Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
mi a szitu errefele?:o
practitioner of the forbidden arts of death
Neki mentem Valhallán az ujrakezdésnek "gondolom ez a mindenki 0-ról szerver"... de tudja v.ki, hogy mikor indulnak azok a szerverek ahova át lehet majd hozni a régi karikat?
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Te tudod felõlem törölheted a posztot, bár szerintem erõszakosság vagy ilyesmi az nincs benne, de ha reklám gyanánt törölni akarod akkor nem tartalak vissza 😊 Egyébkén csak annyi az indok arra hogy miért ne küld a süllyesztõbe az az hogy adjun reményt egy normális mu trsaság kibontakozására....
100 szónak is 1 a vége rajtad áll ha téged annyira bánt zavar sért sztem kb 1 kattintás 😊 fel se kellt volna akkor tenni ezt a kérdést, bár ez pozitívum hogy legalább van aki szól h mit miért akar tenni 😊
Na mindegy elköszönök hello 😊
mondj 1 jó okot hogy miért ne
Egyébb okok miatt leállni kényszerültünk, de ismét felcsillant a remény.
Egyenlõre tesztüzem és nem 24/7 de jobb mint a semmi 😊
Ráadásul a páyánk is ível felfelé 😊 Miért is írom ezt??? 😊😊
Hát nézzük csak 😊 kezdtük valamikor 2004-05 ben 0.99-el majd 1.02Q nagyon bugos volt 😊 1.04H ami elég jó lett a végére menne is ha ne lettek volna hackerek 😊 1.04X a jelenlévõ és ráadásul Season 3 Ep2 +Season 4 itemek 😊 Vannak hibák de folyamatosan javul.
Készül egy egyedülálló saját gyártásu MuCleaner névre hallgato program mely figyeli az accocat online statuszt mutat kirughatok jogot adhatok... majd ha elkészül jó lesz 😊😊
Ha van kedvetek gyertek : GainMu Szerver
GainMu Fórum
Evoryn mikor szokott online lenni, és hol?
elment felöltözött full +18+321 reflectes dark fosba meg hivott egy hyonos settben lévõ bk-t én meg ott voltam lvl 160 meg egy 73 as wizardal...
persze nem fociztunk mert elmentek...
szolok másik 3 tagnak mondom barátnõmnek figyelj brazil tuti nem érti és elwarpol.... 5 ösöm lenne igy a lotton...
és a nem válaszolok és lelépek még mindig divat...
/soccer <guildname> talán?... kb 2 éve játszottam utoljára focit ^^
köszi elöre is
Minimum lvl van?
Jah és mi a neve a guildnak? 😄
A midgard szerveren lévõ magyar guildba van tagfelvétel? Mert ha igen akkor csatlakoznék.
jobban belegondolva ez lenne az ésszerü, ennyi csalás \ cheatprogram és dupe után <#confused>#confused>
Meg vok nyugodva <#hawaii>#hawaii>
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Én olvasgatom, de kicsit gyenge az angolom <#szomoru1>#szomoru1>... megértettem nagyjából a lényeget csak arra nem találtam semmi utalást, hogy akkor most mi is lesz az eddig elért eredményeimmel(Loginok és Karik)
UI: Hogy õszinte legyek... nem szívesen válnék meg tõlük.<#rinya>#rinya>
tessék olvasni gmo forumot, regisztrálni lehet a webzen hivatalos oldalán a beta testre 26.ig, 2-3 napos lesz, és a regisztrálás után kiválaszthatsz magadnak "egy" -választható szintû- teszt karit, amit "customized" setben meg is kapsz amikor nyílik a beta.
hajrá hajrá, tessék regisztrálni mindenkinek ^^
Egy ideje nem voltam erre, de a minap megkezdtem a Midgaros pályafutásom <#nevetes1>#nevetes1> csak, hogy legyen egy kis változatosság<#vigyor>#vigyor>
Mivel szeretnék mihamarabb a Helheimes szintemen lenni ezért érdeklõdök, hogy nincs e valakinek egy használható "AutoKlik" progi.
Elég lenne egy egyszerû verzió (AutoSkill + AutoPickUp)
Ide küld, ha van: [email protected]
Légyszi ne linket adjatok hanem progit.
Elõre is Thx a helpet
gmo-soknak:
lehet hogy újra Free lesz a mu, és átkerül újra a webzen kezei közé a global 😊
ez persze season 4-et jelent, legújabb frissítésekkel elméletileg, és majd minden kiderül a hónap végén <#smile>#smile>
Nem játszik pár magyar a MuDriver (Season2) szerveren?
Remélem vannak páran, nekem nem nagyon jön be a season 3, sztem az örök klasszikus az S2 <#vigyor>#vigyor>
Bocsánat ha tilos a szerver nevét kiírnom...
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
tesóm Guild master
neve: Cheapsh0t
Melyik szerveren vannak magyarok?
Játszanak még magyarok a global mu-n?
Ha játszanak akkor menjien?