Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
mert te játszol?

practitioner of the forbidden arts of death

mellesleg van valaki itt aki még mayázik globalon? ^^

na most javitották ki a paintot ^^

😊

szemûûûveg. LoL. <#nevetes1>

:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::

Judge sajnálom hogy nem látod lehet a sok gépezéstõl elromlott a szemed és szemûveg kéne és határozottan nem a jpg tömörítés dolgozik 😊<#vigyor>

Vdanosss
te is fociztál már?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Azaz!

És nagyon cool! <#nyes>

Vdanosss
a battlesoccer az nem az arena foci?
azt már többmillioszor jáccottam.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
én is egyet értek az oldalt tekintve judgeval.

Szerintem a muonline.hu oldal gyönyörûûûen meg van csinálva. <#smile>

Én akárhogy meresztgetem a szemem, nem látok semmit, ami - 'paintos' lol - lenne. Nem lehet, hogy azt látod ahogy a jpg tömörítés dolgozik? <#nevetes1>

Ja, és a játék nagyon sirály, már 221 vagyok, és a questet is megcsináltam. Két másik guild már tolt egy battlesoccert, azt mondták nagyon állat. <#wink>

nem, tévedsz én a játékot nem fikáztam
csak mondtam h miután az oldal paintos SZÁMOMRA mien lehet a játék de egyátalán nem fikáztam csak az oldalt és a 2 közt van különbség 😊

fikáztad, olyan dolog miatt, ami a játék szempontjából abszolúte lényegtelen, ebbõl nekem az jön le már ne is haragudj, hogy csak rosszindulatúan kötözködsz, de mindegy 😊

van 150 karakter csinálva eddig ez minimum 100 user, tekintve, hogy reklámmentesen érte el ezt a számot 5 nap alatt sztem egyátalán nem rossz... csak épp délelõtt a skacok suliban vannak 😊 most épp vannak 23-an a 2 szerveren, mivel az egyik szerver pvp a másik nonpvp így igazából érthetõ hogy az 1-es szerveren van a játékosok zöme.
Egyébként próbáld ki 😊
a winghez kell egy
minimum+4+4 es chaos fegyver (CDA,CLS,CN😎
minimum 1 chaos
és zen

hát ha valami "nagyon fasza" akkor igen lehet 5 nap alatt 50-100 játékosa
akár hírdetés nélkül is. és képzeld nem egy honlap van amit én csináltam és nem kopintott, nem ugy mint a MU.HU-é arról nem tehetek, hogy nem ismered fel h mi paintos munka és mi nem, továbbá egy szóval sem emlitettem h szar lenne a server de ha igen kérlek másold be...

nem is fog csak lassan nõni a létszám, mert a megnyílása nme volt bereklámozva, szépen majd odaszálingóznak azok, akik megunták az olyan szervereket, ahol minden az ölükbe esik (exp, itemek)
5 nap alatt egyébként mégis mit vársz? 50-100 online játékost? lol
A muonline.hu szerver sokkal stabilabb és probibb mint bármelyik más magyar mu szerver szerintem, és ez a szerver a legkevésbé noob, az expen ha jól tudom most vettek visszább még(de ez nem 100%). Könnyítve nem lesz a szerveren szerintem, úgyhogy megéri az elejétõl játszani. Próbáljátok ki 😊 Nem kerül sokba a klienst letölteni meg regelni.

Cence írta ez a paintes dolgot... jó akkor csinálj honlapot stb. paintben, látszik te azt használsz mert kapásból megmondod, hogy ott készült, grat hozzá.
Sztem mind a kliens, mind a honlap nagyon profi, itt ott még hiányos, de pl ritkán látni magyar szerveren olyat, hogy a useraccokat és a fórumaccokat össze kapcsolják, meg hogy autoupdate van a kliensben meg sok más dolog.

gyertek próbáljátok ki 😄
Inferno
Sziasztok ! ^^
Nah már most én régen Mu-ztam mikor még be indult az official, és megint elkezdtem 😄,nah már most ti jobban tudjátok hogyan lehet szárnyat csinálni(elfelejté vala 😄), vagy ha tudnátok linkrt adni azis jóvolna^^.
Elõre is köszi a helpet 😊 !

PS3/X360 user: Infernohun

mikinod van?

Ja, valami állat feltörte az accountját. Nem te voltál véletlenül?

nem hivatalos
privát server csak annyi hogy az oldala lekopintott a globáléról.
az 1ik MM saját maga mondta hogy privát ha hivatalos lenne ugyan ugy mint a vietnámiakat minket is kitiltottak volna globalról
bár ki tudja..
nézegetem igy naponta h mennyien játszanak sztem tiszta élvezet lehet
a rekord az elsõ serveren 21 volt ez ma dölt meg ^^
a másikon 5 volt a max eddig
élvezetes lehet ien nagy téren ennyi embernek 😊

Frosty01
azért fújjuk fel, mert állítólag "hivatalos" <#idiota>

amugy sem tudom miért kell ennyire felfújni az egészet
ez nem az elsõ magyar privát server és nem is az utolsó 😊

azt nem nagy ügy megcsinálni 😊
de nézzed meg a DL köpenyét (ahol váltja a képet) ott az mind paintos 😉

Hát nem tudom... Csak a logóban a .HU felirat körül az a narancs glow, na ha azt ember megrajzolja paintba... A PS meg csukóból vágja az ilyeneket.

