Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ellene már csak a technikai k.o. mûködik
dragon ez a legloooooooooolabb az egész hozzá szolásodban "cc3-ba verhetetlen lettem csak kilökéssel nyernek ellenem és az is általában az elején."
ez odabasz 😊)

Az összes cs-ben pro vok 😊.
holnap után reggel dl birdel meek majd és most vettem meg két dm itemet:
adamantine helm+7+12, dark master armor+7+4, dark master pant+7+0, dark amster glvoes +7+12, dark master boots+7+L ennyi a setem ma az armort meg a pantsot vettem meg nem volt olcso de már jobb a defem😊 cc3-ba verhetetlen lettem csak kilökéssel nyernek ellenem és az is általában az elején. ma 2 szer nyertem😊 mostantol többet leszek fent msn-en mert már ujra két gépen van a net😊 szoval egyiken a game másikon msn.
kegabor
Rég nem nevettem ekkorát. ^^ Ez csak a korral jár?

Lõjjetek le.<#violent> <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
mu,gw,és strongholdon kivül<#idiota>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
im cence too

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

én pasziánszban is pro vagyok
^^ CoD 1 be pro vok CoD UO ba pro vok CoD 2 egy kalap szar, Halo-ba pro vok, Strongholdba verhetetlen vok, MU Globalon van/volt sm em 220 as, GW be 2 karim 20 as kérsz még valamit? ha már igy bemutatkozunk 😊

lineage ben 59 es vagyok globálon, kicsit hosszú idövolt ...😄 cod1 ben pro voltam aztan 1 év mulva az tertem 2 öre és tdm ben ott is pro vagyok, globál mu ban 40 lvl muworld 29 reset 200 valamenyi voltam de sajna törölték a szervert és most ezért jöttem grudgera, kicsi statok etc. érted?A help még kell!!!

Okos meg látás de nekem így a jobb mert sokáig a runescape ban globálon nyomtam és igy szeretem le vezetni a düht ha 1 full runet el vesztek f2p ben dm ben, érted?Valaki tudna segíteni?

Vdanosss
ezért nem kellett volna privát serveren kezdeni...

Hi, én "Új" vagyok, grudgen nyomom!Ott a nevem Codozos ,CodozosMG , CodozosDL , CodozosSM , CodozosELF .Kérdésem a következõ, dark horse spirit vagy dark raven spirit böl hogy hozhatom ki a dark horset vagy a dark ravent?Fontos lenne!Thanks!

Ropi "Együnk 1 kis Ropi-t"

SteWhite
resetes = újraindított
high-on = gyors fejlõdést biztosító szerveren

szép magyar nyelv 😞

Global DW 11x

Dragonhelm:
én high-on játszok😊
ott minden második karakter szerintem resetes😊
szép magyar nyelv😊

global: muse elf lvl 160+

oi
megvan a 130 lvl a dk-mnak
csak 1 jó tanács ne siess az írással nem írja el elõled senki ^^
amugy a jewel egy L =]

bazz megint csomoszor ütöttem félre :
tod ha már magasabb vagy eshet ancient meg egy csomo jewell vagy feather stb ami sokat ér. jah nem gyerekjáték az elsö resetig de még csak 4 ember resetes... különben 303 lvl vok 14 lvl és bird😊
igy olvashato?😊
tod ha már magasabb vagy eshet ancient item meg egy csomoi jewell vagy featger stb ami sokat ér. jah nem gyerekjáték az elsö resetig de még csak 4 ember resetes... különben 303 lvl vok 14 lvl és dl bird😊
Imisz
Frosty pls lépj fel msn-re<#vigyor0>

10 Soul??
hehehehehe nekem eddig 2 volt de már nincs meg😊
meg van 3 chaosom😊
az pedig, hogy gyerekjáték?? nekem kínszenvedés volt az elsõ 350 szint......

(remélem most mindenki el tudja olvasni...)
Uj hir a frienzen:
a resethez kell 10bless 10soul 10 chaos és 100milla (gyerekjáték nem kell megijedni) én 297 lvl vok már😊 a dl madaram sikerült másodszorra megcsinálni már csak 20 lvl és dl madár powwa😊különben jöhetnétek többen is mert cuccokat tok szerválni kisebb szintre ha lennénk 10-15en magyarok akár én is jönnék a magyar guidlba. és alliance-ba is kezdhetnénk de elöbb játékosok kellenének akik aktivak (suli/munka) melett amikor van idejük. nekem elcsesztük az orarendem elég rendesen szoval hétfö kedd a halál szerda csütörtök felfrissülés péntek meg szar ahogy van... de nekem végre van afkom dl-hez (nem a bird-el) szal ha dl-nek kell afk csak szoljon tok szerezni. elég komoly egyébként a frienzen mert cc-kbe lassan nem érdemes menni mivel aki resetel az betéved és gondolja legyüri a kisebb szintüeket én pl: ezt fogom csinálni a dl-emmel és msot kezdtem gyurni dark master set+L-ra szal a dl cuccaim adogatom el aki dl annak sürgösen ajánlom hogy keressen meg😊
hali!

a frienzmun lvl 400 kell a resethez?
ráadásul autoreset van????

+ felölem jácc nyugodtan mert én már nem MU zok

célozgatást megkell cáfolnom ugyan is nem miattad fejeztem be =]

kegabor
Laci ne használj, a joytokey-en kivül semmit, ilyen módon nem fognak tudni veltörni. Meg te legálisan játszottál mindig is, ugyhogy nem kell félned.

