Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki mondta,h már próbáltalak lehuzni? :)
Elõbb beszélgetek pár emberrel.
kegabor
^^ (már 8 hónapja ugyanaz a jelszavam^^)

Hú mekkora király lehetsz!

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Cence, privibe add az msn címed meg a mus neved. Beszélnem kell veled :)
na ez meilyik noob?
ha igaz amit mondd akkor ti itt mind bekaphatjátok!!! (mert az az 1 bizonyos h egyik sem én voltam)

<#wave> Csá. Nem akartam a régi mus nevemen reggelni mer akkor lebuknék, lehet igy is lesz vki oylan okos,h rájön ki vok :) (nem Cence) régen muztam, akkor kezdtem mikor frostyék. De nemrég leírtatok... (Frosty, KeGabor, zsorzs és még 1-2 szeretetre méltó ember) mivel nem volt mit csinálnom, hát böngésztem a neten szereztem pár ismerõst, oda jutottam,h 2 hét alatt lett egy 280as bk-m drg +11+12+l ban:) Gondolom nem kérdéses,h hogyan sikerült. Ha már igy leírtatok anno, gondoltam kicsit megleckéztetlek benneteket. Tudok pár 100++ os karit ami "Frostyé". Lehet én tettem pk vá Phuongot? :S Bocsesz:) Majd vmelyikõtök megint kifehéríti... Jah HelpMe...Hát nem mentem vmi sokra a cuccaival, de majd nehezebb idõkre jó lesz ;) KeGabornak és Frostynak csak annyit üzennék,h sztem minden nap cseréljenek jelszót :) De csak a biztonság kedvéért. Cencét nem nagyon ismerem, de majd felkeresem õt is (nem szopatni akarlak csak kérdezgetni a mostani magyar társaságról) Egy magyarral sem beszélek és jáccok muban, mert mind egy szemét köcsög :) Ahogy most énis ^^ Kölcsön kenyér visszajár. Ha jól viselkedtek, talán nem huzlak le titeket. De ha Cence nem hacker és ugy basztattátok õt is ahogy engem régen, akkor nagyon ajánlom a minden napi jelszóváltoztatást. Nah egyenlõre ennyi:) KeGabor, te vagy az aki régen elkezdett engem leírni. Nem felejtem el neked:)
látom megy az élet de nem jó irányba =/

<#mf2>
Ok srácok most nézem mi megy itt bazze röhejesek vagytok komolyan amit csináltok Cencével, remélem mindenki élvezte hogy meghurcolhatott egy magyar gamert aki igen sokat segitett többek közt nekem is, és rajtam kivül sok más embernek is.(jah a csammerségröl annyit hogy Cence kapott 13B-nél joval értékesebb cumokat is eladásra, és érdekes modon egy fillért se csapolt le belölük). Szóval így tovább srácok szép volt!Ja igen ha tényleg ha gondoljátok a következö lehetnék esetleg én vagy más hozzám hasonló GAMER aki csak jáccani szeretne!
és nem mondom el többször nem én voltam nem kellett a kibaszott 13b-d ha nem birod felfogni fordulj orvoshoz

nem is én kezdtem de én sem irok ide többet mivel nincs már kedvem ugy játszani h bárkivel találkozok lescammerez és lehackerez sikerült amit akartatok örülhettek :)
kegabor nem értem mit viszel el? phuong dolgot te hoztad fel... te kezdtél nyomozosdit jácvcani és te kerültél bajba ezért miért minket hibáztatsz?
asszem még 1-2 kérdésre válaszolok és Danossék össze tehetik a kezüket :)

Frosty01
én egy szóval sem hívtalak hackernek, a hacker az aki a saját tudásával, és egy két programra támaszkodva szépen megfejti mondjuk ez esetben a kódot, vagy töri fel a servert vagy akármi. én csak azt mondtam hogy scammer... kicsit azért mégis másabb a dolog, fõleg hogy még vissza sem kérhetem a cuccokat fõleg nem a tettestõl de még a k2tõl sem mert nem adnak segítséget f2p serveren.
mostmár tényleg jó lenne befejezni ezt a vitát, cence is utál engem, én sem szeretem õt, mind a kettõnkröl kiderült hogy milyen emberek is vagyunk, phuongot is b@ssza a sok brazil, helpme!! kódját megváltoztattam, csorobb lettem, ideges is lettem, cence mérges, kegabor szintén mérges
kell még valami? mire volt ez jó? nemtudom...
aki miattam szenved, esetleg szurja a szemét a pmjeink a forumban, attól bocsánatot kérek ezúton.
többet nem írok ide sziasztok

practitioner of the forbidden arts of death

Fejezzétek már be az egymásra mutogatást ennek tényleg nincs semmi érteleme.

