10360
Mu Online
-
Mirk #8358 hehh
a én időmben még nem volt semmi gond a vaulttal:) -
#8357 A láda használat attól is függ mikor regisztráltál: ugyanis ha kb az elmult 1-2 hétben akkor vszinu hogy nem is fog működni.(nekem már van 3 accountom a MU.hu ra és egyiknél sem megy a láda)
A másik lehetőség a rekeszes megoldás, minden ládának 4 rekesze van amit ezzel a paranccsal lehet váltogatni: /vaultX X=0-4 ig egy szám -
Cence89 #8356 egysdzerü ami item kell neked, v fontos és nem fér el az inventorydban (esetleg nagyobb szinten értékes és nem akarod h elveszitsd ha feltörnek) ide berakod és lekodolod ha lekodolod akkor minden item kivételekor 1x kéri a kodot, amit megadtál neki (4 számjegyből áll) de ahhoz, h lekodold kell neki a vauld code-d ami a 7 számjegyű digit kodod amit reggnél adtál meg neki (Remélem érthető ^^) -
#8355 skacok most nézegetem a játékot de a vault működésére még nem igazán tudtam rájönni valaki pls irja le nekem mit lehet ill hogy kell:):)
köszi előre is:)
-
Cence89 #8354 jo párat? akkor biztos nem az idén nézegetted mert mostmár elég nagy a választék jo gamek terén, visszatérve neked a mu online nagyon bejön, tapasztalatbol mondom h akkor jo nagy kocka lehetsz ^^ (gondolok a hivatalos serveren valo fejlödésre) -
#8353 Jobb is, ott az a ferdeszemű mázas cserépedény Ichigo, akinek a pénzért kinyalják a sejhaját is, korrupt egy bagázs. -
#8352 szerintem a frienzhez hozzá se szagolt
de nem izgat különösebben, ő baja :D -
Mirk #8351 :D
na most jól megkaptad frosty -
#8350 Te hogy képzeled hogy szidsz engem ? Előszöris ahhoz hogy le lamerezz meg hasonlók tudni kéne talán hogy mit jelent:
Lamer=számításteknikai analfabéta-én nem vagyok az :)
Másodzsor meg ha ahhoz van kedvem szidom akármelyik szervert,vagyessetleg téged, vagy Bush elnököt(amit nem szidok az a Muonline.hu)
Az meg hogy mért nem uninstallálom a gammát tiszta röhely : P
Nekem a MuOnline különösen belyön, nem úgy mint más MMO k, tapasztalatból mondom hogy nem könnyű említésre méltót találni!
Mióta lebasztak a szerverről végignéztem yo pár MMORPG nek titulált szarságot, és hát mit ne mondjak, nem tudom mi értelme van ugyanazt a játékot megcsinálni 10 szer :S ...Az egyik játszhatatlan, a másikat irányítani nem lehet, akövetkező laGGGol, és ha mindez egyszerre az már maga csúcs...
Egyetlen gamma ami bejött nekem, és eddig nem ismertem az a Gunz-the duel: erről csak annyit hogy szerintem egyedi és mindenkinek csak ajánlani tudom.
cs -
Mirk #8349 fukk
még gyakorolnom kell -
Cence89 #8348 ehhh --> én nyertem :D -
Mirk #8347 ehh -
Cence89 #8346 valahogy én is igy vagyok de fene tudja miért mikor leirtam a véleményem a muonline.hu rol fellendült a forum élete :D -
#8345 Jaja, már csak azért járok vissza hogy mosolyogjak egyet ha más vicces nem volt aznap :) -
Cence89 #8344 mivel a régiek már kiismerték,megunták..stb ezt a játékot -
Mirk #8343 látom még mindig ez a topik alcíme: Muonline - avagy kinek szarabb a szervere, ki a bénább player és egyáltalán anyázások flém spam off hozzánemértés és vitatkozás ITT:)
csak a szereplők nagy része már nem a régi -
#8342 eh eh eh
ReHard, mekkora lammer vagy istenem...
mi a fszomnak szidod azt a szervert, amikor megtehetnéd azt hogy uninstallod, és letöltesz egy másikat?
