10360
Mu Online
  • Dragonhelm
    az tudom hogy saját hibámbol törtek fel csak tod egy 13 éves gyereknek kurva szar az ha ez történik az accountjával:) különben nem hagytam abba a globalt csak egy ideig játszok picit nagyobb szorzoval... különben ha valakinek az a balya hogy a dl nem tud afkolni csak dl madárral akkor tok adni dl bot-ot (most szerváltam de globalon ne nagyon használjátok a végén még ez miatt kaptok hacket)
  • Cence89
    bár én nem azért hagytam abba a MU-t mert felnyomtak, vagy mert nem tudtam érvényesülni,hanem mert 3 év túl sok volt már... szinte már függő voltam bár tanultam is belöle szóval nem szomorkodtam és nem örültem mikor elhagytam a gamet jo kis game ez csak a playerek... :)
  • Mirk
    globalon 100 nagyobb teljesítmény
  • Cence89
    nem azért mennek el globalról, nézz meg engem legalább 3x voltam feltörve mégis itt vok van aki azt mondja azérmennek el mert n em tud érvényesülni, de ha jol tudom te a saját hibádból lettél feltörve szóval nem egészen értem :)
  • Dragonhelm
    különben nekem a dl a kedvenc karim meg van 1 kérdésem: mi a jobb:
    a globalon elérni a 100 lvl-t
    a frienzen elérni a 200 lvl-t
    a frienz highon elérni az 1 resetet...
    szerintem a global a legjobb mert annak örül az ember a legjobban de mivel hackerek vannak ott ezért mennek mások privi szerverekre.
  • Vdanosss
    hali :)
  • Dragonhelm
    ok mondom hogy elhiszem különben meg bocs hogy sokszor félre irok... sajna néha megcsuszik a kezem (sokszor).
  • Kolger
    Ja itt a kép.Télleg eltünt az a b...
    [IMG][/IMG]
  • Mirk
  • Kolger
    Drgonhelm:a sok játék helyett,olvashatnál is néha valami könyvet.
    Ha másért nem az irásjelek használata miatt.
    Szerintem direkt szivatás ilyen szövegeket irni.Én el se tudtam olvasni.
  • vazzeg
    hali.És mik tölthetök le a globál által?? A régi globál klientet mikor törölni akartam egyböl egy trojai volt benne.
  • Dragonhelm
    Csá all ujra itt vok bár a tanév itt van de attol még mért ne fejlödnék a frienzen:)) tegnap este jöttem meg és megprobáltam cc5-öt megint elöször kilöktejk másodszorra nyertem és mi esett 1 b 2 s és egy hyon boots!!!!!!!! ez olyan kurva ritka hogy az vbalami csoda és most épp 16 b 1 s az offer rá :)) amikor 10b-t ér XD ma eladom azt veszelk dl bird-et és kigyurom magam commandra :)) frienzen megvan az elsö pár resetes ember henka 300 lvl körül lehet már XD és 1 resettel én meg 276 lvl-el megyek.ma még cc-zek párat azt cc6-ban folytatom tovább aki friendzen játszik magyar a low-on az szoljon! ezen anéven vo kfent: Dragon_DL
  • kegabor
    Hardwares Cisco tüzfalba megy bele a 3com router, utánna linux serveren keresztül kapja a gépem a netet. Egyáltalán már csak a Mu beinditása sem egy hétköznapi müvelet, mert ez a rohadt gameguard 2 porton kommunikál.
  • Cence89
    nem tod kivédeni de ne félj több millió player közül keves az esély h pont téged, alig jáccol meg amugy sincs oan cuccod frostyt azér törték fel mer ne kelljen megmagyaráznom, mindenki tudja a játékstilusát, vannak még 1-2 en de ami késik nem múlik:) de te nem ide tartozol :)
  • SteWhite
    OMG!

Panda Platinium Internet Security megy otthon nálam. Az is szar?
  • AshHC
    Figyu mér ne? gyökér a védelem, könnyen lehet nagyot bebaszni:)
  • Cence89
    egyszerű a válasz, szorakozásból, rosszindulatból...stb
  • ensomhet
    Viszont én csak azt nem értem akkor, hogy ha valakinek már ilyen hálózattechnikai tudása van, akkor miért foglalkozik olyan játékokkal, mint pl a MU...
    DarkLord megjelenésére én is emlékezem.
  • AshHC
    Az az igazság aki tud is hackelni az meg oldja hogy szart se érjen tűzfalad...
  • Cence89
    ash-t nem ugy huzták le =/ őt meg scammelték de való igaz h nem azon múlik, hogy én most naponta váltok kódót meg h tudok e "érvényesülni" -> ez is nagy marhaság, akkor ilyen alapon a játékosok fele "kiesett volna"
    és mond már meg neki h méltoztasson flfáradni msn re pls :)
    Ash te meg ne mellé beszélj gyere msn re!! é fejezd be a lámulást
  • Mirk
    ^^
  • Ashnoje
  • Ashnoje
    Amúgy a hackeléshez visszatérve, töck mind1, hogy most változtadod e jelszavad naponta, csak számokból áll a neved, vagy van fönn tűzfalad, aki meg akar hackelni, az meg is fog. Igaz Ash?
  • Cence89
    én voltam ^^
  • kegabor
    Frosty multkor láttalak a setedben, azután amikor nem tudtál belépni. Szóval mi ez az uj dolog, hogy ki vagy ütve? MSN-en mond már el.
  • kegabor
    Mire gondolsz? Ugy gondolod, hogy a klickelő bot annak számit, mert minden egyes portot figyeltettem amikor felraktam. 3 helyen volt a tüzfal bekapcsolva, csak a win default portok voltak engedélyezve, azoknak is az adatforgalmát figyeltem. Arról biztosíthatlak, hogy ha valami baj lenne vele, akkor én is ki lennék már ütve.
  • Mirk
    igen. a fenrirnek. ami nem macska. még véletlenül se. hanem borz. én mondtam...
  • Frosty01
    Bless of Guardian
    egy fő alkotóeleme a Fenrir-nek
  • SteWhite
    Izé... (vakarja a fejét)

