10360
Mu Online
-
MURopi #7518 új aláirás powa! -
MURopi #7517 na izé, cence gyere el grudge mu ra (www.grudgemu.com) és szrezz tapsztalatot és meg mondod mert látom elég jó vagy globalon (gondolom én :D) Kolger, engem nem érdekel hogy cence nagy képü meg minden de nekem a TÉNY és a VALÓ kell vagyis arrol a szerverröl kell a dark spirites dolog amin én játszok nem a frienzes , lehet hogy nállad igy van de nállam tuti h nem, mert nállunk 2 b +2 s már 1 rune blade+skill+option+luck+9 est ér és én mar lattam oanokat hogy 200 + os volt 0 resettel (all karija 0 resetes volt [2karija volt, 1 bk és 1 dl :D] ) és dl bird s horse val nyomult!!! ha tudod hogy ahol én nyomom ott hogy van akkor mond meg plz, ne ezt mert nállam ez mar 3 rune blade skilles luckos 9 es optionost ér... érteni?:D msn( már él az msn em eddig halott volt mivel idegesített és le töröltem) :[email protected]
"Valaki adhatna már 1 kis ropit!!!!!" "És akko mondom majd Együnk 1 kis Ropi-t!" -
ensomhet #7516 Kolger: általábaN. (alárírás...)
Nemsoká meg fogunk próbálkozni valamiféle kék sárkánnyal(?). Kíváncsi leszek rá hogy fogom bírni... 250+ EE, 280+ SM, 180 MG társaságában látogatjuk meg őket. -
Kolger #7515 To make horse you need:
horse spirit + 5b + 5s + 1joc + 1c + 5m zen
And to make raven:
raven spirit + 2b + 2s + 1joc + 1c + 1m zen
Pont most akadtam rá mu forumon.Sose jácottam dl-el szóval nem tudtam ezt eddig:)
Cence te viszont befoghatnád végre,mert rohadtul kezdesz idegesítő lenni.
Eddig elég sokan mondtak rólad jókat és ezért nem volt veled semmi bajom,
most viszont határozottan kezdesz nagyon szar arc lenni a szemeben.
Állandóan idejössz beszólogatni,meg azt hangoztatni,hogy mennyire abbagytad a globált a "gonoszok" miadt,közben mindenki tudja,hogy mg-zel.
Szerintem 1álltalán nem érdekel senkit a világfájdalamad,ugyhogy visszavehetsz 1 kicsit. -
Cence89 #7514 eh itt nagy részt privisek játszanak valamelyik ha ugy is oan nagy gyerek ahogy velem bántatrok segithetne neki mert ti vagytok elszállva magataoktol ugyhogy hajrá, ropi sry de én mig MU ztam globalon nyomtam és ott ien nem volt...
itt sok a nagyarcu szar és mikor kéne mind kussol...
megitn csak bebizonyitottátok... :) -
MURopi #7513 Íjatok már!Má 5 órája senki sem írt ebbe a remek topic ba!HELP FOR ME! -
MURopi #7512 NA!1 órája irtam de még nem jött válasz!!!Választ akarok!!!!:DDD -
MURopi #7511 Valaki segítene hogy, a dark raven spirit vagy a dark horse spirit böl hogy hozhatnam ki azt a két kis dögöt?:D Én Runescape ban is jó vagyok ott 89 wow ban 61 voltam csak abba hagytam mert a haverom is akart jaccani a wow al és oda adtam a karimat neki (mivel ö 1 noob :D) lineage 2 1 rossz game sztem, mert ott 4 ora alatt csak 29 ig nyomtam :'( na de a Spirit ben kéne naon naon naon help!!!!!!!!!!!!!!! -
ensomhet #7510 Időnként leáll. Néha játék közben is újraindítják, tehát nem kell feltétlenül server maintenance vagy reconnect hozzá.
