Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Hát még annyira, hogy az eddigi menetek mind csak kaszabolással teltek el, lvl 4-es vagyok. Nem mélyedtem még annyira bele a játék részleteiben. Ebbõl kifolyólag nem mond sajnos sokat a 3+8+L a kesztyût illetõen. 😊

Chaos Anno Domini

Frosty01
helyes 😄
amugy, mennyire vagy kezdõ?
van ingyen 3+8+L plate kesztyüm ha kell. eladni nem tudom, kidobni meg kár lenne 😄

practitioner of the forbidden arts of death

zvaragabor
Midgard. 😉

Chaos Anno Domini

Frosty01
Midgard? 😊

zvaragabor
Azon leszek! Köszi! 😉

Chaos Anno Domini

Vdanosss
oké akkor üss vágj és szedd a skilles fegyvereket😉

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

zvaragabor
Ja éértem. 😊 Akoor nem idegeskedek miatta. Azt hidtem, hogy valami fontos dolog. 😊 kösz!

Vdanoss: Ha a hivatalos server a global, akkor igen 😊 Dark knight vagyok.

Chaos Anno Domini

Vdanosss
globalon jáccol?
ha igen mivel kezdtél?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

quest csak 2 van a játékban, az elsõ lvl 150 nél lesz a második pedig 220. a dolgod most, hogy hentelj és fejlödj Blood Castle Chaos Castle, és Devil Square egy ilyen "speciális event" amin részt vehetsz ha akarsz, de asszem van minimum lvl je (talán 40)

zvaragabor
Üdv. Help kellene. Még az elején vagyok, annyira, hogy miután beléptem a városba, csak szörnyeket vagdostam, semmilyen feladatot nem teljesítettem. És azt nem tudom, hogy mit kell csinálnom. Most kiírja, hogy 5...4...3 percem van hogy belépjek a Bloody Castle-ba. Az hol van? Vagy mit kellene csinálnom most pontosan?

Chaos Anno Domini

frosty nézz be a topikomba ki lett díszítve😄
Vdanosss
a mu online.hu az privát server és az nem érdekel minket.
ha azon jáccol az a te bajod.

Frosty01
gyere inkább a globalra 😉

mu online.hu-n
Frosty01
global?

hát nem mert 1ik szerversem üzemel
mér most nem jó?
valaki ha tudja hogy mikor lesz jó a játék írja le kérem szépen elöre is kösz
Frosty01
vannak jóarc brazilok, csak ritkák, ja meg nem minden brazil ami fénylik :F

Vdanosss
bocs XD

Vdanosss
sorrendben ugy szerepel hogy 1. Lengyel túl sokan vannak és nemérdekli õket nagyon semmi, ezért a legsz*rabbak.2. Brazilok de csak globalon bénák.3. Magyaroknál a legtöbb csak keménykedni akar, meg játékb*zi.
persze eza privátszervereken tapasztaltam.pl.:RotorMu -n jáccottam még mikor 😮, ott is ha nem 1000szer kérdezték hogy mi az a chaos,cucctuning(csillogás😮) akkor itt haljak meg.😄.
A magyarok olyanok mint a lengyelek,brazilok csak a lengyelek privirõl mennek globalra,a br. ek globalról privire, a magyarok nagy része meg privirõl privire ;F.

én már rég beletörödtem XD sõt már megoldást is találtam rá a fiukkal 😉

Frosty01
ez van, bele kell törõdni...

háááát nem tudom, brazilok ide lengyelek oda, nekem eddig igy is ugy is a magyarok tüntek a leg.... nak köztük és tudom mirõl b eszélek mert tapasztaltam ezt a részét is és azt a részét is, továbbá még egyszer hangsúlyozom a lentieket HALLOTTAM, én nem játszok privát retkeken 😊

Most úgy csinálsz, mint aki sohasem játszott a globálon. A brazil és lengyel gamerekhez képest a magyarok igen szolidan adják elõ ezt a témát... Ne feledd, hogy minden nációban van egy szemétláda réteg, az elõbb említettekben jó vastag, szerencsére a miénkben azért vékonyabb, de sajnos van. Nem tudsz velük mit kezdeni, mindenhova befúrják magukat, és még senki sem talált a kiszûrésükre okos módszert.

the MuOnliner ;)

HeadJudge és kedves MU Online.hu-sok akik olvassátok, adminok és bla bla bla-k, informálodni szeretnék a szerveretekrõl, hogy is van ez a nyalok, nem nyalok dolog? hallottam olyasmit hogy van kivételezés <#eplus2> no meg, hogy miért is engeditek, hogy egyes playerek feltörjék a többieket? hallottam egy esetet ahol egy player több ember cuccait is lehuzta majd pedig elegánsan közölte, hogy õ volt de leszar mindent mert ugysem jön többet játszani, az ilyenek ellen nem tesztek semmit? vagy õ a kivétel alá tartozott? továbbá hova süllyednek még a magyarok, hogy magyar szerveren egymást törik fel? ez már szégyen emberek =/

Good Luck hozzá...

Sziasztok!!!Végre sikerült megcsinálnom egy szervert nagyon hosszú idõ után,mindenféle problémával köszködtem,ledobott a server 1 perc után stb!!A hibákat sikerül megoldanom és szeretnék egy nagyon jó magyar mu szervert csinálni,ebben lehet segíteni!!!Tesztelõket keresek akik segítenének abban hogy a servert minnél magasabb színvonalra emeljük(bug mentesítés stb)!!!Ha valaki szeretne ebben segíteni akkor írjon ebbe a fórumba http://muhelp.atw.hu!!!Elõre is köszi

Syab
Vdanosss
XDDD

Frosty01
ha a biost meg tudod nyitni akkor onnantól 1szerü letiltani. megkeresed az integrated peripherials (?) menüpontot, és ott kisakkozod már hogy melyket kell "disable"re állítani. 😊)

hát ennek utánajárok😊
Frosty01
veszel egy olcsó Geforce vagy Ati radeon kártyát, belerakod, biosban letiltod az alaplapi integrált lótúrót, és kész is 😊

normál pc
Frosty01
de le lehet tiltani bios-ban. egyébként laptop? vagy normális pc? 😊

az integráltat nem lehet kicserélni azért integrált
és miért nem veszel egy olcso "fost"

tudod te
integrált
Frosty01
videó kártyád 😄