Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kegabor
Nincs aktiv magyar guild. Lassan már aktiv magyar pro gamer sem. 😞

Legtöbben pedig azt sem tudják a játékból, hogy hol is van az a "magyar".

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

remfarkas
1000x exp? még egy tápolós szerver... Nem tudjátok, ki alapított magyarok néven guildot globalban? vagyunk páran (2-en) akik szeretnénk csatlakozni valamilyen magyar guildhoz, egy lvl 153 hybrid elf meg szerény személyem.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

jah ha már igy rátértünk a szerveresdire akkor ugye azt is tudod ha mu edittel kreálsz accokat annak végzetes következménye lehet? Hogy miért? Hát bugosan irja magát bele az sql be és ennek hatására olyan bugok jelentkeznek a gameben pl.: ietemkrõl eltûnik az opcio vault, kiürül... szal evvan..

lol, egy ez nem reklám topci ,2 meg elég egyszer is leirni amit akarsz

Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN

Hello

Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN

Hello

kegabor
Alkalmazzátok az elõbb leírt taktikát...én már egyszer nyertem olyan módon. Persze CC 3-ban.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

<#nevetes1><#banplz>

SteWhite
Tényleg 😊 csak egyszer volt a dw-m cc-ben, de rögtön az elején lecsaptak, mint a taxiórát. Asszem valakit megkarcolhattam, mert valami 83 expet kaptam az egés akcióért 😊

Global DW 11x

remfarkas
Bocs, egybe is mehetett volna.. ha valakinek van guardian cucca jobb mint +3+12, szóljon.

remfarkas
Jaja, cc-ben volt, csak a cc-s hozzászólások kissé távol esnek egymástól, bocs, ha valakit összezavartam. Aszittem, ha beállok egy sarokba, ott elleszek királyul, hátamat nekivetve az oszlopnak, de ezek szerint nem.. pedig a mob csak 4-8-at sebzett... mondjuk playerek biztos lezúztak volna, mert csak lvl 82 voltam. mint1, megpróbálom következõt ma este asszem.... csak új stratégia kell 😊

jah csak a CC-ben lehet fejest ugrani, jah meg bc ben 😊

Vdanosss
ste.
Szerintem KEB cc rõl beszélt.Ott szörnyenként 1000exp -t lehet kapni.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

SteWhite
Melyik térképén? Koordináták? Én még nem estem le sehonnan sem. Sztem a karid simán csak elhalálozott.

Global DW 11x

remfarkas
Legutóbb kinyírtam egy szörnyet, kaptam érte 1500 expet aztán repültem a mélybe.... qrva anyját, azt senki se mondta, hogy le lehet esni xD

Vdanosss
én amikor még globoztam akkor dkmmal birtam a végéig de sose nyertem...
a dw-m az más eset, azzal az elsõ percben kiesek én is<#kacsint>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

SteWhite
Inkább utóbb, mivel a piroska bufja úgy emlékszem, hogy fél óráig kitart.

Global DW 11x

remfarkas
Ja, lemértem 2* is, elõször nem figyeltem 😊 naja, elõbb utóbb az EE buffja úgyis izmosabb lesz mint az elf soldieré, ehhez képest az, hogy többször kell elcastolni, nem nagy ár.

csak 1 percig? :S

SteWhite
Igen, ez az érték sokkal reálisabb. Egyébként a Soul Barrier is 1 percig tart.

Global DW 11x

Egészségedre

remfarkas
Lvl 81, energy 113

A greater defense 60 mp-ig tart, legyen szó esõ, szél vagy napsütés. Loréal, mert megérdemlem.

kegabor
Csak abból gondoltam, hogy az AB 10 másodpercenként, buffol ujra...de mondom nem én vagyok az elf. 😊)

10 másodpercnél azért jelentõsen tovább, majdnem 1 percig bírja 74es szinten, 264 energiával. Majd késõbb lemérem újra.

bardocz
chaos castelét kipróbáltam amikor elindult megjelent ezer ember és 2 sec-ig húztam😄
kegabor
Ha jól tudom minden buff 10 másodpecig tart. (Bár nem vagyok elf 😛)

Karaktertõl azért nem kapsz, mert a pvp. (Player Versus Player) De ez csak a default pályákon mûködik igy, ha pl. CC (Chaos Castle) -ben vagy akkor a playerért is kapsz xp-t. Jótanács : Ne ölj karaktereket.

remfarkas
Szörnyeknek van exp értéke, és hogy lvl-tõl függõen hány %-ot kapsz ebbõl, meg módosul ez a partytól is, de játékosnál sehol sem számítanak exp-t, egész egyszerûen, mert cuccoktól is függne, meg játéktechnikánál is, mint ahogy a szörnyeknél is számít a mesterséges intelligencia szintje, ezeket játékosoknál kiszámolni... Kicsit széles sávvú internet és szuperszámítógépek kellenének hozzá, meg még mittoménmi.

