Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és még annyit,h Danos, nagyon okos vagy te is...Mennyi követ kaptál, h hazudj? :)
Csá. Jó sokat írtatok...csak kóklerét jajj Kolgerét olvastam el, meg még 1-2 -t.
Igazából én Cencét "leszarom" KeGabira, Frostyra, zsorzsra hajtok. Mert nem állapot amit csinálnak. Mindenenkire kenik a saját szarjaikat. KeGabi nem hacker, télleg nem az...olvasd el az elsõ üzenetem kancsal. Frosty viszont csak wingig hackelte el magát :( De õ meg nyalt és nyalt hopp 40-50B +egy-két kari :) Na de mind1 õ dolga, csak akkor ne verje magát arra,h hackeltem wingig ecsém de jó vagyok, jah meg plate sett azti, vki kapna 40-50B -t sztem nem lenne nehéz dolga. Szerintem meg ne firtassuk ki hány éves :) Lehet,h idõsebb vagy nállam, de...Megértem,h Cencére kentek minden szart, mert õ ÖNERÕBÕL csinált mindent...Egybõl hackernek kell nézni, tükörbe nézzetek inkább. Ennyi Csá
aha de mivel ezen a forumon zajlott igy a játékosok 80% (gondolok itt a magyarokra természetesen)a látta, és aki nem ismer mert vannak jópáran az szted mit gondol rólam?
tom jol h a kis hülyék miket nem képesek csinálni csak mer amit frosty most csinált szte oan jo fejség...
én tisztában vagyok azzal ki hackelt ezen a forumon anno és ki mit csinált mert joval régebben kezdtem az "ipart" mint ti ^^

De igen persze, csak én nem vesztegetnék el egy ekkora f*szságra 20 hozzászólásnál többet, és ha látom, hogy a másik még mindig mondja a hülyeségeket, akkor egyszerûen megmondanám neki, hogy le vagy sajnálva te hülye(meg anyád, meg barom meg ami még jólesik, de most utoljára!), aztán tovább foglalkoznék a játékkal. Az egy másik dolog, hogy attól, hogy 2-3 ember scammernek, hackernek néz attól még nem biztos hogy az vagy, és ezt el tudod dönteni te is, nélkülük. Van ide egy szép szólás is, valahogy így hangzik: "Kinek nem inge, ne vegye magára."
Danos:eddig fent volt a warp oldal neve a luncheren ,de már leszedték.
Vhol a forumon kéne kiböngészni,csakhogy az meg olyan lassú ,hogy elalszok rajta:S

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

jah és nagyon örülök Bence elhatározásának hogy marad :)
mirk te nem lennél tökös gyerek?
mondjuk a helyzetembe, h ne kezdödjön el te elfogadnád h ország világ leirjon hacker/scammer nek?
nem hiszem de ha azt mondod igen akkor hazudsz...

Szia all!
Gabi igen aláirom segitettél eladni az exc gyürüt még annó, azért még mindig hálával tartozom mert abból van a setem 2 alkotó eleme, de azon kivül háááát nem is tudom partyztunk kb. 5-6 ször. Sokszor nyaggattalak a partyval, de van egy közös ismerõsünk te is és én is személyessen ismerjük nem nevezem nevén õ mondta : "hagyd már szegény Gábort már nekem reklamál, hogy mindig b@sztatod" azota egyszer sem irtam.
Imisz
Hogyha valakinek kell 2s-ért egy Scale Gloves+6+4+Luck az szóljon.<#nyes><#vigyor>

kegabor
Ez király volt Mirk, jó röhögtem.^^

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

de ha már ennyire tutod mutass nekem valakit aki megközeliti

nem azt mondtam h csak én.... hanem h közel sem annyit mint én és itt nem az accokrol van szó most

Vdanosss
szerintem ez a forum is szenvedett eleget a saját kariáért nem csak te..
azért mert volt már 3-4 accountod.
Frienzen beragadt t2 be a karim és nincs az oldalon varp valaki segitsen!!!!
211 vagyok:\

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

talán mert nektek annyi h jol lescammerezzük a másikat (frosty nincs tisztába meik szo mit is jelent) és ha nem fizet akire ráfogtuk akkor nem baj de legalább szétbasztuk amit eddig nehezen csinált
nem hiszem h találnék itt még egy olyan embert, aki annyit szenvedett volna a lvl jéért amennyit én mégha az 200 alatt is van....