néha rácsodálkozok hogy mekkora csökönyös lökedékek játszanak ezzel a játékkal :\ -
Cence89 #8341 megoldottam XD -
Cence89 #8340 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
Cence89 #8339 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
Cence89 #8338 flém nélkül sajna nem ^^ -
Mirk #8337 Nahát még megy ez a topik?:) -
Cence89 #8336 [email protected]
-
kurama #8335 Hali. Cence meg tood adni az msn címed? Szeretnék vmit kérdezni. -
Cence89 #8334 te mindig megtalálod a fos gamekat :D ebben a játékban mindig lagg van mindenki hackel és a többi... de gl hozzá :) -
#8333 Ha valaki essetleg egy yo MMO-t keres, akkor itt van egy: link -
#8332 Elővettem a jobbik billentyűzetem - LOL -
Cence89 #8331 mostmár a forum hibás :) egyre jobbak, a billentyüd nem az? vagy a géped? -
#8330 Hát az mivel olyan szintu bannt kaptam hogy az ép ésszel fel sem foggható XD Ez is emiatt az elcseszett Forum miatt van... Nem is írok ide többet - nem akarom még tovább rontani a helyzetet!
YO expét mindenkinek! -
Cence89 #8329 ha más gépen reggeltél és a te gépeden probáltál fellépni akkor felesleges... -
#8328 PF..
Tegnap ota rajta vagyok hogy csinaljak egy hasznalhato accountot,
Küldtem levelet az adnimoknak, regisztraltattam 2 uj accountott stb(masik geprol): Egyik account sem mukodik, es semmi valasz az adnimoktol- szerintem nem is lesz...
Asszem visszaterek a jo oreg Quake hez, mar van egy LvL 347 es Strogg karim, meg par LvL es RR ! :P
-
Cence89 #8327 a "mi értünk" nem magamra hanem a MAGYAROKRA célzott ;) -
#8326 Cence89 írta: "nem szeretnék kötekedni, de muszály, hogy minden hozzászolásodban benne legyen/hangsulyozd h ők mi értünk tartják fent a szervert?"
Érted biztos hogy nem, mivel nem játszol rajta...:D Na ezt télleg ne vedd kötekedésnek!!!:D -
#8325 Na sziasztok!Ismét itt vagyok, elolvastam az uccsó pár hozzászólást...Hát ReHARDnak annyit tudnék mondani, hogy télleg beszéljen ZeuS-szal, aztán kiderül, hogy mi lesz.A fórumon megtalálható az e-mail címe.Egyébként ez IP alapú bannak néz ki...:D Nehéz lesz belőle kilábalni.HeadJudge-nak annyit, hogy teljesen igaz amit ír, de sztem fölöslegesen tépi a száját, a világot úgysem tudja megváltani.:D Rémfarkasnak meg annyit mondanék, hogy ez egy teljesen ingyenes(nem abban az értelemben ahogy eddig volt róla szó), nyílt forráskódú, szabadon letölthető progi, ellentétben a wow-val.Amúgy a muhu szerverre közel max terheltség mellett is! átlagosan 45 volt a pingje a bix.hu pingelése közben, 50%-os proci és memória használat mellett(ami azt hiszem 4Gb)<--Nem én találtam ki, az admin írta, miután mindenki a lagg miatt sírt,szóval ezek alapján a szerverrel no problem.Mindez megtalálható a mu fórumjának berkeiben...:D:D:D
Bye all -
Cence89 #8324 én kérek elnézést :D -
#8323 -
HeadJudge #8322 LoL muszáJ
Amúgy hiába nem szeretnél, közlöm veled: DE, kötekszel! -
Cence89 #8321 nem szeretnék kötekedni, de muszály, hogy minden hozzászolásodban benne legyen/hangsulyozd h ők mi értünk tartják fent a szervert? -
Baluss17 #8320 hát asszem neked lőttek:D -
#8319 Kosz a tippet, de akkor azt is mondd meg hogy beszeljek vele ?
Mar a mu.hu forumra sem tok irni !!
Teljes K O