10360
Mu Online
-
SonicR #7798 Egészségedre Frosty01! :)
Ja, csak hogy tudd, semmi közöm a dologhoz (bár jó lenne...)
-
#7797 SonicR a gazda, szóval nálam ejtve van -
#7796 dragon. Highon is ugyanigy. -
Dragonhelm #7795 de a drop nincs növelve a szerveren... csak sok a szörny olyan helyen ahol esik midnen jewel és feather is -
Dragonhelm #7794 LOL aki most a frienzmu low-on elérte a 300 -as lvl-t az jol jár (tegnap 20b érték esett) rakat feather bless soul icarus-t felturbozták de nagyon csomo szörny gyors xp sok jewel kurva jo.
igy 2 hét és resetem van ha ez igy megy tovább... különben meg kár hogy elmentek frienzmu low-rol páran most kezdek rendbe jönni a cumokkal aztán majd adományozok a kariknak föleg itemmel tok szolgálni... pl: dark knighttal, silpyd ray, meg még ilyesmikkel meg gd itemekkel szoval sztem vissza kéne jönnie pár embernek mert egy két ember ingyen megkapja a tübbi meg valami jo olcso áron... pénzt is tok adni kölcsön is (persze elöbb még a sunlight set meg a solay-u+L ) de ezek után adakozo leszek. eddig nagyon spoor voltam de lásd az eredményét kiora setbe vok jo uccosokkal elég lvl-el... -
#7793 én megnézem, de ha azok a gm-ek akikre gondolok.............................................. úgy letörlöm hogy füstölni fog a winyóm -
Cence89 #7792 itt a várva várt szerveretek emberek :))
vki ismeri a Magyar MM eket? esetleg innen is van köztük? -
HeadJudge #7791 Wow, ezt nézzétek:
www.muonline.hu -
#7790 visszatértem frienz high ra :P
megvan a 10. resetem is :]
és full reflectes settben vagyok -
Cence89 #7789 kösz a célzást mégsem én kaptam fel a vizet egy egyszerű írásra ami mögött semmien hátsó szándék nem volt...
igen nyújtanak menj fel szépen a muhq ra és nézd meg miért sír a nép?
hogy a K2 miért törli az itemjeiket a p2p serveren...
és még ezért fizetni -
#7788 Ezer forint semmi névlegesen, ilyen mai árak mellett, ha pedig nyújtanak is érte valamit, akkor miért ne maradhatnék játékban esténként és néha nappal a benti barátokal. Grafika egy játéknál már nagyon régen nem számit nálam, ha jó "grafikájú" játékkal akarok játszani, akkor megvárom a legújabb XBOX 360-as játékot, berakom a gépbe és játszok vele konzolon.
P.S.: Vannak itt olyan inteligens emberek, akik azt hiszik, hogy a "LOL" rövidítés valamilyen szánalomra méltó szó. Ez miért ismerős nekem a kedves délamerikai emberektől, mivel ők ugyanilyen formában használják. Sőt még meg is sértődnek ezen, ha valaki ezt használja, tehát viselkedjünk gyerekesen. -
Cence89 #7787 :DDD -
#7786 Persze hogy kibírta az ember ezt a grafikát. Meg azt is hogy az egész "csak" tápolásról szól. De hogy ezért fizessek... Kerestem magamon a tollakat de nem találtam.. se szárnyat, se csőrt.. -
#7785 ha szeretsz rajta játszani, akkor nem számít a grafika, ha már eddig is kibírtad :D -
Hundevil #7784 Nem! nem arról van szó, hogy nem tudnák kinyomni havi 1000Ft-t, de ezért nem fogok mert ha monyuk valami grafikás game lenne jó aláírom, de ezért pénzt ház az lol -
KisJakee #7783 magixy
Mostanában deviasban keressetek ott árulok cuccokat meg nézek mágikákat próbálok venni magamnak :D DW vok nagy bottal xD neked? -
#7782 KisJake
mi a neved frienzen? -
#7781 mindenesetre* -
#7780 mindenesterte tetszenek az új nevek! sokkal jobb mint amik most vannak :S -
#7779 hát ha játszhatatlan lesz a f2p szerver, akkor szerintem egyértelmü hogy sokan lelécelnek [akiknek nincs keretük a fizetésre] és kb fél év mulva elég sokan kiesnek ahhoz hogy játszható legyen, igaz hogy még majd úgy is elég gáz lesz, de legalább felférünk majd. -
Hundevil #7778 teljessen eggyetértek Kebel -
Cence89 #7777 ha észre vetted volna nem azon röhögtem =.=
és nagyon jol tudok angolul de kösz a felvilágositást..... -
#7776 Midgard vagy Helheim, jó kis nevek, ki hova fog válatni? -
#7775 Én nem éltem bele magam semmibe, tudom hogy f2p szopás lesz, de én akkor sem fogok fizetni, még havi 1000-et se, annyit nem ér meg nekem 1 game. Majd meglátom milyen lesz, és aszerint döntök, itthagyom-e globalt vagy maradok, részemről ez lesz. -
#7774 ezen mi a vicces?
