Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben abba a klánba én voltam az assist csak a cuccaim eltünmtek és értelmetlenné vált hogy én maradjak az assist majd talán tábor után ujra assis leszek:D meg ujra szerzem a cuccokat. KEGABOR , FROSTY HA KELL PARTY TARKANBA SZOLJATOK CSAK VAGY DRAGONNAL VAGYOK BENT VAGY PHUONGAL (ÉN IRÁNYITOM IDEIGLENESEN A DK-MNAK CUCCOKÉRT MEG SEGITEK NEKIK HISZ JO KIS BUFFJA VAN PHUONGNAK! ÉÁS MSOT TISZTITOM EMG PHUONGOT REMÉLEM EGYIK EMBER SE AKAR VELE PK-ZNI MEG MARADJON CSAK TARKANBA) MERT HA JO LGONDOLOM VALAK ICSAK TUDJA PHUONG KODJÁTT UGY HOGY NEM PK NE MENJEN EL TARKAN BOL JO HELYEN VAN OTT:) (bocs a casplock ért)
én is abba a guildba vagyok 2 néven : Dragonhelm, Dragonrise, a dk-m használom föleg. találtam tarkanba BD glvoes +0+L-ot az jo lesz...
meg amásik... ilyen nincs hogy valaki iylen rendes legyen:
oda mentem tarkan ba szedni cuccokat erre egy elf emgkérdezi mit akarok itt egyedül. modntam hogy cuccokat keresek a dk-m, nak.
erre ö modnta hogy lehet van BD itemem (végül nem volt). aztán modnta hogy inkább a dk-val játszak én erre modntam elöbb kell dino max 9 m-ért
errre ö elment hozott egy dino-t 140 hp-s és ingyen odaadta... 300-as vlt az elf körülbelül a cuccai vine +7+12--- +9+12 csak helm nem volt neki szárny se volt és mégis segitett pedig lkáttam hogy ráférne a pénz... iylet is ritkán élek meg. ma találtam egy imp-et a földön:D a klarakter csak egy ehlyben állt én emg felvettem:D aztán az elfre vissza térve modntam neki hogy át kéne adni a dk-m nak a cuccokat... és ö nem baszott át odaadta az impet a Bd itemet meg a dino-t nah az ilyen playereket szereti az ember:D nem noob brazil ks-er geciket
meg amásik... ilyen nincs hogy valaki iylen rendes legyen:
oda mentem tarkan ba szedni cuccokat erre egy elf emgkérdezi mit akarok itt egyedül. modntam hogy cuccokat keresek a dk-m, nak.
erre ö modnta hogy lehet van BD itemem (végül nem volt). aztán modnta hogy inkább a dk-val játszak én erre modntam elöbb kell dino max 9 m-ért
errre ö elment hozott egy dino-t 140 hp-s és ingyen odaadta... 300-as vlt az elf körülbelül a cuccai vine +7+12--- +9+12 csak helm nem volt neki szárny se volt és mégis segitett pedig lkáttam hogy ráférne a pénz... iylet is ritkán élek meg. ma találtam egy imp-et a földön:D a klarakter csak egy ehlyben állt én emg felvettem:D aztán az elfre vissza térve modntam neki hogy át kéne adni a dk-m nak a cuccokat... és ö nem baszott át odaadta az impet a Bd itemet meg a dino-t nah az ilyen playereket szereti az ember:D nem noob brazil ks-er geciket
má bocsmá de szerintem kingdx nemkicsit beképzelt... vannak neki ilyen érdekes dolgai hogy NAGYBETÜVEL ÍR mert azt hiszi hogy igy nagyobbnak látszik......
practitioner of the forbidden arts of death
észre vettem h kiléptél :)
amugy tudom h van guildja és tudom h õ a gm... de kösz az infot még ha újat nem is tudtál mondani :)))
commoner :P
amugy tudom h van guildja és tudom h õ a gm... de kösz az infot még ha újat nem is tudtál mondani :)))
commoner :P
Cence!!
Bocs hogy kiléptem a guildból, de találtam 1 másik magyar guildot kingdx (180+) a guild master ez is Hun guild egész sokan vannak és magyarok ha jól emléxem 12 vagy 13-man én nagyon szeretném ha unioznál vele. Említetted 60as elf jol jönne. Nekem van egy most 57-es ee-m ez is kingdx guildjában van szal neked is jol jönne az unio.
Bocs hogy kiléptem a guildból, de találtam 1 másik magyar guildot kingdx (180+) a guild master ez is Hun guild egész sokan vannak és magyarok ha jól emléxem 12 vagy 13-man én nagyon szeretném ha unioznál vele. Említetted 60as elf jol jönne. Nekem van egy most 57-es ee-m ez is kingdx guildjában van szal neked is jol jönne az unio.
