Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imisz
ki tudna mondani egy jó képfeltöltõ linket mert vannak jó képeim frienz-rõl<#vigyor>

Frosty01
nekem van helm +0+dd+dsr

practitioner of the forbidden arts of death

jah igen ha esetleg vki eladna XBrass+0+12+DR-es cumokat az szoljon pls
Cence nemtok fölmenni msn-re nemtom h a gecibe de az uj routerem nem engedi át, srácnak szolj hogy ha más is van cuccra adja neki, nálam a tanévkezdés nagyon bebaxott<#rinya>
a tradehack annyit tesz h berakja a kis geci a cumot amire aztmongya hogy eladó, de amikor te beteszed az árát akkor õ kikapja a cuccot és elfogadja ugy a tradet hogy te meg se tucc nyekkenni, még ha nem is nyomtál OK-t a dologra. Elkerülni ugy tod ha azt látod h kikapja cumot egyböl cancelt nyomsz hátha megelõzöd...sok szerencsét és vigyázzatok az ien faszokkal!
SteWhite
Szia AshHC!

Mi ez a tradehack? Hogyan lehet elkerülni? Gondolom nem az, amikor elõször berakják megmutatni a 7+12+L es cipõt utánna meg a 7-est az igazi tradenel.

Global DW 11x

ezt nekem szánta 😉
sajnálom ash 😞((
ash majd beszéljél már NoRoval a tod miért 😊 ty

na bazze ezt imádom tradehackel lenyulták a +7+12es cipöm ezt nagyon imádom vigyázzatok reis-SM-el egy kibaxott hacker
kegabor
Én csak arra aki zaklatott.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Borg87
Hi ezt rám is érted?

..::Borg::..

gondoltam 😊))))

Vdanosss
van scale+5+12 ,+7+4 settem
dragon spear+1+0

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

DANOS gondolom lowon van valamid pls: bless ami kéne vagy neked mirk mert van 22 blessem van de a cape of lord +6 25 bless... kéne 3 bless valaki adjon frienzen aki már abba hagyta pls ha kell késöbb vissza adom😊
Vdanosss
kezdem unni a frienzet😄
lehet hogy visszamegyek globalra.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Mirk kéne az msn-ed (ha mirk nincs itt akkor valaki más adja meg pls gyorsan)
Én frienzen nyomulok már megvan a 250 dl-el.
ma felnéztem a globalra léptem kemény 1 bart de senki olyat nem találtam akivel tudtam volna dumálni meg aztán buggos a frienlist:/ ha valaki tudna adni party 129 lvl dk-nak annak örülnék😊
kegabor
Annak azért örülök, hogy néhány ember eltünésével, nagyon sok ellenségem is eltünt. Vajon mire lehet következtetni az adott infaormációtöbblettel?

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Tökmindegy, úgysem tudják elolvasni a magyar nyelvû szövegeket.

Frosty01
kitöltöttem.

kegabor
Ha lehet ne irjátok már be, ezt az oldalt, mert igy is eleget égtem a magyarok miatt.

Globálon begyûjtöttétek-e már az 5 millió zeneket kérdõív kitöltésével?

kegabor
A M.Server2-esen set és minden nélkül megtalálsz a lent emlitett neveken.

hát ennyi... de gondolj bele ez csak jobb a globalos playereknek ^^
már csak a brasiloknak kell elmenni és kira lesz a game 😊
én lezártam már rég a gamet van más bye all

<#rinya>hát ennyi. A Magyarok abbahagyták a Global MU-t a freind list-em kb igy néz ki offline offline offline.... kár<#rinya> még a fórum is leállt mindenki arrol a friez-MU ról vagy mirõl beszél, már nemazért de ez global-os forum na de mindegy engem annyira nem zavar. Ha esetleg lenne valakinek kedve Global MU-zni nekem van egy 84 ee-m 343 energy-vel szivessen partyznák vele mert egyedül, gyatra angol tudással szét unom a fejemet más nemzetiségûek mellett.<#rinya>
bk-t használom este afk-ra
DL 162 lvl str 730 vit 300 agi 88 energy 79
250 vok frienzen mostantol DL😊))))))))
Én csak lefordítottam a szöveget a frienzmu oldaláról, amugy nemtudok semmit castle siegerõl.
ma meglesz a quest most megyek hogy megcsinljam 😊) tudtommal a frienz honlapja: www.frienzmu.org
hello Frosty😊
rég láttalak.

emberek! mi most a frienz mu honlapjának a linkje?????

köszi

global: muse elf lvl 160+

Frosty01
grat >.<

Ez igaz,de nem muszály hogy guildban 20tag legyen,mer én 2taguval is nyomultam már 250lvl-es gm-el frienzen.A szövetségesekkel 1ütt kell meglennie a 20nak.

Jah még ma nézzétek meg a szülinaposok listályát>.<

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Alapok:
-Egy szerveren csak egy castle van.
-Menj Lorenciába(239,13), hogy beléphess Loren kanyonba
-Nincsenek megkötések a kanyonba való belépéssel kapcsolatban
-Loren kanyonban engedélyezett a PVP
-A Siege alatt támadhatod a résztvevõket anélkül, hogy ctrl-t kellene nyomnod
-Az itemek amik a pk státusz miatt esnének a másik embertõl, nem fognak esni az event alatt.
Követelmények:
-A résztvevõ guild GM-jének legalább 200-asnak kell lennie
-A résztvevõ guildban legalább 20 tagnak kell lennie
-A résztvevõ guildoknak kell hogy legyen egy szövetségesük, hogy sikeresen ki tudják használni a castle tulajdonságait(ez eléggé gázos szöveg)
-Más guildok és játékosok is részt tudnak venni a siege-n de csak mint normál partik, õk nem nyerhetik meg az eventet.
-Csak 3 guild+ a szövetségeseik vehetnek részt.
Frosty01
saját szememmel láttam szal ne mond hogy nincs
meg is öltek vele nem is 1szer

kegabor
Nincs globalon hack. Olvass bele a topicba.

Vdanosss
Lol😄

Frosty01
újra van csít globalon
DC/speed/1hit <#szomoru1>

lál 221 vok és 220-tol tarkanban ölök a comboért 1 ora alatt a szarért se akart esni :/majd holénap meglesz XD
Frosty01
valaki aki jól érti az angolt, le tudná fordítani a Castle Siege-hez járó útmutatást, és el tudná magyarázni hogy hogyan kell? :| sajnos nem értem
itt van egy példány belõle:
www.frienzmu.org és itt az eventeknél: Castle Siege

^^
elég gáz is lenne ha a 2 resetesek ott ölnének ahol a 100 resetesek nem?
Frosty01
arról nem is beszélve hogy a jewel drop elég kicsi
szal a boltban cucc az szép és jó de nem valami fényes az elsõ 2-3 resetnél még ugyanugy meghalhatsz vele pl Crywolfban....

Vdanosss
de runeblade,vulcano,meg egy halom cucc a legerõsebb szornynel találhato

214 lvl lettem (3 ora játékkal fejlödtem 5 lvl-t😊) low az nagyon király szerintem a high meg elég szarnak néz ki boltba cuccok például... nem küzdelem megszerezni
Vdanosss
megvan az elsõ reset

hali

na frienzen már majdnem 160-as szint😊

teljesen élvezhetõ a low szerver.....

global: muse elf lvl 160+

Imisz
Frienzen a hight-on 1rr az elfemnek lesz 10 perc múlva!

Vdanosss
frienzen low on 163on tul nem megyek de mindjárt reset highton

Mi történt? senki se ir a forumba? frienzen 209 lvl