Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kegabor
Remélem megfelelõ szinvonalat alakitanak ki, ne égjünk megint "magyarok"....

Ki az aki ilyen helyzetekben is kiáll hazafiként? O.o

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Frosty01
rosz a link sry elszurtam:ezt nézzétek meg

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
ezt meg kell nézni
Starweb ehhez nincs véletlenül közöd? <#alien>

Frosty01
Global fórumán láttam egy topicot arról szólt hogy hogyan akarták páran megölni Kundun-t. ilyen apróságokat említenek benne hogy elõször a poison 65k-t sebzett a bossnak aztán egyre kevesebbet majd szépen párütésbõl megölte a partyt 😊

kegabor
Akkor, hogy lehet olyan gyorsan 180++ felé jutni..LOL ^^

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
Ne vegyél exc+DD setet, nagyon nem éri meg...sokkal jobban jársz a silk+9+12+L -el, ha megvan teljesen a set, akkor szépen lassan megvásárlod a +11-est ugyanilyenben, ha pedig ez is megvan, akkor már nem kell soha többet semmi.

EE-nek:
- XKris+0+0+speed
- XPend+Speed
- Silk Set+11

Ja, nem tudok akkorát sebezni, mert szar a wingem.

Az exc +7es vine ugye alapbol kb annyi defet ad mint a +9+12 silk, ráadásul a damage decrease az egyik leghasznosabb és legdrágább option, ami pont egy elfnek kurva jól jön, nehezebb helyeken. Sztem a vine szetet vedd meg.

Frosty: felnyomtam egy uj képet a galériába majd lesd meg.
Hm, elvileg nagyobb szinten elõnyösebb, hogy százalékosan csökkenti, mert nagyobb sebzésbõl többet vesz le. Másrészt bizonyos szinttõl pedig az aura elég erõs. +9+12-vel alacsonyabb szinten kisebb eséllyel halsz meg. Sztem végülis mindkettõ út járható.

Borg87
Hi!Kéne 1 kis tanács!
Mit tegyek vegyek exc vine +7+dd settet item/3B1-2S vagy vegyek silk +9+12+L-t szintén item/3B1S! Igaz még 1ikre sincsen pénzem vagyis a silk settem az már készen van nagyvonalakban. De valami kéne ,hogy hogyan legyek! De más javaslatokat is elfogadok bármit mert nemsokára quest és még mindig 18 at sebeznek LT8 ban a Balrogok= meghalok :S 😞! gabi 1szer ptzhetnénl majd velem is 😊 kicsi vagyok de 550 energiával nyomulok vagyis neked pont jó vagyok 😊 exp is növelek +dmg-t is adok és ha szükséges healozlak is😊 én meg had ámuljak a 2-3K dmgtõl 😊

..::Borg::..

Frosty01
Evolution mu és Global mu szinte ugyanugy vannak beállítva

Vdanosss
frosty megvana gunz

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kegabor
Nem a globalon lehetett...mert azt mondta "Én 129 lvl DK vagyok de szünetreltetem a globalt mert meghackeltek"...tehát nem lehetett a globál, mert GAP...etc.

270-es elf ha buffol..és van 600 defed, akkor még joval elõbb elpusztulsz, mint a phoenix...már azoktól a fekete izéktõl is...tapasztalatbol mondom^^.

Icarus vége BK-val, 800def +11 dragon wing minimum és egy nagyon jó buff (300++ ee), innentõl a téma lezárva.

Frosty01
Csodálkozol? 😊
Globalon minimum 600defnek kell boldog tulajdonosa legyél, hogy egyáltalán gondolkozz azon hogy merj e kérni partyt fõnixhez...

LOL ma mentem partyzni egy 270-es EE vel meg egy 280+os SM-el icarusba és elmentünk mindent öltünk de mikor phoenix of darknesshez értünk akkor bizony az EE buffjával is 370 -et ütött rám és háát mind meghaltunk^^
Vdanosss
EVolutionon uj versio van!le kell tölteni

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
hmm...
ha jól tudom ja de én ring of honor ra emlékszem<#vigyor>

köszi
Marlon szövegeli hogy Gain Hero status ez a combos quest
a Dark Stone és a Ring of Glory nevû itemeket kell megszerezni.
kegabor
Aktuális szint lent az aláirásnál.