Ezt az egész szart be lehetett volna fejezni 100 hozzászólással ezelõtt, csak mindig mindenki az utolsó sorban elejt egy anyázó megjegyzést a másikra, és persze a másik ezt nem hagyhatja szó nélkül(mivel itt mindenki tökös gyerek és senki se mondja azt, hogy jó itt fejezzük be), ezért õ meg visszaanyáz és ez így megy tovább nemtom mióta, hát ez szánalmas.
Aztán megjön az istencsászár KeGabi Error álnéven és keresztapa stílusban mosolyogva közli mindenkivel, hogy eljön az ítélet napja. Ja és ez ígéret, nem fenyegetésxD Csak hanyatt ne ess az önbizalomtól.
kogler én nem hivtam senkit nem mondtam egy árva lénynek se h álljanak ki mellettem, nem is fogom azt mondani h fejezzék be, mondhatnám de ugyan ugy mondaná mivel nem tom kicsoda is ez a kegabi error

kegabor
zs. 225++

Addig nem szolok én se semmi értelmeset amig nem hagynak békén.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Röhejes ez az egész fórum:)
Cence nemtudom,hogyha én csinálok egy cence1 nevü acc-ot akkor az már teljesen 1éni?:S
Amugy a kulturált stilus,az hogy bejön ide vki és elkezd keménykedni hogy mekkora nagy hacker állat ,és hogy milyen jófej haverjai vannak akik simán kirabolnak bárkit,aztán meg anyázik is...hát nem tom.
És nem értem,hogy miért van szükséged cence ilyen bunkókra is amikor az összes többi ember aki kiállt melleted normális stilusban nyilvánitotta ki a véleményét.

Vdanosss
KeGabi error....
Te ki a f.om vagy?????
Kolrger nincs szerintem egyáltalán lemaradva.
És se frosty se kegabordk nem csiter, zsorzsot nem ismerem jobban annál hogy 200+.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
Én nem értelek titeket....
Fõleg cencét.....
Frosty szülinapombol vett nekem 13-14 b értékû itemet amit "valaki" ellopott, de ezt már rég letárgyaltuk...
Erre te itt Danoss-ékozol
és aza durva hogy mára 49 uj üzenetet találtam mindeggyikben 6-7 sort<#shakehead><#csodalk><#wilting>

én nem kértem senkit h álljon ki mellettem aki kiállt mellettem az mind barát és tisztában vannak a dolgokkal velem kapcsolatban, és nem kis nyomorékok...
attól mert te frostyék oldalára állsz v akárhova nem kell a többit lenézni és akárhogy is nézem ezen a forumno többen vannak mellettem mint ellenem, másrészt ha õk nem lennének már rég nem játszanék, a kúltúrált stílushoz nem füznék hozzá semmit <#idiota>
azon felül nem értem miért más néven? kié ez a név? ha foglalt lenne nem reggelhetett volna rá....

Szánalmas vagy,csak így röviden.
Bátor kisgyerek lehetsz ,hogy másnevében irogatsz be trágárságokat,hogy apád meg ne lássa mekkora kis suttyó vagy.
Ahoz meg hogy kit tartok jó arcnak semmi közöd,de sztem még Cence se nagyon büszke rá ,hogy ilyen kis nyomorékok jönnek tüntetni mellete,mivel 1edül is meg tudja oldani a problémáit, sõt kúltúrált stílusban,amire ugylátszik te még így 10éves korodban is képtelen vagy.(bár nem kérdeztem meg Cencét errõl).

Mindenesetre célszerû lenne,ha elhuznál innen vamai neked való Brazil forumra(ha már igy imádod öket),hogy ez a régen egészen normális fórum visszatérhessen a normális kerékvágásba.

Csá Kogler. Téged nem ismerlek, de biztos te is vmi KeGabor ingyenélõ kis cigány vagy :) Ha nem akkor bocs. "Vagyis eddig csak 1 gyökér,mert a többieket nem ismerem annak..." Anyádról van szó? Õt se ismerem. De bemutathatsz neki :) KeGabor, Frosty, zsorzs õket sem ismered gyökérnek? Akkor te nagyon le vagy maradva pajti :) Vagy te is vmi kis csíter vagy és bespanoltál velük. Jó sok tetves fasszopó mu-zik mostanában...Na lépek Csá
ha bárkinek lesz elado x sphinx+x+x+dd+hp-s iteme mail me in game pls (tok rá vevõt ^^)

HÁHÁ!
Most olvastam KeGabi Error 1sö beszólását, és szétröhögtem az agyam.<#nyes><#vigyor2>
Ezt muszály volt beirnom,mert iszonyat nevetséges amit csinál ez az ismeretlen barom. XD És nem akarom hogy abbahgyja , hogy holnap is vissza jöhessek ide röhögni!<#hehe>
Boccs a többiektöl,majd átnevezzük a tpickot Muonline rol ,nevetséges gyökerek beszologatásainak:DD
Vagyis eddig csak 1 gyökér,mert a többieket nem ismerem annak...

