Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából én Cencét "leszarom" KeGabira, Frostyra, zsorzsra hajtok. Mert nem állapot amit csinálnak. Mindenenkire kenik a saját szarjaikat. KeGabi nem hacker, télleg nem az...olvasd el az elsõ üzenetem kancsal. Frosty viszont csak wingig hackelte el magát :( De õ meg nyalt és nyalt hopp 40-50B +egy-két kari :) Na de mind1 õ dolga, csak akkor ne verje magát arra,h hackeltem wingig ecsém de jó vagyok, jah meg plate sett azti, vki kapna 40-50B -t sztem nem lenne nehéz dolga. Szerintem meg ne firtassuk ki hány éves :) Lehet,h idõsebb vagy nállam, de...Megértem,h Cencére kentek minden szart, mert õ ÖNERÕBÕL csinált mindent...Egybõl hackernek kell nézni, tükörbe nézzetek inkább. Ennyi Csá
tom jol h a kis hülyék miket nem képesek csinálni csak mer amit frosty most csinált szte oan jo fejség...
én tisztában vagyok azzal ki hackelt ezen a forumon anno és ki mit csinált mert joval régebben kezdtem az "ipart" mint ti ^^
Vhol a forumon kéne kiböngészni,csakhogy az meg olyan lassú ,hogy elalszok rajta:S
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
mondjuk a helyzetembe, h ne kezdödjön el te elfogadnád h ország világ leirjon hacker/scammer nek?
nem hiszem de ha azt mondod igen akkor hazudsz...
Gabi igen aláirom segitettél eladni az exc gyürüt még annó, azért még mindig hálával tartozom mert abból van a setem 2 alkotó eleme, de azon kivül háááát nem is tudom partyztunk kb. 5-6 ször. Sokszor nyaggattalak a partyval, de van egy közös ismerõsünk te is és én is személyessen ismerjük nem nevezem nevén õ mondta : "hagyd már szegény Gábort már nekem reklamál, hogy mindig b@sztatod" azota egyszer sem irtam.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
azért mert volt már 3-4 accountod.
Frienzen beragadt t2 be a karim és nincs az oldalon varp valaki segitsen!!!!
211 vagyok:\
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
nem hiszem h találnék itt még egy olyan embert, aki annyit szenvedett volna a lvl jéért amennyit én mégha az 200 alatt is van....
Aztán megjön az istencsászár KeGabi Error álnéven és keresztapa stílusban mosolyogva közli mindenkivel, hogy eljön az ítélet napja. Ja és ez ígéret, nem fenyegetésxD Csak hanyatt ne ess az önbizalomtól.
Addig nem szolok én se semmi értelmeset amig nem hagynak békén.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Amugy a kulturált stilus,az hogy bejön ide vki és elkezd keménykedni hogy mekkora nagy hacker állat ,és hogy milyen jófej haverjai vannak akik simán kirabolnak bárkit,aztán meg anyázik is...hát nem tom.
És nem értem,hogy miért van szükséged cence ilyen bunkókra is amikor az összes többi ember aki kiállt melleted normális stilusban nyilvánitotta ki a véleményét.
Te ki a f.om vagy?????
Kolrger nincs szerintem egyáltalán lemaradva.
És se frosty se kegabordk nem csiter, zsorzsot nem ismerem jobban annál hogy 200+.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Fõleg cencét.....
Frosty szülinapombol vett nekem 13-14 b értékû itemet amit "valaki" ellopott, de ezt már rég letárgyaltuk...
Erre te itt Danoss-ékozol
és aza durva hogy mára 49 uj üzenetet találtam mindeggyikben 6-7 sort<#shakehead>#shakehead><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>
attól mert te frostyék oldalára állsz v akárhova nem kell a többit lenézni és akárhogy is nézem ezen a forumno többen vannak mellettem mint ellenem, másrészt ha õk nem lennének már rég nem játszanék, a kúltúrált stílushoz nem füznék hozzá semmit <#idiota>#idiota>
azon felül nem értem miért más néven? kié ez a név? ha foglalt lenne nem reggelhetett volna rá....
Bátor kisgyerek lehetsz ,hogy másnevében irogatsz be trágárságokat,hogy apád meg ne lássa mekkora kis suttyó vagy.
Ahoz meg hogy kit tartok jó arcnak semmi közöd,de sztem még Cence se nagyon büszke rá ,hogy ilyen kis nyomorékok jönnek tüntetni mellete,mivel 1edül is meg tudja oldani a problémáit, sõt kúltúrált stílusban,amire ugylátszik te még így 10éves korodban is képtelen vagy.(bár nem kérdeztem meg Cencét errõl).
Mindenesetre célszerû lenne,ha elhuznál innen vamai neked való Brazil forumra(ha már igy imádod öket),hogy ez a régen egészen normális fórum visszatérhessen a normális kerékvágásba.
