Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többi az megvan.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Már vagy huszadszor megyek végig a FrienzMU regisztrációján, de mindig ezt írja ki: SQL Injection Detected. Make sure to ONLY use letters (a-Z) and numbers (0-9)! PEDIG ÉN BETARTOM EZEKET A SZAROKAT!!!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Kor,nem,játéktapasztalat,esetleges programozási ismeret,mennyi idõt tudsz rászánni,illetve milyen géped van
várom a vállalkozo kedvü emberkék levelét
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
A +7+4+L jobb, mint az exc. Excbõl EEnek a DD+HP a legjobbabb, a többnek nem sok értelme, esteleg még talán DSR.
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l - ért??
Az ee-m lvl 60 ha kell valakinek partyba szóljon
practitioner of the forbidden arts of death
Brass+11+12 darabja 8-9B itemenként változó...
Ha pedig most nézed a dragon+11+16+L árakat, akkor azok felmentek az égbe...(77B ajánlottak a setért legutóbb...)
+13+16+L set pedig 180B+...ennek a megszerzése esélytelen számomra, ugyingy a dragon wing is....
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Most gondolkodom h vigyem e az elfem (lvl 30)
A plate nekem nekem nem tetszik, robotembernek néz ki, és biztosan drágább, mint a BD+7+12 set, bár a védelme egyértelmûen jóval több. BD setem olyan 33-34B lesz, a Brass+11+16 darabja 9-12B, Plate akkor nyilván még drágább lehet.
Tarkan bohóckodtunk tegnap, EEvel végülis bírom, csak lassú, tehát XPhez jobb A2/3.
megérte? exc vine boots +40% zen tulajdonság
egy +7 +additional defenze4% +l ??
mind1... sok szerencsét a vizsgára
Ezellen annyit tudnak tenni, hogy 1 halom szörnyet hivnak rád és azok ölnek le. (De ez általában az én esetemben, pont az ellenett esetben sül el ^^)
Én tudom, hogy állitják meg az afk-t. Ha rádnyomnak egy party-t ar afk abba marad.Megakadájozása: (én legalább is úgy szoktam) szólok egy ismerõsnek aki szintén afk marad estére és party-t kérek tõle és igy nem tudnak party-ba hivni mások
onnantol kezdve dw voltam több mint 2 éven át :) 3 accal amiböl 1 maradt :)
Lost Tower 1-ben szoktam, a 3-4 jól megszokott hely valamelyikén. Ha nem adtam volna vitalityre és energyre, akkor már majdnem tudnám hordani.
Mindig az elsõ karakter kiépítése a legnehezebb, meg az halad a leglassabban.
nekem még 24 lvl re van szükségem bár ha sikerülne meglépnem 0,4 bart akkor már csak 23 lvl re és asszem bátran mondhatom nekem ez nehezebb :P
de rá se ránts hol szoktál afk zni?
én ma bar 9.9 röl lettem 1 buzi brasil miatt 8.5 :DDD már az ideg szétvetett ütöttem a monitort is XD
Éjjelre otthagytam nonPvP szerveren, de valamit tudtak velem kezdeni, mert leállt, pedig /request off be volt nyomva. Van valami ötletetek, hogy mi lehetett?
Még 21 szintre van szükség, hogy Black Dragon+7+12 Armor tudjak viselni. Elég sok :(
beszarok mien gecik jáccanak ezzel a gameval de megint commoner vok 2st bõ XD