Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deviasban 80as szinten nyílik egy kapu, ahonnan a Lost Tower 1-be lehet jutni. Devias4be kell portolni, és onnan sétálni felfelé.

Atlans Noriából érhetõ el, 60as szinten lehet lesétálni. Jobbra kell kimenni Noriából, és kissé jobbra/fel halani. Atlans vízalatti, tehát a vízbe kell majd belemenni 😊

50es szint felett tudsz warpolin, az M betût kell lenyomni hozzá, és kiválasztani az uticélt.

Ja és tanács, SOHA SENKINEK ne mondd meg a felhasználói neved / jelszavad, akár "élõben" kérdezik, akár belsõ levél formájában. Valamint nem ajánlott letölteni semmiféle külsõ segíédprogramot sem, mivel keylogger lehet benne, így megtudhatják a jelszavad. Kereskedéssel is vigyázz, ha valaki tradelni akar, és ki/be rakosgatja az árúkat miután már megegyezteket, akkor inkább hagyd ott. Ha arra kér, hogy nyomj S I V betõket, ne tedd.

Nem tudja valaki hogy hogyan lehet a következõ városba kerûlni Deviasból?

A +13 exc Dark Breakert nem kérem, mert nem tudom még használni 😊

A TB (Thunder Blade?) nem MG fegyver?
Az a baj, hogy a skilles DS és DB egyaránt drága 😞
Dark Breaker viszont tetszik kinézetre.
Mindenesetre majd árakra kíváncsi vagyok. Nálunk gondolom drágább, de az arányok hasonlóak lehetnek.

SteWhite
Na akkor gondolkodjunk 😊

A CS 5+12+S =104-135 + 12 (40gyors!!! cool) = 116-147 dmg
DB 0+0+S = 128-153 40-es gyorsaság a max dmg 6-al több a min 12-vel -> de mennyibe kerül???

TB 0+0 =140-168 40-es gyors cool , ez jó lenne de sztem nem elérhetõ árban 😞
----------------------------------------------------
A CDA 11+16+L 138-166+16 ütés 35-ös gyorsaság. =154-182
A DS 7+12+L 133-161+12 uo-an gyors.= 145-173

Nagyobb alapsebzés de lassabb 😞
Az árakat nem tom Gábort kérdezd. Nekem TB kéne 😉

Global DW 11x

SteWhite
Ez lenne jó 😄

Global DW 11x

Szerintetek milyen fegyver lenne jó nekem 160+ szinten?
Most egy CS+5+12+S van. Nyilván olyan kellene, ami ár/teljesítményben a legjobb, mert vagyon az mindig kevés... Dark Breaker +1+0-t tudnák már használni a következõ szinten (ebbõl látható mennyi az str/agi).

SteWhite
Ezt nézzétek meg:

Post #8
Hunting Great Bahamuts in Hungary

<#wink>

Global DW 11x

SteWhite
knightbali:

Makrót kell írni. Egy példa:

/1 #B>Sphinx Helm 7+12+(L)mm

(Vennék ilyen bigyót írj levelet.)

Kiírása a Ctrl+1 billentyûkombinációval.
A kettõs kereszt miatt tovább lesz kiírva, de nem állandóan 😊. H a elhagyod a ketttõskeresztett akkor csak kiírja és eltûnik.
A szám 0-9-ig változhat.

Link angolul:
MuHQ-n

Cence:

Hát neked 😄 Olvastam a hírdetésedet, ami kb. 10 napos a MuHQ-n. Én úgy láttam 4B2S körül van az ára.

Global DW 11x

szerintem a sphinx jobban néz ki mint a leg de izlések és pofonok knight ezt ird be /1 és az üzeneted (üzenet és /1 közt szóköz és ha az alt gr-t és az 1 es gombot lenyomod mindig irni fogja azt az üzenetet amit beirtál oda
kinek sikerült CLS-t venni? 😊

Valaki segítsen már mert még nagyon amatõr vagyok.Hogyan lehet azt megcsinálni hogy a karakterem fölött mindíg látható legyen egy üzenet pl: hogy mit árulok.

SteWhite
Sikerült CLS 7+12+L-et venni?

Global DW 11x

Vdanosss
a Legendary +7esen jobban néz ki<#vigyor>
de nekem is exc spinxem volt meg +7,+9

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

SteWhite
Ja és persze olcsóbb is 😊 ^^

Global DW 11x

SteWhite
Pontosan ezért:

"több defet is ad és és a sphinx jobban is néz ki 😛 "

<#smile>

Global DW 11x

devil nézd reálisan a dolgokat drága cuccai vannak a dw nek nagyon de 2 árat nézz sphinx+7+12-t 1b1s ért veszel legendary+7+12 3b1s-4b ért és kb 3 defel ad jobbat itemenként de 3b-4b ért sphinx9+12 öt veszek ami több defet is ad és és a sphinx jobban is néz ki 😛

Szia all!
a dw-k sm-ek miért Sphinx cuccokat vesznek? ott a Legendary a Sphinx tudtommal eggyel kissebb mint a Legendary visszafelé fejlõdtõk?
SteWhite
Vennék egy Sphinx Helm 7+12+L-et jó áron (mármint nekem jó áron😊). PM

Global DW 11x

kegabor
Kihalt a forum. 😄

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
HunDevil
holnap jön frosty ide. Msn: [email protected]

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty!
Adsz egy msn cimet? (én is Ceglédi vagyok)<#nyes><#nevetes1>
Frosty01
küldtem neki privit de ha nem vette észre.......... áááá
ensomhet: grat az új skilledhez :]
ste: ma 18 jó lenne majd megbeszéljük 😉

practitioner of the forbidden arts of death

Vine+8+12? Szerencsével 2B.

