Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ilyen ügyesek vagytok, miért nem külditet el az ötleteiteket nekik! lol <#nevetes1>
Ott van az email a www.muonline.hu oldal alján.

Cenece: lol, annál azért egy kicsit profibb, hogy paintos legyen. Ott van a php motor az oldal mögött, szóval nem hinném, hogy aki ilyet tud, az ne pl. a photoshopot használná. <#wink>

:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::

De ha a reset-bõl reszet lett akkor a blood castle mérnem vérkastély és a guild master mérnem mester?:D
Imisz
meg az is hülyeség hogy GUILD-ek

Frosty01
msn!!!

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
xD én már csak a reszet szón beájulok'-.-
most töltöm megnézem mit hotak ki magukból<#vigyor><#pias>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
lol tényleg :O

én csak az oldalt néztem meg
de a paintos része odaver^^
minden elismerésem a honlap készitöknek
hány óra volt paintal megkreállni? (mert ez paintos munka)

ma is kira napom volt egy csomo jewellel.
meek és emgveszem a solay-u sceptor+L-ot
csak online lenne az emberke :/
Frosty01
meg tudom hogy te törtet üzemeltettél ^^

Frosty01
nekem azt mondták hogy te vagy a vezér ott!
Amugy nehezen hihetõ hogy az a szerver HIVATALOS... annyi a hiba az oldalon hogy csak röhögtem mikor olvastam :/, + tipikus törtszerver bugok vannak a játékban.
Azért nem játszom mert az van odaírva hogy hivatalos, pedig nem látszik semmi jele annak hogy az nem egy tört szerver lenne.

Egészségedre Frosty01! :)

Ja, csak hogy tudd, semmi közöm a dologhoz (bár jó lenne...)

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

Frosty01
SonicR a gazda, szóval nálam ejtve van

Vdanosss
dragon. Highon is ugyanigy.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

de a drop nincs növelve a szerveren... csak sok a szörny olyan helyen ahol esik midnen jewel és feather is
LOL aki most a frienzmu low-on elérte a 300 -as lvl-t az jol jár (tegnap 20b érték esett) rakat feather bless soul icarus-t felturbozták de nagyon csomo szörny gyors xp sok jewel kurva jo.
igy 2 hét és resetem van ha ez igy megy tovább... különben meg kár hogy elmentek frienzmu low-rol páran most kezdek rendbe jönni a cumokkal aztán majd adományozok a kariknak föleg itemmel tok szolgálni... pl: dark knighttal, silpyd ray, meg még ilyesmikkel meg gd itemekkel szoval sztem vissza kéne jönnie pár embernek mert egy két ember ingyen megkapja a tübbi meg valami jo olcso áron... pénzt is tok adni kölcsön is (persze elöbb még a sunlight set meg a solay-u+L ) de ezek után adakozo leszek. eddig nagyon spoor voltam de lásd az eredményét kiora setbe vok jo uccosokkal elég lvl-el...
Frosty01
én megnézem, de ha azok a gm-ek akikre gondolok.............................................. úgy letörlöm hogy füstölni fog a winyóm

itt a várva várt szerveretek emberek :))
vki ismeri a Magyar MM eket? esetleg innen is van köztük?

Wow, ezt nézzétek:

www.muonline.hu

:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::

Vdanosss
visszatértem frienz high ra :P
megvan a 10. resetem is :]
és full reflectes settben vagyok

kösz a célzást mégsem én kaptam fel a vizet egy egyszerû írásra ami mögött semmien hátsó szándék nem volt...
igen nyújtanak menj fel szépen a muhq ra és nézd meg miért sír a nép?
hogy a K2 miért törli az itemjeiket a p2p serveren...
és még ezért fizetni

kegabor
Ezer forint semmi névlegesen, ilyen mai árak mellett, ha pedig nyújtanak is érte valamit, akkor miért ne maradhatnék játékban esténként és néha nappal a benti barátokal. Grafika egy játéknál már nagyon régen nem számit nálam, ha jó "grafikájú" játékkal akarok játszani, akkor megvárom a legújabb XBOX 360-as játékot, berakom a gépbe és játszok vele konzolon.

P.S.: Vannak itt olyan inteligens emberek, akik azt hiszik, hogy a "LOL" rövidítés valamilyen szánalomra méltó szó. Ez miért ismerõs nekem a kedves délamerikai emberektõl, mivel õk ugyanilyen formában használják. Sõt még meg is sértõdnek ezen, ha valaki ezt használja, tehát viselkedjünk gyerekesen.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

:DDD

remfarkas
Persze hogy kibírta az ember ezt a grafikát. Meg azt is hogy az egész "csak" tápolásról szól. De hogy ezért fizessek... Kerestem magamon a tollakat de nem találtam.. se szárnyat, se csõrt..

