Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szerintem alapjában ütközik az online játékok lényegével,hiszen miért van a többi játékos ha szinte hozzájuk se szólhatsz?
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Wester Union átutalással nem lesz könnyü boldogulni, nekem paypal-lal akarnak fizetni az Union-on keresztül egy bizalomi alapon müködõ lehetõséggel. Amikor van a 2 eladó fél és megbiznak fogadnak részesedésért, egy harmadik embert, akinek nincs köze egyik félhez sem, ezután az õ segitségével fogod eladni. De nagyon kell tudnod szoban angolul és vigyázz nehogy átvágjanak.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
és ezt az accot 3x h törték fel?
mert én se voltam ien oldalakon és nem használtam progikat...
nah mind1 eladom az accom igy többet tuti nem jáccok mu onlinen meg lehet nyugodni nem lesz több "szar arcú, nagyképû hacker köcsög" megnyugodhat mindenki
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
de ahogy érzed megszoktam h mindenért én vagyok a hibás meg én csinálok minden rosszat mind1
marad GW oszt csá
Csak cencéhez szeretnék szolni 1-2 utolsó szót.Nem igazán vágom mér lettem le senkizve, azthittem barát vagy, de valszeg nem, mivel egy barát nem igazán senkiz le téged, a barátnöd, és a fél családod...hmmm mien édes hogy mindezt azért mer egy pár napra átmentem privi szerverre...mondtam h vissza fogok meni globalra majd ha eladták cumokat, és rendbe tudom szedni magam.De ezek után baszok az egészre, de ugyis mind1 hiszen ugysem ismer senki nemigaz?Nah BB all sok szerencsét, és bocsi h foglaltam a helyet:)
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Az elsö meg kizárolag a2-töl,és d3-ban.
Ezt azért jó tudni,mer van h nem esik a scroll és akkor szétunnád magad 1 pályán:D
fizetsz neki 1M-et, megkeresed a Scroll of Emperor-t a LostTower1-ben (csak egyedül, partyban nem fog esni), visszaviszed neki, fizetsz 2M-et, karaktered típusától függõen keresed a következõket: DK - Broken Sword, DW - Soul of Wizard, Elf - Tear of Elf - méghozzá LostTower7-ben, szintén egyedül. Ezt is visszaviszed, és kész. A quest elsõ és második fele után is 10-10 statpointtal leszel gazdagabb. Elvileg így van.
Ha nem gond írja már le valaki részletesen<#email>#email> hogy,hogy kell megcsinálni a find the sroll of emperor qustet?<#help>#help>
Elõre is kösz
OFF
Xbox-al más az érzés, pláne, hogy ha rá van kötve a házimozirendszerre, 5.1-ben jön a hang és a képernyõ is 78 cm <#smile>#smile> Persze nem a legnehezebb fokozaton nyomtam. Úgy emlékszem, hogy a Halo-t eredetileg is az Xboxhoz készítették és csak utólag jött ki a pc-s verziója.
Sajna az Xboxon már túladtam.
Global DW 11x
én csak az elsõ részével játszottam és csak pc-n :)
Global DW 11x
annyian dicsérték ^^
Ropi arra nem gondolsz hogy az emlegettett 0restes arcnak,van 1 50restes haverja,vagy akár testvére?
xtremetop100, muhopzone, top100gamesites meg hasonlók mind szar, az ott lévõ szerverek 90%-a offline
elég rosszul tudod ugyan is nem mg zek, hanem halo zok gw zek és cod ozok, emelett nem neked szolt a beszolás, másodszor ha figyelnél 1 beszolásomba se volt az utobbi idõbe h ki miatt mentem el
épp ezt pofázom az értetlneknek h azért mentem el mert 3 év túl sok volt az életembõl a MU nak... ha kicsit is olvasnád más hozzá szolásait nem dumálnál hülyeségeket ennyit errõl...
Amugy is azt irtam ,hogy mu forumon találtam ,nem tudom miért gondolod ,hogy ez frienzes képlet...
Viszont több szerveren elõfordul,hogy magában raven esett stadium környékén,lehet hogy a te esetedben is ez van,bár nemtudom milyen szervren jáccol.
A ravenkészitésröl vannak legendák is,hogy bonyolultabb módon is el lehet késziteni.Szerintem olvass utána,vagy 1szerüen kérdezz meg valakit akinek már van:P
"Valaki adhatna már 1 kis ropit!!!!!" "És akko mondom majd Együnk 1 kis Ropi-t!"
Nemsoká meg fogunk próbálkozni valamiféle kék sárkánnyal(?). Kíváncsi leszek rá hogy fogom bírni... 250+ EE, 280+ SM, 180 MG társaságában látogatjuk meg õket.
horse spirit + 5b + 5s + 1joc + 1c + 5m zen
And to make raven:
raven spirit + 2b + 2s + 1joc + 1c + 1m zen
Pont most akadtam rá mu forumon.Sose jácottam dl-el szóval nem tudtam ezt eddig:)
Cence te viszont befoghatnád végre,mert rohadtul kezdesz idegesítõ lenni.
Eddig elég sokan mondtak rólad jókat és ezért nem volt veled semmi bajom,
most viszont határozottan kezdesz nagyon szar arc lenni a szemeben.
Állandóan idejössz beszólogatni,meg azt hangoztatni,hogy mennyire abbagytad a globált a "gonoszok" miadt,közben mindenki tudja,hogy mg-zel.
Szerintem 1álltalán nem érdekel senkit a világfájdalamad,ugyhogy visszavehetsz 1 kicsit.
itt sok a nagyarcu szar és mikor kéne mind kussol...
megitn csak bebizonyitottátok... :)
A 7x xp nap érdekes volt. A maya és wigle szerverekre egy idõ után csak szerencsével lehetett bejutni, akkor is szinte játszhatatlan volt a lag miatt. Ettõl függetlenül EE-m 117 -> 132, a BK-m 179 -> 184 fejlõdött, valamint dobtam egy 40es gyûrût, amibõl Silk Gloves +7+12+L-hez jutottam.
Global DW 11x