1st :PPP
frostyka ne ban pls eljél kösz ;)
:D megérdemelte...:D én emg ma 1 blesst találtal frostyval meg Kegaborral a földön egy mg nem szedte fel afkolt én emg felszedtem osztoztunk:<#vigyor3>#vigyor3>
ennyit a mai napról bar 7,8 ról 6.4 szép piros lett a wingem és 1 brasil meg jol megszopta -.-
most már télleg televan a tököm a sok brasil gecivel :@@@@@@@@
frosty a cuccok nagyon nagyon jol jönnek köszike:)
a brazilok köcsögök nagyon ne mbeszélnek a legtöbben angolul közülük és akkora noob-ok hogy az valami iszonynat ks-elnek nagyon köcsögök ha rajtam mulna már 100 ban-t kiosztottam volna...
televan a tököm a fasszopó brasil köcsögökkel meg azokkal a csicskákkal akik az afkolokat ütögetik... nekik hála ma vesztettem 1s-t és bar 7 rõl nem tudok elmozdulni :@@@@
a hacket hagyom apicsába leszarom igazatok van. nem is sikerült semmi. egyébként nemsokára vissza hozom magam ugy hogy nem kell kis kari:)) volt egy dark steel gloves +3+12 azt nem vitte el a hülye el is adtam 10 m-ért abbol meg kereskedek king adott nekem cuccoakt én meg megveszem adino-t magamnakés ujra jol fog menni de már BD settre gyüjtöm a pénzem nem veszek dragont csak az alap cuccokat veszem meg hogy azért mégis legyen defense-m
Bármi kis veszteség is nagyon rossz tud lenni, fõleg ha sokmidnen odavész. Haverom megbízott egy iletõben, odaadta neki a leg+7+12 setjét, az pedig nem adta vissza. Mégsem hagyta abba, felivett karaktereket gyorsan 40re, 80ra, elkezdett egy EE-t, ami mostmár 150+, egész jó cuccban. EE hálás karakter, tulajdonképpen vine+5+12-ben már el lehet vele bohóckodni sokáig, csak a lvl 40..60 rész unalmas.
És tényleg bármikor bejöhet valami jó dolog, pl 45Mért guardian+7+12 boots, vagy a z az exc pend, amit 2Bért vettem és 8ért ment, szóval ha eleget foglalkozik vele az ember azért lehet haladni. Másrészt meg aki külsõ progikat használ, az szerintem részben meg is érdelmi, hogy ígyjár. Én képes voltam mindenféle csalás nélkül felkínlódni a lovagom 146ra, (akkor voltam pont 101-es, amikor bejött az NPC buff....), most Black Dragon +7+12 set beszerzése elõtt állok, bár még hordani nem tudom. Mostmár látom, hogy sokaz adtam vitalityre (40) és energyre (50), de ez van... Az egyik EEm 100 feletti, de elkezdtem egy másikat is, merthogy ott meg az agilityt vittem kicsit túlzásba :) Az újnak csak annyi van, hogy vine+7+12-ben tudjon villogni :)
És tényleg bármikor bejöhet valami jó dolog, pl 45Mért guardian+7+12 boots, vagy a z az exc pend, amit 2Bért vettem és 8ért ment, szóval ha eleget foglalkozik vele az ember azért lehet haladni. Másrészt meg aki külsõ progikat használ, az szerintem részben meg is érdelmi, hogy ígyjár. Én képes voltam mindenféle csalás nélkül felkínlódni a lovagom 146ra, (akkor voltam pont 101-es, amikor bejött az NPC buff....), most Black Dragon +7+12 set beszerzése elõtt állok, bár még hordani nem tudom. Mostmár látom, hogy sokaz adtam vitalityre (40) és energyre (50), de ez van... Az egyik EEm 100 feletti, de elkezdtem egy másikat is, merthogy ott meg az agilityt vittem kicsit túlzásba :) Az újnak csak annyi van, hogy vine+7+12-ben tudjon villogni :)
én majd megyek nézek icarusba meg tarkanba afk zosotol cuccost de ccsak holnap délután mert ma még vár rám 2 tétel o.O
mostani cuccaim : helical sword +2+12, Dragon armor +3+4, dragon helm +3, palte boots +1+12+L ennyi most árusitok amit tudok ha valaki tud adni valami cuccot pls szoljon
ha igy van akkor jo de csak mondom hogy 129 lvl... ha 160 lenne akkor azt mondom hogy nem esik össze a világ de 129-röl azért nehéz. hallod akkor aki adna cuccokat azt szivesen veszem áét:)
sixo-nak adtam a karim ha valaki játszani látja akkor sixo az
Dragonhelm
én SM vagyok tudod mi az?? (nem a teljességre gondolok)
tudod mi munka egy dw-t felhuzni lvl 190+ re?
