Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy holdsolyom monhatsz te akár mit is itt jáccottál ott jáccottál...
globalon nem eleget ahoz h megismerd a brasilokat ma guild pt volt A2 be odajön a pali (persze h brasil volt) party pls hiába irtad neki h fulll party is full ...stb változatot csak hajtogatta party pls.... és az ienek jáccanak nagyrészt aztán odajött egy köcsög 220+ lvl el elkezdett ks elni verte magát comboval és adta a hülyét h 136 os és partyzzunk na ha neked ez a jo player akkor kivánok sok ien játékost. A másik meg a magyar mentalitás, most mondd azt h neked globalon van felesleges cuccod ami értékes és oda is adod mert nem hiszem h van olyan játékos aki megteheti ezt globalon 3 magyar embert ismeek aki +11 es settben van. de ha ennyire mondod megdobhatnál egy pár jo dw cuccal vagy globalon nálad kiürül a jo cucc fogalma a +7+12 nél?Ugyan is azt mondtad globaloztál 1 kis ideig, és kis idõ nem elég ahoz h minimum +9+12 es cuccod legyen bár némi X pedant esetleg ring is jöhetne ha van persze mivel te ugyse használod^^
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Na most talán jó. :D
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Cence! az elfemnek nem tudsz szerezni olcsoért vine jó cuccot? Van rá valamennyim. elõre is kösz
hát ez a napom kész volt... T_T
Gondolom a korábbi beszélgetesekhez kapcsolódóan írtad be poénként.
Nem vagyok tisztában a pontos árakkal, de amit kölcsönkértél annak az ára kb 50-75B körül lehet. az L a +12 és az X miatt<#vigyor>#vigyor>
Global DW 11x
Elkezdeném a globált ha adna kölcsön valaki egy +7+12+L+dd sphinx setet,
de ha +9 az se gond
elõre is K Ö SZ
Ja és a félreértések elkerülése végett: pl.: drop70% ---> sólyom ez nem azt jelenti hogy a globálhoz képest 70%, tehát kevesebb drop. Itt pont fordítva van mint az exppel. A 70% drop pl. elég magas, 100%nál pedig minden második szörny exc-et vagy jewelt dob.
practitioner of the forbidden arts of death
Honnan veszed hogy nincs az?
lol
akkor majd elmegyek arra a szervere ahol te nyomod azt meglûátjuk ki soheroskodna amikor lehuználak jewellel meg cuccokakkal ^^
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
X sphinx+x+dd
éppen ma vettem meg az utso kiegészitõt a glovest :)))
majd ha szerzeke gy soult vagy egy blesst és pont nem tom mire használni majd biztos oda adom vkinek mert a globálon pl az ugy megy lál..
én se láttam egybe annyit de a settem most ér annyit kb :X
practitioner of the forbidden arts of death
na igy nézek ki mostan^^
10x xp is rengeteg, sõt, ha úgy nézem, akkor a 2x is. Ma lettem BK, kb 1 év játék után úgy, hogy az NPC buff is pont akkor jött be, amikor 101es voltam épp, úgyhogy...
Szernitem ezeknek a privát témáknak annyi értelme van, hogy nyugodtan lehet kísérleteni, kipróbálni mindenféle cuccot.
Én is találkoztam már negítív figurákkal magyarok között, említettem már azt a párost, akinek egy haverom jószándékkal kölcsönadta a legendary+7+12 setjét, és nem kapta vissza... Szerettem volna létrehozni egy normális, magyar guildot, de a kevés játékos miatt nem igazán sikerült. Most egy maláj vezetõvel rendelkezõ guilddal szoktunk bandázni, no õk teljesen jó arcok. Egyedül gazdagságuk forrása nem ismeretes, mert az sm valami iszonyat LEG cuccban van, 50B-t érõ pendanttal, ilyesmi, az egyik DLnek van valami +13+16 DL setje, de most fejleszt majd Ancient Scale setet fel, aztán van egy direkt CCre fejlesztett BK, Brass max és SOD max párossal, szinte mindig nyer is :)
Esett szó régebben +11 Plate setrõl, nos +11+12 setet 63-ért ajánlottak megvételre, tehát nagyon nem olcsó ez errefelé...
Még AFKhoz: esetleg az tényleg alap lenne, hogy megkérdik hogy mivan, meddig maradsz, stb. Ha nem jön válasz, akkor esetleg lehet bántani is. De fõleg úgy indokolatlan, hogy több más spot a környéken szabad...
Tanulság ee nek nem kell semmi set. (Nem volt nehéz, a stab-el sebeznem 1,8k-t)