Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frosty keveset jáccik globalon '-.-
amugy nekem talán azért is több idõ volt elérni a 180 at mert lassabban is fejlödök dw vel célzok itt arra, h a defe nem mindig elég a lvl jéhez való õléshez :)
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
és kegabi kabbe :DDD 1 év alatt 220 nem semmi én már több mint 2 éve jáccok és még 200 sincs meg =/ bár igaz h fel is nyomtak 2 accomat...
Én most leszek a globalon lassan 1 éve, nemsokára 220-as szintet érem el. Nagyon sok mindenen keresztül mentem, és nem heti, hanem napi szinten dent vagyok a többiek ezt tanusithatják.
Globalt hozzá se merd hasonlitani semmiféle tört szerverrel, 10x xp? Itt sokkal nehezebb 1 karakter 180-ig elvinni, ha nem hiszed el, gyere és csinálj 1-et. Szerintem 1 hónap alatt itthagynád a fenébe. Az afk-ról annyit, hogy 200 szinttõl afkozom, sokszor csak azért mert nincs idõ játszani, mert tanulni kell, vagy mert éppen alszom, mert tudod itt 1 lvl nem 5 perc alatt jön össze, hanem 1-2 napig is játszanod kell egyfojában éjjel nappal.
Brazilok között nagyon sok jó ember van, de igaz rájuk, hogy noob-ak a többieknél és angolul nem tudnak, de nagyon sok jóbarát van köztük. De lehet csak az én tapasztalatom, mert én már csak 200 felettiekkel találkozom. Ezalattival szinte csak a magyarokkal társalgok.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
practitioner of the forbidden arts of death
én nagyon ritkán vagyok afk max annyit h lemegyek innivalóért de nem hiszem, h ez megvetendõ dolog, hogy ezért egybõl lekell mészárolni az embert meg egybõl ks elni viszont igazat adok neked mert a brasilok után mi magyarok vagyunk a "legundoritobb" játékosok és ez szégyen :(
és ennek nem az itteniek az oka mert froesty kegabi beb_gwynda cyber...stb folytathatnám a sort normálisan jáccunk de a kis noobok... meg monnyuk a nagyok célzok itt kingdx re v ki a tököm az a ****fej bocs a kifejezésér de azt a gyereket elkéne ásni...
1 ember aki brasil normális a globalon akit ismerem: BRASIL)DL
Ö RENDES MEG JO FEJ.
én viszont frienzezek megvan a dinom:D 10 uni 1 chaos sokba került de meglett és sikerült megcsinálni:)
Az AFK-t sokáig én is elleneztem, viszont egy bizonyos szint után miért ne. Tulajdonképpen amíg mást nem zavarsz vele, és egy bizonyos határon belül marad nincs vele gond. Viszont amikor elf + MG egy spoton állva autobuffal, autogettel meg mindennel napokon keresztül ugyanott van, az már kissé visszás.
A másik kérdés pedig itt az, hogy most lehet-e vagy sem. Eldönthetné végre a K2, hogy engedélyezett vagy nem. Mert ha igen, akkor joggal várható, hogy mindenki ezt fogja csinálni. A külsõ programok használtata megint egy érdekes kérdés...
Ja, és én szoktam úgy AFK lenni, hogy közben a gép elõtt ülök, és olvasok. Ha valami érdekes esik le felszedem, ha bántani akarnak, akkor megpróbálom megvédeni a helyem. Ez utóbbi tulajdonképpen még izgalmas is.
Örömmel vettem tudmásul, hogy 150es szinten plussz 20 pontot kap az ember, így aztán jóval hamarabb tudom majd hordani a Black Dragon ruháim.
amikor elindult a szerverem publicon akkor a mocsok brazilok mivel kezdtek vagy afk vagy hack ... ennyit róluk
ebbõl is látszik hogy fogalmad sincs hogy milyen játékosok a délamerikaiak.
náluk nincs olyan szó hogy "kérem"
még 1x megkérdezem nem tud valaki elado X sphinx gloves+7+dd-t? :P
dk lvl 83
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
a Frienz Mu-t 1.02 re akarják rakni hogy itt is szenvedjünk a bugoktól és hogy ittis fullosak legyenek a serverek a sok br,pl tõl:\<#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#sniffles>#sniffles>
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
yeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2.5 hónapig mától kezdve ott döglök ahol akarok :DDDDD