Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cence, van egy sanda gyanúm... te globalozol ^^
practitioner of the forbidden arts of death
globalon ilyen event van, hogy ez esik, darabja 6-8 Bless.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
de a dl az biztos nema privátról szólt.^^
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Bk szerintem túl egyhangú skillekben és dögdrága.
Mg ha energy akkor az sm verzio miatt rossz, ha str akkor meg a power slash miatt számít laggernek ^^ de szerintem az mg a jo, mert változatos skillekben.
Dl = bk és ki az aki 250 után elhagyja a kariját egy dl ért?
Elf nem a fiuknak valo de egyébként jo az elf.
csak el ne szaladjon.
Kedves ismerõsök: Cence, Frosty, Vdanoss, Mirk, Keb!
Rendszeresen visszajárok olvasgatni a bejegyzéseket :)
(Nem mindig érdemes.)
A fiam már lassan 11 hónapos. Arra várok, hogy mikor fog önállóan elindulni. Kettõ max. három lépést már megtesz, de utánna lecsücsül a fenekére.
A sulit befejeztem, már csak a nyelvvizsgákat kell gyûrnöm.
Háát kb. ennyi a publikus verzió :D
Global DW 11x
mizujs veled?
mesélj valamit, rég beszéltünk :(
Kedves ReHARD!
Háát a honlapod... lelkes kezdésnek jó :) Mivel csináltad?
Ajánlom figyelmedbe:
http://webfejlesztes.inf.elte.hu/
HTML leírás
HTML tutorial
W3C HTML 4.01 Specification
Ha ez már megy, akkor jöhet egy kis CSS
CSS alapjai (weblabor)
és azután xHTML :)
Global DW 11x
lol annyi bless összesen nincs^^
ugyanez dragon wingsben szerintem 650+ bless... és lehet hogy még keveset mondtam :\
az elf az jó, vicces vele a játék:)
kinek melyik a kedvenc karija és miért :)
globálra meg csak akkor mennék ha a mu.hu végleg megszunne létezni...
a három napos leállás óta annyira unom magam hogy elkezdtem csinálni egy MU fan page et: csak a kezdõlap van kész, asse teljesen :P
akit kibaszottul nem érdekel az nézze meg :fanpage lesz majd egyszer
/kick ReHARD
te is olyan vagy mint Dragonhelm,Donoki,stb.
elõször megnézed a privátszervert amin semmit nem tudsz majd csak azt hogy hogy veszed meg a jobbnál jobb cuccokat a boltban.majd azsszed hogy te avgy a legjobb mert sikerült megvenned a legjobbat.
másodszor keménykedsz majd a karaktereddel.
harmadszor felmész globalra és lefujjogod mert nincsennek cuccok a shopban amivel nem lenne kihívás a játék, majd megunod.
negyedszerre visszamész privire és k***a megunod a Mu-t mert mindenki lecsap 1hitbõl, mivel a globalon lehet csak igazán megtanulni mindent.
ötödjére ezt elolvasod és visszamész globalra ahol kinyomsz egy 150 es karit aztán hackelsz.
és hatodjára vagy privát vagy eljárt az idõ feletted...:D<#buck>#buck>
te játszottál rajta max 1 órát, és leszarozod.
szerintem inkább kussoljál.
egyébként a modorodon volna mit javítani<#gonosz3>#gonosz3>
mert a global régen jó volt és Cence régen jáccott, és a polak nincs rosszul leírva és a lengyelek,brazilok miatt szar az egész k***tt mu