10360
Mu Online
  • Cence89
    lol^^
  • Ice hun
    Ejha.. akkor nekem semmi keresni valóm olyan szerveren
    De lattam itt képeket és sok újat láttam amit eddig nem: Pl valami seregről kép +frankó kis set... Na megpróbálkozok 1 másikkal, csask olyan xar újból kezdeni mindent! tolál 0ról indulni. Itt legalébb tudtam nagy karival szerezni cuccokat az kicsiknek. Na Jo8 for all és THX
  • Cence89
    a különbség(ek):
    Global nehezebb,lassabb 1-2 dolog nincs még rajta ami privin van ilyen pl Blood Castle..iesmik meg az itemek nem fullosak (ezalatt értem nincs exc phonix cucc..stb)
    nagyjából ennyi
  • Ice hun
    Francba
    Nem müxik ebben a verzioban
    De azé köszi.
  • Kolger
    /request off
  • Ice hun
    Már több mint 1 éve, de eddig nem voltak ezek a dolgok ITT!!!
    És mi a különbség Global és priv között??
    És nem kell a fikázás!!! mer nemvágom mint ti... ti se ugy kezdtétek h kisujjból ráztatok minden apro trükköt
    Ja igen! Van egy parancs amit ha beírok nem tudnak partyzni + tradelni. Nem tudja valaki mi az? (totál kiment a fejemből, mer január óta nem jácottam)
  • vazzeg
    amugy aki agusztus 28 ig csinált karaktert a heroián annak minimum 2 resetje van most.
  • Vdanosss
    ezek nem uj skillek hanem a dl skilljei....
    hány éve jáccolxD?
    én 3éve...
    de ezeket mindenki tudja.
    az alapskillek azok meg csak néhány priviszerveren mennek de nemtudoma globalon megcsinaltak e mar.
  • Ice hun
    Hát pl DL-nek van egy uj elektro sugár meg ha partyban vagytok akkor a DL maga mellé tudja teleportálni a többi embert akármeik térképen van(kivéva BC DS).
    Nemtom ez mennyire uj de itt az mer csask 2 skliiel indult el a dark lord... És végra a pacija is támad :D Ja meg a hollo! (ami nagyobbat üt a karinál:p)
    De minden karinál van uj skillgomb is csak nemtom hogy lehet feloldani azokat
  • Vdanosss
    mik az uj skillek?:D:D
  • vazzeg
    itt 65000 a max pont,minden plusz skill van.
  • Ice hun
    Amugy itt potyog dark horse + raven meg Dlnek van köpeny(ami a szarny hejett van) meg uj skillek is... nemtom ott hogy van.
  • Ice hun
    ok majd meglasam hátha jobb mint ez...
    De most le vok korlátozva szal 9óra lenne mire lejön
  • Vdanosss
    lehet én is megyek vissza mu zni Frienzre:D:D
    Hétvégén Lessz nete ujra Frosty barátunknak!!!
  • remfarkas
    Nekem jelenleg privátok közül a frienz jön be, de nem bírom otthagyni azt a ki******* globalt, mert annyi barátom van ott a guildban (is).
  • vazzeg
    hali.probáld ki a www.mu.heroia.com én itt nyomom.
  • Ice hun
    Az a másik fele hogy 3 szervere van de max 30 ember van fent. az is nagyon ritka(vajon mér...) amikor 1 volt meg bejött a második 200-250 ember volt délután + hétvégeken most meg a sok payer gizdul hogy 1-2 ütéssel nyírja a kicsiket... (ismerek egy emberkét akinek több mint 200 resetje van,persze payer resi mind)
  • Ice hun
    Helló!
    Nem tud valaki 1 normális és JÓ (nem bugos,folyton szünetelő,stb....) szervert?? Én most a www.forsaken-mu.com szervereken nyomulok(vagyis már 1 éve)
    Itt az 1.02d verzió van nemtom ki mennyire ismeri de ahogy enéztem mindenhol kicsit más. Ezzel az a baj hogy elbaszták ahogy kell az igazán jó cuccokat (pl hurricane,dark soul,dragon knight setteeket) szinte lehetetlen találni. Arena-ból eltüntek a szörnyek,power slahs zabálja az AG.(stamina) meg ilyen apróságok.
    A másik: nem lehet átvinni karikat 2 szerver közt? Jó lenne mer 7 kariból 5 mar igancsask odabasz
  • Dragonhelm
    keb sztem mindenki tudta hogy élsz max nem látott (én láttalak)
  • Cence89
    én tudtamm hogy élsz :)
  • Vdanosss
    kk
  • remfarkas
    Yeah, látom megy a magyarkodás itt xD Csk szólni akartam hogy élek.
