Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem gyanú, 2 napja kezdtem újra a haverokkal :)

Frosty01
azóta szerváltam már én is egyet, inkább eladtam minthogy dobjam :\ nem kockáztatok.
cence, van egy sanda gyanúm... te globalozol ^^

practitioner of the forbidden arts of death

csak a fizetõs szervereken esikés értékes dolgokat dob, egyik haveromnak x dragon armor+hp-t dobott

Frosty01
nem tudja valaki mijaza Box of Blue Ribbon, és miket dob? :o
globalon ilyen event van, hogy ez esik, darabja 6-8 Bless.

Vdanosss
;)

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

aham, érdekes meglátásod van o.O de kinek mi :)

Vdanosss
az mg meg tutira privirõl sztólt:D

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
felét igen.
de a dl az biztos nema privátról szólt.^^

egy kérdésem volna hozzád? mivel a véleményed gondolom tapasztalatbol szolt, ezeket a privát szerveren tanultad? :D

remfarkas
Ste, kösz a kritikát :D gratula a fiadhoz, csak ne engedd túl hamar a gép elé ;)

\"Ha fodrozódik a víz....\"

ez ilyen "érdekeses" válasz volt :D

Vdanosss
bocs hogy ennyit írok, csak nemsokára net off van <#szomoru1>

Vdanosss
szerintem Sm az nemjo mert drága,kétfelé kell osztani a pontját ha nem partyban van.
Bk szerintem túl egyhangú skillekben és dögdrága.
Mg ha energy akkor az sm verzio miatt rossz, ha str akkor meg a power slash miatt számít laggernek ^^ de szerintem az mg a jo, mert változatos skillekben.
Dl = bk és ki az aki 250 után elhagyja a kariját egy dl ért?
Elf nem a fiuknak valo de egyébként jo az elf.

Vdanosss
;)
csak el ne szaladjon.

nem kell siettetni, nemsokára futni fog:)
grat :) és a kis srác hogy van? :)

SteWhite
OFF

Kedves ismerõsök: Cence, Frosty, Vdanoss, Mirk, Keb!

Rendszeresen visszajárok olvasgatni a bejegyzéseket :)
(Nem mindig érdemes.)

A fiam már lassan 11 hónapos. Arra várok, hogy mikor fog önállóan elindulni. Kettõ max. három lépést már megtesz, de utánna lecsücsül a fenekére.

A sulit befejeztem, már csak a nyelvvizsgákat kell gyûrnöm.

Háát kb. ennyi a publikus verzió :D

Global DW 11x

waaaa Steee téged is látni?? :DDD
mizujs veled?
mesélj valamit, rég beszéltünk :(

SteWhite
Üdv Mindenkinek!

Kedves ReHARD!

Háát a honlapod... lelkes kezdésnek jó :) Mivel csináltad?

Ajánlom figyelmedbe:

http://webfejlesztes.inf.elte.hu/
HTML leírás
HTML tutorial
W3C HTML 4.01 Specification

Ha ez már megy, akkor jöhet egy kis CSS

CSS alapjai (weblabor)

és azután xHTML :)

Global DW 11x

Frosty01
van :)

melyik álatnak van 650 blesse?
lol annyi bless összesen nincs^^
Frosty01
múltkor láttam (globalon) mg wings+0+ign+L-ot 130 blessért
ugyanez dragon wingsben szerintem 650+ bless... és lehet hogy még keveset mondtam :\

ReHARD
kösz az észrevtételeket de ezt inkább rajzold le :) amugy ez csak egy vázlat szeruség, <#levele> a hangsúly a tartalmon lesz, majd ha megint nem lesz szerver megcsinálom csá

Frosty01
viszonylag olcsó. mondjuk viszonylag a BK-hoz képest <#idiota>

a kép legyen nagy az oldal háttereként ne az a szürke izé legyen meraz rossz
azért nem irjuk mert tudjuk h ezt várod (de ezt figyeld) jo az oldalad csak igy tovább XD

str mg nem olyan ócsó XD

ReHARD
Nem ez, hanem az elõzõ ! >>>>

ReHARD
Ez volt az utolsó hozzászólásom :)

*mondtadXD

Nem azt mondtam, hogy nem írsz ide többet?

