Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uhh de miért nem lehet tudni?

Vdanosss
nincs nete sajnos...

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

hát jah már rég hallottunk felõle :S

kegabor
Lehet próbálkozni....Frostyval mi van? Nincs nete, mit csinál otthon vergõdik?

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
Kegabi, ezt a trade i,v-s cucc ez nem hekk, scammelésnek hijják. Engem is ilyennel basztak át eccer de a whisperes izé azér gázos.
Én a dk-mat csak cc 1 re fejlesztettem, szerzett nekem 4 soult és 1 blesset
de még nem nyert cc-t.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kegabor
F@szom a billentyûzetbe... :S

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
CC-be feleslegesen csinálsz kis karaktert, ami az elsõ három alapkasztból megérni az Agility Elf, a is addig a szöntög növelve, amig nem tudja az Ice Arrow-ot használni. Azonkívül az egyetlen opció, ami ér valamit a CC-ben az a DD (Demage Decrease), minden mással nulla vagy bent. De még ilyenkor sincs esélyed, az MG-kel és a DL-ekkel, mert azok a te szinteden már dupla annyit sebeznek...a skilljeikkel.

kegabor
Amelyik set +11+12/16 és minden része rajtad van, akkor kapsz extra def-t, ami sokat jelent. Szinte mind1, melyik scale, brass, plate, dragon. Ezek a setet között olyan 30 def különbség van egyenként. Szal ha van annyid rá, akkor megéri. De jobban jártok a mayával, én még mindig azt mondom. :DD

remfarkas
Nem lehet rossz cc-re low karit csinálni, én is gondolkodtam rajta, de zsír cucc kell neki reflecttel, meg vitalityre kell adni mondjuk... aztán ki tudja..

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Szerinted Brass+11+12/16 setet érdemes venni, vagy van olyan, hasonló védelmet ad, de olcsóbb? Ez Wigle-n olyan 50B körüli lenne.

kegabor
Nem hinném, de létezik szal ne erõltesd az ilyenfajta tradeket.

Ezekrõl bõvebben lehet olvasni valahol?

én is silkroad on nyomom <#hawaii>
Szoftveres automouse is van.

Van-e értelme alacsony szintû karaktert fejleszteni direkt Chaos Castle-höz, és ha igen, akkor milyet? Vagy ez elvesztett ötlet?

bardocz
az annál is értelmesebbek meg a gw factionsal
jaaaaaaaaaaj :P

hali!!

persze, hogy halott ez a MU oldal:)

az értelemesebbje inkább a silkroad online-al játszik:)

global: muse elf lvl 160+

én pl. win minimizert akartam futtatni alatta de beszolt nekem a anti hacking :S azt kidobott :D

SteWhite
Az auto mouse egy hardver, amúgy egyetértek veled.

Global DW 11x

remfarkas
Azt azért el kell mondani, hhogy a legtöbb hackelt használt vmi 3d party progit, mint bot, minimizer automouse vagy ilyesmi, szal ezekkel is vigyázni kell, honnan szedte le az ember.

Nah akkor Frostynak az elmélete megdölt, mert ugye azt mondta mindig a globalon nem lehet hackelni...dehogynem lehet inden védelmet kilehet játszani...

kegabor
2 Új hack lépett életbe a Globalon:

1. Trade közben ne nyomj V és S, még ha valaki ezt kéri is.

2. Ne whisperelj senkire, valahogy megtudják igy a acc/psw.-t.

(Ui.: Most láttam storeban exc pend+ exc dmg-t 99M ért, 3 perc alatt elvitték)

remfarkas
Jegyeztem, szólok, ha látok.

SteWhite
Vennék 5+12+(L)-es sphinx kalapot olcsón 5M-ért :)

Global DW 11x

Vdanosss
azaz a már nem kellett volna...<#vigyor>

Vdanosss
:P a másik 1.02d szerverek nem mennek.<#buck>
de itt már MG-DanosHun 1reset
DL-Dan0sHun 2-3reset

lol , asszem vdannos játszik ott de õ rajta kivül nem játszik senki a rotor mu-n de meg miért nem az õ forumjukon kérded meg...

