Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon naiv vagy! Ha valaki szívét-lelkét kiteszi valamiért, és azt ócsárlod, az rosszabb, mint ha õt ócsárolnád.

:: www.muonline.hu :: SM:headjudge 29rr ::

ReHARD
EN a keszitoket sohe nem ocsaroltam csak a servert...

ReHARD
Azt hogy nem tiltanak ki

Nem értem, miért csodálkozol ezen? Mit vártál ennyi ócsárlás után?

ReHARD
Cence89 nem adod at a regi MU.hu accountod ? Engem mar regisztralni se enged te meg ugyse jatszol mer ?

ReHARD
Minek kell nekem egyaltalan formba irni ????????????????????????????????????????????????,,???????

ReHARD
DEhat en vagyok a hulyen hogy ugyanazon a neven vagyok fenn mint itt

ReHARD
<#banplz>

Gratulálok xD

ReHARD
De vajon orokre ???!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ReHARD
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

ReHARD

ReHARD

én nem néztem el mert mu online sincs a gépemen XD

ReHARD

ReHARD

ReHARD

ReHARD

ReHARD
Boldog lehet mindenki mert sikerult addig pofaznom hogy leblokkoltak az accountom...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

ReHARD
Hozzateszem hogy amikor kezdtem a karimat meg normalisan ment a server:
se lag se disconnect nem volt(vagy csak nekem nem)
Lehetseges lenne hogy azota ennyire megszaporodtak volna a Playerek?
Vegy ez Anarchia server eltunese miatt van ?

ReHARD
Szerintem te neztel el valamit mert a test server mar tegnap ota nem megy...
Az hogy miert ezen a serveren jatszom ? Mert mazoista vagyok es elvezem hogy napi 5-6 szor kidob.
meg azert mert ezen a serveren kezdtem karit, es nem azer fejlodok mar tobb honapja hogy most kezdjem elolrol. Amugymeg ha ahhoz van kedvem szidom a servert, aztan felmegyek a MU.hu ra es ott is szidom 😛 - Ha a keszitok minden embert lebasznanak aki rossz velemyennyel van, mar nem lenn fent senki...(hat en biztosan nem)
De amit en nem ertek az hogy mer kell neked vedeni a MU.HU-t ?
Feleskudtel az Adnimok vedelmeben ??
Szerinted elsirjak magukat ha te nem osztazs ki mindenkit aki egy rossz szot is mer szolni ???
Szerintem inkabb de gondolkozz el

remfarkas
De alternatívaként télleg lehet menni a frienzmu-ra, ahol ott az a csökött Ichigo, aki pénzér mindent megkap, szerinte még a másik kariját is...

\"Ha fodrozódik a víz....\"

remfarkas
Jah, az igaz hogy egy 200 playert elbíró szerver létrehozása nem egyszerû... Nem tudom mennyire más a mu-nál, de wow-nál 2.4-es P4-es még linuxszal is épphogy elég a 200 emberre, pedig a linux kb 15%-kal köbb embert bír el, windows sux 😛 Az pedig hogy bugok vannak, és dc-k, jobban elkeseríti a szerver készítõjét mint titeket játékosokat, legalábbis nálam így van :/ Örülhettek hogy ennyire globalhû emulátor létezik ehhez az egszerû kis játékhoz, nekünk sokkal több gonddal kell megküzdenünk. Ennyit a szerver készítõk érdekében 😊

\"Ha fodrozódik a víz....\"

mint már mondtam volt nem fikázta senki elmondtam a véleményem amit alátámasztottam tényekkel, ha ez nem igaz (mint ozeus barátunk is állitja) szoval h ez az én gépem hibája akkor az az én bajom ti is leirtátok miért jo,miért lesz még jobb mien ujitások lesznek benne..stb és ne legyen elkeseredve nem minden embernek tetszik ugyan az, mint már mondtam nekem nem tetszik a szerver , a bátyám meg amikor játszik csak ott van...

