Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyiknek goblin neve volt asszem
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szerintem meg orbokra gondolt mert a jewel nem kerek
az orbokkal új skillekhez juthatsz hozzá
ezt valami mester csinálja vagy akár én is?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
kék - jewel of bless - 1tõl-6os számig + olhatod a ruhád a kardod vagy a botod stb. szinte a legértékesebb gyémánt, mert ettõl nõ a cucc ereje (def,dmg,stb.)
rózsaszín - jewel of soul - 7tõl-9es számig + olhatod a ruhád a kardod vagy a botod stb., de csak ha már +6os megvan.Ez szintén nõveli a cucc erejét.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
köszi
fényes kis golyó alatt nemtudom mit értesz
és az ilyen fog alakú bone valami meg a fényes kis golyók mire jók?
ez a chaos castleba a belépõ
amikor kiírja hogy chaos castle starts in x minutes akkor rákattintasz jobbegérrel és bejutsz

a bezárás fent van a jobb felsõ sarokban.
még el lehet menni:)
lol
a problémáid nagy része vagy nem létezik, vagy félreérted a dolgokat, vagy egyszerûen túl hiányosak az ismereteid ahhoz hogy felfogd mit látsz
és elfut a fostaliga gépemen
Gyakorlatilag bugmentes, és minden menüpont mûködik.
Igaz, én is inkább a low exp kedvelõk táborába tartozom, ezér várom, hogy az új verziót végre bevezessék a Battaglián is.
Szerintem nem az Season3 eröltetésével van ott a gond, mivel a zárt tesztszerverükön az már mûködik. Inkább a kb. 10000 user és 20000 karakter adatainak korrekt migrációja lehet nem kis feladat.
Amugy néztem a MU.hu hát nem tudom nagyon jó dolog hogy erõltetik ezt a SEASON 3 dolgot de már elég régóta vegetálnak emiatt a szerverük...
Próbálok finoman fogalmazni. Ha rám hallgatsz, még foglalkozz pár napot, hetet, hónapot a játék megismerésével, majd utána ugorj neki újra az akadémiai székfoglaló méretû véleményalkotó post megszerkesztésének...
Segítségként a neten találsz jópár leírást. Ha preferálod a magyar nyelvût, ajánlom a muonline.hu fórumán Vobert leírásait.
Chaos Anno Domini
Egy másik fájó kérdés: HOL VANNAK A SKILLEK? A jól bevált MMORPG-k 90%-ánál megtalálható gyorsbillenytûk? Az MU-ban csak az élettöltõknek van gyorsbillentyû (meg mana meg valami zöld amit nem tudok, hogy mi).
Másik: Minek van pénz a játékban??? Annyira értéktelen, hogy még a magyar oengõ is irigykedhetne. Ráadásul senki nem használja egymástól cserélgetésre.
Hagyján, hogy a tárgyak sokrétûsége messze nem közelít meg egy RuneScape-et, de ez majdnem minden MMORPG-nél így van. Viszont, hogy csak páncézlat, fegyverek meg scrollok legyenek a játékban?! Plusz néhány egyéb item, ami csak ezek köré fonódik. Az invertory 15-25 szörny megölése után tök full, ennyi alatt 50 fölött nem lehet fejlõdni, ha meg nem is szeded õket, akkor meg mi értelme van? Mert ha nem egy boltnál adod el, hanem hirdeted a chat-en egy kék hátteres szövegben, arra senki nem fog figyelni, fõleg nem egy olyan akinek kell is!
A grafikája nekem tetszik, a talaj nem unalmas, mint jópár játékban (az engem nagyon el tud borzasztani), a ruhák szépen csillognak, még a mozgások is szépek.
A hangokkal sincs különösebb gondom, a zenéket nem nyomják óránként 20-szor, de a hülye hörgések nem nagyon kellenének szerintem. Bár nem ezen múlik, hogy mennyire jó az MUOnline.
A kamera egnem megõrjít. Nincs különösebben sok gondom azzal, hogy most látom-e, vagy nem amit akarok, de ez a fix szög idegesítõ. gyakran szeretném a kamerát egy kicsit lejjeb húzni, hogy elõrébb lássak.
A hangulata nem rossz, de egy kicsit sok benne a gonoszságérzet. Nincs soha világos. Nincs Nap. Pl. a SilkRoad-ban sokkal kedvesebb hangulatot érzel, pedig ott is ugyanúgy meg lehet halni, és lehet gyilkolni is.
És még egy dolog zavar, a játékosok közti kapcsolat nagyon alacsony szintre kerül, a chat, minimap, hülye Friend rendszer meg ilyenek miatt
A játék viszont nem rossz, talán ha alapul vették volna a jól bevált MMORPG elemeket, és erre építették volna az MU világát, sokkal jobb lenne!
Ez NEM azt jelenti, hogy most azonnal UNINSTALL, és mindenkinek javaslom ugyanezt, mert valahogy mégis megfog, annyira nem, mint a SilkRoad, vagy a RuneScape, még a Rappelznél sem jobban, de mégsem mondható rossznak. Leginkább egy Felekész MUOnline 2. De leginkább Dungeon Siege MU verzió.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Chaos Anno Domini
valaki segíthetne hogyan lehet korpához jutni:)
kicsit idegesít, hogy nem tudok semmit <#idiota>#idiota>
pl kamerát mozgatni lehet?bblaster nem akarsz feljönni, gamelni velem? :)
McFrost: www.muonline.hu -> 'regisztrálj most' menüpont -> kitöltöd a formot az instrukció szerint -> OK gomb, kiírja, hogy küld egy mailt -> a reginél beírt címre kapott levélben van 3 link. Az elsõvel a Battagliára regisztrálsz, a másodikkal a tesztszerverre, a harmadikkal a fórumra.
esetleg képekkel?
beszarok.
Kurt97: A 3 szerverbõl csak 2 megy, a Battaglia meg a teszt. A Battagliára simán felmész, ott csak 1 szerver jelenik meg. Ha fullt mutat, kattingass a bal oldali szerver gombra, max fél perc, és bejutsz. Ha a tesztszerverre akarsz menni, az indításnál pipáld be a testserver opciót. Ilyenkor is csak 1 szervert látsz, de az már a teszt lesz.
A magyar szerverrõl én nem ejtek szót:PAz ingyenes de eléggé furcsán állnak a dolgok.Egy tesztszerverrel foglalkoznak most eléggé laggol az egész talán majd ha befejezi ka tesztelést akk helyreáll minden.
U.i:Ha beirod a google-ba hogy "top 100 muonline" megjelenít jópár oldalt ahol kedvedre válogathatsz.(ezek ingyenesek)
szeretném megkérdezni , hogy ez egy ingyenesen játszható mmorpg?
practitioner of the forbidden arts of death
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Ha fodrozódik a víz....\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S