Miaza bog?

"Imisz: 4bog om van:D"
  • Frosty01
    amikor indult a mu pontosan ezt csinálták, volt minden szar, csak karaktertörlő nem [talán..] és voltak azok a bizonyos itemcreatorok, amik miatt rengetegen hagyták abba a játékot, és rengetegen gazdagodtak meg de piszkosul...
    egyébként nem is olyan rég a brazilok feltörték a globalmu-t, tuti hogy emlékeztek rá még ti is, amikor Dark Lordokat gyártottak fizetség fejében -.-
  • Kolger
    Ezt pont te mondod?
  • ensomhet
    A DC hack az valamiféle túl sok adat küldéses probléma lehet.
    Ha már az van, hogy konkrétan a szerverek adatbáziasiba mennek be, akkor tényleg vége...
  • kegabor
    Ha legálisan játszol, normális jelszavakkal, nem látogatod a sok szar oldalt, akkor nem törnek fel a büdös életbe. Szerintetek a sok törtszerveres oldalon mit lehet összeszedni?
  • Kolger
    Ja,nem ez az elsö játék amelyik igy kezdi,trade hcakell meg karakterfeltörökkel.A következö lépés a dc-hack lesz,aztán meg a karakter törlés.És az igen szar dolog ,hogy bárkit törölni tudnak aki csak valmi rosszat mond nekik:(
  • AshHC
    hát igen ez jol hangzik csak azér valljuk be senkinek nem esik jol ha vmi brazil 10 éves szar leszedi a hosszú idő alatt összeszedett seted, mer ő túl gyökér ahhoz h magától megszerezze...oksa a bugokat még el lehet nézni de azt hogy a webzen gyakorlatilag baszik az ingyenes szervereken zajló dolgokra az elég sértő...nem egy online game ment a szemétbe ez miatt pl ott az ultima online amit a hack miatt zártak be, és szánalmas hogy ebből nem tanunak a mostani üzemeltetők sem
  • ensomhet
    Az egyik accountomnál tapasztaltam, hogy megpróbáltak belelépni. Kipróbáltuk, a Warning üzenethez elég, ha a username megvan. S mivel pont az első accountom volt, ahol a fő karakter neve (amellyen global fórumozok is) megegyik az usernévvel.
    Használunk egy ideje botot elfhez és DK/DW-hez. Mielőtt ezt elkezdtem megpróbáltam tesztelni. Kerio Firewall segített volna ebben. Mive egy ideig nem jelzett semmit, úgy vettem, hogy ok. Aztán a Warning után megváltoztattam a jelszavakat, majd játékon kívül futni hagytam az elf botot, ami kb 1 órás működés után megpróbált küldeni valamit egy IP-re. Jelezte a tűzfal. Szerintem egy ilyet nem lett volna szabad egy botnak. Úgyhogy most le van tiltva mindeféle forgalma. Ami érdekes, hogy látszóleg nem él az az IP, amire küldött volna, sem pingelni, sem tracelni nem tudom. (Amúgy egy calironiai IP lenne.)

Rájöttem, hogy BD+7+12 setben hiába bohókodok a Chaos Castle-ben, így inkább nem ragadok le a 178/179es szinten.

Nekem határozottan tetszik az EE is, mint karakter. Ami érdekelne most, az az agility bk, de egyelőre nincs realitása, hisz nem tudom ellátni DSR cuccokkal (egyedül egy +DD+DSR kesztyűm van), így aztán...
  • Hundevil
    Igaza van Gabinak
  • kegabor
    Globalon csak tudni kell érvényesülni, ha nem tudsz akkor kiestél.
  • vazzeg
    ja amugy a hellentry-be lehet rune blade skilljével karaktert ölni.
    és 65k a max stats megmaradnak a pontok is :P
  • vazzeg
    gyertek hellentry mu-ra minél többen vagyunk annál jóbb :o.