Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem lennének ritkák nem lenne értékük
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Legközelebb remélhetõleg már nem csak a teszt fog futni.
practitioner of the forbidden arts of death
Az elsõ publikus nagyteszt sokat segített, és ki is javítottam a hibákat, de több szem többet lát, tehát aki akar feljöhet tesztelni a szervert.
Csak be kell regisztrálni, és már lehet is játszani, ügyeljetek arra, hogy mindig a legfrissebb patch legyen letöltve nektek.
Írjátok be az internet böngészõbe ezt a címet, www nélkül ---> 213.134.24.17
Aki nem tudja mirõl van szó, olvassa vissza, pár sorral lejebb.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
[email protected]
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
és voila!
2. ölöd a szörnyeket és ugy valamennyivel gyorsabb
nagyon egyszerû, az elsõ 3 betû.
Azt szeretném megtudni hogy, ugye ha a chatbe beírjuk pl. hogy: /str 13 és ha van annyi pontunk akkor hozzáadja az erõnkhöz.
És ebbõl arra akarok kilyukadni hogy a másik 4 tulajdonságnak (vitality, energy, agility, command) ezeknek mi a rövidítése.
Battletag: Muhee#2716
mert én nem vagyok olyan és mindent tudok ami fontos...
majd ha lesz kedvem tolom én is talán...
"zerintem kéne csinálni egy oldalt ahol mindent leirtok magyarul a mu-rol azt ha valaki kérdezösködik csak egy linket adsz, sokkal egyszerübb lenne "
És voálá, rengeted "pro" játékos van úgy, hoyg segg hülye mindenhez, tapasztalatból tudom, engem körbevesznek...
Megtalálhatod a MuLexikon v2-t amit én szerkesztettem, és folyamatosan frissítem, minden okosságot bele teszek, magyarul van az egész, és rengeteg mindent leírtam benne...
5 éves játékos tapasztalat van a lexikonban, nemrég kezdtem el szerkeszteni, de mindent le szeretnék írni a játékkal kapcsolatban.
Alias: SonicR :)
Alias: SonicR :)
A szerver adatai:
szerver: 1.00.16
kliens: 1.04h
exp drop: 70%
Item Drop: 70%
exp: 150X
reset lvl: 400lvl
reset bonus pont: 400 pont
Eventek:
- CryWolf event
- Kantru event
- Blood Castle
- Devil Square
- Chaos Castle
- Priest Sevina (lvl 150)
- Marlon (6 pont/lvl)
- Skeleton King
- White Wizard
Opciók:
- LVL 3 as wingek
- LVL 3 as karakterek
- Seasson 3 chaos machine
- friend finder
- pet trainer
- 380lvl item upgrade
- jewel of harmony
Új Pályák:
- Kanrtu Relic
- Kantru Remain
- Illusion Temple
- Refuge
- Barracks
Ma, holnap, és holnap után publikus nagyteszt, mindenkit szeretettel várok... A karakterek csak és kizárólag teszt idejére szólnak.
Írjátok be a böngészõbe: 213.134.24.101 www. nélkül, töltsétek le a klienst, és a patch-et, és már játszhattok is... Ha hibát találtok írjatok e-mailt: [email protected].
A szerver géptõl 40 ezer forint választ már csak el, ha valaki támogatna, meghálálnám...
Music mappában benne vannak
A noob vagy n00b sokkal rosszabb (láma vagy balfék, aki idegesítõ kérdéseket tesz fel és nincs tisztában a szabályokkal :)), mint a Newbie vagy newb.
A newbie, rooky jelentése a kezdõ, de azokat (vajon miért is?) senki sem használja.
Global DW 11x
én sem gép elõtt töltöm <#bohoc>#bohoc>
szerintem kéne csinálni egy oldalt ahol mindent leirtok magyarul a mu-rol azt ha valaki kérdezösködik csak egy linket adsz, sokkal egyszerübb lenne xD na mindenkinek boldog karácsonyt meg szilvesztert én tuti nem gép elött ülök majd ^^
soul of wizardot lost tower 7 vége felé fogod megtalálni
bless soul meg elite yetitõl nehezebb szörnyekben bárhol és bármikor eshet
Egyébként B-t és S-t hol találok? Nagyon sokan keresik és nekem is kéne hogy cserélhessek,hol találom?
HUNLINE -os <#buck>#buck><#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#duma>#duma>
szerinted honnan tudná???
hát marhára nem. scroll of guardian meg archer arra való, hogy beidézd ostrom alatt várvédõnek
jewel of chaos meg chaos machineben kombináláshoz egy alap elem
A chaost azt pontosabban nem tom :)
És a jevil of chaos?
de hát õk vérprofi fullresetes 12 évesek a csúcsmagyarszerverrõl
de a legrossszabb amikor MUonline.hu ról átjött full stat magyarok árusitanak nekem dolgokat felbecsülhetetlen áron nameg olyan cuccost amit bárhol megszerzek.
és lenoob -oznak ha nem veszem meg
és lenoob oznak ha gyengébb a levelem meg ha nem a 380 as szettben vagyok:D:D:D valami elképesztõ<#mf1>#mf1>
mert még a végén jönnek a magyarok és elkezdik a szokásost: "aggyá má lécci te ugyis erõsebb vagy neked nem kell", "aggyá má lécci te is magyar vagy", "aggyá má, mérnem adsz bazmeg"