Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
nem úgyértve tökéletesen bugtalan, hanem a többi privát szerverhez képest!
példának okáért müködik az összes skill, és nem csak névlegesen, combo is van, és a többi extra is... játszok rajta, tudom...<#alien2>

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
azalényeg, hogy ne rakj szoközt meg ékezetet meg jeleket.
a többi az megvan.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
a frienmu télleg bugmentes de nem magyar meg olyan mint a global:)

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

nem használhacc ékezetes betüt...és probáld max 8 karakterrel
Gebe7636
BAKTER!!!

Már vagy huszadszor megyek végig a FrienzMU regisztrációján, de mindig ezt írja ki: SQL Injection Detected. Make sure to ONLY use letters (a-Z) and numbers (0-9)! PEDIG ÉN BETARTOM EZEKET A SZAROKAT!!!

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

ha a ragezone development community vagy a coderzfactory vagy a skyline aztmondja bugmentes...akkor elhiszem:)
nos a command point a DL nek,a castle siege kristályszobor,és még jopár bug van ami a frienzmun is él..mindenki aztállitja már lassacskán 6 éve h bugmentes szervere van...baromság amig a koreai szerver(amirõl leechelték a privát fájlokat) ad ki ujjabb és ujjabb javitásokat mert ugyszintés bugos..nem hiszem hogy a privát fejlesztõcsapatok jobbak lennének mint a webzen:DDD
Frosty01
Frosty

frosty, mi aneved a frienzmun?
ez bugmentes =)

Frosty01
nézted már a frienzmut? www.frienzmu.org

amugy free.....még a global se bugmentes...akkor mit vársz a privát szerverektõl? :DDD
a 97 es és 99 szériára is van mint ST anticheat mint dupeitemfinder...nem is szolva arról hogy minden verziohoz jól jön még egy sql shield is
Frosty01
játszatok inkább a frienz muval.. bugmentes

én nem is mondok semmit inkább mert ez már... T_T

de jó akkor 0.99 esen mehet újból a duppolás :D nálam is az volt egybõl amikor külföldiek megérkeztek :D<#mf2>

mivel az 1.02d instabil és tele van buggal igy 99b és 1.01E között van választás...még eldöntöm majd közösen a leendõ GM ekkel...mindegyik verziot üzemeltettem már és az 1.02d vel volt a legtöbb bajom:)
Frosty01
milyen lesz a szervered?

Frosty01
<#violent>...<#eplus2>

mu szerverre keresek tapasztalt és felelõsségteljes,20 évnél idõsebb játékosokat GM nek.jelentkezni az [email protected] irt emailba lehet.....az emailba irtak:
Kor,nem,játéktapasztalat,esetleges programozási ismeret,mennyi idõt tudsz rászánni,illetve milyen géped van

várom a vállalkozo kedvü emberkék levelét
kegabor
En nem a helm-rol beszelek...de mint mondtam, hozz 3 setet es megveszem darbjat 5*5B-ert azonnal. ^_^

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Az lehet rá a válasz, hogy sokkal telítettebb a piac, így aztán árverseny alakul ki.

Mármint melyiket adtad te?
A +7+4+L jobb, mint az exc. Excbõl EEnek a DD+HP a legjobbabb, a többnek nem sok értelme, esteleg még talán DSR.

ALL!!
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l - ért??

Az ee-m lvl 60 ha kell valakinek partyba szóljon LACKA néven éldegél

kellene de elmész ott a kövács és pasi te mgae közt oszt ott van 1 rakat paraszt S>DRAGON ITEM+11+12+L 8b max 9...

Frosty01
ez tényleg érdekes, szerintem is jóval többet kellene hogy érjenek... =/

Hát, én Wigle-n, itt tutira ennyik. Fórumokat szoktam nézegetni, hogy mi mennyi, túl nagy eltéréseket nem lehet tapasztalni, kb be vannak állva az árak.

ti holéltek?? nézzetek már szét a piacon drg item+11+12+l 8b a héten láttam brass helm+11+16 5b.... nem tom hol jáccotok de komolyan...

kegabor
Ha annyiért hozol nekem, akkor megveszek 3 setet most hétvégén, csak hozzad...

Brass+11+12 darabja 8-9B itemenként változó...

Ha pedig most nézed a dragon+11+16+L árakat, akkor azok felmentek az égbe...(77B ajánlottak a setért legutóbb...)

+13+16+L set pedig 180B+...ennek a megszerzése esélytelen számomra, ugyingy a dragon wing is....