Tutt valhallára csináltad karidat ezzel én is szoptam:D...gyere mayára ott nem lesz ien gondod
lehetséges h a Valhallán csináltad a karidat?
csak mert az a szerver fizetös :)
a mayára csináld ott jáccunk csak 1-2 ember jáccik wiglen innen de te döntsd el meiken akarsz :)

Kérlek, SEGÍTSETEK LÉCCI, LÉCCI!!!!!!!!
a NAPOKBAN raktam fel a mu-t a hivatalos oldalról töltöttem le! Csináltam egy karit, amivel toltam is pár órát elsõnek, de miután másodjára akartam belépni, nem engedett be, azt írta, hogy: "Your individual subscription time is over!" A többi szerverre, amin nem csináltam eddig semmit, be tudok lépni, de ott nincs karakter! Asztem, hogy másnap jó lesz, de úgy sem mûködött!!!Lécci segítsetek, mert nagyon akarom tolni a gamet de így nem tudom, ne mtudom mi baja lehet!
Köszönettel
Atesz

kegabor
LOL ^^

set
Srácok valaki árulja el pls mennyibe kerül egy Exc Brass+dr
Csá. Gabi ha vállalnám ki vagyok ugy nem lenne ez számomra élvezet :) Megint megfosztanál a jótól...Nem változol te semmit, ha meg nem emlékeszel, nem dereng,h ki lehetek akkor igy jártál. Mert tõllem nem fogod megtudni. Cence, helyes,h nem hagyod abba pár geciláda miatt. Grat az exc cuccokhoz :) Frosty meg szerintem a jelszavát változtatgatja :D
bár ha jobban belegondolok, miért adjam meg azt az örömet 2 hazug csoronak?
miért hagyjak cserbe ennyi barátot?
nem adom meg nekik azt a bánatot h egy barátjuk elmegy, fiuk MARADOK és ugyan ugy számithattok rám mindenben :)
ma leesett életem legelsõ exc iteme elöször partyba ashal x lighting c bow+0+s+lvl/20
majd magamba lvl up uzán megöltem 1 mobot és x ring of earth+dd -t dobott :DDD
:))) és örülök h segithettem ashnak ma is :) hamarosan gw ben is igy lesz de mindenképp elkell mennem 1 kis ideig 2-3 honapig =/

Mivel 1x sem mondtam neked, hogy te voltál, hanem azt, hogy valaki akinek adtad >> pl. az a magyar aki te sem kedvelsz. (Lentebbi hozzászólások valamelyikében.)
ezt magyarázd meg mert nem értem lehet én vok noob v vmi de nem értem én nem rágtam be rád, csak télleg oan hülyeségeket kentek az emberre h az nem igaz, és némelyik hozzászolásban van 1-2 lenézõ dolog mindenkire nézve, amugy frosty és kollegái ienkor hol vannak? ienkor nem nézik h mennyi ember van mellettem és hisz abban h ártatlan vagyok, mert ismernek, és mert jó vagyok, nem ugy minst itt páran, de ilyenkor jobb behuzni fülem farkam
bár én már eldöntöttem nekem ez kicsit sok volt amit most töletek kaptam :(

kegabor
Aki pedig az én nevemmel hozott létre accot, ne legyen elszállva magától, ha nem vállalod a saját énedet, akkor miért kellene, hogy bármelyik hozzászólásodra, bárki valami értelmeset reagáljon.

Bence nem sokáig lesz meg az a setem, mert 1-2 héten belül eladom a csába. Azonkivül nem tudom miért rágtál be ennyire pont "rám". Mivel 1x sem mondtam neked, hogy te voltál, hanem azt, hogy valaki akinek adtad >> pl. az a magyar aki te sem kedvelsz. (Lentebbi hozzászólások valamelyikében.)

De figyelj, zárjuk le a témát végre, mert itt már mindenkinek elege van. Megpróbálhatnánk vmi értelmes dologról is beszélni. "Mint régen."

kegabor
Laci én segitettem neked, azt ne felejts el. Söt még akkor is amikor csak kevesen voltunk. Multkor is beszélgettünk a partyról, de sajnos lvl GAP volt, mostanában pedig keveset játszottam partykban.

