Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
??? szarok a "vagyonodra" én bizony fel nem törnélek
nekem nem kell más játéka sry de ez van

practitioner of the forbidden arts of death

hát lássuk ird le a cimed priv be és megnézzük :)

Vdanosss
annyia lényeg hogy cence hazug, és kicsit lopós kedvében volt.
Mi pedig frostyval köcsögök vagyunk mert õt vádoljuk.
Szerintem nem téged gyanusitanálak, ha nem tudnád a kódot és nem láttam volna azt az elfet<#heureka>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

átgondoltál mindent?
elsõ írásod mihelyst a géphez értél h adjam vissza olyan sok idõ nem keleltt rá...
kibeszél a szintrõl ugyan már ne gyerekeskedj én szarok a szintemre az csak egy egyzserû 3 számjegybõl álló szám nem kötelezõ lefizetni NAGYON jó barátod :) érted NAGYON jó :) most vesztettél egy vagyont amit ha egy szerinted "noob"on belehet hajtani miért ne? és örülnék ha letennétek arról h feltörjetek mert én vaultba rakom a cuccom egész kis lvl ota ugyhogy akár ki is járt fel az accomra mára már nem tud mivel új kódom van de lehet probálkozni :)

Frosty01
az én barátaim nem a játékban vannak, hanem a suliban, városban stb...
õk a való életben is kiállnak mellettem

Frosty01
lol ^^
tudod felment az agyvizem amikor ezt irtam ...egyébként várlak

Vdanosss
ááááááááááááááááááááááááá
mérnem irjátok le a szöveget betûzve...

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

és kogler írására vissza térgve nem akartam én se vérre menni de ha megnézed nem én kezdtem, 1 nem türöm el h azt állitsák rólam amit nem követtem el most aki ide bejön lát 1 hamis képet és loposnak tart.... sztem ez kurvára nem ferr igy
a 2. ha jol tom én ez után az írás után kezdtem el írni hasonlo szinvonalon "CENCE SZAR VAGY FOS VAGY ENNYIRE BALEK SCAMMERT MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM MOST LEBUKTÁL SOHA TÖBBET NE GYERE IDE, MAGYAR EMBER SZÉGYENE VAGY HUZZÁL ANYÁDBA VISSZA ÉS GONDOLKODJ EL MAGADON.
röviden ennyi" nem tudom h ki mit szolna hozzá ha kapna egy ilyen üzenetet ráadásul ugy h nem csinált semmit de biztos nem azt irná rá igazad van frostyka köszi :)
szoval még mindig ugyan azt mondhatom amit eddig is ha majd olyan bizonyitékod lesz amire azt mondom h valóban lehet adni akkor gyere és ezzel a szöveggel meg takarodj a sunyiba mert valahányszor elolvasom égek a vágytól h orrbabaszzsalak ugy h arcplasztikára mehess utána... és ha megtom a címed elöbb utobb befog következni :) (ez frostynak szolt Kogler)
én is kikapcsolodás ként játszanék és a barátaim miatt akik KIÁLLNAK MELLETTEM minden szituban nem ugy mint a magyarok mert meglehet nézni hova süllyedtûnk... rosszabbak vagyunk mint a brasilok és ezt ne mondjátok h nekem köszönhetitek (bár tom a hacker köscög az oka mindennek) :)

Frosty01
csak hogy tudd nem téged gyanusítottalak elõször, mindent átgondoltam, hogy ki lehetett, ki nem stb... tudod én ritkán játszom, és ritkán jön össze az a kis összeg amit vesztettem, lehet hogy neked ez olyan sok, nekem ez pár átvirrasztott éjszakát jelent, ha játszom... tudod engem nem izgat az hogy 220 felett vagy még az sem érdekelne ha már régen excellent gs setben feszítenél, mert nem fáj rá a fogam, nekem jó az a plate set meg a sodok amire tellik, jobbat nem is igen tudnék használni, és fõleg nem kérnék vagy fizetnék le senkit egy ilyen hülyeségért hogy csináljak egy hamis ss-t!!!! átgondoltad te ezt? most vesztettem egy nagy vagyont, és még fizessek is egy hamis képért?
egyébként már nem érdekel, jó lenne ha leszálnátok a témáról
majd max ujjabb 2-3 hétig játszom és meglesz ujra<#nemtudom>

