Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Elnézést hogy ide írom de jobb topikot nem találtam neki.
Aki estelet szokott a Dawnmu-val játszani az tudna segíteni?
NA szóval amikor felmegyek egy szerverre 2 perc után kidob. Nem tudja valaki hogy erre mi a megoldás?

Ha valaki segítene annak elõre THX.

Battletag: Muhee#2716

Frosty01
ez így igaz.

a tört szerverek, csak emulátorok :3

de attól még had beszéljenek róla, de azért nem kéne minden 10. hsz-ben reklámozni a szervert ^^ elég szûk az sg-s mu gamerek köre, szóval kb mindenki látta, aki láthatta

practitioner of the forbidden arts of death

Hát fedig látod, példa felhasználó "wzexaminer" szerint igen, FIÚK, LÁNYOK mostantól csak a globálról írhattok!!!
én nem hiszem hogy itt csak a globalról lehetne beszélni
Vdanosss
wow😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Ne haragudj meg, de ritka nagy ökörség, amit itt most elõadtál. <#nevetes1>
Csak hogy tudd: a Mu Online a Webzen Inc fejlesztése és tulajdona. A játék nemzetközi jogvédelem alatt áll, a szerver sohasem volt nyílt forráskódú. A világon néhány cég birtokol legális licencet szerver üzemeltetésére, mint pl. a K2 Network Inc a GMO-ra, vagy a Digital Media Exchange Inc (Mobius) a Mu Philippines-re. A koreai szervert a Webzen saját maga üzemelteti.

the MuOnliner ;)

Pont emiatt mondtam, hogy ne szólj bele...

Nincs illegális mu szerver, mivel a muonline szerverek nyílt forráskóddal rendelkeznek...
Emiatt van kb 500 mu szerver.
Crackelt muszerver sem létezik, legfeljebb nyílt, vagy tömörített (zárt) gameserver... A különbség, hogy a nyílt kb 250mb, a zárt meg kb 3mb...

ennyi...
Frosty01
szerintem is a GMO a legjobb (az ázsiaiakat leszámítva)

Modhatsz rám bármit, meg el is küldhetsz a ...-ba, de szerintem itt mindenkinek ugyanez a véleménye:
Illegális, crackelt szerverek reklámozásának itt nincs helye!!!

GlobalMuOnline Rulez! <#wink>

the MuOnliner ;)

Vdanosss
mármint wzexaminer nek

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
szerintem igaza van.

wzexaminer, amihez nem értesz, ne szólj bele...
Vdanosss
😉

Frosty, ne is számits rá, hiszen ennek pont a reklámozás lenne a célja. 😉

Mellesleg itt kérnék meg mindenkit, hogy szíveskedjen ne itt reklámozni az illegális, crackelt szerverét, mivel ez az Offical Global Mu Online szerveren játszó magyarok fóruma!!!

Köszönöm!

the MuOnliner ;)

Jelenleg 3-an dolgozunk rajta...
Angol és magyar nyelven is olvasható lesz...

A fórummal tegnap este végeztem ami PHPBB 3.0 rendszerü, és nagyon profi, majd lesz egy gép amin az SQL rendszer fog futni, ha megvan a weblap végleges kinézetével és a fórummal már nem kell többé foglalkozni.

Jelenleg a fórum és a weboldal sql szerver gépén dolgozunk, hogy mihamarabb kész legyen, ehhez legnkább egy szünetmentes gép kell, ami még gondot okoz.
Frosty01
ha megcsinálnád teljesen reklámmentesre, és olyanra, ami minden MU-ra (fõként global mu-ra, mert ugyebár az az official) ráillik, akkor kitetetem a banner alá, FAQ-nak 😊

Az oldal is kész van, az is teljesen magyar...
Jelenleg nem lehet se letölteni, se regisztrálni, ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy voltak teszt idõszakok, volt nyílvános és zárt körü teszt is kb 1 hónapig.
Most már a teszt idõszak megszünt.
Ha meglesz a szerver gép, már azonnal indul a játék, jelenleg ezen dolgozok, nem hiányzik már sok, de elég ahhoz, hogy gondot okozzon, fõleg a suli, számlák, család mellett...
na és mi a szervered oldala? hol lehet regisztrálni, letölteni, ilyesmik?
Elõször a tartalmat bõvítem ki, majd flash nyelven lesz elkészítve az oldal, amit otthoni letölthetõ változatban is kiadok.
A kinézete jelenleg valóban nem túl szép, de sokat tud 😛
A fórum is, nem sg-s lesz, hanem phpbb 3.0
de jó
nem túl objektív
Sziasztok kész a MuOnline Lexikon v0.25 a szerveremhez + fórum, teljes leírások...stb
Nézzétek meg: www.magyarmu.extra.hu
Frosty01
S>Dragon spear 7+sk+luck

persze, midgardon, globalmuonlineben

Vdanosss
kocka<#szomoru1>

az szarügy,részvétem a láz miatt,de attól még MU-ztam volna

Vdanosss
😄😄
Ati mikor leszel fent?
A red spirit kell! (csak tegnap magas lázam volt)

Frosty01
muhahahahah
megkaptam a irtókemény lokómat! ezt übereljétek ha tudjátok!

fõlegnagyon kemény rajta az a piros virág ott bal oldalt <#smile>

de ez csak véletlenül volt,semmilyen hackk cucca nincs,semmilye csak az autoclicker és ennyi,teljesen véletlenül volt

Frosty01
A HEKK SÚLYOS DOHÁNYZÁST ÉS RÁKKELTÕT OKOZHAT!

de a haverodat mindenki utálja ezért
Vdanosss
csak a buzik keresnek hacket.
na meg a magyarmu-s k*csögög

de oké

de a haveromat nem bannolták,+700 pontot kapott véletlenül vagy nem tudom és nem bannolják

Frosty01
danoz szedtem neked pár cumót:

Red spirit helm +2+0
red spirit gloves 3+0
red spirit pants 0+0
celestial bow 1+skill

roli: nincs hack, mert a hackereket azonnal bannolják.

Nem ismer valaki valami nagyon bug-ot,hackelést,hogy több zen vagy több jewel vagy nagyobb pontjaink legyenek?

Vdanosss
igen ezt alátámasztom.
Ráadásul ott a játékban mindenki férre van infomálva mindenrõl.

Frosty01
hát csak annyi, hogy ott a community híresen sz@r, legalábbis én így hallottam, és így tapasztaltam 😄
ott nem fogod megtanulni hogy mi hogy müködik a játékban, és satöbbi.

mi globalon játszunk

amúgy az nem gond ha a magyar szerón jáccom,nem?

de megtaláltam,és már rajta van a telefonomon

Vdanosss
😊

tényleg nem blood castle néven van
hanem iBloodCastle néven
ráadásul nem a music hanem a sound mappában
ismerjétek be hogy így azért már tényleg nehéz megtalálni!!!4
ja hagyjuk metaláltam

nem a teszten

ja,hát a magyar szerveren jáccom

sõt,ez biztos

Frosty01
miért nem keresed meg? 😄
nem fogjuk helyetted végighallgatni mindet <#wilting>

amugy még nem válaszoltál. milyen szerveren játszol?

de milyen néven van ott? mert nem hiszem hogy blood castle néven

Frosty01
a music mappában a mu könyvtárában.

Naon kéne a blood castle csatazenéje,hol találom?

Vdanosss
globalon visszatértem az elfemre!!!😄
eladó még mindig egy +6+12+L Brass Szett