Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piros szárny (év vörös név) elvileg azt jelentené, hogy már 3x nyomtál le egymás után játékost. (Elõször narancs lesz a név, majd piros, végül sötétpiros.) Ilyenkor bárki büntetés nélkül leüthet (ha tud), és jó esélye van arra, hogy elhalálozáskor elhagyd a tárgyaid (+7 feletti, exc és ancient nem esik le, legalábbis a normálisabb szervereken...)
Minden egyes játékosölés után 3 óra kell, hogy "tisztuljon" az embered, ez azonban rövidíthetõ úgy, ha harcolsz: annyi másodperc vonódik le belõle, ahanyas szintû volt a monster, amelyiket éppen lenyomtál.
Némi eltérések a szerverek között lehetnek.

Hali!
A piros szárny és a piros név attól van hogy PK lettél magyarán megöltél egy másik Playert.Nem tudom meik szerveren játszol,de ha magán akor általában az oldalon találsz egy olyan menüpontot hogy Pkclear és pár milláért visszaáll minden.H viszont global vag egyszerûen nincs ilyen menüpont akkor attól függõen hány embert öltél meg pár óráig igy marad😛 és utánna visszaáll az egész.Amugy csak ugy vkit nemhiszem hogy kitudsz "nyírni" a ctrl gomb lenyomásával tudsz másik playert megütni.

Másik kérdésedre kicsit rövidebbenXD
150 lvl nél csak a 3 alapkarakternek kell ezt küldetést megcsinálnia.Az MG nek és a DL nek nem.Nem függ attól hgy megcsináltad e már vmeiket.a kariaid egymástól függetlenek.Twehát ha van egy Bk-d már de SM met is szeretnél akkor annak is van küldetése 150 lvl-nél.Kivéve MG és dl a "bónuszkarik"
Rem segítettemXD
Üdv mindenkine!!
Van egy kis problémám!!Bepirosodott az eddig barna szárnyam és nem tudok átlépkedni a pályákon (((.Úgy történt hogy nyomutltam a "STADIUM" pályán gyûjtögettem a szinteket és bejött valaki a nagy csetepatéban valószinû õt is kinyirtam.Szerinted lehet ilyen hogy csak úgy kinyirok valakit azon a pályán.Mert úgye ott felvannak osztva a terepek és kerítéssel el vannak választva én nyomtam az ellenfelet mint állat és ekkor lecsaphattam volna õt is??Most mit tudok tenni???
A másik pedig mivel a fentiekben leitak alapján nem tudtam mit tenni elinditottam a másik karakteremet "Dark Lord" érdekelne hogy vele is meg kell csinálnom 150 levelnél a küldetéseket,mert megvan a 150 de nem ad semmit sõt valamit kiir és kész.Vagy elég ha csak az eggyik karakteremmel csináltam meg.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Bombaszaki
Bobber
köszönöm az infót😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Melyiken? A Battaglian, vagy a teszten?

A Mu online.hu-n a kari 350-nél resetel, ha lorban lépsz ki, ára 50mil és ne vegyél le magadról semmit ha nincsenek meg az értékeid akkor is tod majd használni a cuccod.
Vdanosss
-.-"

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Minden megmarad rajtad. Arra vigyázz, hogy reset után ne végy le magadról semmit, mert nem tudod visszatenni, ha nincs elég pontod hozzá.
Fõleg a wing veszélyes ilyen szempontból, sok szintet kell várnod rá, mire újra felveheted.

Bobber
és a muonline.hu-n mi a szokás??😊 mert ott gyakok😊

én nemtom ez szerverenként változik
Bobber
hiho all
egy kis noob kérdés😊

Lassan reset érett lesz a karakterem és szeretném megtudni hogy is megy ez
azt tom hogy 50 mnilla kell ill hogyha nem tévedek akkor lorenciában kell kilépni
arra lennék kíváncsi hogy amik cuccok rajta vannak a karakteren a megtanult varázslatok stb azokkal mi lesz
szal vetkõztessem e le elõtte és gyüjtsem össze ujra a varázslatokat vagy mire figyeljek mert a cuccaimat nem szeretném elbukni mert ha nem is a legjobbak de nekem most még elég jónak számítanak
köszi a segítséget elõre is😊