hatszor beszarnál rajta mellette a dk leány állom... és én is voltam meghackelve nem is 1x de ha most rámnézel nem mondod meg h megvoltam. Bár számomra is rejtély mert nem tudom h tudtam összehozni magamnak a mostani settem nem tudom egyszerûen h lehettem ien mester :DD mert a semmiböl van egy fasza szettem és télleg 2 hete tértem vissza lvl 183 volt és semmim nem volt egy shielden és staffon kivül amit nem adtam el, kaptam latyak itemeket és frosty megáldott 2 hétig egy sphinx gloves+7+12+l al és ennyi és most meg ámulok szoval lehetséges vissza huzni a karidat, hidd el nekem sm el nehezebb volt és talán ha kérsz valakinek van dk cucca aki kölcsön is tud adni v pl Kegabi v frosty bár frosty nem szoval Kegabi szokott pt-zni sztem icarusba meg tarkanba bizti esik 1-2 bd item ami adi is vmi defet és nem ér sokat nem bd armor+3+12 re gondolok de +x+0 a nem hiszem h azt mondaná h nem adja oda mert nem ugy ismerem öt(öket) :)
én SM vagyok tudod mi az?? (nem a teljességre gondolok)
tudod mi munka egy dw-t felhuzni lvl 190+ re?
hatszor beszarnál rajta mellette a dk leány állom... és én is voltam meghackelve nem is 1x de ha most rámnézel nem mondod meg h megvoltam. Bár számomra is rejtély mert nem tudom h tudtam összehozni magamnak a mostani settem nem tudom egyszerûen h lehettem ien mester :DD mert a semmiböl van egy fasza szettem és télleg 2 hete tértem vissza lvl 183 volt és semmim nem volt egy shielden és staffon kivül amit nem adtam el, kaptam latyak itemeket és frosty megáldott 2 hétig egy sphinx gloves+7+12+l al és ennyi és most meg ámulok szoval lehetséges vissza huzni a karidat, hidd el nekem sm el nehezebb volt és talán ha kérsz valakinek van dk cucca aki kölcsön is tud adni v pl Kegabi v frosty bár frosty nem szoval Kegabi szokott pt-zni sztem icarusba meg tarkanba bizti esik 1-2 bd item ami adi is vmi defet és nem ér sokat nem bd armor+3+12 re gondolok de +x+0 a nem hiszem h azt mondaná h nem adja oda mert nem ugy ismerem öt(öket) :)
én csak azt hiszem hogy neked valaki segitett vissza szerezni vagy kölcsön adott de nekem senki se ad semmit de ha jol gondolom neked tuti adtak mert szerintem te egy csupasz dk-t akinek semmi cucca nincsen és senki se ad neki semmit azzal te játszanál??? ha igen akkor egészségedre
én csak azt hiszem hogy neked valaki segitett vissza szerezni vagy kölcsön adott de nekem senki se ad semmit de ha jol gondolom neked tuti adtak mert szerintem te egy csupasz dk-t akinek semmi cucca nincsen és senki se ad neki semmit azzal te játszanál??? ha igen akkor egészségedre
de most komolyan cence... te folytatnád az embered ha 2-od szorra megy el az iteme a picsába? ugy hogy éppen gütrcöltem 10 orákat party-ban aztán egy pillanat alatt odabaszták 1 honap játékom (elötte 2 honapot játszottam a régin ami kurva szar volt akkor)
de én már ugy is eldöntöttem elmegyek globalrol valami más szerverre ami nem kurva nagy szorzos és nem buggos...
HeHeHe... DE TE SZENVEDTÉL KB NAPI 10 ORÁT MINDEN EGYES NAP HOGY ELÉRD AMIT AKARSZ AZTÁN EGY PILLANAT ALATT OTT TALÁLOD MAGAD HOGY AMIT ELTERVEZTÉL NYÁRRA AZT A JO BÜDÖS KURVA ÉLETBEN NEM TELJESITED AZ UJ VERZIO JO DE ÉN A BUFFAL NEM ÉREK EL SEMMIT... (NEM KAPOM MEG)
játsz ee-vel, ugy hogy full energy legyen és akkor nem lesz mit ellopjanak róla :DDDDDDDD
hmmm a képzeletemnek nincs határa :DD
de biztos nem vesztettél el egy dragon sett+11+16+l ot
és igenis ártasz a playereknek, más órákat játszikr azért az 1 blessért amiért te majd max 1 gombot nyomsz... és tom h mennek a dolgok ma csak neked van hnap 1 haverodnak aztán annak és igy megint teleelsz fasszopó hackerekkel az egész game (bocs a szo használatér) nem tudom miota jáccol de én örülök h új verzio van mert ami elötte volt az eszméltetlen.... és deviasba meg semmit se ölsz meg? dk vagy egy szar fejszével is tudnod kellene ott ölni...