Aki nem ismeri jöjjön a magyar mu ra:: http://rotormu.servergame.com
Tud-e valaki a rotor mun cuccot cserélni venni stb

Egyáltalán ti a rotor mun jáccotok ??

Lécci írjatoK!!!!!
SteWhite
Aham. Vizsgák.

Global DW 11x

borg téged is látni :D hihetetlen mik vannak borg visszatért :P

remfarkas
Na ja, sztem mindenki éli az életét, így félév vége fele nagy a hajtás, azt el kell ismerni, én meg nem akarom teleflamelni a fórumot, bár lehet valakinek így is sok vagyok. :P

Vdanosss
aham, kb. azóta nem szól senki amióta megjelent a 2(3)magyar mu meg amióta a K2 vezeti a globalt<#zavart2>

Borg87
Haldoklik a fórum :P már két napja nemszólt senkise ide :S Minendenki ráunt a murva vagy mitörtént?? Ha kell valakinek 1 120+ os Harcos írjon megkapja az enyém és van még pár jó karakter rajta 60 lvl esek ha érdekel valakit írjon privátba.

..::Borg::..

remfarkas
Különben is, a a mu-guide az !!!!GUIDE!!!! oldal, azaz segítség, meg újdonság, meg hírek a globalmu, azaz a hivatalos játékról/ból. Kissé más, mintha valaki telespammeli a fórumot privát szerverével.

mit reklámozom magam?, bazmeg ird az aláirásodba az nem reklám te köcsög

1000x sem oylan sok ha 400 a reset amugy:)
amikor 380 szint megáll a játékXDDD

Hello

remfarkas
Amúgy is 1x vagy 2x exp a király, én szenvedni akarok a szintjeimért!!! Na jó, annyira nem, de 1000x... szerepjátékban az ilyet hívjuk vérpistikének.

csak tereklámozhatod magad lol lol lol
elhiheted bazmeg hogy nem érdekel a reklám szöveged, láttuk egyszer nem kell 2x vagy 3x beirni ha vki megy akkor megy és már sokszor mondtuk ezt..

Jöjjetek ide nézzétek meg nagyon jó server:) Itt valaki mindig online. Pl ÉN:)
3Éve MUzok megállás nélkül:)

Hello

Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN

Hello

remfarkas
Na, mintaince után újra live leszek, jó reggelt mindenkinek :)

remfarkas
Thx, +5+12+L boots megvan, 1b2s20M, számolni meg nem tok, mer bölcsésznek tanulok xD

kegabor
Eladtam már a 2 xspirit cuccot (11B ért).

Már csak a shield van meg, az is frostynál. :DD

(AE-nek nagyon fasza a DSR opció, bármennyi amennyi csak van. Def nem lényeg, szörnyek csak miss-elnek rajta:D)

SteWhite
Érdemes Kegabor ajánlatát is megfontolni +20% def rate a mostani 66-hoz? az már 86% nem rosz, de még kellene 2 db dd cucc is. számolni számolni számolni ...

Global DW 11x

SteWhite
Háát ha szerencséd van találsz 75m kp-ért is. Én úgy emlékszem, hogy volt ennyiért a piacon de a +luckban nem vagyok biztos. Sztem néz körül a : MuHQ és a Global elf piac tárgyú fórumaiban. gl

Global DW 11x

kegabor
Mennyi AGI-d van most? Amit árulok XSpiritet pont jó lenne neked...nem mindig a defense a lényeg a játékban.

remfarkas
Pff.. mind1.. kösz, akartunk 2-en guildot csinálni (õ már ugye 153 lvl) de minden névre aszonta van már olyan.. Ha minden igaz akkor csak szerver újraindításnál lehet guildot csinálni? Grr van 1B1S 53milla és 2B1S-ért kapnék +5+12+L bootsot...

kegabor
Eladó Cuccok:

EXCSpirit Pants+0+0+Defense Succes Rate 10%
EXCSpirit Helm+0+0+Defense Succes Rate 10%
EXCDragon Slayer Shield+0+0+Demage Decrease 5%