kogler sry nem láttam az irásod de õk nem azért maradnak örök vesztesek mert nincs lvl 2es wingjük
köze sincs a winghez annak h ök örök vesztesek
annyi a közük h vmerre elbaszták a cucccot és h vesztették az értéket v vmi van mivel én vettem egy cuccot ami nem 1-2b mint az õ vagyonuk egybõl rámfogják mert akkor talán a többi is igazat ad nekik h mibõl lehetet rá.... ezért a kis pitjáner hazudozásért maradnak loserek...

Azé vesztes vki mer nincs lvl2-es wingje?
Pont erröl irtam 5perce.
Hát semmit se értettetek meg?<#rinya>

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

LOL ÉS KEDVES DANOSS ITT BUKTÁL LE KEDVES FROSTY BARÁTODDAL
KÖSZÖNÖM A KITERVELT CSISCKULÁST KURVA JO VICC VOLT DE MOSTMÁR HUZZATOK EL A BÉLBE
NEM ÉRDEKEL H IRIGYLITEK A LVL 2ND WINGEM TUDOM H FÁJ NEKTEK H ÉN MEGTUDTAM CSINÁLNI TIMEG ÖRÖK VESZTESEK MARADTOK UGYHOGY NAGYON GYORSAN HUZZATOK A BÉLBE ÉS IRIGYKEDJETEK MÁSRA VÁDOLJATOK FELESLEGESEN MÁST......

Vdanosss
http://youtube.com/watch?v=Yg0cvO09jsM&search=chacarron

Vdanosss
ÁÁH ez behalás ez a zene<#guluszem1><#banplz>

dannos azon a napon elég sok embernek lett új cucca :) szoval a gyanusitott listák óriási
lehet frostyval is beléptetek de kitudja te elötte mit csináltál...
az elf mondta...
akkor aa mai v holnapi nap hozok neked képet h lescammeltél a barátomról 13b-t
megsugom neked nem rögtön az után lett lvl 2nd wingem hanem még mielött szoltatok ugyan is ha nem tudtad volna 2. hete kerestem winget és találtam olyat ami jo áron volt azért nem kell megköpködni mert nem veszem meg a legdrágábbat csak h ne keveredjek gyanúba ezek után lehet tenni 1 szivességet a vádaskodással az SS-t hozom majd csak ird le meik karidról akarod HelpMe!!! v Vdanoss?
amuy a hybird elfet igy kell leírni ^^

Ha vlkinek a lelkébe tapostam,a "hülye online" gameval boccs.
Mer azér én is sztem<#vigyor>

Én csak azt nem értem Cence,hogy hogy lehet ezt ennyire komolyan venni?
Ez csak 1 hülye online game arra az esetre ,ha zuhogna az esö, nem lenne jobb dolgotok és a haverok ellennének utazva.
Ti meg úgy veszitek mintha elutaznátok otthonról és komolyan kirámolnák a házatokat.Vagy az utcán olyan sértéseket vágnának a felyetekhez ,amit nem lehet lenyelni.
Ez csak 1 játék, és elég nevetséges szerintem amit csináltok. Mellesleg ha
én megbízok valakiben annyira,hogy odaadom neki az acc-omat,akkor utána nem õt fogom gyanusitani azzal,hogy ellopta. Ha mégis ezt kéne tennem,akkor csak én vagyok a hibás, mivel idegen embernek nem adom oda a kulcsomat.

nem mindenkit törnek fel hallod?
én is voltam 3x feltörve te voltál v frosty? ien alapon....