ReHARD
senkinek semmi véleménye a lapról. 3 órát vett el az életembõl legalább beköphettetek volna vmi ilyesmit hogy hogy "ekkora elbaszott szart még akarva sem csinálnék" vagy "gagyi szurke szerkesztõs fos" vagy essteleg "kibbbaszottul senkit nem érdekel a szánalmas weblapod te kis fasszopó csicska" ennyit minimum elvártam volna

Frosty01
hja :)

ócsó = olcsó? XD

az mg túl hentelõs sztem:)
az elf az jó, vicces vele a játék:)
Frosty01
MG mert ócsó' >.<

Közvélemény kutatás
kinek melyik a kedvenc karija és miért :)

dehát mu.hu ra se mehetsz mer nincs accod XD

ReHARD
jha amugy nem írok ide többet hamár /kick !

ReHARD
ehh ehh nem tudom ki hány éves itt de én soha nem legóztam :)
globálra meg csak akkor mennék ha a mu.hu végleg megszunne létezni...
a három napos leállás óta annyira unom magam hogy elkezdtem csinálni egy MU fan page et: csak a kezdõlap van kész, asse teljesen :P
akit kibaszottul nem érdekel az nézze meg :fanpage lesz majd egyszer

Vdanosss
honnan tudod:O

hetedjére nem ismersz itt senkit, mégis osztasz pedig állítom mi már akkor muztunk amikor te még a legóddal jáccottál
Vdanosss
bocs a regényért.

Vdanosss
ReHARD hagyd....el....a....szobát.
/kick ReHARD

te is olyan vagy mint Dragonhelm,Donoki,stb.
elõször megnézed a privátszervert amin semmit nem tudsz majd csak azt hogy hogy veszed meg a jobbnál jobb cuccokat a boltban.majd azsszed hogy te avgy a legjobb mert sikerült megvenned a legjobbat.
másodszor keménykedsz majd a karaktereddel.
harmadszor felmész globalra és lefujjogod mert nincsennek cuccok a shopban amivel nem lenne kihívás a játék, majd megunod.
negyedszerre visszamész privire és k***a megunod a Mu-t mert mindenki lecsap 1hitbõl, mivel a globalon lehet csak igazán megtanulni mindent.
ötödjére ezt elolvasod és visszamész globalra ahol kinyomsz egy 150 es karit aztán hackelsz.
és hatodjára vagy privát vagy eljárt az idõ feletted...:D<#buck>

nem gondolkodtam rajta ez egyszerû nyelvtudás aminek te híján vagy
Frosty01
több mint 1 év global, és több magasszintü karakter után arra a megállapításra jutottam, hogy jó a global, a maga módján.
te játszottál rajta max 1 órát, és leszarozod.
szerintem inkább kussoljál.
egyébként a modorodon volna mit javítani<#gonosz3>

ReHARD
ezen mennyi ideig gondolkodtál lol ?

a poland azt jelenti lengyelország a polak meg azt hogy lengyel te szar:D
ReHARD
hé olyat nem írhatsz hogy szar a muonline, max azt hogy a Global muonline szar! asse a lengyel vagy brazil playerek miat (igaz elég idegesítõ hogy analfabéta mind, és angolul kb annyit beszélnak hogy OK meg lvl) hanem a rossz xp és drop rate miatt, egyszeruen nyomasztóan lassú... nem is jáccok vele többet csá

Vdanosss
te csak fogd be a szádat ok?^^
mert a global régen jó volt és Cence régen jáccott, és a polak nincs rosszul leírva és a lengyelek,brazilok miatt szar az egész k***tt mu