Vdanosss
olyat nemtudok ahol nincs lagg
van a premium mu..:F

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
dani, tudsz adni valami jó lagmentes fun-server címet?
mg összeállítást akarok tesztelni, és ahhoz kéne 😊
(gyors xp + gyors jócuccszerzési lehetõség)

practitioner of the forbidden arts of death

zvaragabor
Kunyizni a nagyoktól? Már mint Zen-t kéregetni másoktól? 😊
acrhangelt meg bone-t serényen adogatom el. 😉

Chaos Anno Domini

Vdanosss
16 lvl 😮
akkor mehetsz deviasba kunyizni a nagyoktól vagy elf buff al már asszem simán ölöd a wormöket.
az archangel-t,blood bone-t add el.

zvaragabor
Az jo 😊 Az 5 milla elõtt volt már több mint 100 ezrem, egy csomó blood bone-t, meg scroll of archangelt dobnak nekem. Jah, és már 16 level vagyok. Még tegnap este fejlõdtem fel, nem gondoltam hogy ilyen könnyen lehet.

Chaos Anno Domini

Frosty01
5 milla az egész szép kis summa ahhoz képest hogy mennyire az elején jársz még 😊))

zvaragabor
global

Chaos Anno Domini

privát server vagy global?
zvaragabor
Vdanosss: A goblin dobott egy boxot, ami meg a pénzt. De nem láttam pontosan hogy hogyan dobta, mert épp írtam. A dragonnal is volt szerencsém, azt meg becsaltam a déli kapuhoz, és valaki leszedte azt is 😊 Az télleg elég keveset adott. Nem tom már mennyit.

Mirk: 1-2 Zen? 😊 5 milla! Nah jó ebben a gameban nem tom még hogy mennyi az az összeg ami már soknak számít. Kb mennyi számít soknak?

Chaos Anno Domini

ha lelõtte egy lüvéssel nem csoda hogy rendes volt, az ilyeneknek általában nem kell egykét zen😊
Vdanosss
a box dobott 5millát?
vagy csak adott.. de tök mind1 az nagyon rendes csávo volt akkor...
a goblin a box of kundun+1 et vagy a +2-t dobja?

van sok aranyszörny pl.: arany budge dragon: box of luck -ot dob(ez a leggyengébb.)
arany -goblin: asszem +1 box of kundun(lorencia,noria,devias)
-taikan: +2 bok(devias)
-sárkány +3 bok(lorencia,noria,devias)
-lizard king +4 bok(atlans)
-jaikan(vagy nemtudom már a nevét😄)+5 bok(tarkan)

zvaragabor
Váá nem semmi mi volt, mászkáltam Lorencia északi kapuja felé, és arra jött egy goblin. Ilyen kis ugri bugri, de kicsit nagyon erõs volt. 😊 Arany szine volt. Arra hívtam 2 valakit, hogy megnézzék, egyik le is szedte egy lövéssel. A goblin dobott egy dobozt, amiben Zen volt. A srác(?) meg nagyon rendes volt tök jófej, odaadta a benne lévõ zen-t. Kaptam 5 millát. 😊 Amugy most 10 leveles vagyok.

Chaos Anno Domini

Vdanosss
minden fórumba kell egy-két "b*zi" aki reklámozza a sok sz*rt😄

Frosty01
egyáltalán nem jó játék =S

ne reklámozz
Hi all akinek kell egy jó játék az:
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
Vdanosss
:A

Frosty01
sürgõs válasz kéne, hogy megy e még, és ha megy akkor hogyan lehet beüzemelni.

Frosty01
muonline.hu teszt serverével mi van??? 😞

Frosty01
nem arról van szó amire te gondolsz

pagedownal tudod 1 ideig visszanézni és pageupal pedig legaljára vinni

Frosty01
xp-n nem müködik ez a visszalépegetés, vistát meg nem használok sohasem 😊

2. kérdésre nem tok válaszolni nálam ien nem volt 3. nem nem lehet modositani, ékezetek? globalon nincs gond ékezet irással.
3. f4 re nyomva asszem elöjön ez az ablak 😛

Hááát, akkor így jártam... azért köszönöm az információt.

