Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, honnan rax fel képet? Me ugylátom képfeltöltés már nem müxik...
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha a mehetre véletlenül 2szer nyomsz ,duplikálja az üzenetet:/
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
Itt is leszarnak, max jönnek h mutassam + a runa kardom(van 3 skiles<#hehe>#hehe>) meg a dark master settem akarja mindenki megvenni... volt hogy jött 1 surmó és exc adamantine-t akart adni érte(annak a defje jóóval nagyobb) és amikor megkérdeztem hogy mér kell neki amikor jobb van, elment... lol (power slash-ez kell stamina/AG?) amugy runet itt is olyan eséjekkel találsz kb...
Hogy értve setteket lehet venni? boltban lehet +9fölött vagy mi? ki kéne próbálni mind2õt<#email>#email> na majd meglásam mi lesz, és köszi!!! itt legalább vannak segítõkész emberek nem pedig:"fúúú de hülye, lool, stb..."
a Frienzen azér ne jácc mert lehet settet venni és ezzel elcseszték a game-t
a Heroian meg azer mert ott rád se hederintenek...<#vigyor3>#vigyor3>^^
de a freinzen van némi kihívás eza jo pl.:(runeblade szinte 1 a 10000 hez hogy találsz crywolfban.
heroian meg vannak alapskillek amivel amikor megvan hozzá a mana meg az aggi leütöd a kezdõ szörnyeket..(hozzáteszema dw alapskillje elvan naon cseszve..)
naggyábol ezt mondom és te válassz
a szó amúgy fail/ed azt jelenti h leromlik ~ nem sikerül...stb
Szerintetek meiken érdemes jáccani: Herois vagy Frienz-en??? Gondolom van itt aki mind2õn tolja/tolta.
Köszikee<#vigyor3>#vigyor3>
nem faillolt egy item se most épp:
dm helm+8+4+L
dm glvoes+7+12
dm armor +9+4+L
dm boots+9+4+L
dm pants+9+4+L
ebböl a +9-es itemek nem failoltak ami csoda... 352 lvl vok már (régota játszok)
különben most ki játszik a frienzmu evoultion(low) serveren? Vagy ki akar visszajönni? én szivesen segitek, lásd keb settét mert az tölem kapta tök ingyen.
De lattam itt képeket és sok újat láttam amit eddig nem: Pl valami seregrõl kép +frankó kis set... Na megpróbálkozok 1 másikkal, csask olyan xar újból kezdeni mindent! tolál 0ról indulni. Itt legalébb tudtam nagy karival szerezni cuccokat az kicsiknek. Na Jo8 for all és THX
Global nehezebb,lassabb 1-2 dolog nincs még rajta ami privin van ilyen pl Blood Castle..iesmik meg az itemek nem fullosak (ezalatt értem nincs exc phonix cucc..stb)
nagyjából ennyi
Nem müxik ebben a verzioban <#violent>#violent><#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
De azé köszi.
És mi a különbség Global és priv között??
És nem kell a fikázás!!! mer nemvágom mint ti... ti se ugy kezdtétek h kisujjból ráztatok minden apro trükköt <#vigyor4>#vigyor4>
Ja igen! Van egy parancs amit ha beírok nem tudnak partyzni + tradelni. Nem tudja valaki mi az? (totál kiment a fejembõl, mer január óta nem jácottam) <#help>#help>
hány éve jáccolxD?
én 3éve...
de ezeket mindenki tudja.
az alapskillek azok meg csak néhány priviszerveren mennek de nemtudoma globalon megcsinaltak e mar.
Nemtom ez mennyire uj de itt az mer csask 2 skliiel indult el a dark lord... És végra a pacija is támad :D Ja meg a hollo! (ami nagyobbat üt a karinál:p)
De minden karinál van uj skillgomb is csak nemtom hogy lehet feloldani azokat <#conf>#conf>
De most le vok korlátozva szal 9óra lenne mire lejön <#vigyor>#vigyor>
Hétvégén Lessz nete ujra Frosty barátunknak<#nyes>#nyes>!!!
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Nem tud valaki 1 normális és JÓ (nem bugos,folyton szünetelõ,stb....) szervert?? Én most a www.forsaken-mu.com szervereken nyomulok(vagyis már 1 éve)
Itt az 1.02d verzió van nemtom ki mennyire ismeri de ahogy enéztem mindenhol kicsit más. Ezzel az a baj hogy elbaszták ahogy kell az igazán jó cuccokat (pl hurricane,dark soul,dragon knight setteeket) szinte lehetetlen találni. Arena-ból eltüntek a szörnyek,power slahs zabálja az AG.(stamina) meg ilyen apróságok.
A másik: nem lehet átvinni karikat 2 szerver közt? Jó lenne mer 7 kariból 5 mar igancsask odabasz <#wink>#wink><#vigyor3>#vigyor3>
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
de a 3. amin volt az sm em azon már érdekelt és lvl 30-40 re tudtam már chaos fegyvert, winget meg ilyen dolgokat persze h ravent v dark horse-t h kell csinálni még most sem tom ^^ - nem mintha kéne <#beka3>#beka3>
de tény és való, hogy elég sok a noob aki tehetne ellene valamit, de nem is akar, nekem az ilyenektõl áll fel a szõr a hátamon :)
én mostantol kussolok mert Mirk mindent olyan szépen leir hogy azt nem lehet jobban<#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>