Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
egy fõ alkotóeleme a Fenrir-nek
practitioner of the forbidden arts of death
egyébként nem is olyan rég a brazilok feltörték a globalmu-t, tuti hogy emlékeztek rá még ti is, amikor Dark Lordokat gyártottak fizetség fejében -.-
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Ha már az van, hogy konkrétan a szerverek adatbáziasiba mennek be, akkor tényleg vége...
Használunk egy ideje botot elfhez és DK/DW-hez. Mielõtt ezt elkezdtem megpróbáltam tesztelni. Kerio Firewall segített volna ebben. Mive egy ideig nem jelzett semmit, úgy vettem, hogy ok. Aztán a Warning után megváltoztattam a jelszavakat, majd játékon kívül futni hagytam az elf botot, ami kb 1 órás mûködés után megpróbált küldeni valamit egy IP-re. Jelezte a tûzfal. Szerintem egy ilyet nem lett volna szabad egy botnak. Úgyhogy most le van tiltva mindeféle forgalma. Ami érdekes, hogy látszóleg nem él az az IP, amire küldött volna, sem pingelni, sem tracelni nem tudom. (Amúgy egy calironiai IP lenne.)
Rájöttem, hogy BD+7+12 setben hiába bohókodok a Chaos Castle-ben, így inkább nem ragadok le a 178/179es szinten.
Nekem határozottan tetszik az EE is, mint karakter. Ami érdekelne most, az az agility bk, de egyelõre nincs realitása, hisz nem tudom ellátni DSR cuccokkal (egyedül egy +DD+DSR kesztyûm van), így aztán...
és 65k a max stats megmaradnak a pontok is :P
Amugy szolj ha lesz b-d.A soult elengedem:))
Ma 2b-ért vettem 6soult és rádobtam a +0ás armoromra.
Az utolso 2öt már csak kétségbeesésemben mer meg se mozdult +0lárol:(((
Nem értem ,hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen,vagy az is lehet hogy bugos az a szar armor:/
Nem jössz inkább fel megvenni a csajodnak a winget?:)
Nekem az elején teccet,de 100lvl felett már hányinger:/
Legalábbis a számomra.Még a setei is gusztustalanok.
De a str mg sokban hasonlit rá.
el sem tudjátok képzelni mijen idegesítõek vagytok ezzel a frienz mu-val eggyütt, nem érné meg nektek nyitni egy új fórumot? De lehet kár volt ez a hozzászólás neszólj szám nem fáj fejem...
nem szeretek kunyerálni, de frienzMU high szerveren jól jönne egy kis támogatás:)
ha megírnád a neved, fel bírnálak venni a friend listbe:)
global: muse elf lvl 160+
lvl 200 és szárny nélkül meg normális cuccok nélkül elég gagyi vagyok, de ha akartok party-zni szivesen megyek:) a neveim: DaerkHUN meg HUNter
global: muse elf lvl 160+
Kurva jo skinek vannak,nekem nagyon bejönnek:D
http://www.darkhacker.com.ar/
Föleg frosty most h feltörtek sztem abba kéne hagynod a globált nem?
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Montam pedig h vigyázz,a vault kodot is fel tudják törni?