Szia all!
Nem tudom mire volt ez jó, elüldöztétek bencét, kár pedig õ volt az aki húzott felfelé sztem már rég abbahagytam volna a gamet ha õ nincs mert kegabi és a többiek le se sz@rnak mert annyira nagyra vannak maguktol. Jó az tény hogy nállam nagyobbak. nah de mindegy én sajnálom bencét és szeretném ha felvenne msn-re [email protected] légyszi vegyél fel elõre is thx
lál, hát te hülye vagy...
hány éves vagy? alföldön laksz mi?
szeva Dragonhelm. Gondolkoztál már azon,h kiköttetitek a netet és elhagyod az országot?
Jah és ki adta meg Dragonhelmnek phuong accját? :)
Mert Cencét ezzel is lehet basztatni de mást nem? :)
LáL
olvasom a forumot (bocs hogy ennyit irok csak ... XD) szoval phuongot használtam Frosty meg kegaborral tarkanoztam még 1-2 honapja de az már erös nemtom ki volt az a fasz aki pk-vá tette és LEVITTE Dungeon 2-be ahonnan vihettem vissza pár emberrel tarkanba mert ott egész jol lehetett szerezni jewellt (nem sikerült).nah mind1 engem az üldözött el egy idöre a globaltol hogy saját hibámbol megpõrobáltam hackelni ... értelmetlen mert arra rá ajhogy bekapcsoltam semmi nem történt 20 percel késöbb kiraboltak és a hacker letiltott szal nem ajánlom a hackelést van karim globalon 129-es elvileg nyár végére 150+ lettem volna de saját hibámbol nem lettem több de majd még globalozok de egy ideig frienzezek nem nagy szorzos részén a kicsin ott 15 x szorzo van (amikor utoljára gameltem ott) nah mind1 de phuongot komolyan nem pk-ra tervezték szivatásbol se legyen mindig pk mert kurva idegesitö...
tájékoztatlak hogy a Globalon nincs reset :)))

tájékoztatok mindenkit hogy 1 magyart ismertem aki 4 resetes (azota sokkal több) a wingle-n van és ugye az ö élete a mu XD mivel szegény nyomi (de komolyan) és egész nap muzik...
lál lehet egy megjegyzésem a brasilrokrol egyszer halottam hogy 80% a globalon brasil ebböl adodik hogy több lesz brasil hacker és nem hacker mint a többi fajta országokbol (szerintem a brasilok nagy része szemét de biztos van jofej is 1-et ismerek aki dl és segit :)
Itt van Dragon holnap nincs itt:( aztán arra 1 hétre megint nem lesz aztán gokart tábor és csak aztán játszhatom ujra az agyam xD jah a frienzre honnan tom leszedni az uj patchet?
Hát igen, Frosty és KeGabor elgondolkozhatna azon,h hogyan is szerezték meg a jó kis cuccokat. Egyik hackel másik meg csak benyal másnak és kapja a köveket. Cöcö. Én nem verem magam a settemel mert nem becsületesen szereztem :) Na mi ebben is különbözünk. Hallom sokan utáljátok a brasilokat:) Pedig különbek ti kettõtöktõl :) Ismerek párat... Bennük megtaláltam azt ami belõlletek hiányzik, lehet titeket (szar magyarokat, tisztelet a kivételnek) feltörnek, de legalább egymást nem :) Nem ok nélkül törnek fel titeket sem, csak nem kéne annyi sok hacket használni. És nem csak õk törnek fel titeket. A BR-ek még segítõkészebbek is a magyaroknál. Persze ebbõl is van szemét fajta...de nem annyi mint magyarból:) na Csá
amugy kegabor attol mert rajtad +11+16+L os v mien drg sett van amit tudjuk h szedtél össsze :) attol még nem kell lenézni azokat akik igyekeznek rendesen gamelni és nem esik az ölükbe a vagyon, ugyan ez szol frostyra is mivel eléggé megváltozott miota +11 es settben van meg is láttuk milyen irányban gondolok itt gabor erre a beszolásodra "amikor mindenkin olyan fos-hoki cuccok vannak,"
holott van nem 1-2 magyar aki töled is jobb cuccot hord csak te nem tudsz róla és itt nem magamra céloztam na pás

söt még szintet is léptem neki ne h az legyen h én semmit se csinálok...

Nah wazzeg szép, ti is szépek vagytok ugynevezett "nagy gamerek", sikerült leirtanotok még egy jo srácot remélem örültök! Szánalmas majmok<#levele>
nah emberek kb az utolso hozzá szolásomat látjátok szoval röviden és tömören probálom összefoglalni, nem vettem részt se ph pirositásában, se helpme kirabolásában, azt mondtok amit akartok, nem én tettem de most másodszorjára kifehéritettem ph-t nektek felölem az használja aki akarja de még1x rám nem lehet kenni mivel mátol nem játszok többet hála nektek röviden ennyi volt sziasztok