Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
én meg 200 ig

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

én 150-ig meg se állok F2P-n ^^
sztem nem igy megy, azt irták h minden szerveren 6x xp de nézd meg, valszeg igazad van
Frosty01
az zsír, még 11.ig van elõfizum 😄D, akkor nekem 18x exp jeeeee
meglesz a 300 lvl 😊))

practitioner of the forbidden arts of death

HOLNAPTOL ÖSSZES GLOBALOS SZERVEREN 6X XP!!! dec.6-14 ig van ez az event! sztem az aki lusta volt eddig játszani az most játszon.
Vdanosss
😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
kitudja... bármi megeshet <#idiota>

Vdanosss
tárgyfejlesztés:
jewel of bless (rádobod a ruhára, vagy kardra)
+6 os ig kilehet vele tolni(defet ad a plusszolás és szint vált)
jewel of soul (-ll-)
+7+8+9 ig lehet vele kitolni(-ll-)
emberedet ,,C" betût megnyomod
pontokat elosztod amire akarod(alatta irja hogy mit ad ha növeled)
és az itemekkel erõsíted a védelmét erejét szintugy

Szárny: venni kell vagy csinálni
karaktertõl függ hogy milyen szárny

Vdanosss
ati, legyen már eszed😄
szerinted 185 ig kinyomta volna ha globalon jáccana és ugy hogy tuningot nem ismeri?😄

Frosty01
szárnyat legjobb, ha veszel. meg tárgyakat is. meg spelleket is. 😄

globalon játszol?

Helloztok
Nekem eddig nagyon tetszik a game, de lenne egy két kérdésem.
Van egy 185-ös varázsló karim, és nem tom hogy hogyan lehet a tárgyaimat fejleszteni és a karimra szárnyat rakni.
Pls irjátok le hogy pontosan mit kell csinálni hogy a karim tudjon csinálni szárnyat és hogy a karimnak a cuccait fejleszem ha ilyet egyáltalán lehet.

Elõre is köszi a válaszokat
107 lvl ^^ lassan a dinom tudom használni , na ha a BoneHead ennyire inaktiv akkor valami más klán felé nézek 😞 ez igy nem jo h hétvégén valaki felnéz 2 orára... igaz h én is csak afkolok hétközben, de 1 orácskát rendesen játszok ^^
Vdanosss
<#lama>
<#kocsog>

Frosty01
nembaj, tudtam én hogy a kuttya elvan ásva <#idiota>

Vdanosss
imisz vett ignore +12defet 2 c-ért😄

Frosty01
vettem tegnapelõtt sm wing 9+ign+2%ot 4 chaosért lol :CCC
majdha letörlöm nekedadom ;P

Vdanosss
lllllll llllllllllllllllll lllllll
lllllll llll llll lllllll
lllllllllllll llllllllllllllllll lllllllllllllll

adni akartam neked chaost...

Vdanosss
hát azt nemmindenki hajlandó 10 nemlétezõ chaosra cserélni😄

Frosty01
akkor gyüjts nekem egy gaion setet <#idiota>

Vdanosss
a scammelés nem nagy dolog...
én csak tudom^^
fortressen szép kis summát gyüjtök vele😄

Sziasztok sajnos le állt a szerver 1-2 hgétre 😞
De újra üzemel, lehet jönni, ha gondoljatok.. 😊
Megjegyzés aki érez magában egy pici segíteni akarast és tud is az keressen fel 😊 értm itt anyagi támogatás (nem sok csakk a fenntartási költség, vagy közös erõvel egy szerver biztosítása, ami online 24/7 😄 üdv Gainmu csapat!

Ui: a gainmu megegyezik a muhunline-val 😊 itt a link
itt meg a fórum

van afk progim ^^ na ha valakinek kell annak msn-en adok, én nem vagyok spoor, én is csak kaptam ^^ de nagyon jo ugyhogy akinek van már az is nézze meg sztem, de ha féltek h egy hacker noob vagyok aki megscammel akkor vigyázz ^^^^^^^^
Vdanosss
hát a lusták auto pickereznek, de én oda nem adom az enyémet...

mi az msn-en felveszlek ujra
Frosty01
hát igen... felvettelek msnre, de úgylátom le vagyok tiltva szal mindegy.

azt ne mondjátok h a globalon egy magyar se használ auto lootert(picker), nekem tényleg jol jönne😛
Nuclearity
is is, mivel a tagok nagyrésze p2p igy f2p szeron csak funbol vagyunk, továbbá most ünnep dogát meg minden, szoval mindenki hajt a dolgokra ez az ok amiért inaktivnak tünhet, jómagam sem sokat vagyok fent mert doga doga hátán :S
lemegy ez a retek ünnep és midnen újra a régi elsz 😊

Jah ha az oldal nem menne forum: itt

Sziasztok!!
Újra megy a Gainmu szerver 😊 igaz tesz üzemmód és nem online 24/7
részletek az oldalon! itt itt

hehe lt7-be esett egy exc wind boots+ref ^^ lvl 98 vagyok és a Bondehead nevü clán elég inactive... tegnap láttam borgot de elötte majdnem 1 hétig senkit, pedig sokat játszottam...
Vdanosss
global<#nyes>

danos menjünk msn-re ne spammoljuk a forumot, mi az msned? kb mindenkit kisztedtem és letiltottam + töröltem mert 200 emberböl 150 inactive volt, ja és ijji-n tolom. van valami jo muserver ami buggmentes és reset nélküli? + low xp-es
Vdanosss
a sourcot lehet letöltöm, mert régen jáccottam
ijji.com on tolod a gunzot?

Vdanosss
most is igyvan.
a magyarMu -sok többsége képzeli hogy nagymenõ a full stat karival😄

lehet hogy nekem volt szar gyerekkorom de mi sosem azon versengtünk hogy ki nyomja jobban a wolf3d-t hanem hogy élõben ki az erõsebb
loál
Frosty01
na jólvan lányok, vitát abbafejezni <#alien>

cs source vagy gunz ba simán lenyomlak. ha nem hiszed akkor msn-en szolj rám és ölj meg ha tudsz ^^
Vdanosss
hozod a formád dragon😄
sose tudtál igazán jáccani<#hawaii>

Vdanosss
magyar mu -n nem jáccunk szerintem...
a FaQ ban szerintem le van irva.

valaki tudna nekem segiteni?h kell csinálni azt h állandó szöveg legyen nekem kiírva?meg minrk van az a hülyesség h összeházasodás?
na mind1.és azt nem tudom h a muonline.hu test serveren büntetik-e a PK-t.Aki szeretne velem gonoszkodni XD.Vagyis a PK-sokat kinyírni érdeklõdjön:-MSN:[email protected]
-E-Mail:[email protected]
De jobb lenne ha MSN
<#vigyor4><#love12>
kérlek megtanitanál arra h alvás közbe nyomjam a space-t?
Frosty01

Vdanosss
ottvan a space!
lusta vagy?😄

csá mirk, valaki tud adni globalhoz 1 auto picker(looter) progit? csak mert elég sok zent meg talán jewelt szalasztok el azzal ha nincs auto pickerem. [email protected] az msn-em még mindig.
szia dragonhelm...
Frosty01
Midgard

Vdanosss
igen megcsinálta 7/24 órában ment a játék
felis vett Gm nek, de aztán leállt mert nemjött senki asszem.

hali
gainmu írta hogy csinált egy új szervert nem tudjátok mivan vele?
(http://muhunline.myip.hu) esetleg ha valaki ismeri egy msn címet dobhatna nekem 😊 elõre is köszi

Alias: SonicR :)

jah gunzozok még, ati melyik szerveren tolod?