Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
hát attól függ...
nem mindenki szereti a privát szervereket, de én különösképpen utálom a sz** magyar szervereket.
Minden kezdõt odacsalogatnak és félreinformálják aztán megszünik a szero és tulajdonképpen semmit nem tudnak fejbõl😄
pont MUonline.hu -n néztem mennyi elmaradott a rendszer.Az egyik csávó ott pampogott nekem a KS jelentésérõl.
nem ajánlom senkinek ezeke a szutykokat

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hali.Ne a GLOBALOn nyomjatok.Ott nincs reset rendeszer.vagy itt: http://sunlightmu.com vagy

MUOnline.hu

Frosty01
bless, soul

practitioner of the forbidden arts of death

ja és minek a rövidítése a b vagy az s?

Valaki segítene? Winget hogy készítek,mik az összetevõi egy egyszerû wingnek?

nekem most jol megy a sorom 😊 a ccdl-em nemsokára kész, és a nagykarim meg p2p+ on server 10-en afkol a ravennel lt1ben buff nélkül 😛 buffal tarkanba vagy lt7 be marok attol függ van e jo party xD bár most igy ünnepek meg bulik elött állok ezért picit szüneteltetem majd a játékot ^^
Vdanosss
nemkell goblin mûhely +9 ig...
szárnyat venni szervertõl függõen lehet.
csinálni: 1. szintû szárny -hoz kell: 1db Chaos weapon minimum +4+4,1db chaos,akárhány +4+4 cucc(ez csak + % ot ad)

2. szintû szárny -hoz kell: 1db 1. szintû szárny minimum +4+4, 1db chaos, 1db Blue Feather és Excelent cuccok tetszés szerint ( ezek opciót adnak a szárnynak ha kész, nameg % ot)

3. szintû szárny -hoz kell: 1db 2. szintû szárny minimum +4+4, 1db chaos, 10db soul, 10db bless, 1db creation, 1db Excelent item, 1db stone of condor, feather of condor, flame of condor, meg kombinációs kristály

van egy másik módja is de azt már nem tudom fejbõl és már ígyis sokat irtam.<#nezze><#kacsint>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Azt értem hogy rá kell rakni csak nem tom hogy hogyan, bemegyek a goblin mûhelybe de ott pontosan hogy kell rátenni a targyra a jewel-t?

A masik hol lehet szárnyat venni és hogyan lehet csinálni?
kegabor
Jó üzletet csináltál. Ez a srác kb. 4-5 hónapja árulja a helmjét, hasonló áron.
Klick Linkre (MUHQ)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

xBrass helm +dd+dsr eladva 50b ért 😊 dl lvl 151 raven 14 😊
érdekes pedig még 2-3éve amikor játszottam tisztán emléxem hogy volt olyan hogy ha egy mobnak alig ment le a hp-ja akkor menekülõre fogtam.

Vdanosss
még maya,wigle serveren sem mutatta

ez mindig így volt mert úgy 2éve játszottam ezzel és mintha akkor lett volna ?

Frosty01
jah, ez sajna így van 😊

nem a legtökéletesebb játék :\

jeee bent vagyok, már lvl 12 szintem van 😊
csak egyet nem látok a mobok hp-ját, ütöm de sehol sem jelzi hogy menne le az élete. <#confused>

Vdanosss
hogyérted, hogy már
?

nagy nehezen sikerült elfogadnia megjött az email, de már nem tudok belépni vele 😄 😄

Vdanosss
nekem is kb 4napba telt míg a haverom megcsinált egyet.
nagyon kell figyelni hogy mit kér:
pl.: ID: lello123
pass: 123ollo456

ilyesmit probalj

áhh, ez nem megy én vagy 100x megpróbáltam, mást is ideültettm de nem müxik a regi <#wilting><#falbav>

Vdanosss
:]
próbálkozz

globalos MU-ban müxik az ablakos mod <#nevetes1>

Próbálok regizni global mu-n de bármit írok be ezt dobja ki.

ERROR: There was a problem with your account info, please re-check and try again.

Frosty01
Midgardon 😊 ott van sok magyar.. (persze ez nem feltétlenül elõny. 😊 )

A magyar verioban nem mûködött, most leszedem a globalos mu-t, hátha abban megy.

Globalos Mu-ban melyik szerveren érdemes indítani karit? Régen játszottam ezzel akkor több szerver volt.

Frosty01
játsz ablakban, úgy látszódik viszonylag rendesen 😊

Sziasztok!

Laptopról játszom, és nem találtam megfelelõ felbontást amin látszódna a mob hp-ja.

Van valami megoldás a wide kijelzõkre?
Vagy esetleg valami addon amivel a barokat lehet mozgatni?

Köszönöm!

Vdanosss
Dragon szerintem 20b -t megér, és ha neked haverod van az biztos buzi😄

figy én sokat afkolok, de jwl-t is csak akkor szerzek amikor nem afkolok -.-' van valaki aki elad dl-nek cuccokat? pl: dm +7+12 xD vagy Ds+9+12+L? ha igen akkor szoljon, bár nem hiszem h bárkinek is van dl-e
dl lvl 130 raven lvl 11 😛 a helm még megvan és eddig még 1 20b-s offer-t kaptam, de többért akarom eladni... 350-es dl haverom mondta h 50 b-t is megér, csak attol függ h hányan csinálnak +13 mas xbrass +dd+dsr-es setet xD
Vdanosss
O.O

kegabor
Megvenném a helmet 20Blessért.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
hát igen mert dragonhelm képes folytonosan nézni a gépet fél órát amikor nem afkol.

Frosty01
léccibazmeg, köszipuszi :|

nekempersze soseesne exc vagy ilyesmi :|

Vdanosss
-.-" szép.

lvl 247 vagyok XD, ma 2b2s meg egy Exc Brass helm +dd+dsr esett lt6-ban 35 perc alatt xD, ja meg 3-4 c elötte (globalon)
SteWhite
PM ment ^^

Global DW 11x

Vdanosss
neked is !

Frosty01
Viszont 😊)

Miújság?? Elég rég beszéltünk már ^^

SteWhite
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves és kedvtelen ismerõsömnek 😊

Global DW 11x

Frosty01
Elfet kezdj, azon belül is agility elfet. könnyü, nagyon olcsó, és erõs. 😊

azzal kezd amelyikkel szimpatikus xD és szerintem nyugodtan menj globalra az jo 😛
xD van wingem +0+4 meg ds+2+s
lvl 200+ vagyok xD sztem event végéig 220 meglesz simán 😛 na akkor én most szépen kilépek a BoneHead böl miután nem akart feljönni senki kb 2 hétig. ha jol tudom van másik magyar klán is globalon, bevennétek abba? persze csak ha aktiv...
szegasztok!
kipróbálnám a játékot... tippet várnék, hova és milyen karival érdemes menni..
köszi
Vdanosss
😄

Frosty01
hát nekem nincs ^^

valakinek van dk wing+0 ja? kéne mert 180 vagyok xD
Vdanosss
én addig örülök 😄

na végre van golden premiumom 😛 lvl 150 (115-röl 150-re 6-7 ora alatt 😊 ) elég jol megy igy 18x xpvel xDD viszont nem látok egy magyart se egész nap 😞
Vdanosss
😉

Nuclearity
minden exp alap expét növelik 6x osan, és ez midnen eventre igaz tehát f2p en 6x os p2p en 12x es és p2p+ on 18x os exp lesz