de biztos nem vesztettél el egy dragon sett+11+16+l ot
és igenis ártasz a playereknek, más órákat játszikr azért az 1 blessért amiért te majd max 1 gombot nyomsz... és tom h mennek a dolgok ma csak neked van hnap 1 haverodnak aztán annak és igy megint teleelsz fasszopó hackerekkel az egész game (bocs a szo használatér) nem tudom miota jáccol de én örülök h új verzio van mert ami elötte volt az eszméltetlen.... és deviasba meg semmit se ölsz meg? dk vagy egy szar fejszével is tudnod kellene ott ölni...
de én nem ellponi akarok cuccokat... én jewell hacket akarok azzal nem ártok 1 palyernek sem!!!!!!!!!!
azt csak hiszed mert nem tod mennyi vesztettem hiid el többet mint azt el birod hinni... és nem ölök meg semmit se daviasba aligha valamit...
Én már vártam...nem szabad semmilyen progit használni, ha nem tiszta...
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Dragonhelm már bocs de ha használtál sok szart és biztos volt keyloggered akkor nem értelek... mindenki tudja h az ien progik keyloggeresek...
hackelni nem nagyon tudsz benne csak majd kb 1 év után sztem de akkor meg semmivel nem leszel jobb mint azok akik téged feltörtek...
de ha néznétek az oldalt van is irva rajta a scammerekrõl az elmult hétbe engem is probáltak feltörni de pont fentvoltam mint a nap 24h-jából 20 at :D és igy a cuccom átadtam egy barátomnak, bár frosty jobban beszart mint én mégis elháritottam a veszély egyszerüen format és uj winen uj kod ha jol tom dk vagy azzal meg nem nehéz jewelhutolni, devias meg kitûnõ hely arra szoval nincs veszve semmi...
hackelni nem nagyon tudsz benne csak majd kb 1 év után sztem de akkor meg semmivel nem leszel jobb mint azok akik téged feltörtek...
de ha néznétek az oldalt van is irva rajta a scammerekrõl az elmult hétbe engem is probáltak feltörni de pont fentvoltam mint a nap 24h-jából 20 at :D és igy a cuccom átadtam egy barátomnak, bár frosty jobban beszart mint én mégis elháritottam a veszély egyszerüen format és uj winen uj kod ha jol tom dk vagy azzal meg nem nehéz jewelhutolni, devias meg kitûnõ hely arra szoval nincs veszve semmi...
AFK progi+ egy rakás virus találtam ma ami böl tuti van keylogger de már nem érdekel mentem másik szerverre meg közbe keresek jewell hacket a cucaim vissz a szerzésére ...
Dragonhelm: nem használtál semmi minimizert, afk akármit, bármi külsõ programot? Régebben esetleg? Ellenõrízted a géped, hogy nincs-e keylogger?
de érted azt mondta nem lehet azt hány embernek elhackeltek mindenét...
ENGEM NEM ÉRDEKEL HOGY NE MLEHET AKKOR IS TALÁLOK HACKET... SZERZEK ÉS KÉSZ
lol mit is mondott anno frosty ebben a verzióban nem lehet hackelni :D
MEGLOPTAK... NEMTOM HOGY... ELEGEM VAN... MOST FELADOM...KURVÁRA ELEGEM VAN...ENNYIT A MU-ROL... 15 PERC ALATT EMGHACKELTEK ELVITTÉK MINDENEM EBBÖL ELÉG! SZAROK A MU-RA MEGLOPTAK ELEGEM VAN EBBÖL MÁR CSAK HACK PROGRAM TALÁLÁSÁVAL MEGYEK VISSZA KÜLÖNBEN BYEBYE MUONLINE...
általában a 2es szerveren vagyok, ha fennvagyok :p
Van itt valaki aki globalon tolja és dw és lvl 60+ és guildtalan? esetleg elf? :)
Melyik szerveren vagy, mert szeretnék majd segítséget kérni.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Helló frosty!
Emlékszel még rám?
Emlékszel még rám?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
tegnap partyztam brasilokkal és share volt esett 1b amit én vettem fel :) igy 8m esett belöl :)
hmm a +2+12 azt 5 milláért láttam...
Strom Crow Boots+3+12 mennyit ér? :)
de ezt beszéljük hogy VAN!!! :)
és ha a K2 ugy dolgozik mitn a webzen dolgozott márpedig szerintem ugy akkor marad is :D
és ha a K2 ugy dolgozik mitn a webzen dolgozott márpedig szerintem ugy akkor marad is :D
de semmi értelme nincs a GD-nek ha nincs armor meg pants...