Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReHARD
a global muonline amugy szaaar, de Cence89 te mineg lógsz a MU forumon ha nem is jáccol ??

ReHARD
úgy érted poland ? lengyel ? tanulj már írni

talán mert polakok?

ReHARD
mi az meghalt a forum ? XD
nembaj azert leyrom :a mu.hu 3 napos leállása miatt jáccottam egy kicsit a global mu-n (pf), és ami meglepett 10-15 megkérdezett emberbol 20 Poland nak vallotta magát<#vigyor2>
de hogy mééér ?!

engem koppintasz mi?😄
ReHARD
lol

ReHARD
az ilyen megnyilvánulásokra általában csak elkezdek okoskodni meg sztárolni magam, vagy mondok vmi iszonyat frappánsat, essteleg csak valami félig érthetõt, de most beérem annyival hogy elmesélem:a lengyel gyerekek ugy szétfuggték az agy ? (feltételezem hogy nincs) ukat hogy már osztrák szlengbe nyomják, és ezt szellemileg annyira magasan szintre emelték hogy lassan nem bírják elviselni a saját fejuk súját...

Frosty01
többnyire <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

a földnek van iq ja? XD

te figyelj már, ha nem lenne géped akkor is lenne accod, és tudod mit ha nem lenná áram a házatokban, akkor is lenne accod, vagy ha nem irtál volna ide ugyan azza a névvel akkor is lenne accod, vagy ha nem is irtál volna ide akkor is lenne... mért a forumot hibáztatod a saját butaságod miatt?

Frosty01
A föld IQja mindig ugyanannyi. Csak mi vagyunk egyre többen.<#szomoru1>

ReHARD
Egyszer már megfogadtam hogy nem írok ide tobbet; hát most megfogadom még egyszer 😊 már csak azér is mer ha nem lenne a forum még meg lenne a régi accountom...

neki is kell legalább él még kicsit a topic XD

be kell

Frosty01
egyébként neked sem kéne idejárnod... fõleg ha csak offolsz ^^

ReHARD
Rátapintottál a lényegre lol

na akkor csend, következik a dialógusom a másik énemmel:
-Be kell nekem járnom ebbe a topikba?
-Nem.
csátok
szerintem pedig igazuk van, mi vagyunk/voltunk a legszörnyübbek, a brazilok nem csinálták azt mint mi csináltunk anno... nem tudom miota mu zol /tál miota olvasod a forumot de volt rá példa itt is...

A globál szerveren játszóknak már csak evtizedeket kell várni a Season3 bevezetésére <#nevetes1>, úgyhogy az a veszély nem fenyeget, amit írtál. Nem tudom, miféle stratégia az, amit a globálon folytatnak. Még az õskövületnek számító Season1 bevezetésével bíbelõdnek. A legtöbb valamit magára adó privát szerver rég lekörözte õket.
Egyébként sokan említették, hogy a magyar játékosok a legszörnyûbbek a Mu playerek közt. Szerintem ez nem így van, és a globál a legjobb bizonyíték erre...

the MuOnliner ;)

Frosty01
😄!
szeressük a hozzánemértõ válaszokat

énis szeretlek😊
de hadd magyarázzam meg miért nem érted az utolsó sorokat:
az elsõ számodra abszolút érthetetlen kifejezés egy, a global muonlineon honosodott kufárkodószöveg a brazil játékosok körében, amit mi annyiszor láttunk már és annyira vicces már, hogy szállóigévé vált(amúgy olcsó itemekrõl és chaosokról szól).
a következõ sor ami szintén nagy agy(?)munkát jelentett neked lengyelül van. jaki masz level azt jelenti hányas szintû vagy, ty=te, kurwa=kurva.
a jaki masz level és a ty kurwa is gyakran hangzott el globálon és tört szervereken szintúgy.
és azért hoztam fel a lengyel és brazil kisfiúkat mert e két nemzet tagjai közül kerül ki a legtöbb játékos és a korosztály is valahol 14 alatt van átlagban.
ReHARD
ekkkora szarságot már rég olvastam, biztos sokáig gondolkoztál rajta mit írjál, de hát aki nyomorék az is marad...
szerintem ne tord magad, ugyse tudsz semmit lol

nem ez biztosan ugyanolyan mint az összes többi elõtte, csak szebb, ezér minden lengyel és brazil kisfiu jáccani fog vele mer azakirály😊
és sose feledjétek:
itenes baratos vendo chaos
valamint
jaki masz level ty kurwa
ReHARD
Ez a season 3 valami expansion pack lenne ? Pl mint a diablo lord of descruction ??

ahogy mostanában jáccanak a régiek igy nehéz is lesz véleményt lakotni róla...