kegabor
Itt valaki nagyot kavart, nagyon nagyot...és nem értem, hogy miért nekem kell rosszul kijönnöm belöle, amikr semmihez sincs semmi közöm.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

és még valami azt mondtad hozzam rendbe a dolgokat
ti játszottatok detektívesdit frostyval ti kerestétek magatoknak a bajt, én nem tom ki mit mondott rolam, de rosszet senki sem tud ezek után mindenki ugyhozza helyre a dolgokat ahogy akarja ugyan is asszem mindenki elmúlt 14 éves és amit csinált azért vállalja a felelõsséget, ti egszóval kiutáltatok engem mert különbözök töletek és elértétek a célotokat mert abba hagyom a játékot, mert ez igy már nem kikapcsolodás számomra, hozzátok helyre amit TI csesztetek el ha valaki hackernek hiv kegabi az biztos azért hiv annak mert én játszok :) egyértelmû :)

gabi én nem terjesztettem rólad semmit
te azt csinálsz amit akarsz rakd fel a képeket a véleményemen nem változtat ugyse h maradok e v megyek...
én rólad nem terjesztettem semmit te elég sokszor hivtál hackernek ha pedig nem te voltál akkor frosty hazudott :)
és mondtma én 1 szoval is h nem te csináltad a lvl jeidet? ha kinyirt vmi oka lehetett és nem mosok semmit tisztára, nem én kutyultam meg a dolgokat én tisztában vagyok vele h ti csináltatok 8 lvlt phu nak de ez sem érdekel mivel nem jáccottam vele miota kifehéritettem max 1x kértem el azota nem is voltam rajta
é felvilágositom önagyságodat h Zozi nem CSAK neked adta teljes jogu felhasználásra... emlékszem én mikor ebbõl volt is balhé akkor is rajtam csattant az ostor mert zozi engem cseszett le pedig én volt am az akinek akkoriban a legkevesebb köze volt az ügyhoz.

kegabor
+Te milyen jogon terjesztesz rolam ilyen hireket a játékban? Mikor hivtalak egy szóval is hackernek? Mikor terjesztettem rolad ilyeneket?

kegabor
A kedves haverod kinyirt a semmiért engem! + Azzal vádolt, hogy elloptam Phuong acc-ját, amikor azt zozitól kaptam teljes jogú felhasználásra. Azonkivül hackernek hivott engem, amikor tudod nagyon jól, hogy mi vittük fel 8 lvl-el phuongot. Az én ügyem kezd kinossá válni, és ha ne mosol tisztára azok elött akiknek hazudtál rólam, akkor felhasználom a cuccokat.

Azonkivül, 120-as lvltöl a mostani guildban vagyok, és minden lvl-t én csinltam, milyen jogon hivnak az embereid hackernek? ENGEM!

Az extra-t karbantartják, ezért nem tudod letölteni a fullt. Elméletileg, ha van egy bármilyen 1.02 full kliensed és ráteszed a patch-et, menni fog.

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

mind1 már mivel mindenki azt hiszi h köcsög hacker hazug fasz vagyok...
én szorakozásból jártam fell mu ra és örültem h volt de ezek után nincs értelme tovább játszanom h megyek bárhol és egybõl lehackereznek
szép volt jó volt ez a közel 3 év sokat köszönhetek a játéknak mostmár lehet örülni fiuk sikerült a élotok nem jáccom többet MU Online-t

kegabor
Én hiszek neked, de akkor még mindig nem derült fény arra, hogy ki volt. De ez mostmár teljesen érdektelenné vált, mivel már senki se akarja olyan nagyon használni.

kiknek is kellett volna megadnom?
tölem kedves phoung accountja egy kézbe vándorolt tovább az is egy köcsög magyar volt. képzeld találkoztam olyan magyarral is aki Cuccokat adott volna az accér de elküldtem, és azon az 1 emberen kivül senkinek, guildomba van sok ember aki tudja megadhatta bárki bárkinek (akik nem forumoznak) de mivel én igen tessék a nyakamba varni :)
hülye lettem volna pirositgatni miután 4 kibaszott napot ment a gépem egyfolytába h szint váltson!