Szerintem.. szal ezen ne agyalj, így van, így logikus és kész.

hát ez szép válasz volt... 😄
Mert csak <#nyes><#gonosz1><#hehe>

bardocz
de miért?ezt kérdezem tudom hogy nem ad
mert ha egy playert ölsz meg az nem ad exp-t

bardocz
ha megölök valakit miért nem kapok exp-t?
remfarkas
Néztem muhq-n de nem találtam leírást errõl...

persze hogy összefüggésben van az energyvel csak példát nem tok mondani

Én is ezt akartam kiemleni<#wow2><#lookaround>

Az elfeknél az aura idõtartama összefüggésben van-e az energy mértékével, és ha igen, miképp?

SteWhite

"Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával."

OMG <#merges2>

Global DW 11x

kegabor
De a következõ skillek is érdekesen alakulnak:
Base Demage=B, Enemy Demage=D, Energy Point=E, Strenght Point=S, Agility Point=A, Vitality Point=V

Weapon Skill = (B-D)*(200+E/10)% = Twisting Slash
Impale = (B-D)*(210+E/10)%
Fire Breathing(Raid) = (B-D)*(230+E/10)%
Death Stab = (B-D)*(230+E/10)%
Rageful Blow = (B-D)*(230+E/10)%

A Combo viszont elég érdekesen alakul, engem most pillanatnyilag ez foglalkoztat ha játszom. A következõ :

Succes Rate = (Strenght+Agility+Energy) / 2

Ez az én esetemben 220 lvl-nél esedékes, akkora lesz NRG 10, AGI 263, STR 950. Ami azt jelenti, hogy 10+263+950=1223 , amit ha elosztok 2-vel akkor 611,5 -ös lesz a maximum skill demage-em, ami elég érdekesen alakul. Ha az aktuális fegyver sebzését nézem, és az akkor majd 950STR-t, akkor kell majd max-ben a Death Stabbel sebeznem olyan 1400-1500-at, ami esélyes mert most sebzem 1000+ -akat. (Persze ez Mob függvénye, ami a Defense Rate téma, sokkal hosszabb)
Szóval ugy alakulna, hogy Comboval 2000 körülire növekedne meg a sebzésem, ami elég baráti, nem hiába hagyták a végére ezt a skillt.

De igazából láttam már olyan dk-t, akinek XBlade+11+16+S+ExcDMG/+11+16+S+lvl/20 volt a kezében és azzal sebzett nagyon jó buffal 4000+ felett. Olyan elfet is láttam, aki az Ice Arrow-al sebzett 4000+ felett. Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával. Bár ezek a dolgok akkor nagyon idegesítõek, ha pl. a szörnyön Miss-el-nek. etc.

Ugyhogy harcra fel!!!

kegabor
Részben van csak igazad :

Base Skill Demage = 200% + 1% *(NRG/10)

Ez azt jelenti, hogy 10 alapból az energia, és ezzel van 201% többleted. (default 1%) 10 enegia pont kell 1%-hoz, szóval lényegesen akkor nõne meg ha ez a szám, pl. 250% vagy 300% lenne, ami azt jelenti, hogy 500 NRG vagy 1000NRG kell egy dk-nak. Ami már igencsak 200lvl felett kell elérni, hogy ennyit szét tudj osztani. Vegyük azt példának, hogy hordod a max. XBlade-et, aminek a hozzá tartozó STR-el, kb. 150-200 közé esik a sebzési rátája. (Ez most nem pontos) Akkor ezzel maximum 600-at tudsz sebezni, SKILLEKEL! (De ugye az orbos skillek használják az AG-t is, tehát véges.)

