10360
Mu Online
-
#7358 ki tudna mondani egy jó képfeltöltő linket mert vannak jó képeim frienz-ről -
#7357 nekem van helm +0+dd+dsr -
AshHC #7356 jah igen ha esetleg vki eladna XBrass+0+12+DR-es cumokat az szoljon pls -
AshHC #7355 Cence nemtok fölmenni msn-re nemtom h a gecibe de az uj routerem nem engedi át, srácnak szolj hogy ha más is van cuccra adja neki, nálam a tanévkezdés nagyon bebaxott -
AshHC #7354 a tradehack annyit tesz h berakja a kis geci a cumot amire aztmongya hogy eladó, de amikor te beteszed az árát akkor ő kikapja a cuccot és elfogadja ugy a tradet hogy te meg se tucc nyekkenni, még ha nem is nyomtál OK-t a dologra. Elkerülni ugy tod ha azt látod h kikapja cumot egyböl cancelt nyomsz hátha megelőzöd...sok szerencsét és vigyázzatok az ien faszokkal! -
#7353 Szia AshHC!
Mi ez a tradehack? Hogyan lehet elkerülni? Gondolom nem az, amikor először berakják megmutatni a 7+12+L es cipőt utánna meg a 7-est az igazi tradenel. -
Cence89 #7352 ezt nekem szánta ;)
sajnálom ash :(((
ash majd beszéljél már NoRoval a tod miért :) ty -
AshHC #7351 na bazze ezt imádom tradehackel lenyulták a +7+12es cipöm ezt nagyon imádom vigyázzatok reis-SM-el egy kibaxott hacker -
#7350 Én csak arra aki zaklatott. -
#7349 Hi ezt rám is érted? -
Cence89 #7348 gondoltam :))))) -
#7347 van scale+5+12 ,+7+4 settem
dragon spear+1+0 -
Dragonhelm #7346 DANOS gondolom lowon van valamid pls: bless ami kéne vagy neked mirk mert van 22 blessem van de a cape of lord +6 25 bless... kéne 3 bless valaki adjon frienzen aki már abba hagyta pls ha kell késöbb vissza adom:) -
#7345 kezdem unni a frienzet:D
lehet hogy visszamegyek globalra. -
Mirk #7344 [email protected] -
Dragonhelm #7343 Mirk kéne az msn-ed (ha mirk nincs itt akkor valaki más adja meg pls gyorsan) -
Dragonhelm #7342 Én frienzen nyomulok már megvan a 250 dl-el.
ma felnéztem a globalra léptem kemény 1 bart de senki olyat nem találtam akivel tudtam volna dumálni meg aztán buggos a frienlist:/ ha valaki tudna adni party 129 lvl dk-nak annak örülnék:) -
#7341 Annak azért örülök, hogy néhány ember eltünésével, nagyon sok ellenségem is eltünt. Vajon mire lehet következtetni az adott infaormációtöbblettel? -
ensomhet #7340 Tökmindegy, úgysem tudják elolvasni a magyar nyelvű szövegeket. -
#7339 kitöltöttem. -
#7338 Ha lehet ne irjátok már be, ezt az oldalt, mert igy is eleget égtem a magyarok miatt. -
ensomhet #7337 Globálon begyűjtöttétek-e már az 5 millió zeneket kérdőív kitöltésével? -
#7336 A M.Server2-esen set és minden nélkül megtalálsz a lent emlitett neveken. -
Cence89 #7335 hát ennyi... de gondolj bele ez csak jobb a globalos playereknek ^^
már csak a brasiloknak kell elmenni és kira lesz a game :)
én lezártam már rég a gamet van más bye all -
Hundevil #7334 hát ennyi. A Magyarok abbahagyták a Global MU-t a freind list-em kb igy néz ki offline offline offline.... kár még a fórum is leállt mindenki arrol a friez-MU ról vagy miről beszél, már nemazért de ez global-os forum na de mindegy engem annyira nem zavar. Ha esetleg lenne valakinek kedve Global MU-zni nekem van egy 84 ee-m 343 energy-vel szivessen partyznák vele mert egyedül, gyatra angol tudással szét unom a fejemet más nemzetiségűek mellett. -
Dragonhelm #7333 bk-t használom este afk-ra -
Dragonhelm #7332 DL 162 lvl str 730 vit 300 agi 88 energy 79 -
Dragonhelm #7331 250 vok frienzen mostantol DL:))))))))) -
Mirk #7330 Én csak lefordítottam a szöveget a frienzmu oldaláról, amugy nemtudok semmit castle siegeről. -
Dragonhelm #7329 ma meglesz a quest most megyek hogy megcsinljam :)) tudtommal a frienz honlapja: www.frienzmu.org
-
Fairy Elf #7328 hello Frosty:)
rég láttalak.
emberek! mi most a frienz mu honlapjának a linkje?????
köszi -
#7327 grat >.< -
Kolger #7326 Ez igaz,de nem muszály hogy guildban 20tag legyen,mer én 2taguval is nyomultam már 250lvl-es gm-el frienzen.A szövetségesekkel 1ütt kell meglennie a 20nak.
Jah még ma nézzétek meg a szülinaposok listályát>.< -
Mirk #7325 Alapok:
-Egy szerveren csak egy castle van.
-Menj Lorenciába(239,13), hogy beléphess Loren kanyonba
-Nincsenek megkötések a kanyonba való belépéssel kapcsolatban
-Loren kanyonban engedélyezett a PVP
-A Siege alatt támadhatod a résztvevőket anélkül, hogy ctrl-t kellene nyomnod
-Az itemek amik a pk státusz miatt esnének a másik embertől, nem fognak esni az event alatt.
Követelmények:
-A résztvevő guild GM-jének legalább 200-asnak kell lennie
-A résztvevő guildban legalább 20 tagnak kell lennie
-A résztvevő guildoknak kell hogy legyen egy szövetségesük, hogy sikeresen ki tudják használni a castle tulajdonságait(ez eléggé gázos szöveg)
-Más guildok és játékosok is részt tudnak venni a siege-n de csak mint normál partik, ők nem nyerhetik meg az eventet.
-Csak 3 guild+ a szövetségeseik vehetnek részt. -
ensomhet #7324 de van -
#7323 saját szememmel láttam szal ne mond hogy nincs
meg is öltek vele nem is 1szer -
#7322 Nincs globalon hack. Olvass bele a topicba. -
#7321 Lol:D -
#7320 újra van csít globalon
DC/speed/1hit -
Dragonhelm #7319 lál 221 vok és 220-tol tarkanban ölök a comboért 1 ora alatt a szarért se akart esni :/majd holénap meglesz XD