Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez odabasz 😊)
holnap után reggel dl birdel meek majd és most vettem meg két dm itemet:
adamantine helm+7+12, dark master armor+7+4, dark master pant+7+0, dark amster glvoes +7+12, dark master boots+7+L ennyi a setem ma az armort meg a pantsot vettem meg nem volt olcso de már jobb a defem😊 cc3-ba verhetetlen lettem csak kilökéssel nyernek ellenem és az is általában az elején. ma 2 szer nyertem😊 mostantol többet leszek fent msn-en mert már ujra két gépen van a net😊 szoval egyiken a game másikon msn.
Lõjjetek le.<#violent>#violent>
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ropi "Együnk 1 kis Ropi-t"
high-on = gyors fejlõdést biztosító szerveren
szép magyar nyelv 😞
Global DW 11x
én high-on játszok😊
ott minden második karakter szerintem resetes😊
szép magyar nyelv😊
global: muse elf lvl 160+
megvan a 130 lvl a dk-mnak
amugy a jewel egy L =]
tod ha már magasabb vagy eshet ancient meg egy csomo jewell vagy feather stb ami sokat ér. jah nem gyerekjáték az elsö resetig de még csak 4 ember resetes... különben 303 lvl vok 14 lvl és bird😊
igy olvashato?😊
hehehehehe nekem eddig 2 volt de már nincs meg😊
meg van 3 chaosom😊
az pedig, hogy gyerekjáték?? nekem kínszenvedés volt az elsõ 350 szint......
a resethez kell 10bless 10soul 10 chaos és 100milla (gyerekjáték nem kell megijedni) én 297 lvl vok már😊 a dl madaram sikerült másodszorra megcsinálni már csak 20 lvl és dl madár powwa😊különben jöhetnétek többen is mert cuccokat tok szerválni kisebb szintre ha lennénk 10-15en magyarok akár én is jönnék a magyar guidlba. és alliance-ba is kezdhetnénk de elöbb játékosok kellenének akik aktivak (suli/munka) melett amikor van idejük. nekem elcsesztük az orarendem elég rendesen szoval hétfö kedd a halál szerda csütörtök felfrissülés péntek meg szar ahogy van... de nekem végre van afkom dl-hez (nem a bird-el) szal ha dl-nek kell afk csak szoljon tok szerezni. elég komoly egyébként a frienzen mert cc-kbe lassan nem érdemes menni mivel aki resetel az betéved és gondolja legyüri a kisebb szintüeket én pl: ezt fogom csinálni a dl-emmel és msot kezdtem gyurni dark master set+L-ra szal a dl cuccaim adogatom el aki dl annak sürgösen ajánlom hogy keressen meg😊
a frienzmun lvl 400 kell a resethez?
ráadásul autoreset van????
Én most 1 darabig nem fogok játszani, a vagyonomat befagyasztottam. ^^ Túl drága minden a játékban, majd fél év mulva visszatérek, addig akik nem szerettek mehetnek vissza és akkor nem találkoztok velem.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
nos ez jo kérdés mivel én is totál biztonságban csináltam a dolgaimat, nem néztem fel oldalakra akkoriban 1 botot használtam, a celuxot 😊
szoval itt nem a védelem, az h itt még van akit nem törtek fel az a szerencsén múlik, de devil te is láttál 3x törés után scam és hack nélkül ott van a karim most is, akár használom, akár nem
én szarba leszek ha 1x is feltörnek mert nem toom a titkos kérdésre a választ és nem toom megváltoztatni a jelszót vagyi a kérdés kb igy néz ki: aksjdasj a válasz pedig: askjflfajk vagyis ijesmi, anélkül pedig nem lehet megváltoztatni igaz?
a globalon elérni a 100 lvl-t
a frienzen elérni a 200 lvl-t
a frienz highon elérni az 1 resetet...
szerintem a global a legjobb mert annak örül az ember a legjobban de mivel hackerek vannak ott ezért mennek mások privi szerverekre.
[/img]
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Ha másért nem az irásjelek használata miatt.
Szerintem direkt szivatás ilyen szövegeket irni.Én el se tudtam olvasni.
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
DarkLord megjelenésére én is emlékezem.
és mond már meg neki h méltoztasson flfáradni msn re pls 😊
Ash te meg ne mellé beszélj gyere msn re!! é fejezd be a lámulást