Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

204 lvl wingem +6-os és nagyon jo lett (netkávézobol játszok mivel itthon nincs a jobbik gépem csak a szarabbik). szoval holnaptol gokart tábor igy 6 ora után leszek fent 8-ig kb. ma CC2-ben az elfemmel (106) 1 bless és megnyertem a cc-t volt dl is. 300+ a defense a dk-mé 390. Mi az msn-ed fairy?
hali Drangonhelm😊

én se játszok mindig de azért haladok😊 mingyá lvl 150 <#vigyor3>

global: muse elf lvl 160+

Fairy talákozzuink majd a játékban is dragonhelm vok (frienz low xp)
ehh kevesen gamelnek csak a low-on? na mind1 ma már játszani is fogok low-on.
Vdanosss
nekem mindjárt megvan az elsõ reset highton<#wow3>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

a low xp-s Frienz a jo (azt hbalottam buggos lett) 198 lvl vok és csak AZÉRT ANNYI AMENNYI MERT BALATONON 5 HÉT 1 HÉT TÁBOR 😊 aki low xp-s frienzen tolja az irjon😊 és könyörgöm hagyjátok abba ezt hogy ki csiter ki basztat kit játszatok aki csitel az csitel ö gondja nekem gondom hogy csitelni akartam noob voltam ezé nem sikerült ennyiXD
ujra itt vagyok. Én nem tartom cheaternek Cencét Kegaebort Frosty-t meg még sok mindenkit. Az igaz én probáltam csitelni mi lett a vége??? semmi cuccom nem volt jah és zsorzs-ra emléxem petitothal együtt voltam vele 1 klánba és rendes emberke szerintem. Én frienzezek azota hogy nincs cuccom. mostantol ujra látni fognak jah és Danos kurvára nem szemét mivel mikor még azt se tudtam mi az a privát szerver ö segitett nagyon is sokat ezenkivül szerintem ö rendes. Jah és én phuongot nem használtam pk-ra bár azt hisztek amit akartok. senkinek nem ajánlom a csitelést mert véletlenül meglopják mint engem. Bevallom 13 éves GYEREL VAGYOK de attol még nem vok noob valoszinüleg sokmindenki szemébe noob vok meg szemét csak mondja el mit ártottam. a csittel magamnak ártottam.
Egy warez hírdetés volt.

kimoderálni mit?

Frosty01
Fórum>Játékosok fóruma>Moderátoroknak oda írhatod hányas #hozzászólástól #meddig.

practitioner of the forbidden arts of death

Ki tudja ezt kimoderálni?

én globalon játszottam ^^

Vdanosss
mindenki highton játszik

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

sztem is szánalmas 1-2 dolog de ezt ne részletezzûk...
grat hozzá

hali!

Döbbenetes ez a szenvedés ami itt volt oldalakon át, hogy ki hacker meg szemét és köcsög ..... ahelyett, hogy játszanátok!! (TISZTELET A KIVÉTELNEK)

más: már én is nyomulok a frienz-en ( low xp-sen) már van egy 133 szintû DK-m😊

esetleg csatlakoznék egy magyar guild-hoz ha lehet!!!

global: muse elf lvl 160+

😄
ez LoL volt ste 😊)))
grat hozzá ^^

SteWhite
Nekem a Live-on lvl 1/6 a fiam és már kapott oltást (agi + pontok) is 😉

Global DW 11x

Imisz
Nekem frienzen lvl 340++ az elfemnek.(Mindjárt reset!)<#crazya>

Vdanosss
😄
rotoron dl 3 mg 2reset only és már letöröltem mert szar<#hehe><#vigyor>

én meg a rotoron 348 és pillanatnyilag 1 resetes az mgm-mel

Vdanosss
307 vagyok frienzen mg vel

^^

ennyi global MU online ennyi ^^
nem számitottam másra ebbõl a bandából itt. kb ennyik is vagytok...

^^

^^

kegabor
ok..ennyi...majd irok ha látok értelmes hozzászólást

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

mien ügybe? nincs semmiféle ügy, az én lelki ismeretem is tiszta de nem ronto el az örömöm mert tudom amit tudok 😊 és miköze ennek ahoz h engem ki bastatott?

kegabor
Talán azért, mert az én lelkiismeretem tiszta...tehát a célzgatást akár abba is hagyhatod. Akár kész tényekkel is elõállhatnál, vagy azokkal az emberekkel akik ezt vallották rólam. Szóval le lehet szállni rólam, folytasd azokkal akik téged névszerint zaklattak, ezenkivül ne vonj bele abba az ügybe a másik ügybe. MIVEL SEMMI KÖZÖM HOZZÁ!

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

+ ba nem csak rád célozgatok de a többiben anniy kurázsi sincs h megszolaljon

és ki mondta h nem csinálhatsz legálisan?
nem a vagyonodról beszélek értsd meg...

kegabor
Mond el nekem mit csináltam, mivel és mikor? Vagy most mi zavar?

Ha pedig nem hiszel, én megmondtam találkozó a játékban, mert akár 1 lvl-t is csináltam volna, akkor már régen a guildon kivül lennék.

