Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
global: muse elf lvl 160+
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
sok minden is történt az alatt a kis idõ alatt... :(
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
én 2.5 lvlt léptem tegnap kár hogy vége van :@
De legalább 1 szintet léptem, így teljes BD+7+12-t tudok viselni...
Láttam fórumban, hogy valaki talált Excellent Crystal Sword-öt. Tök jó, picivel nagyobbat sebez, mint a Dark Breaker, +S+4+lvl/20 dmg. Kapott már rá 32B és 60B ajánlatot...
"azokról a régiekrõl beszéltem akik frienzen vannak"
akkor a #6985 elsõ sora visszavonva :)
Global DW 11x
Megtudja valaki adni Flip msn-cimét?
elõre is thx
nem tudja valaki, hogy HK-Flip hejrerázódott-e már, vagy még mindig az én cuccaimat hordja?
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Majd lehet benézek a frienzre bár 4-5 honapja nem mu ztam <#gonosz1>#gonosz1>azt megint összejön a régi starlightos csapat? :) milyen karijaid vannak?
hogy is van ez??
A tisztulási idõt csökkenti ha közben szörnyeket ölsz. Minél magasabb szintû szörnyeket ölsz annál többet vesz le az idõbõl.
majd írjátok meg a neveteket!!
majd nyomom ezt is azt is:D
Fairy el tudja dönteni maga, hogy minek van értelme és minenk nincs szerintem.
az a baj, hogy bár van 160-adik szintû elfem ( de sajnos mivel strenght-re meg agility-re gyúrtam így nem kifejezetten party arc:) csak 200-as az energy-m
most élvezem a DK-t elég gyorsan fejlõdik....
a privát szerverek se rosszak de ott több rossz tapasztalatom volt idáig:)
http://muonline.hu/ ez volt az
Fairy maradj globálon, másnak nincs értelme...
mind ott nyomjátok???? Frosty is???? tényleg mi van Donoki-val vagy most mi a neve????
Miért nem jössz inkább frienzmura? Sokkal jobb mint globál és nem egy õrült szerver, csak 10xes az exp:)
FrienzMU
tegnap játszottam egy kicsit a globálon, van egy lvl 31 Dk-m:) vicces dolog ez az Elf buff davias-ban simán bírok elit yetiket írtani....
ha valakinek esetelg lenne leather +5+12+L iteme eladó szóljon plízz
a CLS nek felment az ára 1 az én staffom ugyan olyan gyors és asszem 1-2 wiz dmg eval ad kevesebbet és EGY KEZES ;)
Most mé mondod, hogy fos +minden a cls? Amikor a karim annyi lvl lesz, mint a tied biztos lesz cls 7+12+L-je :)
Igaz, hogy 2kezes, de 10-el gyorsabb és nem kell egy csomó stat pontot [email protected] str-re. A 4B meg nem sok érte sztem.
Global DW 11x
XBronzArmor+0+0+Defense Succes Rate
XBronzBoots+0+0+Defense Succes Rate
XSepentSword+0+0+XDemageRate+Lvl/20
XSepentSword+0+0+Speed
StormCrowArmor+3+12+L
StormCrowBoots+2+12+L
StormCrowGloves+1+12+L
StormCrowPants+2+12+L
ensomet nekem a wingem+0+0 még mindig pedig már jocskán elhagytam a 180 at és szerintem nem érdemes tutningolni mert a 2nd lvl wing dk nak nagyon drága
(sztem drága) aztán h kinek mi az az döntse el bár vannak it akik meg se éreznék az árát....