Fasza ez a death stab.....

SteWhite
Mikor menjek fel? 😊 Nekem este 22-23 között lenne jó vagy 18 körül.

Mennyit ér egy vine helm 8+12?

Global DW 11x

^^ nem mindenki^^
DEVIL prosty üzenete: igen 😊

Vdanosss
sorry de mi itt a Maya serveren jáccunk<#wave>

Piszok jó a játék ma szinte egésznap játszottam, már van egy 26os DK-m a Wiglen a nevem:BronzIsten.

Frosty, te ceglédi vagy?
Én wigle-n játszom.
Teljes a BD+7+12 setem, még 5 szint kell, hogy viselni tudjam az armort. Viszont a deathstab 3 bar távolságban van.
80as gyûrûbõl +6+0+L sphinx pants... :-/

Frosty01
lehet hogy pillanatnyilag nem mennek a szerverek.. ennyi próbálkozz nem vagyok frienzguru -.-

frosty megtudod adni az msn címed? (egyébként szép a plate set +11+16 😄)
de ha csak simán Uptadetelek akkor se történik semmi 😞
Frosty01
nem kell a system update...

Hello! Nem tudja megmondani valaki hogy lehet elindítani a FrienzMU-t? Mert rákattintok -> login -> server0 -> System Update -> Update és nem történi semmi 😞
Frosty01
igen, enshomnet

Van aki a wigle szerveren zúzza?

Sszia Frosty!
Ugy hallottam hogy te Ceglédi vagy mi igaz ebbõl?
a skilleket jobb klikkel tudod használni, mind1, hogy mi vagy csak válts olyan skillre amit tudsz használni skilleket gondolom tudod hol találsz ha mégse alul az életed és a mana közt középen egy kocka ott lesznek a skillek

A skilleket (általában) a fegyverek adják. Ha olyan fegyvert veszel amelyre ki van irva hogy pl.: Stabbing Skill akkor alul középen egy kis kockában megjelenik a skill képe, innetõl kezdve a jobb egér gombot használva üthetsz a skillel. Vannak nem fegyver függõ skillek, ezeket orbokból tudod megszerezni, és szintfüggõek vagy energy szint függõek(pl: elf orbjai). Ezenkívül a dark wizzard képességei a scrollok, ezekhez is energy kell.
Kösz mindent.Már csak azt nemtom hogy kell használni a skilleket.

Frosty01
egyetlen navigációs eszközünk a normál pályákon a koordináták, bal alsó sarokban találod meg.
a karakter tud futni ha +5 vagy magasabb szintü cipõt hord. ez érvényes kesztyüre is, hogy gyorsan tudjon úszni.
kameraállást sajna nem lehet 😞
és sok sikert a játékhoz 😊

Most szedtem le a játékot és a Wigle szerveren nyomulok.Eddig Flyff-ztem és elég bonyolúltnak tûnik a játék, és volna pár kérdésem:Van ebben térkép vagy navigátor, és ha van mivel lehetne elõhívni azt?A karakter nem tud futni?Mert eléggé lassan halad.Kameraállást nem lehet változtatni?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, plz pozitív tanácsaitokkal könnyítsétek meg az elindulásomat.Elõre is THX.Ja és DK-val zúzok

Ssia all!
Kész elég volt! kicsit beleuntam az mmorpg-t elmegyek ut2004 ezni
de ne dobjatok ki a guildból 1 hónap meg még annyi se és mu elvonási tüneteim lesznek szal vissza fogok térni.<#buck><#buck>
Addig is Good Luck mindenkinek kivánok nagyon sok jevelt
Frosty01
ste, mikor jössz fel mu-ra?

zsé az lenne csak tudás nincs mert a K2 egy rakat szar :@ elegem van a csicska hülyeségeikbõl 1 honapba feljön 1x Saga oszt csak járkál meg veri magát de h supportot lehessen küldeni f2p eseknek az luxus mindendt a p2p eseknek szoval<#boxer>(bekaphatják)

SteWhite

"Due to unforeseen events the Global MU Online servers are unable to accept new connections at this time. We are working hard to restore the servers to full service as well as working on a permanent solution for this issue.

We are sorry for any inconvenience this may have caused our users and thank you for your patience

~K2 Network"

Ha már volt 1x "új kapcsolódási probléma", akkor nem értem, hogy miért nem tudták akkor véglegesen megoldani a problémát. Nincs elég zsé mi? <#conf>

Global DW 11x

szia!!
szerda éjfél körül van nem fut a szerver nekem hibás vagy senkinek se fut és miért nem fut?
Á, pedig láttam egy tökjó kardot... Karaktert akartam cserélni, erre Connection Failed...
Kundum-ot lehet 2-3 partynak kellene próbálni egyszerre, mert az olvasottak alapján elég esélytelen bármelyik összeállítás 😊

SteWhite
Már megint offine a szerver 😞 Phüü

Global DW 11x

lol a phöenixnél semmi esélyünk nem volt de azé jo volt meglesni megaztán a kundunt nem értem hogy ölte mge akárki kalima 2-ben mert az AE-m 370-es deffel 1 ütésböl meghal szoval lehetetlen hogy megölte volna (elfelejtettema a nevét aki ezt irta). holnap megyek el és csak sokára leszek ujra a mu világába XD
Frosty01
jókérdés még hogy milyen lesz a színvonal... majd eldõl hogy eredeti e vagy sem, mert ha nem akkor bezony elég kemény bírságot fizetnek a "minden jog fenntarva" szövegért ^^