Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó most nem kell ám mindenbe belekötni. ha azt gondolja magáról meg a gézáról hogy mu szakértõ rendben, ha ti is ezt gondoljátok magatokról rendben, de lehet csöndesen is gondolkodni. nem úgy jött ide hogy na k**va anyátok noobok én vagyok az isten meg a béla és ti nem tudtok semmit. annyit mondott hogy itt meg itt van egy csomó infó egy tapasztalt emberkétõl. nemtom ezért mért kell kikaparni a szemét.
na jo fejezzük be, amugy is õk KÖZTUDOTTAN a legnagyobb MU szakértõk 😊

agree 😄DD

de gondolom most azon a jo MUonline.hu-n játszik 😊
tnap ránéztem bátyám képernyõjére ahogy BC be voltak, inkább kijöttem a szóbából is mert hogy lehet vmit igy el....... na mind1 😊 mi ezekbe a dolgokbva ne mvagyunk szakértõk, még jo h van itt 2 pro ember

Ezaz vesszetek össze meikõtök a nagyobb kocka😄Tényleg ilyen büszke lehetsz rá hogy mindenki elött már rég toltad😛Remélem a magyar történelem egyik kiemelkedõ alakja leszel ezzel a teljesítménnyel😊Én megelégszem az itteni fórumozók tudásával de nézd el nekünk egyszerû földi halandóknak az egyzserüségünk.xD
Catti
<#ejnye1> <#gonosz2> <#wow3> <#wilting>

bocsájs meg hogy én és itt mindenki utánad évtizedekkel kezdtünk játszani 😞(( még 1x elnézést hülye nubok vagyunk mindannyian 😞(
és nem kell bemutatni mert egy épp elméjû ember is tudja h milyen különbségek vannak, mint ahogy az europai embereknek is más a stilusa viselkedése és kulturája mint pl az amerikaiaknak vagy az ázsiaiaknak..
de emelett még mindig nem tudom ki ez a Róbert, és azt sem hogy te kivagy XD
továbbá még jo hogy a global elõtt jár a koreai, mivel az volt az elsõ server és valahogy meg is értem h fejlesztik, mivel ha nem tudnád a japok meg a kinaiak világ életükbe kockultak, szerinted mért hoztak megvonást ellenük? (bár sztem te ilyeneket nem tudsz)
nah mind1 mentem nubulni a barátokkal majd meghajolok PROFIZMUSOTOK elött 😊

Én voltam az, aki a felsorolt idõpontoktól játszottam már a Mu szerverein! A kezdetek kezdetétõl! A tankörünkbe járt egy dél-koreai srác, õ mutatta meg a koreai Mu-t, õ regisztrált accountot, és õ mondott el mindent a Mu-tól. A mai napig játszom a koreai szervern, ami mellesleg mérföldekkel a globál elõtt jár. Tudnék mesélni a távolkeleti játék-kultúráról is, mekkora különbség van a többi nációhoz képest.
Foggggalmad sem volt még a Mu-ról, amikor a srácokkal már magasszintû karakterekkel gyaktunk!
Vagy te is ott voltál? NEM! Akkor meg inkább hanyagold ezt a témát... <#nevetes1>

the MuOnliner ;)

aha én meg nem ember vagyok hanem UFO
gondolkozz egy kicsit és ne járasd már le magad a hülyeségeddel... 😊
mikor bejött a global és még utána nagyon sokáig még a MI "ICIRI PICIRI" idõnkben is volt hack, kevesebb de volt ugyan ugy mint a bug, szerinted hogy a p*csába lett +11+16+L os sett JoL nélkül akkoriban? (igaz ez a példa nem hack)
szóval kicsit félre vagy informálva a te PRO MU-s Róbertedrõl, vagy csak nagyon hiszékeny vagy.
Továbbá gratulálok neki h tud kinaiul,
ismerek én még 1 nem 2 ilyen pro embert itt XD 😊))

2001- korea
2003- globál
<#wink>

Nem igazán volt még akkoriban hack...

the MuOnliner ;)

akkár már über állat, most pedig MUonline.hu? akkor valóban nagy ember XD
mellesleg nem kell beadni a rizsát mert amikor mi "iciri picirik voltunk" minden ember hackelt^^ de várj (õ a kivétel mint itt még sokan mások XD)

Ki hallott róla?! LoL!!! <#nevetes1>

Ti még ici-pici emberkék voltatok, mikor mi már a globálon toltuk tisztességesen!

the MuOnliner ;)

Frosty01
Érdekes. Én sem hallottam még róla. <#gonosz3>

practitioner of the forbidden arts of death

biztosan az egyik legnagyobb MU szakértõ, csak ki hallott róla eddig? (rajtad kivül) 😄

A muonline.hu fórumában a leírások topikban igencsak korrekt infók vannak szinte mindenrõl, ami egy kezdõnek kell, sõt, még annál is több. Ezeket Vóbert készítette, aki köztudottan az egyik legnagyobb Mu szakértõ. Nem hinném, hogy bármelyikõtök többet tudna a Mu-ról, mint Õ. Nyugodtan támaszkodhatsz ezekre, és legalább minden magyarul van!

the MuOnliner ;)

zvaragabor
Kösz az oldalt. Csak a magyar, és a hivatalos angol oldalt ismertem. Majd nekiesek.

