Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden egyes játékosölés után 3 óra kell, hogy "tisztuljon" az embered, ez azonban rövidíthetõ úgy, ha harcolsz: annyi másodperc vonódik le belõle, ahanyas szintû volt a monster, amelyiket éppen lenyomtál.
Némi eltérések a szerverek között lehetnek.
A piros szárny és a piros név attól van hogy PK lettél magyarán megöltél egy másik Playert.Nem tudom meik szerveren játszol,de ha magán akor általában az oldalon találsz egy olyan menüpontot hogy Pkclear és pár milláért visszaáll minden.H viszont global vag egyszerûen nincs ilyen menüpont akkor attól függõen hány embert öltél meg pár óráig igy marad😛 és utánna visszaáll az egész.Amugy csak ugy vkit nemhiszem hogy kitudsz "nyírni" a ctrl gomb lenyomásával tudsz másik playert megütni.
Másik kérdésedre kicsit rövidebbenXD
150 lvl nél csak a 3 alapkarakternek kell ezt küldetést megcsinálnia.Az MG nek és a DL nek nem.Nem függ attól hgy megcsináltad e már vmeiket.a kariaid egymástól függetlenek.Twehát ha van egy Bk-d már de SM met is szeretnél akkor annak is van küldetése 150 lvl-nél.Kivéve MG és dl a "bónuszkarik"
Rem segítettemXD
Van egy kis problémám!!Bepirosodott az eddig barna szárnyam és nem tudok átlépkedni a pályákon (((.Úgy történt hogy nyomutltam a "STADIUM" pályán gyûjtögettem a szinteket és bejött valaki a nagy csetepatéban valószinû õt is kinyirtam.Szerinted lehet ilyen hogy csak úgy kinyirok valakit azon a pályán.Mert úgye ott felvannak osztva a terepek és kerítéssel el vannak választva én nyomtam az ellenfelet mint állat és ekkor lecsaphattam volna õt is??Most mit tudok tenni???
A másik pedig mivel a fentiekben leitak alapján nem tudtam mit tenni elinditottam a másik karakteremet "Dark Lord" érdekelne hogy vele is meg kell csinálnom 150 levelnél a küldetéseket,mert megvan a 150 de nem ad semmit sõt valamit kiir és kész.Vagy elég ha csak az eggyik karakteremmel csináltam meg.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Bombaszaki
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Fõleg a wing veszélyes ilyen szempontból, sok szintet kell várnod rá, mire újra felveheted.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
egy kis noob kérdés😊
Lassan reset érett lesz a karakterem és szeretném megtudni hogy is megy ez
azt tom hogy 50 mnilla kell ill hogyha nem tévedek akkor lorenciában kell kilépni
arra lennék kíváncsi hogy amik cuccok rajta vannak a karakteren a megtanult varázslatok stb azokkal mi lesz
szal vetkõztessem e le elõtte és gyüjtsem össze ujra a varázslatokat vagy mire figyeljek mert a cuccaimat nem szeretném elbukni mert ha nem is a legjobbak de nekem most még elég jónak számítanak
köszi a segítséget elõre is😊
van a premium mu..:F
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
mg összeállítást akarok tesztelni, és ahhoz kéne 😊
(gyors xp + gyors jócuccszerzési lehetõség)
practitioner of the forbidden arts of death
acrhangelt meg bone-t serényen adogatom el. 😉
Chaos Anno Domini
akkor mehetsz deviasba kunyizni a nagyoktól vagy elf buff al már asszem simán ölöd a wormöket.
az archangel-t,blood bone-t add el.
Chaos Anno Domini
Mirk: 1-2 Zen? 😊 5 milla! Nah jó ebben a gameban nem tom még hogy mennyi az az összeg ami már soknak számít. Kb mennyi számít soknak?
Chaos Anno Domini
vagy csak adott.. de tök mind1 az nagyon rendes csávo volt akkor...
a goblin a box of kundun+1 et vagy a +2-t dobja?
van sok aranyszörny pl.: arany budge dragon: box of luck -ot dob(ez a leggyengébb.)
arany -goblin: asszem +1 box of kundun(lorencia,noria,devias)
-taikan: +2 bok(devias)
-sárkány +3 bok(lorencia,noria,devias)
-lizard king +4 bok(atlans)
-jaikan(vagy nemtudom már a nevét😄)+5 bok(tarkan)
Chaos Anno Domini
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
3. f4 re nyomva asszem elöjön ez az ablak 😛
Viszont lenne még három gondom:
Mitõl lehet az, hogy a játék közbeni csetelésnél, amikor ütöm az elsõ entert a szövegbeviteli sáv megnyitásához, a játék megtorpan egy másodpercre, mielõtt írhatnék?
Hogyan lehet a játékban használt betûtípus módosítani? Nem ártana egy picit nagyobbra venni, no és persze az ékezetek is jól jönnének néha...
Mikor kipróbáltam a vista-t, akkor a játékban, szintén csetelés közben a felfelé nyíllal vissza lehetett lépkedni az elõzõleg beírt néhány üzenet között, viszon ez xp alatt teljesen eltûnt. Elõ lehet csalogatni ezt valahogy?
http://a-zcomp.eu/
vagy vmi ilyesmi
kösz a helpet
Visszaolvastam pár oldalt, látom megint/még mindig megy
privi vs official szerver vita.Ehhez inkább nem szólnék hozzá, mert ugye mindenkinek különbözik a véleménye, még adott szervertípuson belül is.Csak az agyon hack-crack-elt mu.hu-s hozzászólásra reagálnék annyit, hogy a neten fellelhetõ mu hack/crack-ek szinte összes példány az agyon istenített "hivatalos"(Global) szeróhoz van...
akkor egy kicsit hajtok még mert most van egy 206 os lovagom egy 140 es csajom ill egy 170 es hokuszpókom😊
de akkor lehet hogy gyorsan felnyomom a lovagot 220 ra
U.I.: Persze a szuper crack-hack servereken ez a dolog nem érvényes, itt pl. Frienz, Munline.hu, ilyenekre gondolok.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
lenne egy tudom nagyon láma kérdésem😊
szal hogy lehet magic gladiátor/darclord az ember?
mert a karaktert amikor megcsinálja az ember akor csak a 3 alap kasztot lehet választani és sehol sincs leirva hogy hogy lehet dl /mg az ember elõre is köszi😊
mirk
nem kaparja ki senki a szemét csak kicsit lekezelõnek érzem 1-2 hozzászolását, bocs ha én értem félre, de biztosan nem értem félre ha még mögöttem 1-2 embernek is hasonlo véleménye van mint nekem, vagy csak télleg ennyire hülye ez a társaság ^^
na de azért nem kell elszállni. én kb jórégóta tolom, igaz nem 2003ban kezdtem amikor a global megszületett, hanem kicsit késõbb. Na de azért nehogy már azt hidd hogy így pár év alatt nem tanultam ki én is a játék minden fortélyát, azért kéremszépen...