Vdanosss
borg
amikor ittvolt frosty ez akkor történt és frostyval is beléptünk.
Érdekes hogy frostyt nem rabolták ki és az is hogy csak a chaos,bless,soul és a nagyobb értékek tüntek el.
Akkor az elf elmondta hogy cence adta el neki a 7+12+sk-crossbowomat ami elég ritka, és amikor (kirabolt) rögtön utána 1 nappal már 2 st. szintû wigje volt<#schmoll2>
ezekután nem hinném hogy más lett volna

én nem adtam el senkinek crossbowot az elmult 4-5 honapban nem érted?
ha akarsz olyan képet csinálok én is a "barátocskámmal" h frosty lehuzta a plate settel mert nem volt köve rá ha kell szoljatok és itt lesz a kép ennyi....
ha rád akarom fogni rolad is tudok csinálni ez nem nehéz
mival ha vmelyikötök volt és jobb ráfogni arra aki kicsit is jobb nálatok... mert persze az egybõl hacker ^^
mint mondtam további szép napot :)

kedves frosty tudod mért vagyok "idegbajos" a te szavaiddal élve
ugyan is én egyszer sem pofáztam oat rolad h huzzál vissza anyádba tovább a többit amit a hamis kép alá raktál. a másik azért vagyok olyan amilyen mert a barátaim tudják h a legutolso csövesnek is adok a szavára, ilyen vagyok nem tudok megváltoztatni ha ez szerinted azért van mert feltörtem akkor IJ
az elsõ jeled lássuk csak ez nem bizonyit semmit h mert noro wowozik én voltam lehet felment vmi oldalra és ott szopott vmi virust v lehet vmi progiba volt keylogger sok minden lehet, 2. nyomod MR szimat
az 1gy hamis kép. én saint crossbowot max +0+s et adtam el de talán még azt se, olyan képet én is szerzek neked ha nagyon akarod csak mondjad h kell, a 3. nyomodra leirtam a választ szal nincs semmit ellenem soha nem is lesz mert nem én követtem el maradnak a vádak az üres szavaid és az hogyan járatod le magadat mindenki elött további szép napot :)

Borg87
Hát énsem tudom az igasságot de bence mért lopta volna el azt a 10B értéket mikor volt neki elötte öszesen vagy 15B je ha nem több. Mivan ha valakinél van 1 key loger amirõl nemtud és 1szerüen valaki kihekelte? mint ahogy engem is párszor. Ezzel az erõvel ti is lehettek tettesek és ráhuzzátok Bencére...

..::Borg::..

Frosty01
bocs nem szárnyat hanem crossbowot

Frosty01
ja természetesen más nem tudta rajtunk kivül az accot szal ki maradt ha nem cence?
noro wowozik, másnak õ sem adta meg állítólag
ez az elsõ jel ami cencére utal
második az az elf barátocsám aki elmondta hogy kitõl is vette a szárnyat
harmadik hogy ugy reagál mint egy idegbajos, pedig ez csak egy játék, engem is meggyanusitottak azzal hogy hackelek stb.. le se fostam mert nem voltam akkor tettes abban az ügyben.

Frosty01
nem phuongról van szó loál
HelpMe!!!rõl, személyesen adtam meg cencének régebben, hogy kisegítsem, és õ továbbadta noronak.......................................

Borg87
Nemértelek titeket Bence jáccik és nem csal ,nem nyulja le más cuccát sem. Tudom mert bebizonyította már párszor... és phu accát tök véletlen énis tudom ezek után énis lenyulhattam volna nem? de rajtam kivül még rengetegen tudják köztük a gazdájais és a régi klán is! ahol volt... Szal hagyátok szegény bencét!

..::Borg::..

Vdanosss
és az elf akinek eladtad a crossbowmom?

milenne ha befejeznéd a flegma stilusod és add meg a cimed szemtõl szembe mondjad és meglátjuk h kinek lesz igaza....
mien minden jel? nem mutatál 1 igaz jelet se...
az h tom az accot amin közel 3 honapja a billentyüzetem betüi se voltak azon kivül semmien más jel nincs csak h loser vagy...

Vdanosss
cence most olvastam...
de te nem tudod felvogni hogy tudjuk hogy elloptad?
egybként még egyetlen haverodat sem láttam nroron kivül.
Max a br, pl haverjaid^^
Ha visszaadnád lehet hogy nem néznélek noobnak
mert ezek szerint hazug vagy fõleg.

