Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borg87
Hi
ujra itt nyunyi kicsit viszafoghatnád magad rosszabb vagy mint egy 8éves gyerek!

..::Borg::..

nyunyu kérdeztem ám vmit de biztos nem vetted észre
csá dragon helm!!! nem adod el az accountod a globálba? mayan játszottál?
ja és mikkel vitted?
naponta cserélgettem a jelszavam szoval lehetetlen hogy nem key loggerrel csinálták és nem mondtam el senkinek a jelszavam max egy másik kariét^^(ami az enyém)
hmm... igazábol valoszinüleg az én hibám:S
mert nem töröltem le 1 virust se a gépröl és 60 volt... meg a másik hogy egy hack program nem müködött de valahogy azon keresztül feltörtek szoval jol megszivtam de már kibékültem a gondolattal majd máskor még fogok játszani a globalon csak nem most( 145 lvlig mindenem megvan dinom is defem is)
jaja meséld 😄

Frosty01
hogyan is volt? <érdekel 😛>

practitioner of the forbidden arts of death

vagyok '-.-

te dragonhelm hallottem egy érdekes storyt a feltörésedrõl :S

lol akkor költséges nyár lessz 😄

nyunyu mióta játszol ott?
lol nem azé mondom de ez már arra megy hogy minél többet irjatok be?😄 én meg net nélkül vok vagyis játék nélkül van netem de az nem jo játékra majd nyár végén addig is netkávézobol játszom frienzen😄 183 lvl😊
te most tényleg ilyen hülye vagy már nincs igazad és egybõl másra fogod? Mért te nem?
Frosty01
hány éves vagy? tudsz olvasni? és angolul is?

ne ved magadra de te tényleg sötét vagy globál mu-zok meg muonlin-ph-zok most csak tudom hogy nem fizetõs!!
Frosty01
lol de még mennyire fizetõs 😄

Frosty01
de miért pont más által felhúzott karik.. csinálj sajátot, hidd el jobb, nem kell rajta bosszankodni

😊
pontosan nekem mayára azért kell hogy ott is legyen mert hallom hogy itt mayások vagytok és nekem is kell egy mayára!!!
ja és ensomhet nem fizetõs a muonline.ph mert azzal játszok😊
Frosty01
bocs nem mayán hanem wiglen.. 😊

Frosty01
neked most minek account? fõleg ha mayán van egy bkd...

Azt, hogy fizetõs.

mit szóltok a muonline.ph-oz?
ugyan semmi aki még tud jelentkezöket vá[email protected]
bocs eszembe jutott megváltoztatták a kodját eclipse-nek.
de cserélhetünk is kinek kel egy 82-es dk vagy egy 75-ös dw? irj!!!
mayara kéne ilyen account vagy egy jó dw vagy egy mg vagy egy dl
szerintem rosz a pasword dragon helm tényleg ez a globalhoz van? na mind1 hozatok még accountot itt az msn-em [email protected]
Vdanosss
eclipse?<#hehe>
frienzen 5lvl és bk vagyok

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Ki tud segiteni ugy megcsinálni egy mu servert hogy ne netes legyen?(Balatonra megyek ott nincs netem és mu-znék) ha valaki tudnak akkor itt az msn-en:[email protected] (ha már fel vett volna régebben akkor csak irjon...)
lol ha nagyon akarsz tokl egy accountot amin van DL amit én vittem 83-ig de lecsorták az egészet meg aztán nem is az enyém egy brasilé pár ember ke megmodnta de ajánlom ne használd csak idöhuzás:
ID:fabricioec
password:bi281181
de szinte mindig bent vannak az accountal... és magyar DL nincs aki a saját accountjával játszana kivétel 1-röl halottam de ö a BK-ját tolja tovább és nem dl-ezik de rola már 2-3 honapja nem is halottam.
Én 129 lvl DK vagyok de szünetreltetem a globalt mert meghackeltek majd máskor foyltatom😛 (most Frienz mu-zok lvl 176 10szorzoval 7 droppal tom globalon játszottam ne magyarázzon senki se hogy 10 szorzo az sok vagy kevés globalohzo képest qrva sok a többi funserverhez meg kevés.Nem buggos ez a server van rajta minden personal store is.)ezt annak irtam aki nem ismeri.
ja még valaki ha valaki tudna nekem szerezni mayara egy olyan karit amivel már el lehet kezdeni mg-vel vagy DL-al vagy csak egy jól álló dw-t azzal üzletelnék de ha wigle-s az ugyan olyan jó akkor üzletelhetünk!!!
Hello!!!
na mayan van egy 44-es dwm és tök jól áll!!! megaztán tudok oda szerezni karit
Ott kezdõdik a problem, hogy itt mindenki maya-n van, vagy volt.
ja GLOBÁLOZOK CSAK AZ JELENTKEZEN AKI GLOBÁLOZIK
Sziasztok!!
Wigle-n viszem most a wiglés kariim
az 50-es dwm neve:melcherg11
a 75-ös dwm neve:Mous
a 150-es bkm neve:melcherg99
a 105-ös elfem neve:melcherg66
mayan is viszem aki netalántán ott vinné ott a 44-es dwm neve:iti2075 az msn-em megint: [email protected]
Frosty01
cencének mióta van bkja ami tud combózni ? 😮

Gondolom maya...

Frosty01
milyen néven vagy fenn?

Hellósztok!!!
Van nekem egy 150-es bk-m egy 75-ös dwm és egy 105-ös elfem meg most viszek egy 50-es dwt és csak annyit akarok mondani hogy alig talizok magyarral aki még mu-zik az légyszíves irjon itt az msn-címem [email protected]
kösz na csá!!! aláírás:Globál mu-zok!!!!
Még AFK témához: duelben kell lenni. Az a tuti. Mertúgy nem tudnak megölni. Megmég utána esetleg request off. Most tapasztaltam... Jött két köcsög, egy MG és DK, és leálltak KSni. Gondoltam arrébb teszem õket a lovagommal, de nem tudtam õket megütni. Azt hittem hack, de aztán eszembe juttatta egy BK, hogy duelkor nem lehet meg ölni minket...
Mellesleg ezek sem európaiak voltak, ferdeszemû volt a nevük, kínai zászlóra emlékeztetõ a logójuk. És most nem az a baj, hogy AFKznak és bebiztosítják magukat, hanem az, hogy pofátlanul odajönnek ksni...

sztem elfet vigyek^^

ja és grat Gábornak
Hi!
van ee 67 dk 117 dk nem toom mivel gameljek😞 láttam cence bk-ját combozniés megtetszett
ezt nézzétek meg!! akik régiek azok ismerik Apukad(tomi) adta nekem http://video.google.com/videoplay?docid=6840808946502759211&q=genre%3Acomedy <#beka3>
<#papakacsint><#nevetes1><#buck>

kegabor
Mint az SP-ben:

Redvás Szendvics vs. Gennyes Tus ^_^

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
Igen azok, amit Cence mondott. 😄

Nem volt mind1 ez a mai nap. 😄

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

😊))

bigyó meg a retek xDDD

az a szürkés retek az a Mega Crust
az a lilás bigyó meg a Queen Ranier

SteWhite
Kedves Gábor!

Gratulálok!
A képen milyen mobokat aprít a karid?

Global DW 11x