Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És? nemérdekel hogy kell...
Tényleg, honnan rax fel képet? Me ugylátom képfeltöltés már nem müxik...

Vdanosss
a hight ról

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
én is küldök képet csak add meg a feltöltõoldalt

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

esély-t ly-al írjuk
de rossz,ez a kétszer elküldés.
Ha a mehetre véletlenül 2szer nyomsz ,duplikálja az üzenetet:/

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Hát nem aranyos?

Hát nem aranyos?

Nem kell ezen annyit gondolkodni,letöltöd mind a 2öt aztán azzal mész ami jobban teccik:)

de sztem te a high xp-t szereted mert a frienzmu low az globalos csak 20 szor gyorsabb afejlödés
nah ja a nyelvujito képességem:) különben meg a frienzmu low az kihivás xD
huu ha <#vigyor3>
Itt is leszarnak, max jönnek h mutassam + a runa kardom(van 3 skiles<#hehe>) meg a dark master settem akarja mindenki megvenni... volt hogy jött 1 surmó és exc adamantine-t akart adni érte(annak a defje jóóval nagyobb) és amikor megkérdeztem hogy mér kell neki amikor jobb van, elment... lol (power slash-ez kell stamina/AG?) amugy runet itt is olyan eséjekkel találsz kb...
Hogy értve setteket lehet venni? boltban lehet +9fölött vagy mi? ki kéne próbálni mind2õt<#email> na majd meglásam mi lesz, és köszi!!! itt legalább vannak segítõkész emberek nem pedig:"fúúú de hülye, lool, stb..."

Vdanosss
és re hi Mirk

Vdanosss
2-t mondok
a Frienzen azér ne jácc mert lehet settet venni és ezzel elcseszték a game-t
a Heroian meg azer mert ott rád se hederintenek...<#vigyor3>^^
de a freinzen van némi kihívás eza jo pl.:(runeblade szinte 1 a 10000 hez hogy találsz crywolfban.
heroian meg vannak alapskillek amivel amikor megvan hozzá a mana meg az aggi leütöd a kezdõ szörnyeket..(hozzáteszema dw alapskillje elvan naon cseszve..)
naggyábol ezt mondom és te válassz

a faillolt ilyen jo angol magyar kiejtés hála a nyelvújjitó fiataloknak ^^
a szó amúgy fail/ed azt jelenti h leromlik ~ nem sikerül...stb

hali. hát én a heroiát mondom de valoszinûleg mindenki azt mondja amelyken jáccik.
Bocsi de mi az a "faillolt"??? Eddig nem találkoztam ezzel a kifejezéssel csak azér!
Szerintetek meiken érdemes jáccani: Herois vagy Frienz-en??? Gondolom van itt aki mind2õn tolja/tolta.
Köszikee<#vigyor3>

Éljenek a 12.edikes osztálykirándulások:))

nah megjöttem 3 napos szlovákiai kirándulásból, nem vertek meg minket, viszont megvan a rozsnyói pincér csaj száma, átbasztunk két szlovák parkolóõrt, himnuszt énekeltünk egy kriptában és 100 liter felett fogyasztott alkoholt összességében az osztály:D
ekkora mákot ami ma volt:
nem faillolt egy item se most épp:
dm helm+8+4+L
dm glvoes+7+12
dm armor +9+4+L
dm boots+9+4+L
dm pants+9+4+L
ebböl a +9-es itemek nem failoltak ami csoda... 352 lvl vok már (régota játszok)
különben most ki játszik a frienzmu evoultion(low) serveren? Vagy ki akar visszajönni? én szivesen segitek, lásd keb settét mert az tölem kapta tök ingyen.
Vdanosss
^^

lol^^

Ejha.. akkor nekem semmi keresni valóm olyan szerveren<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
De lattam itt képeket és sok újat láttam amit eddig nem: Pl valami seregrõl kép +frankó kis set... Na megpróbálkozok 1 másikkal, csask olyan xar újból kezdeni mindent! tolál 0ról indulni. Itt legalébb tudtam nagy karival szerezni cuccokat az kicsiknek. Na Jo8 for all és THX

a különbség(ek):
Global nehezebb,lassabb 1-2 dolog nincs még rajta ami privin van ilyen pl Blood Castle..iesmik meg az itemek nem fullosak (ezalatt értem nincs exc phonix cucc..stb)
nagyjából ennyi

Francba <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Nem müxik ebben a verzioban <#violent><#falbav><#nemtudom>
De azé köszi.

