Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
És nagyon cool! <#nyes>#nyes>
azt már többmillioszor jáccottam.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Én akárhogy meresztgetem a szemem, nem látok semmit, ami - 'paintos' lol - lenne. Nem lehet, hogy azt látod ahogy a jpg tömörítés dolgozik? <#nevetes1>#nevetes1>
Ja, és a játék nagyon sirály, már 221 vagyok, és a questet is megcsináltam. Két másik guild már tolt egy battlesoccert, azt mondták nagyon állat. <#wink>#wink>
csak mondtam h miután az oldal paintos SZÁMOMRA mien lehet a játék de egyátalán nem fikáztam csak az oldalt és a 2 közt van különbség 😊
van 150 karakter csinálva eddig ez minimum 100 user, tekintve, hogy reklámmentesen érte el ezt a számot 5 nap alatt sztem egyátalán nem rossz... csak épp délelõtt a skacok suliban vannak 😊 most épp vannak 23-an a 2 szerveren, mivel az egyik szerver pvp a másik nonpvp így igazából érthetõ hogy az 1-es szerveren van a játékosok zöme.
Egyébként próbáld ki 😊
minimum+4+4 es chaos fegyver (CDA,CLS,CN😎
minimum 1 chaos
és zen
akár hírdetés nélkül is. és képzeld nem egy honlap van amit én csináltam és nem kopintott, nem ugy mint a MU.HU-é arról nem tehetek, hogy nem ismered fel h mi paintos munka és mi nem, továbbá egy szóval sem emlitettem h szar lenne a server de ha igen kérlek másold be...
5 nap alatt egyébként mégis mit vársz? 50-100 online játékost? lol
A muonline.hu szerver sokkal stabilabb és probibb mint bármelyik más magyar mu szerver szerintem, és ez a szerver a legkevésbé noob, az expen ha jól tudom most vettek visszább még(de ez nem 100%). Könnyítve nem lesz a szerveren szerintem, úgyhogy megéri az elejétõl játszani. Próbáljátok ki 😊 Nem kerül sokba a klienst letölteni meg regelni.
Cence írta ez a paintes dolgot... jó akkor csinálj honlapot stb. paintben, látszik te azt használsz mert kapásból megmondod, hogy ott készült, grat hozzá.
Sztem mind a kliens, mind a honlap nagyon profi, itt ott még hiányos, de pl ritkán látni magyar szerveren olyat, hogy a useraccokat és a fórumaccokat össze kapcsolják, meg hogy autoupdate van a kliensben meg sok más dolog.
gyertek próbáljátok ki 😄
Nah már most én régen Mu-ztam mikor még be indult az official, és megint elkezdtem 😄,nah már most ti jobban tudjátok hogyan lehet szárnyat csinálni(elfelejté vala 😄), vagy ha tudnátok linkrt adni azis jóvolna^^.
Elõre is köszi a helpet 😊 !
PS3/X360 user: Infernohun
privát server csak annyi hogy az oldala lekopintott a globáléról.
az 1ik MM saját maga mondta hogy privát ha hivatalos lenne ugyan ugy mint a vietnámiakat minket is kitiltottak volna globalról
bár ki tudja..
nézegetem igy naponta h mennyien játszanak sztem tiszta élvezet lehet
a rekord az elsõ serveren 21 volt ez ma dölt meg ^^
a másikon 5 volt a max eddig
élvezetes lehet ien nagy téren ennyi embernek 😊
practitioner of the forbidden arts of death
ez nem az elsõ magyar privát server és nem is az utolsó 😊
de nézzed meg a DL köpenyét (ahol váltja a képet) ott az mind paintos 😉
arrol van szo...nem arrol hogy hogy lehet az ott:@
szerintem okosabb az aki 2honappal a nyitás után kezd.
Én globalon amikor kezdtem alig nyomtam ki az elsõ 10szintet.
és most belépsz és kapásbol kitolod 60ra minimum.
lehet php hoz értenek attol még lehet photoshophoz nem
a 2 nem zárja ki egymást 😉
Imisz: mi a neved a gaméban? Megnézném azt a glovest én magamnak. <#wink>#wink>
láttál már gloveson skillt? és ha igen tudtad használni?
Nem tudom, mit mondhattak neked, de ha azt amit én, igazuk volt.<#wink>#wink>
nagyon kivolt.... sajnáltam is szegényt :/ már 3/4ig max statos volt ráadásul elf, akinek az esélyei már alapból is szarok, és még igy kicseszni vele.. ráadásul pont egy GM... 😄
felmentem és pont ezt mondta egy poseidon nevezetû caracter 😊
Nem szabad olyan GM-et betenni, aki elõtte bármelyik guild tagja volt.
igy nem sikerült nekik megszerezni... (egyébként az a gm a Holy guild tagja...<#idiota>#idiota>)
Nekem nagyon bejön a globál post.
És a CS-t nagyon-nagyon várom már, itt jegalább lehet esélye, hogy a guild bekerül az ostromlók közé. Sajnos a globálon, vagy a frienzen ki van zárva, ott sohasem tudjuk meg, milyen CS-t játszani!!! <#love11>#love11>
Nekem nagyon bejön, már az oldal is káprázatos volt. A telepítõ progija, a launcher is igen profin meg van csinálva, meg nem találtam még bugot.
Ami nagyon tetszik, hogy megy a globál üzenetküldés, ami trade-ban nagy segítség. Meg megy CC is, amit ilyen új verzión még nem láttam. <#wink>#wink>
Jahh, meg ott van a Castle Siege event, na az biztos nagyon király lesz. Szerintem aki még nem tolt CS-t, az nem is ismerheti teljesen a Mu feelinget!
te bennfentes vagy?