Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Szerintem pénzt úgy a legegyszerûbb gyûjteni, hogy kinézel pár cuccot, aminek jó ára van, és megpróbálod annyira nem hozzáértéktõl megvenni nagyon olcsón, és az átlagos árnál kicsit olcsóbban eladni. Az idõelõrehaladtálval egyre nagyobb lesz az "árrés". Eleinte megéri talán +5/6+12 vine cuccokkal, hisz olyanokat lehet találni, és jól eladni, aztán egy idõben skilles GS, BoB, CMS adásvételével variáltam, majd brass+3+8/12, esetleg még wind+3+12. Jó üzlet lehet még a +6+8/12+L wind és brass cuccok, azokat olcsón meg lehet kapni, és elég drágán eladni. (Hátha volt ebben a pár sorban néhány használható ötlet...)
215,243,Noria Entrance (lvl 10)
9,40,Davias Entrance (lvl 15)
\"Ha fodrozódik a víz....\"
XSpirit Pants+0+0+Defense Succes Rate 10%
XSpirit Helm+0+0+Defense Succes Rate 10%
XDragon Slayer Shield+0+0+Demage Decrease 5%
XBrass Pants+0+0+Increase Max Mana 4%
XBrass Pants+0+0+Zen+Luck
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
SM 150+ (akinek a max str-je, és agi-ja, maximum a max CLS-ével egyeznek meg)
AE 150+ (akinek ugyanilyen módon mint felül, pl. a max GRC-jével egyezik meg és a többit az AGI-re adja...)
EE 150+ (hasonló módon, a max Vine set req.-jével egyezzen meg)
Ilyen kasztok hiányoznak, ezen azt értem, hogy nem ilyen keverék gyp-s karakterek, hanem olyanok, akik nem pazarolták el a stat pontokat.
BK 150+ (akinek az AGI-je, pontosan megegyezik a a max. Dark Breaker-ével, és a többit az str-re adta, ilyen már létezik... :P )
BK 100+ (akinek Reflect Brass sete +0+0 van, és a többit a Vitalytire adta, ilyen is létezik...)
Általában az aktiv playereket említem.
(DL és MG sajnos magyaroknak még szinte nincs... :( )
Meg amit adtam neki blesst abból simán kifér ez..
Szal a bless fejében frosty add neki <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#mf2>#mf2>
practitioner of the forbidden arts of death
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
és deviasban partyzzál ha engem kérdezel, jo exp+több zen,drop...
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
az még ráér késõbb is
és mi a kasztod?
ha kell szólj megdumáljuk :P
Global DW 11x
jobb ha csinálsz vele valamit, nagyon sokan szidnak most ebben a pillanatban is téged <#gonosz3>#gonosz3>
ha ölsz közben szörnyeket
Dark Phoenix Gloves 7+8
3+15% Dragon Pajzs
2+12+SK Golden Crossbow
Vennék:
Plate Pants 11+16+Luck
http://mu-guide.uw.hu/index.php
Az index.php-ba bele kell rakni egy sort, hogy redirectelje magát mondjuk index2.php-ra.
Szal ha 2-t 6h, ha 3mat akkor 9h és így fel... <+3h ^^^^^^
Global DW 11x
flém szag :D