Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell feltétlenül ravenre apellálni. Ez csak egy példa volt.
De én igazából nem is azokat az embereket tekintem noob-nak akik most kezdték a játékot és nem tudnak mindent. Inkább azt aki profinak tartja magát, a tudása alapján viszont közel sem az:) Mondom lehet itt csinálni a reseteket, na de annyitól még senki se lesz jó játékos:)
A tudásról meg: én se ugy születtem, hogy tudtam hogan kell ravent csinálni:) De volt annyi eszem, hogy ne a társaimat zaklassam ezzel, inkább megnéztem a 3984 oldal közül az egyiken, hogy hogy kell csinálni. Azt sem tudtam mi az a bc. Aztán olvasgattam, próbálkoztam, bénáztam és jéé, ma már tudom.
És én nem nézek le egy globalost se, félreértés ne essék. Én is globaloztam, kinyomtam kemény 124 szintet a dk-val és az elsõ blessem egy skilles berdyshbe tettem:)) A globál jó mert ott tényleg megtanulja az ember a játékot. Tehát - szabad nyugodtan megkövezni és meglincselni - a legtöbb noob privátosok között van:)
na ennyi voltam mostanra
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
a global 4ever gyerekek azok meg csak akkor fogják tudni hogy elérik a szintet a questet stb..
nem kötekedés meg télleg csak, hogyha netán én nem tudok ravent csinálni
akkor noob vagyok?^^
csak mert aki globalon jáccik/jáccott az nem tudhatja, hogyan kell ravent csinálni :)
persze privis gamereknek ez nem kérdés mivel nekik minden "full" ...stb
de talán eljõn a nap mikor global is az lesz és én is vissza térek new gamerként^^
szórakozni
ugyanugy mint a Frienzen az item vásárlás..
csak a frienzen mindenki exc+13biszbaszba jár és foggalma sincs a játékrol mert mindene van alapbol.
és ha veszel karaktert akkor tegyük fel 80fölöttit akkor nemtudod meg csak 140en hogy mi a twisting slash orb XD
jah és bocs hogy teleírom ezzel az oldalt...
<#pias>#pias>
Én biztos nem "vennék" karaktert.
buildot nézni rajta
ezen kívûl SZTEM nem sokra
1. Gyorsan megunni <#vigyor2>#vigyor2>
2. kipróbálni hogy mien nagynak lenni kipróbálni itemeket amik globálon letet hogy soha nem lehetnek a tieid.
sosem gondolkodtam rajta h elhagyom a globalt egy privi server miatt, de már nem is fogok mert... lényeg, hogy mindenkinek jobb így
talán ezért nem tudom, csak volt 1-2 emberke aki érdeklõdõtt, h van-e már Magyar privi server mert várta...
én nekem a 120 on kivül volt egy 160as karim is de azt feltörték..
és a 2 évbõl 1 nem global volt viszont mindent tudok a mu-rol de már nem jáccom szal ne emlegess:S
és eladni hülyeség mert ugy biztos noob is marad aki megveszi:(
megvan a 140 globalon a DK-manak aki már nem sokáig dk ^_^
..::Borg::..
1, a dw nem szar kari és nem a legkönnyebb akár lvl 75 ig is elvinni
2, elhiszem h nyunyu figyelmetlen (netán értetlen) de ettõl még nem noob valaki
3, ha noob is lenne mégis csak van valaki itt akinek kellene az a karakter lásd pistit
4,Danoss meg akkor noobozzon ha nem 1-2 év alatt hoz össze 110 lvl-t v mennyit
mertha vkinek kell egy 75ös kari akkor noob. egyébként tényleg az de nem azért mert kel neki a kari
imisz meg dragonhelm ti biztos halál profik vagytok
2. elkezd számolni vissza 5,4,3,2,1 és
3. mielõtt letelik az idõ menny az ArcAngel hoz és kattints rá(nemtudom hogy holvan mert nemtudom hogy melyik serveren jáccol)álltalában devias templom...
4. az is nagyon fontos hogy olyan cloakod legyen ami a szintednek megfelellõ
pl.: 6lvl-60ig ha joltom cloak 1 és igy tovább de ezt keresd meg valahol-.-<#idiota>#idiota>
eröre is kööööööööööööööössssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz!
mert ha valakinek kell egy 75-ös dw az jelentkezen msn: [email protected] mus pénzbe egyezünk
szerintem senki sem fogja megvenni és az account naggyábol 1millát ér vagy annyit se ZEN ben
akkor életed végéig frienzezel mert a mostani magyarok száma igen csak lecsökkent talán old playerek közül csak kegabi jáccik már...
amellett vissza néztem és semmi olyan nem volt amivel feltörhettek volna se egy oldal semmi... szal fogalmam sincs de én tapasztalatbol mondom h ez nem annak a lényege h tradelsz nem tradelsz. jáccol nem jáccol
lehet sorsolnak kit h törnek fel^^ nem tom de ez nem csak rajtad múlik, az h téged még nem törtek fel szerencse is lehet nem csak az h bevédted magad.
Voltam olyan 130 lvl környékén, megvettem a setemet, és 250-ig szinte csak minimálisan tradeltem, csak a kacatokat adtam el, csak játszottam/partyztam/afkoltam. Nem léptem fel 2 mu-s oldalon kivül semmire ezzel a géppel, szóval konkrétan csak erre az egy dologra használom ezt a gépet. Nem raktam rá különféle törtszerveres mu-kat, nem próbálgattam semmit ezen a gépen. Én nem azt mondtam, hogy senkivel ne beszélgess a játékban. :DD Veled is találkoztam annak idején, emlékezhetsz rám és társaimra. (zsorzs, matifu, snake5)
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005