Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

^^
<#miaz>
Amúgy a hackeléshez visszatérve, töck mind1, hogy most változtadod e jelszavad naponta, csak számokból áll a neved, vagy van fönn tûzfalad, aki meg akar hackelni, az meg is fog. Igaz Ash?
én voltam ^^

kegabor
Frosty multkor láttalak a setedben, azután amikor nem tudtál belépni. Szóval mi ez az uj dolog, hogy ki vagy ütve? MSN-en mond már el.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
Mire gondolsz? Ugy gondolod, hogy a klickelõ bot annak számit, mert minden egyes portot figyeltettem amikor felraktam. 3 helyen volt a tüzfal bekapcsolva, csak a win default portok voltak engedélyezve, azoknak is az adatforgalmát figyeltem. Arról biztosíthatlak, hogy ha valami baj lenne vele, akkor én is ki lennék már ütve.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

igen. a fenrirnek. ami nem macska. még véletlenül se. hanem borz. én mondtam...
Frosty01
Bless of Guardian
egy fõ alkotóeleme a Fenrir-nek

practitioner of the forbidden arts of death

SteWhite
Izé... (vakarja a fejét)

Miaza bog?

"Imisz: 4bog om van:D"

Global DW 11x

Frosty01
amikor indult a mu pontosan ezt csinálták, volt minden szar, csak karaktertörlõ nem és voltak azok a bizonyos itemcreatorok, amik miatt rengetegen hagyták abba a játékot, és rengetegen gazdagodtak meg de piszkosul...
egyébként nem is olyan rég a brazilok feltörték a globalmu-t, tuti hogy emlékeztek rá még ti is, amikor Dark Lordokat gyártottak fizetség fejében -.-

Ezt pont te mondod?

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

A DC hack az valamiféle túl sok adat küldéses probléma lehet.
Ha már az van, hogy konkrétan a szerverek adatbáziasiba mennek be, akkor tényleg vége...

kegabor
Ha legálisan játszol, normális jelszavakkal, nem látogatod a sok szar oldalt, akkor nem törnek fel a büdös életbe. Szerintetek a sok törtszerveres oldalon mit lehet összeszedni?

Ja,nem ez az elsö játék amelyik igy kezdi,trade hcakell meg karakterfeltörökkel.A következö lépés a dc-hack lesz,aztán meg a karakter törlés.És az igen szar dolog ,hogy bárkit törölni tudnak aki csak valmi rosszat mond nekik:(

hát igen ez jol hangzik csak azér valljuk be senkinek nem esik jol ha vmi brazil 10 éves szar leszedi a hosszú idõ alatt összeszedett seted, mer õ túl gyökér ahhoz h magától megszerezze...oksa a bugokat még el lehet nézni de azt hogy a webzen gyakorlatilag baszik az ingyenes szervereken zajló dolgokra az elég sértõ...nem egy online game ment a szemétbe ez miatt pl ott az ultima online amit a hack miatt zártak be, és szánalmas hogy ebbõl nem tanunak a mostani üzemeltetõk sem <#fejvakaras>
Az egyik accountomnál tapasztaltam, hogy megpróbáltak belelépni. Kipróbáltuk, a Warning üzenethez elég, ha a username megvan. S mivel pont az elsõ accountom volt, ahol a fõ karakter neve (amellyen global fórumozok is) megegyik az usernévvel.
Használunk egy ideje botot elfhez és DK/DW-hez. Mielõtt ezt elkezdtem megpróbáltam tesztelni. Kerio Firewall segített volna ebben. Mive egy ideig nem jelzett semmit, úgy vettem, hogy ok. Aztán a Warning után megváltoztattam a jelszavakat, majd játékon kívül futni hagytam az elf botot, ami kb 1 órás mûködés után megpróbált küldeni valamit egy IP-re. Jelezte a tûzfal. Szerintem egy ilyet nem lett volna szabad egy botnak. Úgyhogy most le van tiltva mindeféle forgalma. Ami érdekes, hogy látszóleg nem él az az IP, amire küldött volna, sem pingelni, sem tracelni nem tudom. (Amúgy egy calironiai IP lenne.)

Rájöttem, hogy BD+7+12 setben hiába bohókodok a Chaos Castle-ben, így inkább nem ragadok le a 178/179es szinten.