Combohoz 220 lvl kell, és Marlon elmondja a küldetést, de T1-ben kell ölni a mutantoknál, ott esik 2 cucc. Utánna van combo-d.

Ja és egyébként, imp és buff nélkül volt, és a wingem is egy halom szar. Jó winggel, imppel és buffal 3k felett lehetne sebezni, egy képen 20 szörnyet is akár.

KeGabor hallod mi kell a combo skillhez mi a quest?
lol akkor arra köss csomot hogy nekem 10 perc ezen a gépen az árusitást megoldani annyira szaggat a játék... pentium 3 wodoo 3-mas video kártyával mit vártok ?????? ilyen géppel a kurva életbe nem lehet normálisan muzni.
Vdanosss
kegabor, lvl?😄
rendesen gyaksz látom<#worship>

Frosty01
nekem nagyon ritkán szaggat, általában akkor ha minimzert benyomom és mellette böngészek meg piacon vagyok meg msnezek 😛

remfarkas
Attól függ.. Nekem tomato alaplpban van 1gHz-s cerka 370 mega rammal, sztem ha pentiumod van és valami életképes alaplapod akkor semmi gáz. Nekem ezen a gépen szaggat a mu, fõleg ha nyomok m-et vagy inventory-t, devias vault és elfen soldier valamint nagyobb pt pl a2-ben totálisan behalasztja.. Végre kaptam mûködõ autobuffot de annyira lassú hogy csak minden 3. buff mûködik, vagy még rosszabb.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Frosty01
927 mhz-es jó gépnek számít? 😄

remfarkas
Ma zinte egész nap linuxon lógok és nagyon jó.. igaz nem értek hozzá sz**t se, de akkor is. Pl az amarok, meeg hogy egyszerre több mindent használhatok anélkül hogy a rendszer behalna.. Nagyon zsír. Ha jó géped van a Mu-t asszem simán lehet futtatni vmware-en, nem tudom kipróbálni sajnos mert az én gépem egy nagy szoáré (Rózsaszín Párduc).

Frosty01
<#bee1>hát akkor sok sikert, ha összejön szólj 😛
[nem tartom rossz ötletnek a linuxra való váltást, mivel WINxp-vel elég sok bajom van mostanság <#szomoru1>]

remfarkas
Hát.. remélem rendesen.. Sajnos Mu-zni nem lehet vele, most már ez az egy akadálya hogy nem váltok át teljesen. Valami gánya van, kde-bõl hiányol valamit és a www.opensuse.org-ot nem fogadja el media source-nak.. már vagy egy órája másolom az összes kde-s cuccot 9.3-as süsüre.. Remélem menni fog, mert.. mert csak.. akarom.. utálom ha valami nem mûködik. 😊

Jól néz ki, pajzzsal. De egy direkt CC-re készített 179es karakter miért pont 2 +13+16-os soddal van felszerelve, miért nem +13+16 mással? (bár valószínûleg azon a szinten az adott adatok mellett az nyújta a legnagyobb támadóértéket)
Vettem egy BD Pants-t, mostmár csak Boots és Helm van hátra, amik a mihez képest olcsók.
A bless ára pedig esik, most 32-35M.

Frosty01
lálé azt meg hogy? 😮

remfarkas
Na, végre jó a netem megin, nem csak a magyar oldalak jönnek be.. amint összekapom winetoolst linuxon menek gamelni.

és mert jól néz ki a sod😊
Frosty01
elég mobil fegyver, arra gondolok hogyha arra kerül a sor hogy nehéz terepen kell küzdeni, akkor csak bedobsz mellé egy erõs pajzsot és máris jobban áll a szénád, meg a dupla egykezes kard ad +extra damage ratet, és az nem elhanyagolandó...