Valaki elmondta, hogy csináltam szárnyakat? (LEGÁLISAN) Nem tudlak megérteni...

ensomet hacknek az számit ami abba afogalomba tartozik (lvl ...stb) én most kifejezetten lvl hackre gondoltam, jo kérdés hogy lehetett 3x és ez csak 1 acc nekem 3 volt mind1iket megtalálták a brasilok, volt képem mikor ^Cence^ nevû karimmal beszéltem a -=Cence=- nevû karimmal ^^
nem tudom mért engem mindig megtaláltak
de itt ez téged nem naon érint mivel wigle-s vagy 😊 és én nem ott jáccom ott nem tom mi folyik hogy hidd el nekem ismerem a mayás playereket, tudom ki hackelt mivel és mennyit (sacra megmondom neked) de nem nevezek meg egyet se bennem volt gerinc barátaim tudták h miért volt és mennyi ide is leirtam h ti is láthassátok, ugy látom a többiek ennyire "fair" playerek ^^

Én csak azt nem értem, hogy miképp lehet valakinek 3x elvesztenie a cuccait.
Kitalálják a jelszót? Nem hinném. És akkor legyen már konkrét: mi számít hacknek? Én ez alatt azt érteném, hogy szépen a MU adatbázisszervereibe belenyúlok, ott átírok ezt-azt. Namost hogy egy usert így megtaláljak, ahhoz (gondolom) legalább a belépési nevét tudni kellene, ami valószínûleg nem egyezik a karaktere nevével, azt meg ki adja ki... Bár hát végülis lehet, hogy charnév alapján is el lehet jutni az accounthoz, viszont ha ez olyan könnyen megoldható lenne, akkor az egész játékkal nagyon komoly problémák lennének.
Ami nem a fent említett kategória, az inkább csak cheatnek nevezhetõ, mintsem hacknek, valamiféle programhiba kihasználása.

Más. Ma találkoztam 3 újabb magyarral, normálisnak tûnnek. Szerencsére 24 év felettiek, és még a zenei ízlésük is jó.

Vdanosss
azota frienzezek

Vdanosss
Amiota HelpMe nek elveszett a cucca azta frienzezett

Kegabi nem kell találkozó hidd el többet tudok a playerekrõl mint gondolnátok, én a szememmel is játszok nem csak a lvl kell 😊

kegabor
Bence, ha nem hiszel nekem, akkor megbeszélhetünk 1 találkozót a GM-mel és akkor ö elmondja, hogy én mit és hogyan csináltam. Az egész történetemet. Ha az aktuális vagyon megszerzésére gondolsz, akkor kérdezz meg bárkit, hogy milyen módon történt ez a dolog, mondjuk veheti példának bárki az utolsó 2 hetet. (Aki mer az nyer.)

amugy ha nem vennétek észre ugyan azt csináljátok velem /probáljátok csinálni mint kegabi errorral probáltok leirni és lassan sikerül szal grat 😊

ha elolvasnád miket irok akkor joytokeyt nem irnád amugy is =)

^^ számitottam rá ^^

kegabor
KeGaborDK >>> 1-120-ig PhuongNT buffal, max 1 hónap alatt megvolt.
120-tól RAINBOW guildban vagyok, ahol minden nap megkérdezik a lvl-t, hol és mit csináltál az adott napon. Mindenfajta hack lehetöség kizárva.

Ha JoyToKey hacknek számit akkor én is csaló vagyok.

aki az okát nem hiszi, v megszol csak azután tegye miután magába nézett mert itt nincs olyan aki nem hackelt 😊 (GLOBALON)

igen és én be is vallom aki barátom tudja is de lol kis különbséggel nem mindegy h 110 lvl v 12-18 lol volt aki 110+ et hackelt és köztünk van ^^
söt van aki nem vesz részt a forum életében és 114 et hackelt lol
és 3 magyar kapott cuccot csak 😊)) ez a fair play ^^
sõt mi több az a 3 nem nevezem meg majd ha lesz benne annyi lelki bevallja többet hackelt mint bárki más és én meg is tom mondani mért hackeltem, és te is tudod nagyon jol h miért volt oka igen egyszerû mégsem a lvl az, 132 es lvl en v 138 ason vki lenyulta a cuccaim oan sphinx+7+12 es sett körül lehetett jo jo tom nem nagy érték de csupaszon 12 lvl? egyetlen esély a GS sett volt ami megmenthetett, 2 választásom volt hack v újra kezdem negyedszerre is?
ti melyiket választjátok? 😊 na ezért hackeltem én és a többi? bevallja e és h mennyit és miért? én és kegabi error is tudja nagyon jol ki mennyit hackelt 😊
sõt aki nincs forumon azt is tudjuk (GLOBALRÓL BESZÉLEK) aki nem globalozik annak csak annyit h akkor ítéljen el és köpködjön meg ha majd felmutat vmit ott ha leveszzük azu 12-18 lvl-t igy is van több mint 200 lvl hacktelen gamem... ennyi "röviden"

Frosty01
te is hackeltél ^^

practitioner of the forbidden arts of death

nem priviseknek szólt.... ZZZZZzzzz

Én se hackeltem még soha, de kinyomozhatod, másfél éve játszom.
az minimizer és nem hack a hack alatt nem a botokat értem... értettem... a forumozok 95%-a tudja mien hackere gondoltam

nem tudom szerintem én nyiltan mondhatom hogy 1 heackez se használtam még az autobuffot se toom használni nem toom miért de mindig kilép és a Windowsba az asztal jobb felsõ sarkán próbál buffolni XD 1 progit használok de nem hinném hogy az cheat de ha tévedek kérlek szoljatok azt használom, hoy le tudjam dobni a gamet tálcára.
noh hallottam 1-2 új infot 😊
ezek alapján szeretnék csatlakozni kedves Kegabi errorhoz mert ha bunko stilusban is de a szintiszta igazságot mondja, nincs egyetlen olyan ember sem itt aki nem hackelt volna (még forumon kivüli magyar se) aki több mint 1 éve jáccik és ez akár h is nézem minõsit minket... de ha valaki ugygondolja h õ nem hackelt irja le bátran meglátjuk 😊

Vdanosss
<#mf1><#mf2><#gunyos1>