/request off

Már több mint 1 éve, de eddig nem voltak ezek a dolgok ITT!!!
És mi a különbség Global és priv között??
És nem kell a fikázás!!! mer nemvágom mint ti... ti se ugy kezdtétek h kisujjból ráztatok minden apro trükköt <#vigyor4>
Ja igen! Van egy parancs amit ha beírok nem tudnak partyzni + tradelni. Nem tudja valaki mi az? (totál kiment a fejembõl, mer január óta nem jácottam) <#help>

amugy aki agusztus 28 ig csinált karaktert a heroián annak minimum 2 resetje van most.
Vdanosss
ezek nem uj skillek hanem a dl skilljei....
hány éve jáccolxD?
én 3éve...
de ezeket mindenki tudja.
az alapskillek azok meg csak néhány priviszerveren mennek de nemtudoma globalon megcsinaltak e mar.

Hát pl DL-nek van egy uj elektro sugár meg ha partyban vagytok akkor a DL maga mellé tudja teleportálni a többi embert akármeik térképen van(kivéva BC DS).
Nemtom ez mennyire uj de itt az mer csask 2 skliiel indult el a dark lord... És végra a pacija is támad :D Ja meg a hollo! (ami nagyobbat üt a karinál:p)
De minden karinál van uj skillgomb is csak nemtom hogy lehet feloldani azokat <#conf>

Vdanosss
mik az uj skillek?:D:D

itt 65000 a max pont,minden plusz skill van.
Amugy itt potyog dark horse + raven meg Dlnek van köpeny(ami a szarny hejett van) meg uj skillek is... nemtom ott hogy van.

ok majd meglasam hátha jobb mint ez...
De most le vok korlátozva szal 9óra lenne mire lejön <#vigyor>

Vdanosss
lehet én is megyek vissza mu zni Frienzre:D:D
Hétvégén Lessz nete ujra Frosty barátunknak<#nyes>!!!

remfarkas
Nekem jelenleg privátok közül a frienz jön be, de nem bírom otthagyni azt a ki******* globalt, mert annyi barátom van ott a guildban (is).

\"Ha fodrozódik a víz....\"

hali.probáld ki a www.mu.heroia.com én itt nyomom.
Az a másik fele hogy 3 szervere van de max 30 ember van fent. az is nagyon ritka(vajon mér...) amikor 1 volt meg bejött a második 200-250 ember volt délután + hétvégeken <#vigyor2> most meg a sok payer gizdul hogy 1-2 ütéssel nyírja a kicsiket... (ismerek egy emberkét akinek több mint 200 resetje van,persze payer resi mind)

Helló!
Nem tud valaki 1 normális és JÓ (nem bugos,folyton szünetelõ,stb....) szervert?? Én most a www.forsaken-mu.com szervereken nyomulok(vagyis már 1 éve)
Itt az 1.02d verzió van nemtom ki mennyire ismeri de ahogy enéztem mindenhol kicsit más. Ezzel az a baj hogy elbaszták ahogy kell az igazán jó cuccokat (pl hurricane,dark soul,dragon knight setteeket) szinte lehetetlen találni. Arena-ból eltüntek a szörnyek,power slahs zabálja az AG.(stamina) meg ilyen apróságok.
A másik: nem lehet átvinni karikat 2 szerver közt? Jó lenne mer 7 kariból 5 mar igancsask odabasz <#wink><#vigyor3>

keb sztem mindenki tudta hogy élsz max nem látott (én láttalak)
én tudtamm hogy élsz :)

Vdanosss
kk

remfarkas
Yeah, látom megy a magyarkodás itt xD Csk szólni akartam hogy élek.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

lol^^

lol bocs nemtom mér ment el kétszer.
elmondom legalább okosodsz:
Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
elmondom legalább okosodsz:
Dark raven: 1 raven spirit +2b+2s+1 creation+1 chaos
Dark horse: 1 horse spirit +5b+5s+1 creation+1 chaos (asszem)
a chaos fegyver meg nemtom honna ntudtam meg de annyira alap dolog volt xD a wing is meg a többi.
tény és való h elsõ 2 accomon nem tudtam ezeket, nem is érdekeltek
de a 3. amin volt az sm em azon már érdekelt és lvl 30-40 re tudtam már chaos fegyvert, winget meg ilyen dolgokat persze h ravent v dark horse-t h kell csinálni még most sem tom ^^ - nem mintha kéne <#beka3>

Vdanosss
:)

nem feltétlen arra apelláltam :)
de tény és való, hogy elég sok a noob aki tehetne ellene valamit, de nem is akar, nekem az ilyenektõl áll fel a szõr a hátamon :)

Vdanosss
:P
én mostantol kussolok mert Mirk mindent olyan szépen leir hogy azt nem lehet jobban<#vigyor><#kacsint>