Viszont lenne még három gondom:

Mitõl lehet az, hogy a játék közbeni csetelésnél, amikor ütöm az elsõ entert a szövegbeviteli sáv megnyitásához, a játék megtorpan egy másodpercre, mielõtt írhatnék?

Hogyan lehet a játékban használt betûtípus módosítani? Nem ártana egy picit nagyobbra venni, no és persze az ékezetek is jól jönnének néha...

Mikor kipróbáltam a vista-t, akkor a játékban, szintén csetelés közben a felfelé nyíllal vissza lehetett lépkedni az elõzõleg beírt néhány üzenet között, viszon ez xp alatt teljesen eltûnt. Elõ lehet csalogatni ezt valahogy?

http://a-zcomp.eu/

ty

/request off
vagy vmi ilyesmi
nah mivel sok a pro és noob vagyok mi si volt az a kommand h minden folyamatot (trade,duel,party..stb)-t el utasit? /xy?
kösz a helpet

te ugye muonline.hu-s vagy?

ozeus
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, látom megint/még mindig megy
privi vs official szerver vita.Ehhez inkább nem szólnék hozzá, mert ugye mindenkinek különbözik a véleménye, még adott szervertípuson belül is.Csak az agyon hack-crack-elt mu.hu-s hozzászólásra reagálnék annyit, hogy a neten fellelhetõ mu hack/crack-ek szinte összes példány az agyon istenített "hivatalos"(Global) szeróhoz van...

Bobber
köszönöm az infót😊
akkor egy kicsit hajtok még mert most van egy 206 os lovagom egy 140 es csajom ill egy 170 es hokuszpókom😊
de akkor lehet hogy gyorsan felnyomom a lovagot 220 ra

SteWhite
Háát, egyszer-kétszer már benéztem mióta a költöztetés megvolt 😊

Global DW 11x

Vdanosss
és+ nem a bk-ból,sm-bõl,me-bõl alakulsz át hanem ujat kell kezdened.

kegabor
Szia. Ahhoz, hogy MG-vel tudj játszani, ahhoz elõször el kell érned az alap karaktereddel 220 lvl-t, a DL-hez 250 lvl szükséges. Sok szerencsét hozzá. (Mivel itt meg kell, hogy küzdj a karakterekért.)

U.I.: Persze a szuper crack-hack servereken ez a dolog nem érvényes, itt pl. Frienz, Munline.hu, ilyenekre gondolok.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Bobber
jóreggelt mindenkinek😊
lenne egy tudom nagyon láma kérdésem😊
szal hogy lehet magic gladiátor/darclord az ember?
mert a karaktert amikor megcsinálja az ember akor csak a 3 alap kasztot lehet választani és sehol sincs leirva hogy hogy lehet dl /mg az ember elõre is köszi😊

ste te jáccol még néha napján vagy már egyátalán nincs idõd? :S

SteWhite
Én is lenni noob, izén inkább newb ^^

Global DW 11x

Vdanosss
nem tudok irni csak másolok :<#szomoru1><#kuss>

nem akkor kezdted szar vagy, 😊 csak akkor lehetsz pro ha akkor kezded mikor global született, mert utána már nem tudsz tanulni 😊

mirk
nem kaparja ki senki a szemét csak kicsit lekezelõnek érzem 1-2 hozzászolását, bocs ha én értem félre, de biztosan nem értem félre ha még mögöttem 1-2 embernek is hasonlo véleménye van mint nekem, vagy csak télleg ennyire hülye ez a társaság ^^

Frosty01
aham.. hát nem tudtad? buták vagyunk mind... mellettük mi még egy egyszerü chaos combinálást sem tudunk elvégezni, mi csak apró porszemek vagyunk dicsõségük vakító fényében <#banplz>

na de azért nem kell elszállni. én kb jórégóta tolom, igaz nem 2003ban kezdtem amikor a global megszületett, hanem kicsit késõbb. Na de azért nehogy már azt hidd hogy így pár év alatt nem tanultam ki én is a játék minden fortélyát, azért kéremszépen...