Elsõ nap még adott buffot, de kikapcsolták. Kérdeztem a GM-et, miért. Azt modnta, túl magas az exp (75x) és így túl gyors lenne a fejlõdés. Hmmm... <#wilting>

Frosty01
az Elf Soldier sem müködik

Vdanosss
ez csak egy egyszerû Bug!
arrol van szo...nem arrol hogy hogy lehet az ott:@
szerintem okosabb az aki 2honappal a nyitás után kezd.
Én globalon amikor kezdtem alig nyomtam ki az elsõ 10szintet.
és most belépsz és kapásbol kitolod 60ra minimum.

lehet igazad van de nézd meg és meglátod h szép paintos az oldal 😊
lehet php hoz értenek attol még lehet photoshophoz nem
a 2 nem zárja ki egymást 😉

egyébként mért heverne a földön egy ien? nem hiszem hogy vki eldobta, mert nem lehet, és szörnytõl se nagyon esik
Na majd ha találok egyet, szólok, bár még nem láttam ilyet a muonline.hu-n.

Frosty01
ez egy bug, valahol hever monnyuk deviasban, és nem lehet felvenni, kb az összes kezdõ játékost odacsõdíti, és mindenki megpróbálja legalább 4-5x felvenni 😄 (nem lehet felvenni)

Az a skill sztm csak elírás lesz. Én még soha sehol nem láttam olyat, hogy kijelezte volna a skillt glovesen. És az opció is csak sima, mondjuk additional defense x% (ott írja, hogy 16) nem pedig exc!

Imisz: mi a neved a gaméban? Megnézném azt a glovest én magamnak. <#wink>

+skill hahó
láttál már gloveson skillt? és ha igen tudtad használni?
Ha jól számolom, ahoz legalább 800 str meg 250 agi kell, az pedig 200-as szint fölött jöhet össze. Na meg nem árt megcsinálni a questet sem, hogy BK-á fejlõdj. Ezek megvannak?

ez általános bug sok szerveren van általában exc itemek hevernek a földön a legmagasabb opcióval és skillel😊
Imisz
Nekem az nem tetszik hogy találkoztam olyan bugot, hogy:Great Dragon Gloves+11+option(gondolom 16)+L+Skill és nem tudom felvenni. <#boxer><#duma>

Én HEADJUDGE nevû karival tolom a muonline.hu-n. DW-al most 127 lvl. <#vigyor2>

Nem tudom, mit mondhattak neked, de ha azt amit én, igazuk volt.<#wink>

Frosty01
jaja, a srác teljesen le volt törve 😊
nagyon kivolt.... sajnáltam is szegényt :/ már 3/4ig max statos volt ráadásul elf, akinek az esélyei már alapból is szarok, és még igy kicseszni vele.. ráadásul pont egy GM... 😄

Vdanosss
amit utolsó 4üzenetedben irtál

Vdanosss
HeadJudge te nem véletlenül POSEIDON vagy?
felmentem és pont ezt mondta egy poseidon nevezetû caracter 😊

Fúúú, az nem lehetett gyenge. Engem biztos szétvetett volna az ideg... fõleg, ha még esélyük is volt...

Nem szabad olyan GM-et betenni, aki elõtte bármelyik guild tagja volt.

Frosty01
globalon teljesen ki van zárva az igaz, de frienzen meg annyira korruptak a GM-ek, hogy az már fáj, tegnap egy elf ott sírt nekem fél óráig, hogy mekkora szenyók vele a GM-ek, mert amikor CS-volt, és ostromolták a várvédõ Holy-t, akkor az egyik gm fogta és dc-zte az egész guildot :S
igy nem sikerült nekik megszerezni... (egyébként az a gm a Holy guild tagja...<#idiota>)

A frienz is nagyon király, de nekem úgy tünik, ez is tud annyit.

Nekem nagyon bejön a globál post.

És a CS-t nagyon-nagyon várom már, itt jegalább lehet esélye, hogy a guild bekerül az ostromlók közé. Sajnos a globálon, vagy a frienzen ki van zárva, ott sohasem tudjuk meg, milyen CS-t játszani!!! <#love11>

Frosty01
ez mind megvan Frienz Mu-n is, de szerintem a global post egy rakás sz@r, nekem nagyon unszimpatikus dolog, ha tehetném lázadnék ellene -.-

Nem, de most ott tolom a gamét. <#nevetes1>

Nekem nagyon bejön, már az oldal is káprázatos volt. A telepítõ progija, a launcher is igen profin meg van csinálva, meg nem találtam még bugot.
Ami nagyon tetszik, hogy megy a globál üzenetküldés, ami trade-ban nagy segítség. Meg megy CC is, amit ilyen új verzión még nem láttam. <#wink>

Jahh, meg ott van a Castle Siege event, na az biztos nagyon király lesz. Szerintem aki még nem tolt CS-t, az nem is ismerheti teljesen a Mu feelinget!

Frosty01
mostmár mind1, nem aktuális a kérdésem -.-
te bennfentes vagy?

Ja, de arra nem gondoltál, hogy lehet hogy csak a domaint regisztrálták akkor, de még nem voltak aktívak? Írj nekik most, biztosan válaszolni fognak! <#wink>

Frosty01
már több hónapja, amikor még csak azt írták ki hogy nemsoká kész lesz -.-

Lol Mikor írtál nekik? anno? Három napja megy a muonline.hu <#nevetes1>

Frosty01
én írtam nekik anno.. le se fosták a levelem :/