Imisz
De gyere fel mert el akarom adni azt a szar impet!!!<#vigyor1>

Frosty01
jah a silk cuccokért cserébe :)

Imisz
Frosty!Gyere fel globalra hogy eladjam az impemet.Ja és nem emlékszem, hogy neked adtam az angyalom?<#confused>

Vdanosss
frosty!
Küld már el priviben a frenz mus bk-m id,jelszo.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
frienzen nyílt egy high-exp rates szerver, aki combot ki akarja próbálni jöhet :)

http://rotormu.servegame.com/ probáld innen

kegabor
Alapvetöen tudják PH-belépési kódját, semmi közük nincs a karakterhez, de te megadtad nekik a hozzáférést. Ilyen modon nem mondhatod. hogy nincs közöd a pirossá alakitásban. Tudom leirtad, "Nem én tettem pirossá" de ez a dolog igy teljesen megegyezik azzal, mintha te tetted volna azzá. Ez a dolog most igazából nem érdekes, de nem mondtad volna, hogy te voltál...

"MOST MOSOM KEZEIMET TISZTÁRA, KIS KÖCSÖG" -> ezt nagyon remélem nem nekem szántad....

igen persze h ismerem egy a legjobb barátaim közül és ha olvastad volna a hozzászólásaimat már kaptál volna választ rá de ebbõl is látszik h csak irkáltok és leszarjátok én mit írok :)

kegabor
A #7074-es hozzászolásomról kérnék véleményt, mert én közben teljesen a végére jártam az ügynek. Kb. 40 képem van a dologról és valamikor le akarom törölni õket.

Ugyhogy szeretnék valamit kérdezni elõtte tõled Bence, ismered a képen látható Karakter-t aki PH-val társalog? (Attól függõen fogok további képeket belinkelni, hogy mi lesz a válasz.)

Komolyan az igazat kérem tõled. Köszönöm.

Frosty01
akkor meg kell várnod szerintem sonicot =/

átirányít az extra-s oldalra

Frosty01
talán a szerver oldaláról?

Borg87
De ha mind 3 man szartok a másikra akkor mi a probléma már nemazért tudom éncsak kivürrõl látom az egészet mivel nem jáccok mostanában. De ha Bencének pénz kellet volna ott az accom amit õ spec ismer és van benne pár jevel meg az a vacak felszerelés ami azért ér 3-4B-t szóval akkor az én ruhám se lenne meg ezek után én arra gondolok hogy akkor vagy engem is kirabol vagy 1ikünket sem. Szóval Frosty Bence msn en vitatkozzatok ott gyorsabb és 1szerübb még akkor is ha a másiknak van igaza ;). Ja még anyi hogy én láttam Bence jeveljeit még jóval ezelõtt durván másfél hete mikor elkezte keresni a winget! és már akkor megvolt rá az értéke.

..::Borg::..

RotorMu1.02d fullt honnan tudok tölteni? mert sonicr-en nincs fent

hát ez naon lol film^^ :))

kb az utolsó 100 hozzászólásra
lol
csak mikor kell a zsé ^^

Frosty01
á nem mindig ilyen -.-"

szörnyü ez a topic<#wilting>

Vdanosss
http://www.youtube.com/watch?v=BXuVIf66rmI

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kötekedni? csak kiváncsi vagyok meri e ugyanazokat ahogyan õ is fogalmazta " a két szép szemembe" mondani =)
és az elsõ felére az irásodnak nem válaszolok eleget válaszoltam már =)

Vdanosss
egybként mindjárt 40es az ujdonsült elfem

Vdanosss
minek neked a címe?
kirabolod az elfjét aztán odaméssz kötekedni?

aha te hidgen hagynád ha 1 csicska lehackerezne? danoss ne nézz hülyének ismerem a reakciotokat
emlékezzünk csak vissza régibbre mikro lvl 6 os kis fos frostyt hackerezte :) mi volt belöle? igaz akkor kiálltam mellette mert nem ismertem, most megmutatta igazi énjét :)

de a cimed még nem kaptam meg privibe =]

Vdanosss
ha nem loptad volna el tõlünk nem lenne belõle vita...

cence nem hazug és nem volt kicsit sem lopos kedvébe mert nekem nem kell más cucca én örültem akkor is mikor frosty rámröhögött mikor 60 as defensem volt nem sirtam h jaj meghalok itt jaj meghalok ott nekem az az élvezet benne h azzal megyek amit szeretek és azokkal a barátaimmal akit szeretek. és ezek a vádak csak üres szavak aki hisz nektek IJ aki hisz nekem (bennem) egy kicsit többen vannak azt hiszem az pedig tudja h nem én voltam na sziasztok :)