Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

summon goblin jewel
McFrost
ne zavarjatok össze :)
az egyiknek goblin neve volt asszem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szerintem meg nem
szerintem meg orbokra gondolt mert a jewel nem kerek
az orbokkal új skillekhez juthatsz hozzá
McFrost
kössz
ezt valami mester csinálja vagy akár én is?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Vdanosss
sárga - jewel of chaos - chaos kombinációhoz alkalmazható
kék - jewel of bless - 1tõl-6os számig + olhatod a ruhád a kardod vagy a botod stb. szinte a legértékesebb gyémánt, mert ettõl nõ a cucc ereje (def,dmg,stb.)
rózsaszín - jewel of soul - 7tõl-9es számig + olhatod a ruhád a kardod vagy a botod stb., de csak ha már +6os megvan.Ez szintén nõveli a cucc erejét.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

McFrost
meg kék kis bizsu

Vdanosss
sárga fényes kis golyó?

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

McFrost
az a baj , hogy ezekrõl nem találok magyar leírást
köszi

a blood bone az a cloak of invisibility elkészítéséhez szükséges ami pedig a blood castleba való belépéshez szükséges
fényes kis golyó alatt nemtudom mit értesz
McFrost
értem köszönöm
és az ilyen fog alakú bone valami meg a fényes kis golyók mire jók?

jobbegérrel rákattintasz ha van elég energyd és ha dw vagy
McFrost
ez lehet hogy amatõr kérdés , de hogyan lehet használni a scrollokat?

McFrost
köszönöm

nem
ez a chaos castleba a belépõ
amikor kiírja hogy chaos castle starts in x minutes akkor rákattintasz jobbegérrel és bejutsz
McFrost
megmondaná valaki hogy eme cuccot lehet viselni?

Vdanosss
-.-"
a bezárás fent van a jobb felsõ sarokban.
még el lehet menni:)

hát te még ne nagyon akarj véleményt alkotni a játékról légyszíves amíg a legalapvetõbb dolgokkal sem vagy tisztában
lol
a problémáid nagy része vagy nem létezik, vagy félreérted a dolgokat, vagy egyszerûen túl hiányosak az ismereteid ahhoz hogy felfogd mit látsz
McFrost
én meg vagyok vele elégedve , sokkal jobb mint vártam!
és elfut a fostaliga gépemen

Ott a tesztszerver, ami igazából az Anarchia, az cseppet sem vegetál. <#smile>
Gyakorlatilag bugmentes, és minden menüpont mûködik.
Igaz, én is inkább a low exp kedvelõk táborába tartozom, ezér várom, hogy az új verziót végre bevezessék a Battaglián is.

Szerintem nem az Season3 eröltetésével van ott a gond, mivel a zárt tesztszerverükön az már mûködik. Inkább a kb. 10000 user és 20000 karakter adatainak korrekt migrációja lehet nem kis feladat.
Értéktelen a pénz?:DNem csak magyar szerver létezik.A global erre a legjobb példa.Ott mindennek van szerepe.Nem mint a többszörösére növesztett exp-jû szervereken.A globalon minden menüpont használható sõt elég sok magyar is van még 1 évhez képest:D
Amugy néztem a MU.hu hát nem tudom nagyon jó dolog hogy erõltetik ezt a SEASON 3 dolgot de már elég régóta vegetálnak emiatt a szerverük...
Huhh...

Próbálok finoman fogalmazni. Ha rám hallgatsz, még foglalkozz pár napot, hetet, hónapot a játék megismerésével, majd utána ugorj neki újra az akadémiai székfoglaló méretû véleményalkotó post megszerkesztésének...

Segítségként a neten találsz jópár leírást. Ha preferálod a magyar nyelvût, ajánlom a muonline.hu fórumán Vobert leírásait.
zvaragabor
huh nagy a sorbanállás, már nem jelentkezzetek, most adtam oda valakinek.