Arra lennék kíváncsi, hogy miért preferálják sokan a SOD párt, mint fegyver? Miért célszerûbb az, mint egy CS vagy DS vagy Dark Breaker?

remfarkas
O.o o.O szép sebzések nem lehetett gyenge a pt...

remfarkas
Ilyen kicsiben csak piros pacákat látok valami kék bizasz elõtt fekete bizgentyûkkel O.o

kegabor
Nagyban klick a linkre: (majdcsak sikerül már)

klick

kegabor
Ujra:

kegabor
Na ezt kukkancsátok meg: ^^ összjöttünk egy rögtönzött A2 partyra....😄
http://images3.pictiger.com/thumbs/53/fe323ae15cef193b6e1f766dc4d98153.th.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

remfarkas
Jólvvannadehalehtnneegybeírdazegészmondatokatmertegykicsitidegesítõúgynézkiminthavalamikisáltalánosiskolásírnáaszövegetésnehiddazthogyrögtönleszvalamimertnemugrálsekicsakúgymásértmertannakisvansajátgondjanekemspecielcsakamagyaroldalakjönnekbemertaszolgáltatómpöcsködik

Szóval nyugika és lazaság. Csak utána a játék.

tudjátok 1 dologra nagyon nagyon érzékeny vagyok az pedig az hogyha a kodomat kérdezgetik mert azt nem mondom elsenkinek se max megváltoztatom de most nem, hagytam abba a globalt csak szüneteltetem.különben amiröl beszéltek dl madár Chaos fegyverek meg wing készités alap dolog^^
Bocs Borg ategnapiért csak utálom ha nyunyuinak neveznek egyébként megtudnátok adni a neveteket és elkezdeném mayan fejleszteni a 44-es dwm ha valaki tudna egykis pénzt mert 55k-m van vagy egykis ruhát adni dw-nek az irja le mi a neve a mu-ba és kéne egy magyar guild!!!
Frosty01
fúúúúú denagy tudomány 😄 én még Dark horset is tudok csinálni meg DL köpenyt is na erre varjál cipzárt<#ejnye1>

SteWhite
Kedves Cence & Borg!

Bocs a tegnapi nagyon rövid pt miatt. Kérdeztem a legelején, hogy afk vagy sem?

Sztem meg a tagokkal is gond volt. A BK ahelyett, hogy SM, DW mellé állt volna védeni a seggünket 😊 /mintha nem lenne köztudott, hogy a variknak szar a defje/ inkább mindíg odébb kavart. Persze amikor megjöttem Cencével örvendezetek, hogy mennyivel jobb az exp. Amikor meg Cecnce karija kimult, akkor még nagyobb volt az örvendezés a magasabb exp miatt. 😞 Na ekkor már alig bírtam elwarpolni valahova máshova, persez a pt tagok AE és BK méltatlankodtak, úgy hogy közben az anyós <#falbav> matracát is fújtatnom kellett. NA ekkor megadtam magam. ...

Global DW 11x

SteWhite
Megtudom csinálni.

Akartok egyet? http://forumsplace.com/

Global DW 11x

remfarkas
Heh.. nem lenne rossz... És be kéne vezetni hogy a rendszer csak az írásjelekkel elválasztott szöveget jeleníti meg, mert lélekben kifulladok ha 3-4 sort kell végigolvasnom vesszõ vagy pont nélkül.

kegabor
Nem lehetne, olyan fórumot csinálni, ahová meghivóval irhatnak be csak ? Esetleg elõtte valami IQ teszt szürésen vagy pszichológiai teszten átengedettek irhassanak?

Ja és még valami ha ilyen nagy a pofád mond meg hogyan kell szárnyat csinálni jó, mert én tudok tudok chaos fegyert is pl chaos dragon axe ennyi!!!
én már vagy 4 éve mu-zok volt már vagy 20 charakterem játszottam már 20 mu-val ja és Borg egy jó tanács ha nem tetszik amit mondok ne olvasd el és fogd be a pofád!!! én nem irtam rólad semmi roszat úgy hogy ha megkérhetlek te se irj hogy nyunyui!!! Értetted Bogi!!!!
Frosty01
eladom az enyém 100ezer forintért 😄DDDDDD