Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõbb beszélgetek pár emberrel.
Hú mekkora király lehetsz!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
ha igaz amit mondd akkor ti itt mind bekaphatjátok!!! (mert az az 1 bizonyos h egyik sem én voltam)
kegabor nem értem mit viszel el? phuong dolgot te hoztad fel... te kezdtél nyomozosdit jácvcani és te kerültél bajba ezért miért minket hibáztatsz?
asszem még 1-2 kérdésre válaszolok és Danossék össze tehetik a kezüket :)
mostmár tényleg jó lenne befejezni ezt a vitát, cence is utál engem, én sem szeretem õt, mind a kettõnkröl kiderült hogy milyen emberek is vagyunk, phuongot is b@ssza a sok brazil, helpme!! kódját megváltoztattam, csorobb lettem, ideges is lettem, cence mérges, kegabor szintén mérges
kell még valami? mire volt ez jó? nemtudom...
aki miattam szenved, esetleg szurja a szemét a pmjeink a forumban, attól bocsánatot kérek ezúton.
többet nem írok ide sziasztok
practitioner of the forbidden arts of death
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
ti játszottatok detektívesdit frostyval ti kerestétek magatoknak a bajt, én nem tom ki mit mondott rolam, de rosszet senki sem tud ezek után mindenki ugyhozza helyre a dolgokat ahogy akarja ugyan is asszem mindenki elmúlt 14 éves és amit csinált azért vállalja a felelõsséget, ti egszóval kiutáltatok engem mert különbözök töletek és elértétek a célotokat mert abba hagyom a játékot, mert ez igy már nem kikapcsolodás számomra, hozzátok helyre amit TI csesztetek el ha valaki hackernek hiv kegabi az biztos azért hiv annak mert én játszok :) egyértelmû :)
te azt csinálsz amit akarsz rakd fel a képeket a véleményemen nem változtat ugyse h maradok e v megyek...
én rólad nem terjesztettem semmit te elég sokszor hivtál hackernek ha pedig nem te voltál akkor frosty hazudott :)
és mondtma én 1 szoval is h nem te csináltad a lvl jeidet? ha kinyirt vmi oka lehetett és nem mosok semmit tisztára, nem én kutyultam meg a dolgokat én tisztában vagyok vele h ti csináltatok 8 lvlt phu nak de ez sem érdekel mivel nem jáccottam vele miota kifehéritettem max 1x kértem el azota nem is voltam rajta
é felvilágositom önagyságodat h Zozi nem CSAK neked adta teljes jogu felhasználásra... emlékszem én mikor ebbõl volt is balhé akkor is rajtam csattant az ostor mert zozi engem cseszett le pedig én volt am az akinek akkoriban a legkevesebb köze volt az ügyhoz.
Azonkivül, 120-as lvltöl a mostani guildban vagyok, és minden lvl-t én csinltam, milyen jogon hivnak az embereid hackernek? ENGEM!
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
én szorakozásból jártam fell mu ra és örültem h volt de ezek után nincs értelme tovább játszanom h megyek bárhol és egybõl lehackereznek
szép volt jó volt ez a közel 3 év sokat köszönhetek a játéknak mostmár lehet örülni fiuk sikerült a élotok nem jáccom többet MU Online-t
tölem kedves phoung accountja egy kézbe vándorolt tovább az is egy köcsög magyar volt. képzeld találkoztam olyan magyarral is aki Cuccokat adott volna az accér de elküldtem, és azon az 1 emberen kivül senkinek, guildomba van sok ember aki tudja megadhatta bárki bárkinek (akik nem forumoznak) de mivel én igen tessék a nyakamba varni :)
hülye lettem volna pirositgatni miután 4 kibaszott napot ment a gépem egyfolytába h szint váltson!
Küld már el priviben a frenz mus bk-m id,jelszo.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
practitioner of the forbidden arts of death
"MOST MOSOM KEZEIMET TISZTÁRA, KIS KÖCSÖG" -> ezt nagyon remélem nem nekem szántad....
Ugyhogy szeretnék valamit kérdezni elõtte tõled Bence, ismered a képen látható Karakter-t aki PH-val társalog? (Attól függõen fogok további képeket belinkelni, hogy mi lesz a válasz.)
Komolyan az igazat kérem tõled. Köszönöm.
..::Borg::..
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
és az elsõ felére az irásodnak nem válaszolok eleget válaszoltam már =)
kirabolod az elfjét aztán odaméssz kötekedni?
emlékezzünk csak vissza régibbre mikro lvl 6 os kis fos frostyt hackerezte :) mi volt belöle? igaz akkor kiálltam mellette mert nem ismertem, most megmutatta igazi énjét :)