Elegem van abból, hogy magyar ember semmi mást nem tud csinálni, csak másik magyar ember mûvét fikázni. Semmi összetartás nincs ebben a nációban!

Egyébként váltottam pár szót az üzemeltetõvel, természetesen õ is olvassa a témával kapcsolatos fórumokat és igencsak el van keseredve amiatt, ami itt folyik! Egyszerûen méltánytalannak tartja, hogy rengeteget áldoz a szerverre, kiteszi a lelkét a játékosokért, és ezt kapja cserébe érte. Szóval igencsak maga alatt van! <#szomoru1>

Nemhogy örülnénk neki, hogy valaki komolyan gondolta ezt a dolgot, és csinált nekünk, magyaroknak egy szervert, ami csakis a miénk, annak reményében, hogy egy jó ki közösség alakulhat ki rajta, szórakoztatva minket, és feledtetve a mindennapi problémáinkat! Már csak ez megér némi tiszteletet!

neked viszont már mondták, hogy ez rossz példa mert õk sem hivatkoztak sose erre, szoval leszel szíves te is befejezni az õ általuk FIZETETT és a felhasználók által INGYENES szerver dolog befjezni, de ugy már a nemtom hanyadik hozzászolás után az egész téma uncsi sztem, kiveséztük, hogy ki szerint jo ki szerint rossz ennyi nem elég? és sztem nem csak 1 oan player van azon a szerveren mint ReHARD 😊

Valamit nagyon benéztél, mivel a tesztszerver még mindíg mûködik. Egy dolgot azonban nem értek, ha ennyi nyûgöd van a szerverrel, mért játszol nap-mint-nap ott. Ez valami személyes perverzió nálad?! Bírom a tulajok türelmét, én már rég páros lábbal rúgtalak volna ki az általuk finanszírozott, és általad INGYEN használt szerverrõl.

Mellesleg komoly hardverhiba történt az egyik szervergépükön. 2db 160-as sata2 vinyó dobta el magát. Nem telt bele egy egész napba, és pótolták a cirka 40 ezres hardvert, és az adatbázist is megmentették. Te meg itt egyfolytában szapulod õket. Szerintem egy kicsit gondolkozz el ezen!

na még 1 kcisit, nem látom hogy beleélnéd magad 😄

ReHARD
<#falbav>

ReHARD
A nagyszeru frissitesek utan a Mu.hu -ra KB 20-30 perc 1 connect.......

verd még a fejed a falhoz 😄

ReHARD
<#falbav>

ReHARD
Veget ert a Mu.hu test server, de az egyetlen kulombseg amit eszrevettem az hogy alapbol lehet valasztani a DL-t meg a MG-t is.
De az hogy folyton kidobal valtozatlan maradt, megint sikerult 1 ora alatt 2 szer kidobnia! Megis mit csinaljak hogy ne dobjon ki folyton?<#falbav>

ozeus
Jójójó, igazad van, már mondtam. 😄 Neked nem tetszik nekem meg igen.Hogy globálon mennyit játszottam?Hmmm, asszem semennyit!De ez csak azért van mert nagyon alacsony az exp rate, és nekem "sajnos" nincs rá idõm, hogy ilyen fejlõdési szint mellett, akár az 50. szintet is elérjem, mivel igencsak sokat kell dolgoznom.Így kerestem magamnak egy magasabb exp rátás szerót.Elõször muhunlineon, meg rotoron nyomtam, utána jött muo.hu meg a külfödli mugods, majd mikor a mugods "megszûnt", akkor áttértem a blitzmura(a muo.hu mellett).Ezek közül a muo.hu volt a kedvenc a számomra kellemes exp rate miatt, a másik kettõ(mugods+blitzmu) fun serverek voltak.Gondolok itt valami 9990% exp+80item%drop+rengeteg zen, szal' télleg fun volt az egész.

