10360
Mu Online
  • Frosty01
    én egy szóval sem hívtalak hackernek, a hacker az aki a saját tudásával, és egy két programra támaszkodva szépen megfejti mondjuk ez esetben a kódot, vagy töri fel a servert vagy akármi. én csak azt mondtam hogy scammer... kicsit azért mégis másabb a dolog, főleg hogy még vissza sem kérhetem a cuccokat főleg nem a tettestől de még a k2től sem mert nem adnak segítséget f2p serveren.
    mostmár tényleg jó lenne befejezni ezt a vitát, cence is utál engem, én sem szeretem őt, mind a kettőnkröl kiderült hogy milyen emberek is vagyunk, phuongot is b@ssza a sok brazil, helpme!! kódját megváltoztattam, csorobb lettem, ideges is lettem, cence mérges, kegabor szintén mérges
    kell még valami? mire volt ez jó? nemtudom...
    aki miattam szenved, esetleg szurja a szemét a pmjeink a forumban, attól bocsánatot kérek ezúton.
    többet nem írok ide sziasztok
  • knightbali
    Fejezzétek már be az egymásra mutogatást ennek tényleg nincs semmi érteleme.
  • kegabor
    Itt valaki nagyot kavart, nagyon nagyot...és nem értem, hogy miért nekem kell rosszul kijönnöm belöle, amikr semmihez sincs semmi közöm.
  • Cence89
    és még valami azt mondtad hozzam rendbe a dolgokat
    ti játszottatok detektívesdit frostyval ti kerestétek magatoknak a bajt, én nem tom ki mit mondott rolam, de rosszet senki sem tud ezek után mindenki ugyhozza helyre a dolgokat ahogy akarja ugyan is asszem mindenki elmúlt 14 éves és amit csinált azért vállalja a felelősséget, ti egszóval kiutáltatok engem mert különbözök töletek és elértétek a célotokat mert abba hagyom a játékot, mert ez igy már nem kikapcsolodás számomra, hozzátok helyre amit TI csesztetek el ha valaki hackernek hiv kegabi az biztos azért hiv annak mert én játszok :) egyértelmű :)
  • Cence89
    gabi én nem terjesztettem rólad semmit
    te azt csinálsz amit akarsz rakd fel a képeket a véleményemen nem változtat ugyse h maradok e v megyek...
    én rólad nem terjesztettem semmit te elég sokszor hivtál hackernek ha pedig nem te voltál akkor frosty hazudott :)
    és mondtma én 1 szoval is h nem te csináltad a lvl jeidet? ha kinyirt vmi oka lehetett és nem mosok semmit tisztára, nem én kutyultam meg a dolgokat én tisztában vagyok vele h ti csináltatok 8 lvlt phu nak de ez sem érdekel mivel nem jáccottam vele miota kifehéritettem max 1x kértem el azota nem is voltam rajta
    é felvilágositom önagyságodat h Zozi nem CSAK neked adta teljes jogu felhasználásra... emlékszem én mikor ebből volt is balhé akkor is rajtam csattant az ostor mert zozi engem cseszett le pedig én volt am az akinek akkoriban a legkevesebb köze volt az ügyhoz.
  • kegabor
    +Te milyen jogon terjesztesz rolam ilyen hireket a játékban? Mikor hivtalak egy szóval is hackernek? Mikor terjesztettem rolad ilyeneket?
  • kegabor
    A kedves haverod kinyirt a semmiért engem! + Azzal vádolt, hogy elloptam Phuong acc-ját, amikor azt zozitól kaptam teljes jogú felhasználásra. Azonkivül hackernek hivott engem, amikor tudod nagyon jól, hogy mi vittük fel 8 lvl-el phuongot. Az én ügyem kezd kinossá válni, és ha ne mosol tisztára azok elött akiknek hazudtál rólam, akkor felhasználom a cuccokat.

Azonkivül, 120-as lvltöl a mostani guildban vagyok, és minden lvl-t én csinltam, milyen jogon hivnak az embereid hackernek? ENGEM!
  • SonicR
    Az extra-t karbantartják, ezért nem tudod letölteni a fullt. Elméletileg, ha van egy bármilyen 1.02 full kliensed és ráteszed a patch-et, menni fog.
  • Cence89
    mind1 már mivel mindenki azt hiszi h köcsög hacker hazug fasz vagyok...
    én szorakozásból jártam fell mu ra és örültem h volt de ezek után nincs értelme tovább játszanom h megyek bárhol és egyből lehackereznek
    szép volt jó volt ez a közel 3 év sokat köszönhetek a játéknak mostmár lehet örülni fiuk sikerült a élotok nem jáccom többet MU Online-t
  • kegabor
    Én hiszek neked, de akkor még mindig nem derült fény arra, hogy ki volt. De ez mostmár teljesen érdektelenné vált, mivel már senki se akarja olyan nagyon használni.
  • Cence89
    kiknek is kellett volna megadnom?
    tölem kedves phoung accountja egy kézbe vándorolt tovább az is egy köcsög magyar volt. képzeld találkoztam olyan magyarral is aki Cuccokat adott volna az accér de elküldtem, és azon az 1 emberen kivül senkinek, guildomba van sok ember aki tudja megadhatta bárki bárkinek (akik nem forumoznak) de mivel én igen tessék a nyakamba varni :)
    hülye lettem volna pirositgatni miután 4 kibaszott napot ment a gépem egyfolytába h szint váltson!
  • Imisz
    De gyere fel mert el akarom adni azt a szar impet!!!
  • Frosty01
    jah a silk cuccokért cserébe :)
  • Imisz
    Frosty!Gyere fel globalra hogy eladjam az impemet.Ja és nem emlékszem, hogy neked adtam az angyalom?
  • Vdanosss
    frosty!
    Küld már el priviben a frenz mus bk-m id,jelszo.
  • Frosty01
    frienzen nyílt egy high-exp rates szerver, aki combot ki akarja próbálni jöhet :)
  • knightbali
    http://rotormu.servegame.com/ probáld innen
  • kegabor
    Alapvetöen tudják PH-belépési kódját, semmi közük nincs a karakterhez, de te megadtad nekik a hozzáférést. Ilyen modon nem mondhatod. hogy nincs közöd a pirossá alakitásban. Tudom leirtad, "Nem én tettem pirossá" de ez a dolog igy teljesen megegyezik azzal, mintha te tetted volna azzá. Ez a dolog most igazából nem érdekes, de nem mondtad volna, hogy te voltál...
  • Cence89