Chaos Anno Domini

Én sem szeretem, ha rosszat mondanak egy olyan játékról, amivel játszok. De ennek a játéknak olyan hibái/hiányosságai vannak, amik biztos, hogy mindenkit idegesítenek! Például, ha találkozol egy kedves játékossal, aki monduk egy tapasztalt játékos és mennétek együtt, de ha kiesik a kamera látószögébõl, valószínüleg soha nem mentek együtt... Ezen elvileg segíthetne a friend-dolog, bár nekem mindig kilép a játék, amikor addolni akarok valakit, de ha menne is, a chat annyira nem feltûnõ, hogy észre sem veszed, ha írnak, csak ha 5 másodpercenként nézed, ráadásul nem visszaolvasható. talán, ha lenne egy MINIMAP amin látszanának az mberek,/barátok/party tagok, megoldódna!
Egy másik fájó kérdés: HOL VANNAK A SKILLEK? A jól bevált MMORPG-k 90%-ánál megtalálható gyorsbillenytûk? Az MU-ban csak az élettöltõknek van gyorsbillentyû (meg mana meg valami zöld amit nem tudok, hogy mi).
Másik: Minek van pénz a játékban??? Annyira értéktelen, hogy még a magyar oengõ is irigykedhetne. Ráadásul senki nem használja egymástól cserélgetésre.
Hagyján, hogy a tárgyak sokrétûsége messze nem közelít meg egy RuneScape-et, de ez majdnem minden MMORPG-nél így van. Viszont, hogy csak páncézlat, fegyverek meg scrollok legyenek a játékban?! Plusz néhány egyéb item, ami csak ezek köré fonódik. Az invertory 15-25 szörny megölése után tök full, ennyi alatt 50 fölött nem lehet fejlõdni, ha meg nem is szeded õket, akkor meg mi értelme van? Mert ha nem egy boltnál adod el, hanem hirdeted a chat-en egy kék hátteres szövegben, arra senki nem fog figyelni, fõleg nem egy olyan akinek kell is!
A grafikája nekem tetszik, a talaj nem unalmas, mint jópár játékban (az engem nagyon el tud borzasztani), a ruhák szépen csillognak, még a mozgások is szépek.
A hangokkal sincs különösebb gondom, a zenéket nem nyomják óránként 20-szor, de a hülye hörgések nem nagyon kellenének szerintem. Bár nem ezen múlik, hogy mennyire jó az MUOnline.
A kamera egnem megõrjít. Nincs különösebben sok gondom azzal, hogy most látom-e, vagy nem amit akarok, de ez a fix szög idegesítõ. gyakran szeretném a kamerát egy kicsit lejjeb húzni, hogy elõrébb lássak.
A hangulata nem rossz, de egy kicsit sok benne a gonoszságérzet. Nincs soha világos. Nincs Nap. Pl. a SilkRoad-ban sokkal kedvesebb hangulatot érzel, pedig ott is ugyanúgy meg lehet halni, és lehet gyilkolni is.
És még egy dolog zavar, a játékosok közti kapcsolat nagyon alacsony szintre kerül, a chat, minimap, hülye Friend rendszer meg ilyenek miatt
A játék viszont nem rossz, talán ha alapul vették volna a jól bevált MMORPG elemeket, és erre építették volna az MU világát, sokkal jobb lenne!
Ez NEM azt jelenti, hogy most azonnal UNINSTALL, és mindenkinek javaslom ugyanezt, mert valahogy mégis megfog, annyira nem, mint a SilkRoad, vagy a RuneScape, még a Rappelznél sem jobban, de mégsem mondható rossznak. Leginkább egy Felekész MUOnline 2. De leginkább Dungeon Siege MU verzió.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

zvaragabor
Kinek kell 10 milla zen? Abbahagytam a játékot, és akkor már odaadom valakinek a megkeresett pénzt. Globalon, a Midgard szerveren vagyok.

Chaos Anno Domini

hát én már 38 vagyok kaptam pár kedves játékostól cuccokat, pl red dragon szettet vagy mit, meg nagyon izom fegyvereket, most a tárolóemberkénél vannak :))kb ennyit tudok a játékról eddig lol. mi az a b, amivel fizetnek?