A 7x xp nap érdekes volt. A maya és wigle szerverekre egy idő után csak szerencsével lehetett bejutni, akkor is szinte játszhatatlan volt a lag miatt. Ettől függetlenül EE-m 117 -> 132, a BK-m 179 -> 184 fejlődött, valamint dobtam egy 40es gyűrűt, amiből Silk Gloves +7+12+L-hez jutottam. -
#7509 Az "ismerős" (haver, barát) lista már nem is fog működni a globalon vagy csak akkor üres, amikor én belépek? -
Mirk #7508 ja ellene már csak a technikai k.o. működik -
Cence89 #7507 dragon ez a legloooooooooolabb az egész hozzá szolásodban "cc3-ba verhetetlen lettem csak kilökéssel nyernek ellenem és az is általában az elején."
ez odabasz :)) -
Dragonhelm #7506 Az összes cs-ben pro vok :).
holnap után reggel dl birdel meek majd és most vettem meg két dm itemet:
adamantine helm+7+12, dark master armor+7+4, dark master pant+7+0, dark amster glvoes +7+12, dark master boots+7+L ennyi a setem ma az armort meg a pantsot vettem meg nem volt olcso de már jobb a defem:) cc3-ba verhetetlen lettem csak kilökéssel nyernek ellenem és az is általában az elején. ma 2 szer nyertem:) mostantol többet leszek fent msn-en mert már ujra két gépen van a net:) szoval egyiken a game másikon msn.
-
#7505 Rég nem nevettem ekkorát. ^^ Ez csak a korral jár?
Lőjjetek le. -
#7504 mu,gw,és strongholdon kivül -
#7503 im cence too -
Mirk #7502 én pasziánszban is pro vagyok -
Cence89 #7501 ^^ CoD 1 be pro vok CoD UO ba pro vok CoD 2 egy kalap szar, Halo-ba pro vok, Strongholdba verhetetlen vok, MU Globalon van/volt sm em 220 as, GW be 2 karim 20 as kérsz még valamit? ha már igy bemutatkozunk :) -
MURopi #7500 lineage ben 59 es vagyok globálon, kicsit hosszú idövolt ...:D cod1 ben pro voltam aztan 1 év mulva az tertem 2 öre és tdm ben ott is pro vagyok, globál mu ban 40 lvl muworld 29 reset 200 valamenyi voltam de sajna törölték a szervert és most ezért jöttem grudgera, kicsi statok etc. érted?A help még kell!!! -
MURopi #7499 Okos meg látás de nekem így a jobb mert sokáig a runescape ban globálon nyomtam és igy szeretem le vezetni a düht ha 1 full runet el vesztek f2p ben dm ben, érted?Valaki tudna segíteni? -
#7498 ezért nem kellett volna privát serveren kezdeni... -
MURopi #7497 Hi, én "Új" vagyok, grudgen nyomom!Ott a nevem Codozos ,CodozosMG , CodozosDL , CodozosSM , CodozosELF .Kérdésem a következő, dark horse spirit vagy dark raven spirit böl hogy hozhatom ki a dark horset vagy a dark ravent?Fontos lenne!Thanks!
Ropi "Együnk 1 kis Ropi-t" -
#7496 resetes = újraindított
high-on = gyors fejlődést biztosító szerveren
szép magyar nyelv :( -
Fairy Elf #7495 Dragonhelm:
én high-on játszok:)
ott minden második karakter szerintem resetes:)
szép magyar nyelv:) -
Hundevil #7494 oi
megvan a 130 lvl a dk-mnak -
Cence89 #7493 csak 1 jó tanács ne siess az írással nem írja el előled senki ^^
amugy a jewel egy L =] -
Dragonhelm #7492 bazz megint csomoszor ütöttem félre :
tod ha már magasabb vagy eshet ancient meg egy csomo jewell vagy feather stb ami sokat ér. jah nem gyerekjáték az elsö resetig de még csak 4 ember resetes... különben 303 lvl vok 14 lvl és bird:)
igy olvashato?:) -
Dragonhelm #7491 tod ha már magasabb vagy eshet ancient item meg egy csomoi jewell vagy featger stb ami sokat ér. jah nem gyerekjáték az elsö resetig de még csak 4 ember resetes... különben 303 lvl vok 14 lvl és dl bird:) -
#7490 Frosty pls lépj fel msn-re -
Fairy Elf #7489 10 Soul??
