Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ez a tradehack? Hogyan lehet elkerülni? Gondolom nem az, amikor elõször berakják megmutatni a 7+12+L es cipõt utánna meg a 7-est az igazi tradenel.
Global DW 11x
sajnálom ash 😞((
ash majd beszéljél már NoRoval a tod miért 😊 ty
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
dragon spear+1+0
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
lehet hogy visszamegyek globalra.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
ma felnéztem a globalra léptem kemény 1 bart de senki olyat nem találtam akivel tudtam volna dumálni meg aztán buggos a frienlist:/ ha valaki tudna adni party 129 lvl dk-nak annak örülnék😊
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
már csak a brasiloknak kell elmenni és kira lesz a game 😊
én lezártam már rég a gamet van más bye all
rég láttalak.
emberek! mi most a frienz mu honlapjának a linkje?????
köszi
global: muse elf lvl 160+
Jah még ma nézzétek meg a szülinaposok listályát>.<
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
-Egy szerveren csak egy castle van.
-Menj Lorenciába(239,13), hogy beléphess Loren kanyonba
-Nincsenek megkötések a kanyonba való belépéssel kapcsolatban
-Loren kanyonban engedélyezett a PVP
-A Siege alatt támadhatod a résztvevõket anélkül, hogy ctrl-t kellene nyomnod
-Az itemek amik a pk státusz miatt esnének a másik embertõl, nem fognak esni az event alatt.
Követelmények:
-A résztvevõ guild GM-jének legalább 200-asnak kell lennie
-A résztvevõ guildban legalább 20 tagnak kell lennie
-A résztvevõ guildoknak kell hogy legyen egy szövetségesük, hogy sikeresen ki tudják használni a castle tulajdonságait(ez eléggé gázos szöveg)
-Más guildok és játékosok is részt tudnak venni a siege-n de csak mint normál partik, õk nem nyerhetik meg az eventet.
-Csak 3 guild+ a szövetségeseik vehetnek részt.
meg is öltek vele nem is 1szer
practitioner of the forbidden arts of death
DC/speed/1hit <#szomoru1>#szomoru1>
itt van egy példány belõle:
www.frienzmu.org és itt az eventeknél: Castle Siege
elég gáz is lenne ha a 2 resetesek ott ölnének ahol a 100 resetesek nem?
szal a boltban cucc az szép és jó de nem valami fényes az elsõ 2-3 resetnél még ugyanugy meghalhatsz vele pl Crywolfban....
na frienzen már majdnem 160-as szint😊
teljesen élvezhetõ a low szerver.....
global: muse elf lvl 160+