Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ez a nobb. Aki a játék alapjait sem ismeri"
Nem kell feltétlenül ravenre apellálni. Ez csak egy példa volt.
De én igazából nem is azokat az embereket tekintem noob-nak akik most kezdték a játékot és nem tudnak mindent. Inkább azt aki profinak tartja magát, a tudása alapján viszont közel sem az:) Mondom lehet itt csinálni a reseteket, na de annyitól még senki se lesz jó játékos:)
A tudásról meg: én se ugy születtem, hogy tudtam hogan kell ravent csinálni:) De volt annyi eszem, hogy ne a társaimat zaklassam ezzel, inkább megnéztem a 3984 oldal közül az egyiken, hogy hogy kell csinálni. Azt sem tudtam mi az a bc. Aztán olvasgattam, próbálkoztam, bénáztam és jéé, ma már tudom.

És én nem nézek le egy globalost se, félreértés ne essék. Én is globaloztam, kinyomtam kemény 124 szintet a dk-val és az elsõ blessem egy skilles berdyshbe tettem:)) A globál jó mert ott tényleg megtanulja az ember a játékot. Tehát - szabad nyugodtan megkövezni és meglincselni - a legtöbb noob privátosok között van:)
na ennyi voltam mostanra
Vdanosss
de többnyire õt<#vigyor>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
ezzel nem cencét akartam felhozni

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
egy normális mu-s minimum 1 privát szerveren kinyom 1 resetet hogy ezeket tapasztalja de az se baj ha nem.
a global 4ever gyerekek azok meg csak akkor fogják tudni hogy elérik a szintet a questet stb..

Mirk
nem kötekedés meg télleg csak, hogyha netán én nem tudok ravent csinálni
akkor noob vagyok?^^
csak mert aki globalon jáccik/jáccott az nem tudhatja, hogyan kell ravent csinálni :)
persze privis gamereknek ez nem kérdés mivel nekik minden "full" ...stb
de talán eljõn a nap mikor global is az lesz és én is vissza térek new gamerként^^

ez igaz:)
Vdanosss
mien jókat mondasz<#nyes>

ha már itt tartunk a privi szervernek egy haszna van - ugyan az mint a globálnak
szórakozni
Vdanosss
a karaktervásárlás csak errontja a játékot.
ugyanugy mint a Frienzen az item vásárlás..
csak a frienzen mindenki exc+13biszbaszba jár és foggalma sincs a játékrol mert mindene van alapbol.
és ha veszel karaktert akkor tegyük fel 80fölöttit akkor nemtudod meg csak 140en hogy mi a twisting slash orb XD
jah és bocs hogy teleírom ezzel az oldalt...
<#pias>

A dw-vel elég lassan lehet haladni, bár gondolom ez függ attól is, hogy mennyire hamar ad az ember inkább energyre, vagy inkább a tuha miatt erõre, én pl 49es szinten unom eléggé a meteort. Másrészt kérdés, hogy az eladni kívánt 75ösnek van-e ruhája, és az sem mellékes, hogy mindjárt 80-as...
Én biztos nem "vennék" karaktert.

sztem 1 haszna van (bár én ezt se használtam soha)
buildot nézni rajta
ezen kívûl SZTEM nem sokra

Én is játszottam privi szerveren de sztem az 2 dologra jó:
1. Gyorsan megunni <#vigyor2>
2. kipróbálni hogy mien nagynak lenni kipróbálni itemeket amik globálon letet hogy soha nem lehetnek a tieid.
ha ismernél tudnád h privát serverek terén sosem voltam "tájékozott" sosem tudtam h mienek vannak és mennyi csak azt tom h xp szorzosak ...stb, tuningoltak 1 szóval
sosem gondolkodtam rajta h elhagyom a globalt egy privi server miatt, de már nem is fogok mert... lényeg, hogy mindenkinek jobb így
talán ezért nem tudom, csak volt 1-2 emberke aki érdeklõdõtt, h van-e már Magyar privi server mert várta...

Vdanosss
-.-tájékozott vagy

van magyar privi szerver? ^^

Vdanosss
ezért utálom a magyar priviszervert

Vdanosss
nah ez azzigaz

nem attol noob vki hogy még nincs 100as szintû a karija. Ismerek olyan embert aki már jáccott több privi szerveren is tele volt resettel, jó itemekkel meg önbizalommal, aztán egy nap megkérdezte hogy kell chaos fegyvert csinálni. Ez a nobb. Aki a játék alapjait sem ismeri. Mert jó néhány ilyen magyar van akinek nagy a mellénye de nem tud egy ravent meg egy cnb-t se csinálni.
Vdanosss
egyébként gratula Devil<#smile>

Vdanosss
cence ájjá má le..<#guluszem1><#awink>
én nekem a 120 on kivül volt egy 160as karim is de azt feltörték..
és a 2 évbõl 1 nem global volt viszont mindent tudok a mu-rol de már nem jáccom szal ne emlegess:S
és eladni hülyeség mert ugy biztos noob is marad aki megveszi:(

Hello all
megvan a 140 globalon a DK-manak aki már nem sokáig dk ^_^
SteWhite
Én pl. noob vagyok. Baj? :)

Global DW 11x

Borg87
Nem nagyon értem hogy mért szidjátok 1mást mindeki volt 75 lvl és akkor se mondta magára ,hogy noob. Ti mért szidjátok az "ajándékot" ami teljesen ingyen van. De még azis lehet ,hogy televan jevelekkel de csak 75 lvles.