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Frosty01
ha szeretsz rajta játszani, akkor nem számít a grafika, ha már eddig is kibírtad :D

Nem! nem arról van szó, hogy nem tudnák kinyomni havi 1000Ft-t, de ezért nem fogok mert ha monyuk valami grafikás game lenne jó aláírom, de ezért pénzt ház az lol
magixy
Mostanában deviasban keressetek ott árulok cuccokat meg nézek mágikákat próbálok venni magamnak :D DW vok nagy bottal xD neked?
Vdanosss
KisJake
mi a neved frienzen?

Frosty01
mindenesetre*

Frosty01
mindenesterte tetszenek az új nevek! sokkal jobb mint amik most vannak :S

Frosty01
hát ha játszhatatlan lesz a f2p szerver, akkor szerintem egyértelmü hogy sokan lelécelnek és kb fél év mulva elég sokan kiesnek ahhoz hogy játszható legyen, igaz hogy még majd úgy is elég gáz lesz, de legalább felférünk majd. <#pardon1>

teljessen eggyetértek Kebel
ha észre vetted volna nem azon röhögtem =.=
és nagyon jol tudok angolul de kösz a felvilágositást.....

Frosty01
Midgard vagy Helheim, jó kis nevek, ki hova fog válatni?

remfarkas
Én nem éltem bele magam semmibe, tudom hogy f2p szopás lesz, de én akkor sem fogok fizetni, még havi 1000-et se, annyit nem ér meg nekem 1 game. Majd meglátom milyen lesz, és aszerint döntök, itthagyom-e globalt vagy maradok, részemrõl ez lesz.

Frosty01
ezen mi a vicces?
2 féle fizetési opció lesz...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDD
te jóó ég LOL

kegabor
"Kisgyerek" ... küld el privátban a cimed és megbeszéljük személyesen a problémákat. Ok ?

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

ez aztán lol volt a javából :)

Hi all ! ;)
köszi a tippeket sikerült jáccanom frienzen ugy hogy fél nap alatt 40 lvl-es lettem :) csak deviasbol nem tok most tovább menni.
kegabor
Nem hiszem, hogy 5dollárt nem lehet kifizetni!!! (kb. ezer forintot)

SteWhite

"White Wizard..."

Tessék. <#smile>

Global DW 11x

White Wizard...
amugy keb ne éld bele magad majd nézd meg mikor bejönnek a változások
és a f2p részét a k2 megöli, ezzel kezdte el...

Frosty01
WW?

remfarkas
Globalon változások lesznek, maya+wigle összeolvad, 2 megaszerver lesz, mindegyiken 9 server(vagy 10).

Kik melyik szerverre mehetnek?:
f2p: 1-3
p2p: 4-6 asszem, fórumokon mást írtak
p2p+: 7-9
és lesz még egy-egy szerver ami olyan lesz mint a privátok, 300x exp, 2,5 drop rate, reset, innen nem lehet karit átvinni máshova

Mindegyik létezõ accontunkhoz új accountot kell kreálni, amire elõször bejelentkezve hozzá kell csatolni a már létezõ accountjainkat (ez egyelõre még nem teljesen érthetõ, de szerintem egyszerû lesz akkor amikor csináljuk).

Lesz WW és golden mob event, lesz minden pálya, satöbbi satöbbi satöbbi...

a golden dragonnak meg kissárkány hangja?
Vdanosss
egybként reformizálom a Mu-t magamnak:D
pl.: devias zene helyett: Justin Timberlake SEXYBACK szól
nória zene helyett: Sean paul Give it up to me megy...
chaos chastle zenéje egy csatajelenet zenéje XD
jah és a szörnyeket csereberélem szal a kissárkánynak Gorgon hagja van XD<#nyes><#vigyor>

Vdanosss
a törtszerverrel kapcsolatban kihagytad hogy valamennyivel gyorsabb vagy sokkal gyorsabb és nagyobb a drop,zen stb.

Frosty01
global az official, az eredeti, egyetlen, stb.. viszont lassú, + a jobb dolgokért + szolgáltatásokért fizetni kell
frienz, tört szerver nagyon hasonlit a globalhoz, viszont ingyenes, de eléggé korrupt, mellette szól viszont az hogy eléggé bugmentes, és minden funkció + tárgy elérhetõ

na igen akkor mi a külömbség a global és a frienz között?
köszi az elõzõ választ :D
Hi
1, nem tudja valaki ki az a csóró aki sonic-ról leszedi fojamatossan a cuccokat amit ráadok (+5 leather cuccokat)?
2, arra lennék íváncsi ki csinálta sonicot