Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legtöbben pedig azt sem tudják a játékból, hogy hol is van az a "magyar".
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN
Hello
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN
Hello
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Global DW 11x
Szerintem KEB cc rõl beszélt.Ott szörnyenként 1000exp -t lehet kapni.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Global DW 11x
a dw-m az más eset, azzal az elsõ percben kiesek én is<#kacsint>#kacsint>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
A greater defense 60 mp-ig tart, legyen szó esõ, szél vagy napsütés. Loréal, mert megérdemlem.
Karaktertõl azért nem kapsz, mert a pvp. (Player Versus Player) De ez csak a default pályákon mûködik igy, ha pl. CC (Chaos Castle) -ben vagy akkor a playerért is kapsz xp-t. Jótanács : Ne ölj karaktereket.
Szerintem.. szal ezen ne agyalj, így van, így logikus és kész.
Mert csak <#nyes>#nyes><#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
"Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával."
OMG <#merges2>#merges2>
Global DW 11x
Base Demage=B, Enemy Demage=D, Energy Point=E, Strenght Point=S, Agility Point=A, Vitality Point=V
Weapon Skill = (B-D)*(200+E/10)% = Twisting Slash
Impale = (B-D)*(210+E/10)%
Fire Breathing(Raid) = (B-D)*(230+E/10)%
Death Stab = (B-D)*(230+E/10)%
Rageful Blow = (B-D)*(230+E/10)%
A Combo viszont elég érdekesen alakul, engem most pillanatnyilag ez foglalkoztat ha játszom. A következõ :
Succes Rate = (Strenght+Agility+Energy) / 2
Ez az én esetemben 220 lvl-nél esedékes, akkora lesz NRG 10, AGI 263, STR 950. Ami azt jelenti, hogy 10+263+950=1223 , amit ha elosztok 2-vel akkor 611,5 -ös lesz a maximum skill demage-em, ami elég érdekesen alakul. Ha az aktuális fegyver sebzését nézem, és az akkor majd 950STR-t, akkor kell majd max-ben a Death Stabbel sebeznem olyan 1400-1500-at, ami esélyes mert most sebzem 1000+ -akat. (Persze ez Mob függvénye, ami a Defense Rate téma, sokkal hosszabb)
Szóval ugy alakulna, hogy Comboval 2000 körülire növekedne meg a sebzésem, ami elég baráti, nem hiába hagyták a végére ezt a skillt.
De igazából láttam már olyan dk-t, akinek XBlade+11+16+S+ExcDMG/+11+16+S+lvl/20 volt a kezében és azzal sebzett nagyon jó buffal 4000+ felett. Olyan elfet is láttam, aki az Ice Arrow-al sebzett 4000+ felett. Olyan SM-et is láttam, aki 6000+ felett sebezett Novával. Bár ezek a dolgok akkor nagyon idegesítõek, ha pl. a szörnyön Miss-el-nek. etc.
Ugyhogy harcra fel!!!
Base Skill Demage = 200% + 1% *(NRG/10)
Ez azt jelenti, hogy 10 alapból az energia, és ezzel van 201% többleted. (default 1%) 10 enegia pont kell 1%-hoz, szóval lényegesen akkor nõne meg ha ez a szám, pl. 250% vagy 300% lenne, ami azt jelenti, hogy 500 NRG vagy 1000NRG kell egy dk-nak. Ami már igencsak 200lvl felett kell elérni, hogy ennyit szét tudj osztani. Vegyük azt példának, hogy hordod a max. XBlade-et, aminek a hozzá tartozó STR-el, kb. 150-200 közé esik a sebzési rátája. (Ez most nem pontos) Akkor ezzel maximum 600-at tudsz sebezni, SKILLEKEL! (De ugye az orbos skillek használják az AG-t is, tehát véges.)
Max Physical Demage = STR/4
Min Physical Demage = STR/6
Itt is vegyük példának az 500 vagy 1000 szétosztott pontot. De szerintem már a kéõletbõl is egyértelmûen feltûnik, hogy nem 10-el hanem 4-el illetve 6-ta kell osztani az értéket. Tehát +125 demage (500-nál) és +250 (1000-nél) a max sebzésedhez pluszban. Ugyanilyen módon kiszámolható a minimum 83,3 (500-nál) és 166,6 (1000-nél). Tehát ha azzal az XBlade-del számolunk 233,3-275 (500-nál), és 316,6- 400 (1000-nél). Persze ehhez hozzájön a skill sebzés, ami ugy 200%, ilyen módon ezzel a bladdel számolva és a fegyver skilljét hasznélva a 150-200-as értéket sebeznél vele criticalban 800+ akat a szörnyeket.
De akkor még nem számoltam bele a jobb fegyvereket, mert ugye több az STR, emiatt jobb fegyvert tudsz hordani, igy többet sebzel. Ezenkívül ha a fegyver skilljén kívül orbskillet használsz, aminek jóval nagyobb a sebzési rátája, szinte a duplája az elõzõnek vagy több, 1500+ -akat tudsz sebezni vele. De ehhez hozzájönnek a szárny opciói is és ezenkívül ha még buffolnak.
Tehát ilyen módon az NRG csak tékozlás/pazarlás. Annak jó aki afkozni akar, vagy nem akar olyan sûrûn járni manáért.
Ui.: Bocs a magyaros szavakért, siettem, és lehet elszámoltam vmit. de kb itt jön ki el lehet hinni. GLOBÁLON!!!
Global DW 11x
De a legjobb agi elf, annyi str amennyi elég a Guardian Max Sethez, és a Legjobb Bowhoz. A többi mind az AGI-re ezzel még a defensed is növekedni fog.
LVL 190
STR 750+
AGI 263
VIT 15
NRG 10
DEF 550+
energyre többet ne rakj
vitára meg soha többé 😄
practitioner of the forbidden arts of death