..::Borg::..

nem az a baj hanem hanemn hogy danoss is itt szarozza, szögezzûk már le:
1, a dw nem szar kari és nem a legkönnyebb akár lvl 75 ig is elvinni
2, elhiszem h nyunyu figyelmetlen (netán értetlen) de ettõl még nem noob valaki
3, ha noob is lenne mégis csak van valaki itt akinek kellene az a karakter lásd pistit
4,Danoss meg akkor noobozzon ha nem 1-2 év alatt hoz össze 110 lvl-t v mennyit

ja
mertha vkinek kell egy 75ös kari akkor noob. egyébként tényleg az de nem azért mert kel neki a kari
imisz meg dragonhelm ti biztos halál profik vagytok
ezt nem hittem volna...
Imisz
LoL
de noob valaki xD

kööszzzzzzzz
nekem kell az a kari ird meg az ID-t és a jelszot a cimemre [email protected]
Vdanosss
nyunyu senkinek se kell egy olyan szar kari...

Vdanosss
1. kell az invisibiliti cloak
2. elkezd számolni vissza 5,4,3,2,1 és
3. mielõtt letelik az idõ menny az ArcAngel hoz és kattints rá(nemtudom hogy holvan mert nemtudom hogy melyik serveren jáccol)álltalában devias templom...
4. az is nagyon fontos hogy olyan cloakod legyen ami a szintednek megfelellõ
pl.: 6lvl-60ig ha joltom cloak 1 és igy tovább de ezt keresd meg valahol-.-<#idiota>

sziasztok nem tudjátok hogy hogy kell belépni a blood casle-ba mert megvan az a invisible nemtom mi és nem enged be!ha tudtok valamit segíteni akkor irjatok
eröre is kööööööööööööööössssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz!
karivétel noobság... azt nem nagatok csináltátok hanem egy másik ember... ebbe semmi öröm ha valaki azt mondja hogy nem lett emghackelve és a 250 karija csupaszon van akkor azt megvenném mert dl-el mennék de különben...(persze a dl-t emg nem én értem el xD)
"nyunyu ez itt a maya server forum ja inkább"
ti ugye wiglesek vagytok?
mert ha valakinek kell egy 75-ös dw az jelentkezen msn: [email protected] mus pénzbe egyezünk
Vdanosss
nyunyu ez itt a maya server forum ja inkább
szerintem senki sem fogja megvenni és az account naggyábol 1millát ér vagy annyit se ZEN ben

kinek kell egy lvl 75-ös dw wiglen akinek kell itt az msn-em vegyen fell és megegyezünk!!! msn: [email protected] (játékon belüli pénz éerme)
hello mirk amikor megkaptad ezt a levelet
akkor vegyél fel msn-re
[email protected]
^^ szép... én most épp 333 vok xDDD már van 16 blessem a cuccokra( dark master armor+L / pants+L ezek ketten 21 blessbe kerülnek majd + exc great scepter +inc ami +15 bless + a reset dija :S)
frienzmu - revolution
mirk melyik szerveren játszol?
Vdanosss
nekem csak az str annyi xDDD

Vdanosss
Grat<#smile><#worship>

törölt hozzászólás
sziasztok nemtudtok véretlenül egy magyar szervert ha igen irjatok elöre is kösz!
az élet ilyen :) különben sztem valamikor a frienz is leáll mivel szerintem aki csinálta nem annyi idös mint én...
igen tudja kirõl van szó ^^
akkor életed végéig frienzezel mert a mostani magyarok száma igen csak lecsökkent talán old playerek közül csak kegabi jáccik már...

:) látom végre eltüntek mindannyian akik itt pofátlankodtak (senki ne vegye magára tudja kiröl van szó) én mjad meek vissza globalra mikor majd csupa jot irtok rola hogy nincs lagg a hackerek nagy része eltünt meg van elég jofej magyar a szerveren aki partyzna :) addig is frienzezek.
nem kell van vevõ rá és nekem jo lesz zsebpénznek.
amellett vissza néztem és semmi olyan nem volt amivel feltörhettek volna se egy oldal semmi... szal fogalmam sincs de én tapasztalatbol mondom h ez nem annak a lényege h tradelsz nem tradelsz. jáccol nem jáccol
lehet sorsolnak kit h törnek fel^^ nem tom de ez nem csak rajtad múlik, az h téged még nem törtek fel szerencse is lehet nem csak az h bevédted magad.

kegabor
Kolger félreértettél. Irok egy példát:

Voltam olyan 130 lvl környékén, megvettem a setemet, és 250-ig szinte csak minimálisan tradeltem, csak a kacatokat adtam el, csak játszottam/partyztam/afkoltam. Nem léptem fel 2 mu-s oldalon kivül semmire ezzel a géppel, szóval konkrétan csak erre az egy dologra használom ezt a gépet. Nem raktam rá különféle törtszerveres mu-kat, nem próbálgattam semmit ezen a gépen. Én nem azt mondtam, hogy senkivel ne beszélgess a játékban. :DD Veled is találkoztam annak idején, emlékezhetsz rám és társaimra. (zsorzs, matifu, snake5)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005