  • Cence89
    lol^^
  • Dragonhelm
    lol bocs nemtom mér ment el kétszer.
  • Dragonhelm
    elmondom legalább okosodsz:
    Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
    Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
    a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
  • Dragonhelm
    elmondom legalább okosodsz:
    Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
    Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
    a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
  • Cence89
    tény és való h első 2 accomon nem tudtam ezeket, nem is érdekeltek
    de a 3. amin volt az sm em azon már érdekelt és lvl 30-40 re tudtam már chaos fegyvert, winget meg ilyen dolgokat persze h ravent v dark horse-t h kell csinálni még most sem tom ^^ - nem mintha kéne
  • Vdanosss
    :)
  • Cence89
    nem feltétlen arra apelláltam :)
    de tény és való, hogy elég sok a noob aki tehetne ellene valamit, de nem is akar, nekem az ilyenektől áll fel a szőr a hátamon :)
  • Vdanosss
    :P
    én mostantol kussolok mert Mirk mindent olyan szépen leir hogy azt nem lehet jobban
  • Mirk
    "Ez a nobb. Aki a játék alapjait sem ismeri"
    Nem kell feltétlenül ravenre apellálni. Ez csak egy példa volt.
    De én igazából nem is azokat az embereket tekintem noob-nak akik most kezdték a játékot és nem tudnak mindent. Inkább azt aki profinak tartja magát, a tudása alapján viszont közel sem az:) Mondom lehet itt csinálni a reseteket, na de annyitól még senki se lesz jó játékos:)
    A tudásról meg: én se ugy születtem, hogy tudtam hogan kell ravent csinálni:) De volt annyi eszem, hogy ne a társaimat zaklassam ezzel, inkább megnéztem a 3984 oldal közül az egyiken, hogy hogy kell csinálni. Azt sem tudtam mi az a bc. Aztán olvasgattam, próbálkoztam, bénáztam és jéé, ma már tudom.

És én nem nézek le egy globalost se, félreértés ne essék. Én is globaloztam, kinyomtam kemény 124 szintet a dk-val és az első blessem egy skilles berdyshbe tettem:)) A globál jó mert ott tényleg megtanulja az ember a játékot. Tehát - szabad nyugodtan megkövezni és meglincselni - a legtöbb noob privátosok között van:)
    na ennyi voltam mostanra
  • Vdanosss
    de többnyire őt
  • Vdanosss
    ezzel nem cencét akartam felhozni
  • Vdanosss
    egy normális mu-s minimum 1 privát szerveren kinyom 1 resetet hogy ezeket tapasztalja de az se baj ha nem.
    a global 4ever gyerekek azok meg csak akkor fogják tudni hogy elérik a szintet a questet stb..
  • Cence89
    Mirk
    nem kötekedés meg télleg csak, hogyha netán én nem tudok ravent csinálni
    akkor noob vagyok?^^
    csak mert aki globalon jáccik/jáccott az nem tudhatja, hogyan kell ravent csinálni :)
    persze privis gamereknek ez nem kérdés mivel nekik minden "full" ...stb
    de talán eljőn a nap mikor global is az lesz és én is vissza térek new gamerként^^
  • Dragonhelm
    ez igaz:)
  • Vdanosss
    mien jókat mondasz
  • Mirk
    ha már itt tartunk a privi szervernek egy haszna van - ugyan az mint a globálnak
    szórakozni
  • Vdanosss
    a karaktervásárlás csak errontja a játékot.
    ugyanugy mint a Frienzen az item vásárlás..
    csak a frienzen mindenki exc+13biszbaszba jár és foggalma sincs a játékrol mert mindene van alapbol.
    és ha veszel karaktert akkor tegyük fel 80fölöttit akkor nemtudod meg csak 140en hogy mi a twisting slash orb XD
    jah és bocs hogy teleírom ezzel az oldalt...
  • ensomhet
    A dw-vel elég lassan lehet haladni, bár gondolom ez függ attól is, hogy mennyire hamar ad az ember inkább energyre, vagy inkább a tuha miatt erőre, én pl 49es szinten unom eléggé a meteort. Másrészt kérdés, hogy az eladni kívánt 75ösnek van-e ruhája, és az sem mellékes, hogy mindjárt 80-as...
    Én biztos nem "vennék" karaktert.