10360
Mu Online
-
shadar619 #9198 Helloztok
Nekem eddig nagyon tetszik a game, de lenne egy két kérdésem.
Van egy 185-ös varázsló karim, és nem tom hogy hogyan lehet a tárgyaimat fejleszteni és a karimra szárnyat rakni.
Pls irjátok le hogy pontosan mit kell csinálni hogy a karim tudjon csinálni szárnyat és hogy a karimnak a cuccait fejleszem ha ilyet egyáltalán lehet.
Előre is köszi a válaszokat -
Dragonhelm #9197 107 lvl ^^ lassan a dinom tudom használni , na ha a BoneHead ennyire inaktiv akkor valami más klán felé nézek :( ez igy nem jo h hétvégén valaki felnéz 2 orára... igaz h én is csak afkolok hétközben, de 1 orácskát rendesen játszok ^^ -
-
#9195 nembaj, tudtam én hogy a kuttya elvan ásva -
#9194 imisz vett ignore +12defet 2 c-ért:D -
#9193 vettem tegnapelőtt sm wing 9+ign+2%ot 4 chaosért lol :CCC
majdha letörlöm nekedadom ;P -
#9192 lllllll llllllllllllllllll lllllll
lllllll llll llll lllllll
lllllllllllll llllllllllllllllll lllllllllllllll
adni akartam neked chaost... -
#9191 hát azt nemmindenki hajlandó 10 nemlétező chaosra cserélni:D -
#9190 akkor gyüjts nekem egy gaion setet -
#9189 a scammelés nem nagy dolog...
én csak tudom^^
fortressen szép kis summát gyüjtök vele:D
-
gainmu #9188 Sziasztok sajnos le állt a szerver 1-2 hgétre :(
De újra üzemel, lehet jönni, ha gondoljatok.. :)
Megjegyzés aki érez magában egy pici segíteni akarast és tud is az keressen fel :) értm itt anyagi támogatás (nem sok csakk a fenntartási költség, vagy közös erővel egy szerver biztosítása, ami online 24/7 :D üdv Gainmu csapat!
Ui: a gainmu megegyezik a muhunline-val :) itt a link
itt meg a fórum -
Dragonhelm #9187 van afk progim ^^ na ha valakinek kell annak msn-en adok, én nem vagyok spoor, én is csak kaptam ^^ de nagyon jo ugyhogy akinek van már az is nézze meg sztem, de ha féltek h egy hacker noob vagyok aki megscammel akkor vigyázz ^^^^^^^^ -
#9186 hát a lusták auto pickereznek, de én oda nem adom az enyémet... -
Dragonhelm #9185 mi az msn-en felveszlek ujra -
#9184 hát igen... felvettelek msnre, de úgylátom le vagyok tiltva szal mindegy. -
Dragonhelm #9183 azt ne mondjátok h a globalon egy magyar se használ auto lootert(picker), nekem tényleg jol jönne:P -
#9182 is is, mivel a tagok nagyrésze p2p igy f2p szeron csak funbol vagyunk, továbbá most ünnep dogát meg minden, szoval mindenki hajt a dolgokra ez az ok amiért inaktivnak tünhet, jómagam sem sokat vagyok fent mert doga doga hátán :S
lemegy ez a retek ünnep és midnen újra a régi elsz :) -
gainmu #9181 Jah ha az oldal nem menne forum: itt -
gainmu #9180 Sziasztok!!
Újra megy a Gainmu szerver :) igaz tesz üzemmód és nem online 24/7
részletek az oldalon! itt itt -
Dragonhelm #9179 hehe lt7-be esett egy exc wind boots+ref ^^ lvl 98 vagyok és a Bondehead nevü clán elég inactive... tegnap láttam borgot de elötte majdnem 1 hétig senkit, pedig sokat játszottam... -
#9178 global -
Dragonhelm #9177 danos menjünk msn-re ne spammoljuk a forumot, mi az msned? kb mindenkit kisztedtem és letiltottam + töröltem mert 200 emberböl 150 inactive volt, ja és ijji-n tolom. van valami jo muserver ami buggmentes és reset nélküli? + low xp-es -
#9176 a sourcot lehet letöltöm, mert régen jáccottam
ijji.com on tolod a gunzot? -
#9175 most is igyvan.
a magyarMu -sok többsége képzeli hogy nagymenő a full stat karival:D -
Mirk #9174 lehet hogy nekem volt szar gyerekkorom de mi sosem azon versengtünk hogy ki nyomja jobban a wolf3d-t hanem hogy élőben ki az erősebb -
Mirk #9173 loál -
#9172 na jólvan lányok, vitát abbafejezni -
Dragonhelm #9171 cs source vagy gunz ba simán lenyomlak. ha nem hiszed akkor msn-en szolj rám és ölj meg ha tudsz ^^ -
#9170 hozod a formád dragon:D
sose tudtál igazán jáccani -
#9169 magyar mu -n nem jáccunk szerintem...
a FaQ ban szerintem le van irva. -
spirit95 #9168 valaki tudna nekem segiteni?h kell csinálni azt h állandó szöveg legyen nekem kiírva?meg minrk van az a hülyesség h összeházasodás?
na mind1.és azt nem tudom h a muonline.hu test serveren büntetik-e a PK-t.Aki szeretne velem gonoszkodni XD.Vagyis a PK-sokat kinyírni érdeklődjön:-MSN:[email protected]
-E-Mail:[email protected]
De jobb lenne ha MSN
-
Dragonhelm #9167 kérlek megtanitanál arra h alvás közbe nyomjam a space-t? -
#9166 -
#9165 ottvan a space!
lusta vagy?:D -
Dragonhelm #9164 csá mirk, valaki tud adni globalhoz 1 auto picker(looter) progit? csak mert elég sok zent meg talán jewelt szalasztok el azzal ha nincs auto pickerem. [email protected] az msn-em még mindig. -
Mirk #9163 szia dragonhelm... -
#9162 Midgard -
#9161 igen megcsinálta 7/24 órában ment a játék
felis vett Gm nek, de aztán leállt mert nemjött senki asszem. -
KillCool #9160 hali
gainmu írta hogy csinált egy új szervert nem tudjátok mivan vele?
(http://muhunline.myip.hu) esetleg ha valaki ismeri egy msn címet dobhatna nekem :) előre is köszi
-
Dragonhelm #9159 jah gunzozok még, ati melyik szerveren tolod?