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

figyelj ez egy olyan dolog h anno a sphinx item+7+12 3b volt most 2b meg 1b1s egész settet veszel 7b1s ért...
Most gondolkodom h vigyem e az elfem (lvl 30)

Eleve nem értem hogy kerülhet annyiba, mikor a megalkotása több jewelt emészt fel.

Hát, nálunk nem.

brass+11+16 ot 5b ért lehet venni :(

Frosty01
plate darabja 8-9B a 11+16+L... mayán :) ami általában drágább szokott lenni

Hm, a party téma ellen elvileg védene a /request off, de majd kipróbálgatjuk még a lehetõségeket.
A plate nekem nekem nem tetszik, robotembernek néz ki, és biztosan drágább, mint a BD+7+12 set, bár a védelme egyértelmûen jóval több. BD setem olyan 33-34B lesz, a Brass+11+16 darabja 9-12B, Plate akkor nyilván még drágább lehet.
Tarkan bohóckodtunk tegnap, EEvel végülis bírom, csak lassú, tehát XPhez jobb A2/3.

ALL!!
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l ??
kegabor
Dehogy hoztam magammal a notebookot, de itt a kolesz block-ban van 1 gép a kisértés mindig ott van, de csak a fórumokat néztem.

Frosty01
ha rám halgatsz veszel egy Plate 11+12 setet

hali.ha rá nyomsz egy duelt akor leáll hiába van a /Request off <#crazya>
Frosty01
de te hogy netelsz ha közben tanulsz? vagy mégis vitted a noteszt? :D
mind1... sok szerencsét a vizsgára

Frosty01
ja és az szép kis idõbe beletellik míg elbánnak veled... :D

kegabor
/Request off << és soha nem áll meg, csak ha végleg elfogy a manád, de még akkor is ujratölt.

Ezellen annyit tudnak tenni, hogy 1 halom szörnyet hivnak rád és azok ölnek le. (De ez általában az én esetemben, pont az ellenett esetben sül el ^^)

ensomhet!
Én tudom, hogy állitják meg az afk-t. Ha rádnyomnak egy party-t ar afk abba marad.Megakadájozása: (én legalább is úgy szoktam) szólok egy ismerõsnek aki szintén afk marad estére és party-t kérek tõle és igy nem tudnak party-ba hivni mások
Frosty01

ez az új karim <#vigyor3>

nekem a legelsõ karim dk volt lvl 22 ig aztán szoltak h lehet dw-t is kezdeni ha balra nyilra kattintok XDDDD
onnantol kezdve dw voltam több mint 2 éven át :) 3 accal amiböl 1 maradt :)

146 vagyok most, bar 8.4
Lost Tower 1-ben szoktam, a 3-4 jól megszokott hely valamelyikén. Ha nem adtam volna vitalityre és energyre, akkor már majdnem tudnám hordani.
Mindig az elsõ karakter kiépítése a legnehezebb, meg az halad a leglassabban.

és a mostani lvl ed?
nekem még 24 lvl re van szükségem bár ha sikerülne meglépnem 0,4 bart akkor már csak 23 lvl re és asszem bátran mondhatom nekem ez nehezebb :P
de rá se ránts hol szoktál afk zni?
én ma bar 9.9 röl lettem 1 buzi brasil miatt 8.5 :DDD már az ideg szétvetett ütöttem a monitort is XD

Tegnap próbálkoztam némi AFKval Harry Potter olvasás közben, jött egy arc kötekedni, de elõbb unta meg, mint én. Lepofoztam. Utána érkezett még egy Ice cuccot lõni tudó pk elf, nemtom a kettõ között volt-e összegüggés, de ha nem volt lag, akkor õt is sikerült leverni, szerencsére nem mindig tudott 1 lövésbõl elintézni.
Éjjelre otthagytam nonPvP szerveren, de valamit tudtak velem kezdeni, mert leállt, pedig /request off be volt nyomva. Van valami ötletetek, hogy mi lehetett?
Még 21 szintre van szükség, hogy Black Dragon+7+12 Armor tudjak viselni. Elég sok :(

frosty nem nekem is van egy ilyen véleményem én 2x taliztam vele elsõre nem tudta h magyar vagyok 2x ra ugy tudta meg h muszáj voltam rászolni magyaul h ne ks eljen már mert különben elment a szavam a füle mellett :S

beszarok mien gecik jáccanak ezzel a gameval de megint commoner vok 2st bõ XD

táborba vagyok csütrötökön leszek.