hehehehehe nekem eddig 2 volt de már nincs meg:)
meg van 3 chaosom:)
az pedig, hogy gyerekjáték?? nekem kínszenvedés volt az első 350 szint...... -
Dragonhelm #7488 (remélem most mindenki el tudja olvasni...) -
Dragonhelm #7487 Uj hir a frienzen:
a resethez kell 10bless 10soul 10 chaos és 100milla (gyerekjáték nem kell megijedni) én 297 lvl vok már:) a dl madaram sikerült másodszorra megcsinálni már csak 20 lvl és dl madár powwa:)különben jöhetnétek többen is mert cuccokat tok szerválni kisebb szintre ha lennénk 10-15en magyarok akár én is jönnék a magyar guidlba. és alliance-ba is kezdhetnénk de elöbb játékosok kellenének akik aktivak (suli/munka) melett amikor van idejük. nekem elcsesztük az orarendem elég rendesen szoval hétfö kedd a halál szerda csütörtök felfrissülés péntek meg szar ahogy van... de nekem végre van afkom dl-hez (nem a bird-el) szal ha dl-nek kell afk csak szoljon tok szerezni. elég komoly egyébként a frienzen mert cc-kbe lassan nem érdemes menni mivel aki resetel az betéved és gondolja legyüri a kisebb szintüeket én pl: ezt fogom csinálni a dl-emmel és msot kezdtem gyurni dark master set+L-ra szal a dl cuccaim adogatom el aki dl annak sürgösen ajánlom hogy keressen meg:) -
Fairy Elf #7486 hali!
a frienzmun lvl 400 kell a resethez?
ráadásul autoreset van???? -
Cence89 #7485 + felölem jácc nyugodtan mert én már nem MU zok -
Cence89 #7484 célozgatást megkell cáfolnom ugyan is nem miattad fejeztem be =] -
#7483 Laci ne használj, a joytokey-en kivül semmit, ilyen módon nem fognak tudni veltörni. Meg te legálisan játszottál mindig is, ugyhogy nem kell félned.
Én most 1 darabig nem fogok játszani, a vagyonomat befagyasztottam. ^^ Túl drága minden a játékban, majd fél év mulva visszatérek, addig akik nem szerettek mehetnek vissza és akkor nem találkoztok velem. -
Cence89 #7482 em kell féli bátyám hasonlo cipőben van/volt míg játszott csak őt fel is törték... fél év és le se szarják az accod csak te se menj fel rá =/ -
Hundevil #7481 igen, igen de ha engem 1x feltörnek akkor nekem kakukk cseszhetem a karit sőőt az egész acc-ot :( és nem tudom fojtatni mert újra és újra fellátogatnak az accomra mit tegyek? Kezdjek egy új accot? vagy az már késő? ezt elcsesztem:( sose lessz igy szárnyam és dragon spear-om -
Cence89 #7480 igen nem lehet
nos ez jo kérdés mivel én is totál biztonságban csináltam a dolgaimat, nem néztem fel oldalakra akkoriban 1 botot használtam, a celuxot :)
szoval itt nem a védelem, az h itt még van akit nem törtek fel az a szerencsén múlik, de devil te is láttál 3x törés után scam és hack nélkül ott van a karim most is, akár használom, akár nem -
Hundevil #7479 Cence téged hogy törtek fel?
én szarba leszek ha 1x is feltörnek mert nem toom a titkos kérdésre a választ és nem toom megváltoztatni a jelszót vagyi a kérdés kb igy néz ki: aksjdasj a válasz pedig: askjflfajk vagyis ijesmi, anélkül pedig nem lehet megváltoztatni igaz?