2 féle fizetési opció lesz... -
Cence89 #7773 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDD
te jóó ég LOL -
#7772 "Kisgyerek" ... küld el privátban a cimed és megbeszéljük személyesen a problémákat. Ok ? -
Cence89 #7771 ez aztán lol volt a javából :) -
KisJakee #7770 Hi all ! ;)
köszi a tippeket sikerült jáccanom frienzen ugy hogy fél nap alatt 40 lvl-es lettem :) csak deviasbol nem tok most tovább menni. -
#7769 Nem hiszem, hogy 5dollárt nem lehet kifizetni!!! (kb. ezer forintot) -
#7768 "White Wizard..."
Tessék. -
Cence89 #7767 White Wizard...
amugy keb ne éld bele magad majd nézd meg mikor bejönnek a változások
és a f2p részét a k2 megöli, ezzel kezdte el... -
#7766 WW? -
#7765 Globalon változások lesznek, maya+wigle összeolvad, 2 megaszerver lesz, mindegyiken 9 server(vagy 10).
Kik melyik szerverre mehetnek?:
f2p: 1-3
p2p: 4-6 asszem, fórumokon mást írtak
p2p+: 7-9
és lesz még egy-egy szerver ami olyan lesz mint a privátok, 300x exp, 2,5 drop rate, reset, innen nem lehet karit átvinni máshova
Mindegyik létező accontunkhoz új accountot kell kreálni, amire először bejelentkezve hozzá kell csatolni a már létező accountjainkat (ez egyelőre még nem teljesen érthető, de szerintem egyszerű lesz akkor amikor csináljuk).
Lesz WW és golden mob event, lesz minden pálya, satöbbi satöbbi satöbbi... -
Mirk #7764 a golden dragonnak meg kissárkány hangja? -
#7763 egybként reformizálom a Mu-t magamnak:D
pl.: devias zene helyett: Justin Timberlake SEXYBACK szól
nória zene helyett: Sean paul Give it up to me megy...
chaos chastle zenéje egy csatajelenet zenéje XD
jah és a szörnyeket csereberélem szal a kissárkánynak Gorgon hagja van XD -
#7762 a törtszerverrel kapcsolatban kihagytad hogy valamennyivel gyorsabb vagy sokkal gyorsabb és nagyobb a drop,zen stb. -
#7761 global az official, az eredeti, egyetlen, stb.. viszont lassú, + a jobb dolgokért + szolgáltatásokért fizetni kell
frienz, tört szerver nagyon hasonlit a globalhoz, viszont ingyenes, de eléggé korrupt, mellette szól viszont az hogy eléggé bugmentes, és minden funkció + tárgy elérhető -
KisJakee #7760 na igen akkor mi a külömbség a global és a frienz között?
köszi az előző választ :D -
Hundevil #7759 Hi
1, nem tudja valaki ki az a csóró aki sonic-ról leszedi fojamatossan a cuccokat amit ráadok (+5 leather cuccokat)?
2, arra lennék íváncsi ki csinálta sonicot