Másrészt meg ennyire nem lehetnek szerencsétlenek, hogy hibajavítás helyett újak kerülnek bele... A global fórumon valaki szépen összegyûjtötte a legtöbb hibát. Az lenne érdemes átnézniük, ha már egyszer pénzt akarnak érte...

Az ultrawebnél a banner úgy tüntethetõ el, hogy konkrétan rá kell hivatzkoni egy file-ra, tehát jelen esetben az index.php -ra:
http://mu-guide.uw.hu/index.php
Az index.php-ba bele kell rakni egy sort, hogy redirectelje magát mondjuk index2.php-ra.

A Pk Time: 1kill/3h...
Szal ha 2-t 6h, ha 3mat akkor 9h és így fel... <+3h ^^^^^^

remfarkas
akkor viszont legalább 9 óra amit szörnygyilkolással tudsz rövidíteni

de ha egy karit ölt akkor még tudna várárni a bóótba de sztem 2 vagy 3 t ölt ha egyszer nem tud vásárni...

remfarkas
ha 1 karit öltél 6 óra asszem

bardocz
köszi és kb menyi a pk time?
Azért mert gondolom piros lett a neved ez a PK-ság és addig nem tudsz vásárolni semmit ameddig le nem tellik a pk time, a party az arra jó hogy több exp-t kaptok persze okosan kell összeállitani a partyt! <#vigyor3>

bardocz
ja és mire jó a parti meg ha akartok(márpedig akartok!!!<#vigyor1>) lécci segitsetek köszi
bardocz
sziasztok kéne egy kis segitség péntek óta jáccok és megöltenm valaki karakterét és sehol nem tudok semmit venni=(ez örökké van vagy egy idõ múlva elmúlik?
SteWhite
Vegyél fel a barát listára és mehetünk napi egy órát partizni. Jah és van 6+8 silk nadrágom, ha érdekel 3M-ért megkapod.

Global DW 11x

remfarkas
És beszólsz? xD

én nem globálozok, sõt már muzni se muzok ^^

remfarkas
Sry flame-ért, de én csak itt a fórumon tudok csevegni veletek.<#szomoru1> Megszerettem a game-t de ti tudtok együtt nyomulni, nekem meg általában a sok boszme angolul nem tudó brazil meg ilyesmi maradna, akik félúton vagy szarban otthagyják az embert. Így aztán nem is tudok partyzni, ami azér a játék lényege lenne.

lol
flém szag :D

remfarkas
A legjobb, amugy 2. dvd-t jol el is baszta a pioneer író.. ennyit errõl, de csak uccsó rész nem okés, dvd marad xD És Angry Beavers a beszt!!

Egy mese régebben én is néztem <#ravasz1><#banplz>