McFrost
sikerült!!!!!!!:)
valaki segíthetne hogyan lehet korpához jutni:)

de most egyik pillanatban egyszer csak kilépett. a kovácsnál néztem a cuccokat épp. rákattintottam egyre és KILÉPETT.

na újraregeltem .és beléptem a játékba
kicsit idegesít, hogy nem tudok semmit <#idiota>
pl kamerát mozgatni lehet?bblaster nem akarsz feljönni, gamelni velem? :)

McFrost
én csak 2 linket kaptam: tesztszerver és fórum

Próbáljátok újra. Most csak 193-an vannak a Battaglián. Könnyû lesz bejutni.
McFrost
nekem is az jön

kattintgass az muonline.hu gombra a lovag mellett, és amikor a full helyett connectet ír akkor kattints rá, és jelentkezz be. na itt jön nekem a no chrge info. lol.

Kurt97: szerintem regizz újra, menni fog.

McFrost: www.muonline.hu -> 'regisztrálj most' menüpont -> kitöltöd a formot az instrukció szerint -> OK gomb, kiírja, hogy küld egy mailt -> a reginél beírt címre kapott levélben van 3 link. Az elsõvel a Battagliára regisztrálsz, a másodikkal a tesztszerverre, a harmadikkal a fórumra.
McFrost
leírnád hogyan csináltad?
esetleg képekkel?

kösz, sikerült is kattintgattam mint az állat, aztán beírtam a jelszavam és------- NO CHARGE INFO
beszarok.

McFrost: Most regiztem oda, és mindkét mûködõ szerverre sikerült, fel is tudtam lépni. Most 260-an vannak fent, nekik is megy. Szerintem próbáld újra az egészet az elejérõl.

Kurt97: A 3 szerverbõl csak 2 megy, a Battaglia meg a teszt. A Battagliára simán felmész, ott csak 1 szerver jelenik meg. Ha fullt mutat, kattingass a bal oldali szerver gombra, max fél perc, és bejutsz. Ha a tesztszerverre akarsz menni, az indításnál pipáld be a testserver opciót. Ilyenkor is csak 1 szervert látsz, de az már a teszt lesz.
amikor meg nem jelölöm be a tesztszervert, rákattintok az muonline.hu gombra és azt írja hogy full... de nem 3 szervert mutat ott csak egyet! mivan a többivel?

zvaragabor
Ki játszik Midgardon?

Chaos Anno Domini

beléptem a szerverre, bekéne írni a jelszavam, és invalid account vagy mi a szar.

McFrost
magyar oldalról szedtem le a játékot és azt írják van 3 szerverük csakhogy egyikre sem tok fellépni

Attól függ melyik szerverrõl van szó. A legtöbb magánszerver teljesen ingyenes.Itt különféle exp drop beállításokat találsz szervere válogatja.A globallal már nem vagyok teljesen tisztába ott úgy tudom hogy fizetõs, de még leehet van nemfizetõs szervere ezt nem tudom.
A magyar szerverrõl én nem ejtek szót:PAz ingyenes de eléggé furcsán állnak a dolgok.Egy tesztszerverrel foglalkoznak most eléggé laggol az egész talán majd ha befejezi ka tesztelést akk helyreáll minden.

U.i:Ha beirod a google-ba hogy "top 100 muonline" megjelenít jópár oldalt ahol kedvedre válogathatsz.(ezek ingyenesek)
McFrost
helló
szeretném megkérdezni , hogy ez egy ingyenesen játszható mmorpg?

Frosty01
nincs olyan... csak szépen hangzik rámondani hogy hivatalos ;-)

practitioner of the forbidden arts of death

hát igen, van ahol nehéz, képzeld
hûha marha nehéz tört szerveren :D

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Koon JM
HY! kb 1 hónapja töröltem a karimat, és csináltma egy úhat! Íme! Szerintetek milyen ?:D!

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

mert van hivatalos magyar szerver?Azt hogy csinálták?
Hegi90
Akkor meg törlöm az egész játékot nekem ne szaggasson...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

remfarkas
Jó driverrel is szaggat ^^ a (magyarországról tudtommal egyedül játszható) hivatalos szerveré nem.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Hegi90
Majd leszedek vmi drivert... annyira meg nem izgat a játék... :P

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S