Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se játszok mindig de azért haladok😊 mingyá lvl 150 <#vigyor3>#vigyor3>
global: muse elf lvl 160+
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
practitioner of the forbidden arts of death
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
grat hozzá
Döbbenetes ez a szenvedés ami itt volt oldalakon át, hogy ki hacker meg szemét és köcsög ..... ahelyett, hogy játszanátok!! (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
más: már én is nyomulok a frienz-en ( low xp-sen) már van egy 133 szintû DK-m😊
esetleg csatlakoznék egy magyar guild-hoz ha lehet!!!
global: muse elf lvl 160+
grat hozzá ^^
rotoron dl 3 mg 2reset only és már letöröltem mert szar<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
ennyi global MU online ennyi ^^
nem számitottam másra ebbõl a bandából itt. kb ennyik is vagytok...
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
nem a vagyonodról beszélek értsd meg...
Ha pedig nem hiszel, én megmondtam találkozó a játékban, mert akár 1 lvl-t is csináltam volna, akkor már régen a guildon kivül lennék.
Valaki elmondta, hogy csináltam szárnyakat? (LEGÁLISAN) Nem tudlak megérteni...
nem tudom mért engem mindig megtaláltak
de itt ez téged nem naon érint mivel wigle-s vagy 😊 és én nem ott jáccom ott nem tom mi folyik hogy hidd el nekem ismerem a mayás playereket, tudom ki hackelt mivel és mennyit (sacra megmondom neked) de nem nevezek meg egyet se bennem volt gerinc barátaim tudták h miért volt és mennyi ide is leirtam h ti is láthassátok, ugy látom a többiek ennyire "fair" playerek ^^
Kitalálják a jelszót? Nem hinném. És akkor legyen már konkrét: mi számít hacknek? Én ez alatt azt érteném, hogy szépen a MU adatbázisszervereibe belenyúlok, ott átírok ezt-azt. Namost hogy egy usert így megtaláljak, ahhoz (gondolom) legalább a belépési nevét tudni kellene, ami valószínûleg nem egyezik a karaktere nevével, azt meg ki adja ki... Bár hát végülis lehet, hogy charnév alapján is el lehet jutni az accounthoz, viszont ha ez olyan könnyen megoldható lenne, akkor az egész játékkal nagyon komoly problémák lennének.
Ami nem a fent említett kategória, az inkább csak cheatnek nevezhetõ, mintsem hacknek, valamiféle programhiba kihasználása.
Más. Ma találkoztam 3 újabb magyarral, normálisnak tûnnek. Szerencsére 24 év felettiek, és még a zenei ízlésük is jó.
120-tól RAINBOW guildban vagyok, ahol minden nap megkérdezik a lvl-t, hol és mit csináltál az adott napon. Mindenfajta hack lehetöség kizárva.
Ha JoyToKey hacknek számit akkor én is csaló vagyok.
söt van aki nem vesz részt a forum életében és 114 et hackelt lol
és 3 magyar kapott cuccot csak 😊)) ez a fair play ^^
sõt mi több az a 3 nem nevezem meg majd ha lesz benne annyi lelki bevallja többet hackelt mint bárki más és én meg is tom mondani mért hackeltem, és te is tudod nagyon jol h miért volt oka igen egyszerû mégsem a lvl az, 132 es lvl en v 138 ason vki lenyulta a cuccaim oan sphinx+7+12 es sett körül lehetett jo jo tom nem nagy érték de csupaszon 12 lvl? egyetlen esély a GS sett volt ami megmenthetett, 2 választásom volt hack v újra kezdem negyedszerre is?
ti melyiket választjátok? 😊 na ezért hackeltem én és a többi? bevallja e és h mennyit és miért? én és kegabi error is tudja nagyon jol ki mennyit hackelt 😊
sõt aki nincs forumon azt is tudjuk (GLOBALRÓL BESZÉLEK) aki nem globalozik annak csak annyit h akkor ítéljen el és köpködjön meg ha majd felmutat vmit ott ha leveszzük azu 12-18 lvl-t igy is van több mint 200 lvl hacktelen gamem... ennyi "röviden"
ezek alapján szeretnék csatlakozni kedves Kegabi errorhoz mert ha bunko stilusban is de a szintiszta igazságot mondja, nincs egyetlen olyan ember sem itt aki nem hackelt volna (még forumon kivüli magyar se) aki több mint 1 éve jáccik és ez akár h is nézem minõsit minket... de ha valaki ugygondolja h õ nem hackelt irja le bátran meglátjuk 😊