Frosty01
2 képen kívül semmit sem tudunk róla. így nehéz bármi véleményt nyilvánítani 😄

a számból vetted ki a szót! <#wink>

Még mindíg várom az érdemi eszmecserét a pár nappal ezelõtt belinkelt Season3 stuffokkal kapcsolatban. Nekem úgy tûnik, kicsit zavarba jöttek a szakértõ urak! <#nevetes1>

the MuOnliner ;)

Frosty01
felhívnám kedves fórumozó társaim figyelmét a topik címére. htx =.="

remfarkas
Mi szerverünk egyelõre 1.12.1-1.12.2, 200-as toplistán 15-ik, hamarosan fejlesztjük 2.0.12vagy tbc-re.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Bobber
Tibiázni kell😊
na jó azt is meg lehet unni mert most én is MU-zok de az nekem akkor is alapgame😊
igaz régi grafika ettöl függetlenül visszafogja a gépet😊 de akkro is nagyon jó a hangulata😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

miven a játékot megkell venni és fizetni érte, csak ugy tudod megszerezni ha letölötd és a realm listjét v miét annak a szervernek ameikre menni akarsz bemásolod valahova, visszatérve keb nem csak a wowban vannak hatalmas partyk 😊 viszont az tény és való h a WoW ban a pvp elég fosul van megoldva :S

ReHARD
Azt hittem itt is megdobnak egy klienssel amivel mehetek privát serverre,
ehelyett csak az oldalon tudtam karit csinálni pF

ReHARD
Megpróbáltam regisztrálni a wow.hu n de nem jon be semmi 😞
Pedig ha nem kell érte fizetni WOW rulezzz

remfarkas
Hát a wowba is bele lehet kockulni, és idegbeteg se leszel, ráadásul nem lehet bottal játszani, hatalmas partik vannak erõs mobok ellen, egyéni és tömeg pvp-k, s hamarosan talán burning crusade is 😉

Vdanosss
-e+i

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
azér azon már tulestem rég... én is
max az ellenfél vere a monitorba a fejét

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

ReHARD
Ha a kwék miatt vagy az akkor igen. probáld ki PL menj fel egy serverre, és jácc 10 percet pl excessive plust aztán verd a felyed a monitorba miután annyit kapsz hogy respawn,halál,respawn,halál,respawn,halál...halál halál halál...respawn

és az idegbetegség az jo dolog?

ReHARD
A fõ kocka gém még mindig a muonline 4ever rulez

ReHARD
A kwéktõl nem kocka leszel hanem idegbeteg - ha elég sokat nyomod 😊)

én is... néha

Vdanosss
én jáccok quaket...

Kockásitó gamek 4ever 😄

remfarkas
WoW a neve 😉

ReHARD
Én tudok ajánlani egy yo gammát, Quake 3 Arena (4ever)
Mindenki tudja hogy elavult ócska szar gagyi, mégis vannak akik évek óta nyomják renduletlenul, és nem azért hogy lenyomjanak egy RR t.
Ott is kapsz skilleket meg léped a szinteket, csak az a kulombség hogy ha nem játszol akkor elveszted...
JÁCCATOK KWÉKET! PK!

Vdanosss
neve?

remfarkas
Én csak átpártoltam egy 1000x jobb game-re, még ha priváton bugos is 😛

Vdanosss
jah😄

mi már kiöregedtünk
Nagyon szórakoztató, csak azt nem hittem volna, hogy ennyire nem érdekel titeket a MuOnline.

the MuOnliner ;)