10360
Mu Online
-
#9398 jahjah, smnek fontos -
roli613 #9397 aztmondtátok egyhónapban 1600-nak,hát a magyarszerón minden szerveren
100-ra lett állítva a limit ezért természetesen állandóan full a szerver
,nem is tudom valahogy úgyérzem erősít,az természetes hogy mindig újra írom mert bízom benne hogy tényleg erősít egy kicsit,és mivel az SM kicsit gyengébb mint a többi ezzel kiegyenlítődnek az esélyek -
#9396 és meg ne feledkezz arról hogy ha többen állnak körülötted és per jel nélkül írod be akkor nagyobb a % hogy sikerül. -
Mirk #9395 na az király
a játék minden indításánál írd ám be -
roli613 #9394 lehet hogy nekem bejön mert 2rr-es SM-em nek 1400 volt az energy-je és lekaszabolta a tarkan2-es szörnyeket,müxik,szerintem -
#9393 hát ja!
volt egy csávó akinek összejött a 2milliárd és kapott egy jó szettet ami csillogott villogott de ezt én is csak hallottam
a /gyal is csak ritkán működik 1 hónapban 1600játékosnak kapcsol be. -
Mirk #9392 nem tudom, ez amolyan legenda, még senki sem gyűjtött össze 2 milliárdot így nem tudhatjuk mit történik!!! de állítólag egyszer valakinek sikerült és valami extrát kapott a csávó, de nem is biztos hogy megtörtént én is úgy hallottam csak -
roli613 #9391 2 milliárd? vicces lenne
amúgy ez a /gyal tényleg működik? mert nem tom -
#9390 akkor a /gyal 4szeres lesz!!! -
Mirk #9389 szedj össze 2 milliárdot és nézd meg mi történik -
#9388 eszednél legyél már te bolond :D
240++ os elfet ott ne merj hagyni, már csak 40 szint meg jó set és te vagy a császár icarus közepén.... :D -
#9387 ati én megveszem a spear-t és viszem a knightom:D
megveszem 5blessért megfelel?:D -
#9386 kivagy közösítve az én szemszögemből ha ilyen hülyeségekkel tömsz tele egy hsz-t. -
roli613 #9385 Amúgy zen-t rohadt könnyű szerezni,egalábbis a magyar szerón ott 110-en valahánymillióm van ami nem sok ha aztvesszük sokaknak több 100 millája van. -
#9384 -
roli613 #9383 /gyal ? Ez tényleg muxik,2x-eres sebzést ad? Hát beszarok hogy miket nem ismerek. De a magyar szeró tényleg egy sz*r,mindig valami baja van,lagg meg minden. -
Mirk #9382 pénzem nincs, Bronze Boots +1+4-ért odadod? -
#9381 nem... én még tudatlan kis padlizsán vagyok :((
egyébként globalon eladó: Dragon spear +7+skill+Luck 99millióért vagy egy picit többért, ha gondoljátok ^^ -
Mirk #9380 te nem is ismerted ezt a trükköt mi? -
#9379 -
Mirk #9378 írd be játék közben hogy /gyal és akkor megkétszereződik a sebzésed
onnantól menni fog -
camboykill #9377 Sziasztok én is mu onlineozok az 1,2 servereken magyarba irjon má az aki húzna engem mert nekem nem megy a gyalás!!! -
#9376 oksa
madj event után -
#9375 nemtom, sztem sokat ,mert jó mg kiegészítő... bár faxom tudja, próbálkozz egyenlőre csak hirdetni majd, ha piacon császkálsz :)) -
#9374 mégis adhatnál tippet hogy kb. 20kk vagy 40? -
#9373 vettem 2milláért egy kis karitól. -
#9372 elég sokat :))
egyéb semmi XD
hol taliztad? -
#9371 shortsword+ excelent damage rate* -
#9370 238 level.
Ha valakinek van eladó Elf szárnya szóljon!
Mennyit ér egy exc shorsword+edr? -
#9369 igen.
Midgard 3mas szerveren jáccunk a nemfizetősök álltalában.
60as szintig a 13mas szerver áll rendelkezésedre. -
#9368 de mivel most kezdtél 60as szintig tudsz játszani a fizetősön ( az azt jelenti hogy most 18x-os expet kapsz ott) -
#9367 az ingyenjátszós szerverek 1-2-3, ott vannak páran,
és a fizetősök 12-esen általában :) -
#9366 Ti melyik szervereken szoktatok játszani a Midgardon belül? -
#9365 fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma, de amikor privát szerveren jáccottam anno' , nekemis volt ilyen gondom. -
#9364 jah, a Midgardon vagyunk, majd oda kezdj karaktert :P -
#9363 Ja meg egyébként azt hogy ledob a szerverről tagnapelőttt kezdte el, azelőtt sosem volt ilyen.
Meg nem is a szerverrl lehet baj mert a mosoha tesóm is játszik azon a szerveren és neki semmi problémája nics vele. -
#9362 Ezen már én is gondolgodtam(hogy megyek globalra) csak ugye ott mindent előről kell kezdenem. Meg lusta vok letölteni. De most rászánom magam és letöltöm -
#9361 valószínűleg nagy a server lag.
valószínűleg szar a neted
valószínűleg szarakodik a server
danoznak igaza van, gyere globalra :) -
#9360 EXP event van 6szoros, még 4 napig lehet huzni a karikat szép magasra!
hajrá! -
#9359 1. megoldás, töröld le és játsz globálon!
2. megoldás hagyd abba a játékot
3. megoldás, hagyd fent a játékot és játsz globálon!
4. megoldás keress másik szervert, de a privát szervereket előbb utóbb bezárják.