Frosty01
figyelj te el vagy tévedve, senki sem irigyel tégedet, fõleg nem én... jó?
eszem ágában se lenne ilyen trükkel lehuzni téged, de minden kurva jel arra utal hogy te nyultál le, TE ezt még nem tudtad megcáfolni, csak ugattál itt forumon. Na most mit tegyek? higgyek neked csak úgy a két szép szemed miatt?
téma lezárva

Vdanosss
jobb mivel semmit sem látnak belõle

SteWhite
Nem. Teljesen kivagyok.

Miért ez jobb?

Global DW 11x

Imisz
Ste_White megõrültél?Lehet hogy vannak itt kissebbek is akik írnak erre a fórumra.<#nyes><#hawaii>

Vdanosss
^^^^^jo kérdés

Ste jól vagy?^^

SteWhite
Nyár van. Menjetek bulizni!

kalsszikus = klasszikus

Global DW 11x

SteWhite
Nesztek egy másik kalsszikus :)

ET-t elkapták :I

Global DW 11x

Vdanosss
<#nyes>

Imisz
OMG!!!!!

SteWhite

Remélem most már máshol járnak a gondolataitok. <#wink>

Global DW 11x

ensomet tudod kicsit ideges vagyok mikor megvádolnak azzal amit nem én tettem.
és olyankor csak írok szarok rá h mennyi hiba van benne...

SteWhite

Global DW 11x

Azért írásjeleket nem szégyen használni...

hi

én sem vitázok mivel nektek már kb lvl 100 ota berögzödött h hacker vok
és jol mondják froty h muszáj volt vhogy rámkenned mert tutod h jobb vok és írigyelsz és ha tölem várod h megszánlak titeket akkor várhattok mert amit nem tettem meg azért nem is fogok fizetni, nekem nincsenek dührohamjaim de az anyás dologért még 1x elkaplak az biztos vagy a nyáron vagy utána....
és csak még annyit h örök loser maradsz az ien huzásaid miatt és aki csatlakozott hozzá most személy szerint danos mert hát a hacker gecit ki kell utálni megnyugodhattok szeretnék soha találkozni veletek MU Online GLOBALON....
de mivel ez elkerülhetetlen lesz mert ott játszotok ezért IJ és utoljára mondom nem én voltam de ti se voltatok barátok 1-2 honapig ment a jopofi nyaljunk ennek annak aztán meg he a büdös hacker csak mert jobb nálam
aki barátom az megmondta h leszarja, ha hacker vok v scammer akkor is a barátom és az is marad de tudja h nem én voltam, mint ahogy minden magyar aki ismer titeket és nem log veletek...
mikor megvádoltatok elöször megkérdeztem pár barátomat mit gondolnak képes lennék e feltörni valakit akit egykor a barátomnak hittem és mind csak röhögött 99% ban azt mondták h frost és dannos azért állitják ezt mert irigyelnek 100% mondta h szarjam le öket mert loserek
na most akkor adok a véleményükre (és nem 1-2 ember volt)
asszem ennyi és sry h megint kisregényt kellett irnom de egyes NOOBOK miatt muszáj volt

Imisz
Hi én is egy új játékos vagyok, danos tesoja.

<#wave>

Vdanosss
oké<#kacsint>

Frosty01
és mindenkitõl bocs akit zavart ez a kis öszezörrenésünk itt a fórumon
sry<#szomoru1>

Frosty01
jaja valhallán lesz <#gunyos1>
na gyerekek fejezzük be ezt a vitát a lopásról
ami elmult az elmult viszakapni ugyse fogjuk szal ez van <#szomoru1>
én cencével befejeztem, nem mondok már neki semmit, és az idegrohamai sem izgatnak

Vdanosss
Ja és 3x-os hétvége lessz<#smile><#smile><#smile><#smile>

Vdanosss
+akkor a wing em = 3b
akkor elvettél még 3b -t
meg pénzem is volt 30m szal elég gazdag lehecc most<#szomoru2>