Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gd pantsot még nem láttam 😊
(mégiscsak elég gyatra látvány egy gd set armor és pants nélkül....)
practitioner of the forbidden arts of death
te nem birnád 😊
ma láttam Dark Soul settet mayán =/ nem tom hogy lehetnek ezeke az itemek fent ha levannak tiltva... de hogy nem lesznek kiszedve az is tuti 😛
ha ilyen szarul csinálták akkor most már ij
de addig is gazdagodnak legalább mer már +8+l os volt tnap és árulták (már más plai) 😄
A great dragon armor pedig tényleg legálisan esett,de nem szabadott volna neki, ezért törölni fogják, ezt 1 admin írta fórumban.
\"Ha fodrozódik a víz....\"
ha valakinek van ismeröse vagy valakinek van X Sphinx Armor,Gloves +0 ~ +5+dd -s elado cucca szoljon nekem vagy irjon a gameban pls -=Cence=- nek megköszönném 😊
ha másodlagos opcioja is van az se baj vagy +x optionja kösz még1x
(István én sohasem tudtam, hogy te idõsebb vagy. 😄)
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Ste: nem nyúlták le cence cuccait :]
miota elterjedt a hir hogy fizetõs lessz bepk-sodtam megöltem vagy 100 embert de kifehéredtem és most visszatértem 😊
Excellent Pendantok és Ringek simán szörnyekbõl esnek? Két napja vettem egy +speed nyakláncot 2B-ért, trükközni akart az eladó, de nem sikerült neki. 8-ért el is adtam már. Lehet kicsit várhattam volna még vele, de nembaj.
Redsim1: attól függõen, hogy ATI vagy nVidia töltsd le hozzá a legfrissebb drivert a gyártó honlapjáról, majd indítsd el, és megtörténik a mûvelet.
én is azt hittem eddig de most hogy nézek egy forumot amin cuccokat adnak el..
egy rakat topic van más felhasználoktol DS armorrol ami köztudottan nem volt edig globalon és kezdek hinni h vmit csináltak a k2 ösök h nekünk is legyen vmi (lehet hülye vok de sztem lehetséges) ne üssetek agyon pls 😛
hehehe 😄
Thx
nekem is fkete eher zoldes volt amikor a video kartya nem volt felrakva.
Lehet hogy az a gond redsim1<#smile>#smile>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
meg ilyenek!!!
ha tudtok akkor nyomjatok már be ide 1 linket ahonnan azt le lehet tölteni.....
nem tudnátok megmondani hogy mi kell ahoz hogy tudjak játszani az MU-val....
mert mikor bekapcsolom akkor nem színesen jön ki hogy Webzen+K2Network hanem kékes szürkén.....
és akad az egész.......
mert pár nappal ezelött mé mûködött csak újra telepítették a gépem....
Byez : Mother001
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
most formáztam... a töri tételeket sikeresen nem mentettem ki szal irhatom újra õket =)
oszt majd most oda****ok a sok brasil parasztnak :@
az a tök jo hogy 110 ota kibaszott sok jewell esett... egyébként a guildban : kingdx,Dragonhelm,ashHUN,mother001,mazsi,huniki,shadow,Dragonrise, vannak még de más nem jutott az eszembe😄
de nem tudom felrakni a globalt<#sniffles>#sniffles><#sir>#sir>