BB

A Frienz alacsony xp-s szerverén játszik-e valaki?

hozzá teszem ne 1 hozzászolás alapján sorold be az embert, hogy ez most szar ember ez pedig jo (mint már mondtma, minden ember különbözö és ez igy van jol)

jo étvágyat, igen leirhatod te is természetesen a véleményed, csak én nem RÓLAD hanem egy serverrõl alkottam véleményt amit kiprobáltam, nem köpködtem az én véleményem szerint szar a te véleményed szerint jo, ezért jo hogy különbözünk mint emberek mert egyiknek ez, másiknak az... a kérdésem nem a forumra szolét h miota vagy itt hanem hogy miota jétszol MU onlinet és mennyi idõt töltöttél globalon 😊

ozeus
Egyébként olvasgattam ezt a fórumot, és a 88. oldalon írnak a betûkészlet problem-rõl más szerverek kapcsán is...

ozeus
Hi all!

Tudod mit cence igazad van, de ha szõrszálhasogató akarnék lenni, ami nem leszek(na jó mégis), én megadtam a tiszteletet, és a nickeden szólítottalak, nem valami Józskapista nevû nem tom én minek...
Te írtad:
#8227:
"noodle nem köpködi senki de a véleményünket leirhatjuk nem? akinek tetszik a MuOnline.hu az az én véleményem után is ott fog játszani, akinek nem max helyesel...."
#8264:
"szted über állat szerver én leirtam h sztem szar"
És senki nem köpködi a szervert mi...Na mind1.
Ja, és hogy ha szabad a VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÁS, akkor én is leírhatom, hogy kirõl/mirõl mit gondolok, beleértve a mu-t, beleértve más embereket...Bocs, ezúttal te voltál az áldozat, és bocs a trágár kifejezések miatt, csak nagyon felhúztam magam azon, hogy olyan emberek próbálnak véleményt mondani egy konkrét szerverrõl, amirõl nem teljes a látókörük.Egyébként az a kérdés, hogy ki mennyi ideje van itt a topicba, SZERINTEM! teljesen fölösleges, mert egy topic arra való, hogy ki-ki elmondja a véleményét az adott témában, és az esetleges ellentétes/különbözõ nézõpontokat megvitassák.Azonban amikor idejövök, és látom hogy fikázzák azt a szervert amin már több mint fél éve játszok, és nincs vele semmi problémám, eltekintve, egy-két személyes eredetû dologtól, akkor képzelheted, hogy felmegy bennem a pumpa.

Na egyenlõre ennyi...Megyek vacsizni.

ReHARD
Vagy akkor szidjatok inkabb Gerorge Busht

<#gun> George Bush

ReHARD
Szerintem jobb lenne ha mindenki megtartana a velenyet<#vigyor2>

mi az?

Frosty01
<#szomoru1>

practitioner of the forbidden arts of death

épp ez a vicc 😊 most idejött headjudge h én hazudozom meg hogy merek véleményt nyilvánitani a serverröl amin játszik, megjelent további 1-2 barátja aki ugyan ezt valja (ez mind szép és jo elolvastam az ö véleményüket is) ök is az enémet, mégis ha az ök és a saját hozzászolásom olvasom mintha kicsit másabb lenne a 2 közt a hangnem 😊 na mind1 szép napot mindenkinek ^^

kedves Józskapista mi lenne ha egy csepp tiszteletet adnál felém? nem szoltam be neked és ilyen hangnemet sem ütöttem meg, és te aztán télleg nagyon sokat tudsz a MU Onlineról hála a privát servereknek 😉 engedj meg nekem egy kérdést (és én kérek elnézést hogy hozzád mertem szolni) mennyi ideig MU ztál MU zol (Mennyi ideig játszottáál Global MU Online-n? továbbá azt csinálok a gépemmel amit akarok ha kidobni van kedvem megteszem 😊 de nem hiszem h ezt te fogod eldönteni, és mint már sokszor HANGSÚLYOZTAM ez az én VÉLEMÉNYEM, probáld feldolgozni, ha nem megy ugorj ki az ablakon asszem még a vélemény formálás megengedett az országban de javits ki kérlek ha tévedek, neked tetszik az a server gratulálok játszál rajta sokáig, nekem nem tetszik nem játszok rajta, te leirtad hogy szted über állat szerver én leirtam h sztem szar és kész továbbá a tiszteletre visszatérve te pár napja kezdtél ide irni ha jol figyeltem de ha visszanézel vagy bárkit megkérdezel én már itt voltam/vagyok egy ideje 😊

