Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van az email a www.muonline.hu oldal alján.
Cenece: lol, annál azért egy kicsit profibb, hogy paintos legyen. Ott van a php motor az oldal mögött, szóval nem hinném, hogy aki ilyet tud, az ne pl. a photoshopot használná. <#wink>#wink>
:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::
most töltöm megnézem mit hotak ki magukból<#vigyor>#vigyor><#pias>#pias>
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
de a paintos része odaver^^
minden elismerésem a honlap készitöknek
hány óra volt paintal megkreállni? (mert ez paintos munka)
meek és emgveszem a solay-u sceptor+L-ot
csak online lenne az emberke :/
Amugy nehezen hihetõ hogy az a szerver HIVATALOS... annyi a hiba az oldalon hogy csak röhögtem mikor olvastam :/, + tipikus törtszerver bugok vannak a játékban.
Azért nem játszom mert az van odaírva hogy hivatalos, pedig nem látszik semmi jele annak hogy az nem egy tört szerver lenne.
practitioner of the forbidden arts of death
Ja, csak hogy tudd, semmi közöm a dologhoz (bár jó lenne...)
Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
igy 2 hét és resetem van ha ez igy megy tovább... különben meg kár hogy elmentek frienzmu low-rol páran most kezdek rendbe jönni a cumokkal aztán majd adományozok a kariknak föleg itemmel tok szolgálni... pl: dark knighttal, silpyd ray, meg még ilyesmikkel meg gd itemekkel szoval sztem vissza kéne jönnie pár embernek mert egy két ember ingyen megkapja a tübbi meg valami jo olcso áron... pénzt is tok adni kölcsön is (persze elöbb még a sunlight set meg a solay-u+L ) de ezek után adakozo leszek. eddig nagyon spoor voltam de lásd az eredményét kiora setbe vok jo uccosokkal elég lvl-el...
vki ismeri a Magyar MM eket? esetleg innen is van köztük?
:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::
megvan a 10. resetem is :]
és full reflectes settben vagyok
igen nyújtanak menj fel szépen a muhq ra és nézd meg miért sír a nép?
hogy a K2 miért törli az itemjeiket a p2p serveren...
és még ezért fizetni
P.S.: Vannak itt olyan inteligens emberek, akik azt hiszik, hogy a "LOL" rövidítés valamilyen szánalomra méltó szó. Ez miért ismerõs nekem a kedves délamerikai emberektõl, mivel õk ugyanilyen formában használják. Sõt még meg is sértõdnek ezen, ha valaki ezt használja, tehát viselkedjünk gyerekesen.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Mostanában deviasban keressetek ott árulok cuccokat meg nézek mágikákat próbálok venni magamnak :D DW vok nagy bottal xD neked?
mi a neved frienzen?
és nagyon jol tudok angolul de kösz a felvilágositást.....
2 féle fizetési opció lesz...
te jóó ég LOL
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
köszi a tippeket sikerült jáccanom frienzen ugy hogy fél nap alatt 40 lvl-es lettem :) csak deviasbol nem tok most tovább menni.
amugy keb ne éld bele magad majd nézd meg mikor bejönnek a változások
és a f2p részét a k2 megöli, ezzel kezdte el...
Kik melyik szerverre mehetnek?:
f2p: 1-3
p2p: 4-6 asszem, fórumokon mást írtak
p2p+: 7-9
és lesz még egy-egy szerver ami olyan lesz mint a privátok, 300x exp, 2,5 drop rate, reset, innen nem lehet karit átvinni máshova
Mindegyik létezõ accontunkhoz új accountot kell kreálni, amire elõször bejelentkezve hozzá kell csatolni a már létezõ accountjainkat (ez egyelõre még nem teljesen érthetõ, de szerintem egyszerû lesz akkor amikor csináljuk).
Lesz WW és golden mob event, lesz minden pálya, satöbbi satöbbi satöbbi...
pl.: devias zene helyett: Justin Timberlake SEXYBACK szól
nória zene helyett: Sean paul Give it up to me megy...
chaos chastle zenéje egy csatajelenet zenéje XD
jah és a szörnyeket csereberélem szal a kissárkánynak Gorgon hagja van XD<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
frienz, tört szerver nagyon hasonlit a globalhoz, viszont ingyenes, de eléggé korrupt, mellette szól viszont az hogy eléggé bugmentes, és minden funkció + tárgy elérhetõ
köszi az elõzõ választ :D
1, nem tudja valaki ki az a csóró aki sonic-ról leszedi fojamatossan a cuccokat amit ráadok (+5 leather cuccokat)?
2, arra lennék íváncsi ki csinálta sonicot