Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de gondolom most azon a jo MUonline.hu-n játszik 😊
tnap ránéztem bátyám képernyõjére ahogy BC be voltak, inkább kijöttem a szóbából is mert hogy lehet vmit igy el....... na mind1 😊 mi ezekbe a dolgokbva ne mvagyunk szakértõk, még jo h van itt 2 pro ember
és nem kell bemutatni mert egy épp elméjû ember is tudja h milyen különbségek vannak, mint ahogy az europai embereknek is más a stilusa viselkedése és kulturája mint pl az amerikaiaknak vagy az ázsiaiaknak..
de emelett még mindig nem tudom ki ez a Róbert, és azt sem hogy te kivagy XD
továbbá még jo hogy a global elõtt jár a koreai, mivel az volt az elsõ server és valahogy meg is értem h fejlesztik, mivel ha nem tudnád a japok meg a kinaiak világ életükbe kockultak, szerinted mért hoztak megvonást ellenük? (bár sztem te ilyeneket nem tudsz)
nah mind1 mentem nubulni a barátokkal majd meghajolok PROFIZMUSOTOK elött 😊
Foggggalmad sem volt még a Mu-ról, amikor a srácokkal már magasszintû karakterekkel gyaktunk!
Vagy te is ott voltál? NEM! Akkor meg inkább hanyagold ezt a témát... <#nevetes1>#nevetes1>
the MuOnliner ;)
gondolkozz egy kicsit és ne járasd már le magad a hülyeségeddel... 😊
mikor bejött a global és még utána nagyon sokáig még a MI "ICIRI PICIRI" idõnkben is volt hack, kevesebb de volt ugyan ugy mint a bug, szerinted hogy a p*csába lett +11+16+L os sett JoL nélkül akkoriban? (igaz ez a példa nem hack)
szóval kicsit félre vagy informálva a te PRO MU-s Róbertedrõl, vagy csak nagyon hiszékeny vagy.
Továbbá gratulálok neki h tud kinaiul,
ismerek én még 1 nem 2 ilyen pro embert itt XD 😊))
2003- globál
<#wink>#wink>
Nem igazán volt még akkoriban hack...
the MuOnliner ;)
mellesleg nem kell beadni a rizsát mert amikor mi "iciri picirik voltunk" minden ember hackelt^^ de várj (õ a kivétel mint itt még sokan mások XD)
Ti még ici-pici emberkék voltatok, mikor mi már a globálon toltuk tisztességesen!
the MuOnliner ;)
practitioner of the forbidden arts of death
the MuOnliner ;)
Chaos Anno Domini
tetszik a hozzáállásod <#alien2>#alien2>
Chaos Anno Domini
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
érdemes megnézni a muonline.hu-n a forumban a leirásokat mert nagyon sok minden kiderül ott és nem kell midennt megkérdezni én is az alapinfókat onnan szedtem össze
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Pedig már van 5 ilyen blood bone-om
Chaos Anno Domini
és azzal a cloakkal tudsz menni blood chastle ba.
ha számol vissza és akkor a cloakkal bemész deviasban a templomba, ha ott jársz már...
és ott van egy archangel, arra rányomsz és bemehetsz de ezt most nemtudom minek mondom el😄 mikor még chaosod se biztos van meg a blood bone hoz társítható cuccod se.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Úgy tudom, hogy egy kis segédprogrammal háttérbe lehet rakni a játékot, de sajnos nem találtam mûködõ verziót. Nem akarok simliskedni semmit, de nem lenne hátrány, ha nem kellene minden email, vagy apróbb szösszenet miatt kilépkedni a játékból...
Ha esetleg adnátok egy linket, azt nagyon megköszönném.
http://a-zcomp.eu/
4féle.
jewel of chaos = fegyverkészítéshez és másféle kombinációkhoz van
jewel of bless = 1-6 ig blessenként ad egy +ot a cuccra
jewel of soul = 7-9 ig soulonként ad +ot...
jewel of creation = darklord-nak madár/ló készítéséhez , chaossal combinálva Fruiot csinálhatsz (ami str,aggility,AG,energy,vitalit)fruit lehet (1,2-vel növeli)
csak nem klel socket anélkül is belemennek a kövek
Chaos Anno Domini
olyan mintha a diabloba betennéd a p diamondot a pajzsba és nem resistet adna hanem plus defet
ezt a tuningolást nem értem annyira. Olyasmi mint a diablo2-ben a drágakövek csiszolása?
Chaos Anno Domini
csak nincs socketed hanem excelent , vagy ancient item van.😊
és lehet +13ig tuningolni a cuccokat és csillog is 😊
Chaos Anno Domini
ma megvolt az írásbeli magyar irodalom & nyelvtan... hát.. nem volt könnyü :\
+3 ig (bless-el)lehet tuningolni, vagy kiesik valamien szörnybõl.
+3+(8) az ad 8defet+ba, a luck pedig asszem ad 15%ot blessel valo tuningolási szerencsét és 25% soulal való tuningolási szerencsét....asszem<#confused>#confused>