Mennyi bajotok van...MIndenkinek más a véleménye na és?a te szerveredet szidták?nem akk ne kapd fel a vizet írd le a véleményed de most itt egymást fikázzátok sokra mentek.Egy muonline szerver elkészítése magában is már nehezebb mint gondolnátok.(én személy szerint wow ot sokkal könnyebnek tartom)Ebbõl rájöttök nem is olyan egyszerû a bugokat kijavítani.Személy szerint én már a slashing skill beállitáasnál elt*költem 1-2 napot de lehet csak a lámaságom miatt😛
Az hogy mindezt ingyen csinálják szép és jó de õk ezzel eddig sose védekeztek szval kivûlállóként ezt nem hoznám fel mentségnek.Vannak ennél drágább hobbik is hidd el😛
Na szóval énse értem mostanság annyira az üzemeltetõket mert a problémák elég régóta fenntálltak és állnak dehát 3 szerver üzemeltetése nem leányálom de nem mi választottuk.
Na de nem baj szívesen olvasom még a kötözködéseket de ez a fórum arra van hogy eme mmporg csodáról beszéljünk vesésztek már ki más magyar szervert is ott nem kapták fel a vizet ennyire.Ennyit .HU játékosokról😛
ozeus
Sry, a végén azt írtam, hogy az új karikkal.<<-- ezt felejtsétek el, nem az új, hanem a régi eddig fejlesztett karikkal.

ozeus
Ecsém, egyszer már megtettem, de leírom még 1szer cence barátunk nehézkes felfogása miatt!!!😄

Szóval kedves Cence, még mindig nem tudom hogy milyen magyarosításról beszélsz, de szerintem ezt rajda kívül csak a JÓ ISTEN tudja(vagy õ sem, hmm).Igen játszottál rajta?Mennyi ideig?(10 perc, na jó legyen 1/4 óra)Így biztosan rengeteg tapasztalatot gyûjtöttél, és le tudod vonni a megfelelõ következtetéseket!Nem csak agility bug?Akkor még mi, mert azt nem látom hogy írtál volna mást is...Jah, majdnem elfelejtettem:Ha rendzseresen játszottál volna, és olvastál volna fórumot, akkor találkoztál volna a betükészlet problémával, aminek le volt írva a megoldása.Már ne is haragudj, de én arról nem tehetek, sõt senki nem tehet az ilyen lámákkal, mint te!!!Vagy, az is lehet hogy ótvar a géped, szerintem dobd ki!!!Egyébként meg ha nem tetszik a Mu mint játék, akkor mi a faszt keresel itt a fórumon?
Jah, még a laggról annyit, hogy a szerver adminja(akié a szerver) folyamatosan javítja a tesztszerveren lévõ bugokat, amit csak úgy tud betenni tesztelésre a game-ba, ha leállítja a szervert, vagy valamelyik komponensét, és ez bizony okozhat lag-ot és dc(disconnect) is.Cence a te válaszodra nem vagyok kiváncsi, mert ahogy látom értelmes dolgokat nem nagyon tudsz írni!Jah, és a shopban azért van benn minden mert TESZTSZERVER.Amint vége a tesztnek, rögtön az új karikkal lehet tolni a game-t, az újításokkal együtt!!!

Bye all

ReHARD
Igazatok van, nincs jogom leirni a servert, sem fikazni, szal elnezest kerek mindenkitol, de fokepp a MU.hu keszitoitol<#vigyor2>

ReHARD
Hirtelen felindulasbol elkovetett fikazas...