Nekem határozottan tetszik az EE is, mint karakter. Ami érdekelne most, az az agility bk, de egyelõre nincs realitása, hisz nem tudom ellátni DSR cuccokkal (egyedül egy +DD+DSR kesztyûm van), így aztán...

Igaza van Gabinak
kegabor
Globalon csak tudni kell érvényesülni, ha nem tudsz akkor kiestél.

ja amugy a hellentry-be lehet rune blade skilljével karaktert ölni.
és 65k a max stats megmaradnak a pontok is :P
gyertek hellentry mu-ra minél többen vagyunk annál jóbb :o.
Eh sux vazze sry...<#falbav>
Jah a lovacska az egyeteln jo dolog benne:)
Amugy szolj ha lesz b-d.A soult elengedem:))
Ma 2b-ért vettem 6soult és rádobtam a +0ás armoromra.
Az utolso 2öt már csak kétségbeesésemben mer meg se mozdult +0lárol:(((
Nem értem ,hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen,vagy az is lehet hogy bugos az a szar armor:/

Kabbe nincs B-m...még:)))
Nemtom nekem ez a commander dolog teccett néztem youtube on néztem dl es videokat nagyon vad volt amikor egy 20-30fös sereg élén zuzott a paciján vazze:D<#lookaround>
Tistszta jo sg-chat:)
Nem jössz inkább fel megvenni a csajodnak a winget?:)

A dl nagyon retek.
Nekem az elején teccet,de 100lvl felett már hányinger:/
Legalábbis a számomra.Még a setei is gusztustalanok.

Én még dl re lennék kiváncsi, habár Globalon nincs kihasználva...
Régen én is az voltam:)
De a str mg sokban hasonlit rá.

én dk fan vok ne kövezzetek meg<#zavart2>
Mg a legjobb:))

Hundevil:megcsinálhatod,azt mint a line age forumon van ,hogy csak a globalrol lehet szó. De szerintem nem tul jo ha 2-3 an iorogatnak ide összesen.

Hundevil tod mi az idegesítõ? Hogy 4napig szar a friendlist, h minden második "gamer" hacker globalon, h az a vicces ha elbaszod vkinek a játékát...Az hogy néhányan máshol jáccanak az nem gáz, az a gáz h nekik van mirõl dumálni, nekünk globalosoknak viszont csak a panaszkodás jutott...ez van<#wilting>
kinek mi a kedvenc karaktere??? ( nekem mg )
Szajha( muse elf 12 reset)
Szia all!
el sem tudjátok képzelni mijen idegesítõek vagytok ezzel a frienz mu-val eggyütt, nem érné meg nektek nyitni egy új fórumot? De lehet kár volt ez a hozzászólás neszólj szám nem fáj fejem...
hali. nekem a frienz high tull táp, a frienz low meg tull lasu.
szia Mirk!

nem szeretek kunyerálni, de frienzMU high szerveren jól jönne egy kis támogatás:)

ha megírnád a neved, fel bírnálak venni a friend listbe:)

global: muse elf lvl 160+

FrienzMU low-on és high-on jáccok épp de a low-on nagyon belassultam a DK-mal:(
lvl 200 és szárny nélkül meg normális cuccok nélkül elég gagyi vagyok, de ha akartok party-zni szivesen megyek:) a neveim: DaerkHUN meg HUNter

global: muse elf lvl 160+

hali all. probájátok ki ezt a mu-t, http://www.hellentry.com/index.php?op gyors leírás: exp 700X drop 70X kilent 1.2F van fenrir meg pötyöktetös madár 4server es stb. ha nem tetszik ugy se muszáj rajta játszani.
Ezen a honlapon nézzétek meg a a Download/Skins para Personajes .
Kurva jo skinek vannak,nekem nagyon bejönnek:D
http://www.darkhacker.com.ar/

Egy kép a frienzes csodás dropról,hogy ti is gyeretek:)))
Föleg frosty most h feltörtek sztem abba kéne hagynod a globált nem?

Vdanosss
levosz

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
mátol a frienzen nem jáccok accountom leosz é

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Már halottam:/
Montam pedig h vigyázz,a vault kodot is fel tudják törni?

hol???

Frosty01
azért nem tudtam játszani vele mert épp rámolták kifelé :/ cikis

Frosty01
kirabolták...

Hello Frosty...mûködik már a bk-d? :) Frienz noobz xD
Vdanosss
én irtam csak elfelejtettem hogy hol ülök xD

Imisz
4bog om van:D