Most olvastam KeGabi Error 1sö beszólását, és szétröhögtem az agyam.<#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
Ezt muszály volt beirnom,mert iszonyat nevetséges amit csinál ez az ismeretlen barom. XD És nem akarom hogy abbahgyja , hogy holnap is vissza jöhessek ide röhögni!<#hehe>#hehe>
Boccs a többiektöl,majd átnevezzük a tpickot Muonline rol ,nevetséges gyökerek beszologatásainak:DD
Vagyis eddig csak 1 gyökér,mert a többieket nem ismerem annak...
csak mert az a szerver fizetös :)
a mayára csináld ott jáccunk csak 1-2 ember jáccik wiglen innen de te döntsd el meiken akarsz :)
a NAPOKBAN raktam fel a mu-t a hivatalos oldalról töltöttem le! Csináltam egy karit, amivel toltam is pár órát elsõnek, de miután másodjára akartam belépni, nem engedett be, azt írta, hogy: "Your individual subscription time is over!" A többi szerverre, amin nem csináltam eddig semmit, be tudok lépni, de ott nincs karakter! Asztem, hogy másnap jó lesz, de úgy sem mûködött!!!Lécci segítsetek, mert nagyon akarom tolni a gamet de így nem tudom, ne mtudom mi baja lehet!
Köszönettel
Atesz
miért hagyjak cserbe ennyi barátot?
nem adom meg nekik azt a bánatot h egy barátjuk elmegy, fiuk MARADOK és ugyan ugy számithattok rám mindenben :)
ma leesett életem legelsõ exc iteme elöször partyba ashal x lighting c bow+0+s+lvl/20
majd magamba lvl up uzán megöltem 1 mobot és x ring of earth+dd -t dobott :DDD
:))) és örülök h segithettem ashnak ma is :) hamarosan gw ben is igy lesz de mindenképp elkell mennem 1 kis ideig 2-3 honapig =/
ezt magyarázd meg mert nem értem lehet én vok noob v vmi de nem értem én nem rágtam be rád, csak télleg oan hülyeségeket kentek az emberre h az nem igaz, és némelyik hozzászolásban van 1-2 lenézõ dolog mindenkire nézve, amugy frosty és kollegái ienkor hol vannak? ienkor nem nézik h mennyi ember van mellettem és hisz abban h ártatlan vagyok, mert ismernek, és mert jó vagyok, nem ugy minst itt páran, de ilyenkor jobb behuzni fülem farkam
bár én már eldöntöttem nekem ez kicsit sok volt amit most töletek kaptam :(
Bence nem sokáig lesz meg az a setem, mert 1-2 héten belül eladom a csába. Azonkivül nem tudom miért rágtál be ennyire pont "rám". Mivel 1x sem mondtam neked, hogy te voltál, hanem azt, hogy valaki akinek adtad >> pl. az a magyar aki te sem kedvelsz. (Lentebbi hozzászólások valamelyikében.)
De figyelj, zárjuk le a témát végre, mert itt már mindenkinek elege van. Megpróbálhatnánk vmi értelmes dologról is beszélni. "Mint régen."
Nem tudom mire volt ez jó, elüldöztétek bencét, kár pedig õ volt az aki húzott felfelé sztem már rég abbahagytam volna a gamet ha õ nincs mert kegabi és a többiek le se sz@rnak mert annyira nagyra vannak maguktol. Jó az tény hogy nállam nagyobbak. nah de mindegy én sajnálom bencét és szeretném ha felvenne msn-re [email protected] légyszi vegyél fel elõre is thx
hány éves vagy? alföldön laksz mi?
Jah és ki adta meg Dragonhelmnek phuong accját? :)
Mert Cencét ezzel is lehet basztatni de mást nem? :)
olvasom a forumot (bocs hogy ennyit irok csak ... XD) szoval phuongot használtam Frosty meg kegaborral tarkanoztam még 1-2 honapja de az már erös nemtom ki volt az a fasz aki pk-vá tette és LEVITTE Dungeon 2-be ahonnan vihettem vissza pár emberrel tarkanba mert ott egész jol lehetett szerezni jewellt (nem sikerült).nah mind1 engem az üldözött el egy idöre a globaltol hogy saját hibámbol megpõrobáltam hackelni ... értelmetlen mert arra rá ajhogy bekapcsoltam semmi nem történt 20 percel késöbb kiraboltak és a hacker letiltott szal nem ajánlom a hackelést van karim globalon 129-es elvileg nyár végére 150+ lettem volna de saját hibámbol nem lettem több de majd még globalozok de egy ideig frienzezek nem nagy szorzos részén a kicsin ott 15 x szorzo van (amikor utoljára gameltem ott) nah mind1 de phuongot komolyan nem pk-ra tervezték szivatásbol se legyen mindig pk mert kurva idegesitö...
holott van nem 1-2 magyar aki töled is jobb cuccot hord csak te nem tudsz róla és itt nem magamra céloztam na pás