Én most 1 darabig nem fogok játszani, a vagyonomat befagyasztottam. ^^ Túl drága minden a játékban, majd fél év mulva visszatérek, addig akik nem szerettek mehetnek vissza és akkor nem találkoztok velem.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

em kell féli bátyám hasonlo cipõben van/volt míg játszott csak õt fel is törték... fél év és le se szarják az accod csak te se menj fel rá =/

igen, igen de ha engem 1x feltörnek akkor nekem kakukk cseszhetem a karit sõõt az egész acc-ot 😞 és nem tudom fojtatni mert újra és újra fellátogatnak az accomra mit tegyek? Kezdjek egy új accot? vagy az már késõ? ezt elcsesztem😞 sose lessz igy szárnyam és dragon spear-om <#rinya>
igen nem lehet
nos ez jo kérdés mivel én is totál biztonságban csináltam a dolgaimat, nem néztem fel oldalakra akkoriban 1 botot használtam, a celuxot 😊
szoval itt nem a védelem, az h itt még van akit nem törtek fel az a szerencsén múlik, de devil te is láttál 3x törés után scam és hack nélkül ott van a karim most is, akár használom, akár nem

Cence téged hogy törtek fel?
én szarba leszek ha 1x is feltörnek mert nem toom a titkos kérdésre a választ és nem toom megváltoztatni a jelszót vagyi a kérdés kb igy néz ki: aksjdasj a válasz pedig: askjflfajk vagyis ijesmi, anélkül pedig nem lehet megváltoztatni igaz?
az tudom hogy saját hibámbol törtek fel csak tod egy 13 éves gyereknek kurva szar az ha ez történik az accountjával😊 különben nem hagytam abba a globalt csak egy ideig játszok picit nagyobb szorzoval... különben ha valakinek az a balya hogy a dl nem tud afkolni csak dl madárral akkor tok adni dl bot-ot (most szerváltam de globalon ne nagyon használjátok a végén még ez miatt kaptok hacket)
bár én nem azért hagytam abba a MU-t mert felnyomtak, vagy mert nem tudtam érvényesülni,hanem mert 3 év túl sok volt már... szinte már függõ voltam bár tanultam is belöle szóval nem szomorkodtam és nem örültem mikor elhagytam a gamet jo kis game ez csak a playerek... 😊

globalon 100 nagyobb teljesítmény
nem azért mennek el globalról, nézz meg engem legalább 3x voltam feltörve mégis itt vok van aki azt mondja azérmennek el mert n em tud érvényesülni, de ha jol tudom te a saját hibádból lettél feltörve szóval nem egészen értem 😊

különben nekem a dl a kedvenc karim meg van 1 kérdésem: mi a jobb:
a globalon elérni a 100 lvl-t
a frienzen elérni a 200 lvl-t
a frienz highon elérni az 1 resetet...
szerintem a global a legjobb mert annak örül az ember a legjobban de mivel hackerek vannak ott ezért mennek mások privi szerverekre.
Vdanosss
hali 😊

ok mondom hogy elhiszem különben meg bocs hogy sokszor félre irok... sajna néha megcsuszik a kezem (sokszor).
Ja itt a kép.Télleg eltünt az a b...
[/img]

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

<#eljen>
Drgonhelm:a sok játék helyett,olvashatnál is néha valami könyvet.
Ha másért nem az irásjelek használata miatt.
Szerintem direkt szivatás ilyen szövegeket irni.Én el se tudtam olvasni.

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

hali.És mik tölthetök le a globál által?? A régi globál klientet mikor törölni akartam egyböl egy trojai volt benne.
Csá all ujra itt vok bár a tanév itt van de attol még mért ne fejlödnék a frienzen😊) tegnap este jöttem meg és megprobáltam cc5-öt megint elöször kilöktejk másodszorra nyertem és mi esett 1 b 2 s és egy hyon boots!!!!!!!! ez olyan kurva ritka hogy az vbalami csoda és most épp 16 b 1 s az offer rá 😊) amikor 10b-t ér XD ma eladom azt veszelk dl bird-et és kigyurom magam commandra 😊) frienzen megvan az elsö pár resetes ember henka 300 lvl körül lehet már XD és 1 resettel én meg 276 lvl-el megyek.ma még cc-zek párat azt cc6-ban folytatom tovább aki friendzen játszik magyar a low-on az szoljon! ezen anéven vo kfent: Dragon_DL
kegabor
Hardwares Cisco tüzfalba megy bele a 3com router, utánna linux serveren keresztül kapja a gépem a netet. Egyáltalán már csak a Mu beinditása sem egy hétköznapi müvelet, mert ez a rohadt gameguard 2 porton kommunikál.

nem tod kivédeni de ne félj több millió player közül keves az esély h pont téged, alig jáccol meg amugy sincs oan cuccod frostyt azér törték fel mer ne kelljen megmagyaráznom, mindenki tudja a játékstilusát, vannak még 1-2 en de ami késik nem múlik😊 de te nem ide tartozol 😊

SteWhite
OMG!

Panda Platinium Internet Security megy otthon nálam. Az is szar?

Global DW 11x

Figyu mér ne? gyökér a védelem, könnyen lehet nagyot bebaszni😊
egyszerû a válasz, szorakozásból, rosszindulatból...stb

Viszont én csak azt nem értem akkor, hogy ha valakinek már ilyen hálózattechnikai tudása van, akkor miért foglalkozik olyan játékokkal, mint pl a MU...
DarkLord megjelenésére én is emlékezem.

Az az igazság aki tud is hackelni az meg oldja hogy szart se érjen tûzfalad...
ash-t nem ugy huzták le =/ õt meg scammelték de való igaz h nem azon múlik, hogy én most naponta váltok kódót meg h tudok e "érvényesülni" -> ez is nagy marhaság, akkor ilyen alapon a játékosok fele "kiesett volna"
és mond már meg neki h méltoztasson flfáradni msn re pls 😊
Ash te meg ne mellé beszélj gyere msn re!! é fejezd be a lámulást