Chaos Anno Domini

Frosty01
www.muonline.ph itt is szétnézhetsz.
tetszik a hozzáállásod <#alien2>

zvaragabor
Jogos, ahelyett, hogy itt kérdezõsködnék mindenfélét, venném inkább a fárattságot, és utánnajárnék magam.<#email> Olyan leszek mostantól, mint a néma szellõ.<#ravasz1>

Chaos Anno Domini

Vdanosss
én mindent a braziloktól ,angoloktól,stb.-kzõl meg unokatesómtól tudtam meg😊

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Bobber
jo van benne hiba de azért sok alap dolgot meg lehet tudni szerintem szal ártani nem árt

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

de nem is igaz minden amit ott összehordanak 😄

Bobber
én is kezdõ vagyok de azért egy tanácsot tudok adni kezdõtársaimank😊
érdemes megnézni a muonline.hu-n a forumban a leirásokat mert nagyon sok minden kiderül ott és nem kell midennt megkérdezni én is az alapinfókat onnan szedtem össze

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Vdanosss
15 lvl en lehet deviasba átmenni.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
add el😉

zvaragabor
jah😄 meg sztem 6 lvl-esen nem is fogok arra kószálni. 😄
Pedig már van 5 ilyen blood bone-om

Chaos Anno Domini

Vdanosss
pontosan
és azzal a cloakkal tudsz menni blood chastle ba.
ha számol vissza és akkor a cloakkal bemész deviasban a templomba, ha ott jársz már...
és ott van egy archangel, arra rányomsz és bemehetsz de ezt most nemtudom minek mondom el😄 mikor még chaosod se biztos van meg a blood bone hoz társítható cuccod se.

zvaragabor
Csekély tudásommal rájöttem, hogy ha láthatatlan köpenyt készítek, akkor kell ez az izere-bizgentyû.

Chaos Anno Domini

mellesleg nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, a feltörések 70% a ilyen programbol származnak

zvaragabor
Uff! Van ilyen blood bone-om, 5 ezerért lehet eladni. Mire való ez a kütyü? Szükségem lesz rá?

Chaos Anno Domini

Vdanosss
nekem volt de ha megtalálom szólok.

netrõl nem érdemes letöltögetni, mert a nagyrésze keyloggeres, ezáltal cseszheted majd az accod..stb amugy nekem sincs sry :S

Sziasztok!

Úgy tudom, hogy egy kis segédprogrammal háttérbe lehet rakni a játékot, de sajnos nem találtam mûködõ verziót. Nem akarok simliskedni semmit, de nem lenne hátrány, ha nem kellene minden email, vagy apróbb szösszenet miatt kilépkedni a játékból...

Ha esetleg adnátok egy linket, azt nagyon megköszönném.

http://a-zcomp.eu/

ennyi lámaságot amit itt láttam most 5 perc alatt, rég nem láttam ^^ megvan a jó kedv a mai napra thanks fiuk XD

Vdanosss
Szívesen😉

zvaragabor
Kösz mindenkinek a segítséget!<#worship>

Chaos Anno Domini

Frosty01
de ez tõled még nagyon távol áll.. ha találsz kavicsot inkább add el, jobb cuccokat kaphatsz érte, mintha beleraknád valamidbe 😄

Vdanosss
igen
4féle.
jewel of chaos = fegyverkészítéshez és másféle kombinációkhoz van
jewel of bless = 1-6 ig blessenként ad egy +ot a cuccra
jewel of soul = 7-9 ig soulonként ad +ot...
jewel of creation = darklord-nak madár/ló készítéséhez , chaossal combinálva Fruiot csinálhatsz (ami str,aggility,AG,energy,vitalit)fruit lehet (1,2-vel növeli)

igen azokkal lehet tuningolni
csak nem klel socket anélkül is belemennek a kövek
zvaragabor
ja hogy mert itt is kövek vannak?

Chaos Anno Domini

az a lényeg hogy itt a kövek nem + mágikus funkciót adnak hanem cértezetben plusz védelmet, fegyverekben meg plusz sebzést
zvaragabor
Ahha kezd világosodni. Kösz mindenkinek az infot! Majd belejövök és akkor ihaj csuhaj! 😉 😄

Chaos Anno Domini

nem
olyan mintha a diabloba betennéd a p diamondot a pajzsba és nem resistet adna hanem plus defet
zvaragabor
Akkor jo. 😊 Annyival könnyebb dolgom lesz a megbarátkozással. 😊
ezt a tuningolást nem értem annyira. Olyasmi mint a diablo2-ben a drágakövek csiszolása?

Chaos Anno Domini

Vdanosss
olyan mint a diablo 2 😉
csak nincs socketed hanem excelent , vagy ancient item van.😊
és lehet +13ig tuningolni a cuccokat és csillog is 😊

zvaragabor
Aham. Hát még most sem világos, de igyekszem majd nézegetni és tanulgatni ezeket a dolgokat. 😉 Ha hasonlít a diablo2-höz, akkor már csak jó, régen sokat játszottam vele.

Chaos Anno Domini

Frosty01
=] kössz
ma megvolt az írásbeli magyar irodalom & nyelvtan... hát.. nem volt könnyü :\

Vdanosss
sok sikert ati.

Vdanosss
és minnél több +van rajta annál jobb deffel rendelkezik, így a +3+8+L kesztyû kb. 29defet adhat😄

Vdanosss
a plate kesztyû alapbol tegyük fel 19defet ad, meg stb.
+3 ig (bless-el)lehet tuningolni, vagy kiesik valamien szörnybõl.
+3+(8) az ad 8defet+ba, a luck pedig asszem ad 15%ot blessel valo tuningolási szerencsét és 25% soulal való tuningolási szerencsét....asszem<#confused>

zvaragabor
Rendben. 😉 Jelentkezek majd.
Az érettségihez meg sok sikert!

Chaos Anno Domini

Frosty01
😄
értem.
nah majd jelentkezz kb 1 hét múlva, amikor kb lvl 25 leszel 😄
addigra végzek az érettségivel, és remélhetõleg te is nagyobb leszel 😊