Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atlans Noriából érhetõ el, 60as szinten lehet lesétálni. Jobbra kell kimenni Noriából, és kissé jobbra/fel halani. Atlans vízalatti, tehát a vízbe kell majd belemenni 😊
50es szint felett tudsz warpolin, az M betût kell lenyomni hozzá, és kiválasztani az uticélt.
Ja és tanács, SOHA SENKINEK ne mondd meg a felhasználói neved / jelszavad, akár "élõben" kérdezik, akár belsõ levél formájában. Valamint nem ajánlott letölteni semmiféle külsõ segíédprogramot sem, mivel keylogger lehet benne, így megtudhatják a jelszavad. Kereskedéssel is vigyázz, ha valaki tradelni akar, és ki/be rakosgatja az árúkat miután már megegyezteket, akkor inkább hagyd ott. Ha arra kér, hogy nyomj S I V betõket, ne tedd.
A TB (Thunder Blade?) nem MG fegyver?
Az a baj, hogy a skilles DS és DB egyaránt drága 😞
Dark Breaker viszont tetszik kinézetre.
Mindenesetre majd árakra kíváncsi vagyok. Nálunk gondolom drágább, de az arányok hasonlóak lehetnek.
A CS 5+12+S =104-135 + 12 (40gyors!!! cool) = 116-147 dmg
DB 0+0+S = 128-153 40-es gyorsaság a max dmg 6-al több a min 12-vel -> de mennyibe kerül???
TB 0+0 =140-168 40-es gyors cool , ez jó lenne de sztem nem elérhetõ árban 😞
----------------------------------------------------
A CDA 11+16+L 138-166+16 ütés 35-ös gyorsaság. =154-182
A DS 7+12+L 133-161+12 uo-an gyors.= 145-173
Nagyobb alapsebzés de lassabb 😞
Az árakat nem tom Gábort kérdezd. Nekem TB kéne 😉
Global DW 11x
Most egy CS+5+12+S van. Nyilván olyan kellene, ami ár/teljesítményben a legjobb, mert vagyon az mindig kevés... Dark Breaker +1+0-t tudnák már használni a következõ szinten (ebbõl látható mennyi az str/agi).
Global DW 11x
Makrót kell írni. Egy példa:
/1 #B>Sphinx Helm 7+12+(L)mm
(Vennék ilyen bigyót írj levelet.)
Kiírása a Ctrl+1 billentyûkombinációval.
A kettõs kereszt miatt tovább lesz kiírva, de nem állandóan 😊. H a elhagyod a ketttõskeresztett akkor csak kiírja és eltûnik.
A szám 0-9-ig változhat.
Link angolul:
MuHQ-n
Cence:
Hát neked 😄 Olvastam a hírdetésedet, ami kb. 10 napos a MuHQ-n. Én úgy láttam 4B2S körül van az ára.
Global DW 11x
kinek sikerült CLS-t venni? 😊
de nekem is exc spinxem volt meg +7,+9
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
"több defet is ad és és a sphinx jobban is néz ki 😛 "
<#smile>#smile>
Global DW 11x
a dw-k sm-ek miért Sphinx cuccokat vesznek? ott a Legendary a Sphinx tudtommal eggyel kissebb mint a Legendary visszafelé fejlõdtõk?
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
holnap jön frosty ide. Msn: [email protected]
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Adsz egy msn cimet? (én is Ceglédi vagyok)<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
ensomhet: grat az új skilledhez :]
ste: ma 18 jó lenne majd megbeszéljük 😉
practitioner of the forbidden arts of death
Fasza ez a death stab.....
Mennyit ér egy vine helm 8+12?
Global DW 11x
DEVIL prosty üzenete: igen 😊
Teljes a BD+7+12 setem, még 5 szint kell, hogy viselni tudjam az armort. Viszont a deathstab 3 bar távolságban van.
80as gyûrûbõl +6+0+L sphinx pants... :-/
Ugy hallottam hogy te Ceglédi vagy mi igaz ebbõl?
a karakter tud futni ha +5 vagy magasabb szintü cipõt hord. ez érvényes kesztyüre is, hogy gyorsan tudjon úszni.
kameraállást sajna nem lehet 😞
és sok sikert a játékhoz 😊
Hirtelen ennyi jutott eszembe, plz pozitív tanácsaitokkal könnyítsétek meg az elindulásomat.Elõre is THX.Ja és DK-val zúzok
Kész elég volt! kicsit beleuntam az mmorpg-t elmegyek ut2004 ezni
de ne dobjatok ki a guildból 1 hónap meg még annyi se és mu elvonási tüneteim lesznek szal vissza fogok térni.<#buck>#buck><#buck>#buck>
Addig is Good Luck mindenkinek kivánok nagyon sok jevelt
"Due to unforeseen events the Global MU Online servers are unable to accept new connections at this time. We are working hard to restore the servers to full service as well as working on a permanent solution for this issue.
We are sorry for any inconvenience this may have caused our users and thank you for your patience
~K2 Network"
Ha már volt 1x "új kapcsolódási probléma", akkor nem értem, hogy miért nem tudták akkor véglegesen megoldani a problémát. Nincs elég zsé mi? <#conf>#conf>
Global DW 11x
szerda éjfél körül van nem fut a szerver nekem hibás vagy senkinek se fut és miért nem fut?
Kundum-ot lehet 2-3 partynak kellene próbálni egyszerre, mert az olvasottak alapján elég esélytelen bármelyik összeállítás 😊