Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj azert leyrom :a mu.hu 3 napos leállása miatt jáccottam egy kicsit a global mu-n (pf), és ami meglepett 10-15 megkérdezett emberbol 20 Poland nak vallotta magát<#vigyor2>#vigyor2>
de hogy mééér ?!
practitioner of the forbidden arts of death
-Be kell nekem járnom ebbe a topikba?
-Nem.
csátok
Egyébként sokan említették, hogy a magyar játékosok a legszörnyûbbek a Mu playerek közt. Szerintem ez nem így van, és a globál a legjobb bizonyíték erre...
the MuOnliner ;)
de hadd magyarázzam meg miért nem érted az utolsó sorokat:
az elsõ számodra abszolút érthetetlen kifejezés egy, a global muonlineon honosodott kufárkodószöveg a brazil játékosok körében, amit mi annyiszor láttunk már és annyira vicces már, hogy szállóigévé vált(amúgy olcsó itemekrõl és chaosokról szól).
a következõ sor ami szintén nagy agy(?)munkát jelentett neked lengyelül van. jaki masz level azt jelenti hányas szintû vagy, ty=te, kurwa=kurva.
a jaki masz level és a ty kurwa is gyakran hangzott el globálon és tört szervereken szintúgy.
és azért hoztam fel a lengyel és brazil kisfiúkat mert e két nemzet tagjai közül kerül ki a legtöbb játékos és a korosztály is valahol 14 alatt van átlagban.
szerintem ne tord magad, ugyse tudsz semmit lol
és sose feledjétek:
itenes baratos vendo chaos
valamint
jaki masz level ty kurwa
Még mindíg várom az érdemi eszmecserét a pár nappal ezelõtt belinkelt Season3 stuffokkal kapcsolatban. Nekem úgy tûnik, kicsit zavarba jöttek a szakértõ urak! <#nevetes1>#nevetes1>
the MuOnliner ;)
\"Ha fodrozódik a víz....\"
na jó azt is meg lehet unni mert most én is MU-zok de az nekem akkor is alapgame😊
igaz régi grafika ettöl függetlenül visszafogja a gépet😊 de akkro is nagyon jó a hangulata😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ehelyett csak az oldalon tudtam karit csinálni pF
Pedig ha nem kell érte fizetni WOW rulezzz
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
max az ellenfél vere a monitorba a fejét
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Mindenki tudja hogy elavult ócska szar gagyi, mégis vannak akik évek óta nyomják renduletlenul, és nem azért hogy lenyomjanak egy RR t.
Ott is kapsz skilleket meg léped a szinteket, csak az a kulombség hogy ha nem játszol akkor elveszted...
JÁCCATOK KWÉKET! PK!
the MuOnliner ;)