"MOST MOSOM KEZEIMET TISZTÁRA, KIS KÖCSÖG" -> ezt nagyon remélem nem nekem szántad....
  • Cence89
    igen persze h ismerem egy a legjobb barátaim közül és ha olvastad volna a hozzászólásaimat már kaptál volna választ rá de ebből is látszik h csak irkáltok és leszarjátok én mit írok :)
  • kegabor
    A #7074-es hozzászolásomról kérnék véleményt, mert én közben teljesen a végére jártam az ügynek. Kb. 40 képem van a dologról és valamikor le akarom törölni őket.

Ugyhogy szeretnék valamit kérdezni előtte tőled Bence, ismered a képen látható Karakter-t aki PH-val társalog? (Attól függően fogok további képeket belinkelni, hogy mi lesz a válasz.)

Komolyan az igazat kérem tőled. Köszönöm.
  • Frosty01
    akkor meg kell várnod szerintem sonicot =/
  • HRaVeN1
    átirányít az extra-s oldalra
  • Frosty01
    talán a szerver oldaláról? [www.rotormu.servegame.com]
  • Borg87
    De ha mind 3 man szartok a másikra akkor mi a probléma már nemazért tudom éncsak kivürről látom az egészet mivel nem jáccok mostanában. De ha Bencének pénz kellet volna ott az accom amit ő spec ismer és van benne pár jevel meg az a vacak felszerelés ami azért ér 3-4B-t szóval akkor az én ruhám se lenne meg ezek után én arra gondolok hogy akkor vagy engem is kirabol vagy 1ikünket sem. Szóval Frosty Bence msn en vitatkozzatok ott gyorsabb és 1szerübb még akkor is ha a másiknak van igaza ;). Ja még anyi hogy én láttam Bence jeveljeit még jóval ezelőtt durván másfél hete mikor elkezte keresni a winget! és már akkor megvolt rá az értéke.
  • HRaVeN1
    RotorMu1.02d fullt honnan tudok tölteni? mert sonicr-en nincs fent
  • Cence89
    hát ez naon lol film^^ :))
  • Mirk
    kb az utolsó 100 hozzászólásra
  • Mirk
    lol
  • Cence89
    csak mikor kell a zsé ^^
  • Frosty01
    á nem mindig ilyen -.-"
  • knightbali
    szörnyü ez a topic
  • Vdanosss
    http://www.youtube.com/watch?v=BXuVIf66rmI
  • Cence89
    kötekedni? csak kiváncsi vagyok meri e ugyanazokat ahogyan ő is fogalmazta " a két szép szemembe" mondani =)
    és az első felére az irásodnak nem válaszolok eleget válaszoltam már =)
  • Vdanosss
    egybként mindjárt 40es az ujdonsült elfem
  • Vdanosss
    minek neked a címe?
    kirabolod az elfjét aztán odaméssz kötekedni?
  • Cence89
    aha te hidgen hagynád ha 1 csicska lehackerezne? danoss ne nézz hülyének ismerem a reakciotokat
    emlékezzünk csak vissza régibbre mikro lvl 6 os kis fos frostyt hackerezte :) mi volt belöle? igaz akkor kiálltam mellette mert nem ismertem, most megmutatta igazi énjét :)
  • Cence89
    de a cimed még nem kaptam meg privibe =]
  • Vdanosss
    ha nem loptad volna el tőlünk nem lenne belőle vita...
  • Cence89
    cence nem hazug és nem volt kicsit sem lopos kedvébe mert nekem nem kell más cucca én örültem akkor is mikor frosty rámröhögött mikor 60 as defensem volt nem sirtam h jaj meghalok itt jaj meghalok ott nekem az az élvezet benne h azzal megyek amit szeretek és azokkal a barátaimmal akit szeretek. és ezek a vádak csak üres szavak aki hisz nektek IJ aki hisz nekem (bennem) egy kicsit többen vannak azt hiszem az pedig tudja h nem én voltam na sziasztok :)