Max Physical Demage = STR/4
Min Physical Demage = STR/6

Itt is vegyük példának az 500 vagy 1000 szétosztott pontot. De szerintem már a kéõletbõl is egyértelmûen feltûnik, hogy nem 10-el hanem 4-el illetve 6-ta kell osztani az értéket. Tehát +125 demage (500-nál) és +250 (1000-nél) a max sebzésedhez pluszban. Ugyanilyen módon kiszámolható a minimum 83,3 (500-nál) és 166,6 (1000-nél). Tehát ha azzal az XBlade-del számolunk 233,3-275 (500-nál), és 316,6- 400 (1000-nél). Persze ehhez hozzájön a skill sebzés, ami ugy 200%, ilyen módon ezzel a bladdel számolva és a fegyver skilljét hasznélva a 150-200-as értéket sebeznél vele criticalban 800+ akat a szörnyeket.

De akkor még nem számoltam bele a jobb fegyvereket, mert ugye több az STR, emiatt jobb fegyvert tudsz hordani, igy többet sebzel. Ezenkívül ha a fegyver skilljén kívül orbskillet használsz, aminek jóval nagyobb a sebzési rátája, szinte a duplája az elõzõnek vagy több, 1500+ -akat tudsz sebezni vele. De ehhez hozzájönnek a szárny opciói is és ezenkívül ha még buffolnak.

Tehát ilyen módon az NRG csak tékozlás/pazarlás. Annak jó aki afkozni akar, vagy nem akar olyan sûrûn járni manáért.

Ui.: Bocs a magyaros szavakért, siettem, és lehet elszámoltam vmit. de kb itt jön ki el lehet hinni. GLOBÁLON!!!

SteWhite
Ha növeleded az energy-t BK-nál(DK-nál), akkor (nem emlékszem pontosan ) 4 vagy 5 stat pont növeli 1%-al a skill %-át, ami alapban 200%.

Global DW 11x

kegabor
Tul sokat adtál az energyre, erre gondoltak.

De a legjobb agi elf, annyi str amennyi elég a Guardian Max Sethez, és a Legjobb Bowhoz. A többi mind az AGI-re ezzel még a defensed is növekedni fog.

remfarkas
Hm.. sok véleményt hallottam már elfenek mire kell adni, de hát az erõ kell a cuccokhoz, ennyivel guardiant nem is tudom hordani, még egy szint kéne, csak tegnap dél körül elszállta net és csak ma reggel jött vissza... Így nem tudom hordani még ami megvan belõle..

bardocz
vitalitit senki se növeli?
kegabor
Ha igy mindenki leirja, akkor én is! 😊)
LVL 190
STR 750+
AGI 263
VIT 15
NRG 10

DEF 550+

Frosty01
str-t tornázd fel még 160 ig, a többit csak agira tedd, hogy tudd hordani a jobb Saint Crossbowokat, és a Divine ruhákat, ami azért éri meg mert olcsó nagyon 😛
energyre többet ne rakj
vitára meg soha többé 😄

practitioner of the forbidden arts of death

SteWhite
Háát, tényleg indentitászavaros az elfed 😊
Sztem sok a str meg az energy is.

Global DW 11x

remfarkas
Lvl 74
Str: 111
Ag: 199
Vit: 24
E: 113, 286 mana

SteWhite
lvl 108
str 137
agi 56
vita 15
energy 408 (asszem 1025 mana)

Global DW 11x

remfarkas
Kb 30 ruppóból, mikor már csak 50 %-ot fizetnek? inkább nézek alaplapot meg procit boltban meg neten. Fenébe, egyre nehezebb eladni chaos jeweleket, már 2 nap kellett, hogy elmenjenek 500 k-ért. De sikerült egy unit eladnom 1,5 milláért, már csak a soulom van, meg +1+8 lightsabre, meg +3+luck silver bow, ha valakinek kell, nekem meg kéne guardian gloves +3+12, meg boots, az jólenne +5+x

SteWhite
Sulinet -> új gép ?

Global DW 11x

remfarkas
Most, hogy nem kell díjat fizetni elõzõ félévi 15 kredit el nem érésért, meg megvan elõzõ gépem, ami 640-es, a kettõbõl talán sikerül vennem 1 normális P3 alaplapot meg procit, igazából az otthoni konfiggal is megelégednék, az epox alaplap 1,3-as celeronnal és egész jól duruzsol... Csak hát az a család gépe..